LittleBigPlanet 2

یک مرحله جدید دارم میسازم
هیچ ربطی به سری اسسین نداره
کاملا متفاوته
اگه ازش استقبال بشه میتونی تو cool list یا mm بره
حجم ویدئو هاش خیلی زیاده گیمپلی هم طولانیه
الان طراحی 1/4 زندان کامل شده فول جزئیات باید شروع کنم فیلمای درون زندانو بسازم داستانشم ساد ـست راجبه یه گنده لات تو زندانه که قصد فرار داره و ادماش تو زندان کمکش میکنن
محیط بیرون زندان رو هم ساختم (1/20 محیط )
بنظرتون بارون بذارم برای بازی؟ شبه فضاش ( که چرخه شب و روز کار میکنه و در طول بازی هوا روشن تر میشه )
عکسها بزودی
تاریخ عرضه : چند هفته دیگه :دی )
راستی ویدئو نیست بازیه کامله

LITTLE BIG PLANET 2

منم ادد کنید لطقا بازی رو خریدم اونم نسخه ی SPECIAL EDITION با تمام آپدیت و DLC ها :>

PSN ID = donotthinkwhoiam

کمکم کنید میخوام یک مرحله ی صورتی از FINAL FANTASY XIII و شخص LIGHTNING بسازم o:-)

چیزی که میگی یکم وقت و ارامش میخواد
میخوای مرحله طولانی باشه یا کوتاه ؟
اگه کوتاه که هیچی ولی اگه بلند میخوای پر جزئیات باشه؟

داداش میخوام طولانی و پر جزییات و RPG باشد سیستم مبارزات و دشمنان میخوام یک عالمه دیالوگ نوشتنی و............ بگذارم میخوام کامل باشد و همچنین مخصوصا تم باید کریستالی و صورتی باشد !!

داداش میخوام طولانی و پر جزییات و RPG باشد سیستم مبارزات و دشمنان میخوام یک عالمه دیالوگ نوشتنی و............ بگذارم میخوام کامل باشد و همچنین مخصوصا تم باید کریستالی و صورتی باشد !!

این که 2 سال طول میکشه
اول یکم ساده تر شروع کن

دوست عزیز هممنون دوست داریم مراحلی مثل شروین جان بسازیم.
اما اول باید از مراحل کوچیک شروع کنی!
مرحله ها دو قسمت دارن، یه قسمت اونی که میبینی و ظاهر و گرافیک کاره و یه قسمت هم برنامه نویسیشه.
قسمت گرافیکش نیاز داره که شما یه مقداری با آبجکت های موجود کار کنی تا اون ها رو بشناسی و بدونی که چی به چیه.چون خیلی استیکر و آبجکت داره این بازی.مخصوصا اگه بازی رو پلات کرده باشی و همه چیزا رو آزاد کرده باشی.
برای برنامه نویسیش هم باید اول تمام ویدئو ها رو حداقل یه بار ببینی تا بفهمی هر کدومشون چی کار میکنن!بعد خودت یه بار هر کدوم رو حداقل تمرین کنی!بعد که رفتی تو مرحله سازی اونی که میخوای استفاده کنی رو اگه دیدی درست بلدی که هیچ، اگه نه دوباره باید بری ویدئوش رو ببینی و تمرین کنی!

البته اشاره کنم ساختن بازی ارپی جی خوب که بخوای توی یه لیست حد اقل قرار بگیری 6 ماه طول میکشه
3ماه کار روی جزئیات کامل
3 ماه کار روی برنامه نویسی
------------------
من الان خودم دارم بخش فیلم برداری بازیمو انجام میدم افتضاح زمان میگیره! کلی هم باید تستش کنم ببینم جالبه یا نه و...
من خودم از مراحل چرت شروع کردم تا اینجا که یه مرحله "خوب" میتونم بسازم!

---------- نوشته در 03:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:39 PM ارسال شده بود ----------

خبر مهم :
بلاخره فهمیدم که چجوری بازدید کننده مراحل بالا بره!
اول برای خودم تست میکنم و اگه جواب داد براتون میذارم
عجله دارید ؟ :
LBPC Showcase Essential Guide (For Dummies)
با شیلتر پکن بهتر باز میشه

البته اشاره کنم ساختن بازی ارپی جی خوب که بخوای توی یه لیست حد اقل قرار بگیری 6 ماه طول میکشه
3ماه کار روی جزئیات کامل
3 ماه کار روی برنامه نویسی
------------------
من الان خودم دارم بخش فیلم برداری بازیمو انجام میدم افتضاح زمان میگیره! کلی هم باید تستش کنم ببینم جالبه یا نه و...
من خودم از مراحل چرت شروع کردم تا اینجا که یه مرحله "خوب" میتونم بسازم!

---------- نوشته در 03:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:39 PM ارسال شده بود ----------

خبر مهم :
بلاخره فهمیدم که چجوری بازدید کننده مراحل بالا بره!
اول برای خودم تست میکنم و اگه جواب داد براتون میذارم
عجله دارید ؟ :
LBPC Showcase Essential Guide (For Dummies)
با شیلتر پکن بهتر باز میشه
خوبه!
البته سایت های اینطوری یه چندتایی هستند.بقیه هم ممکنه چنین تاپیک هایی داشته باشند

:|
واقعا مرحله عجیب و سختیو دارم میسازم :|
خیلی حجم زیادی رو اشغال میکنه:دی
ولی خدایی ته گیمپلیه :دی اولین بازییم میشه که خیلی روش کار کردم :دی تا یه مدت دیگه عکساشو میذارم :دی

اونو که همچنان دارم میسازم :دی!
ولی در این بین برای دستگرمی بیشتر ( :دی ) یک مرحله پیانو نواختن ساختم که تکمیل شده و فقط مونده که آپلودش کنم شرح موارد بازی :
یک پیانو در اختیار شماست با 10 کلید اصلی و 9 کلید فرعی ( سیاها :دی )
هرکودوم یک صدای خاص دارند طبیعتا :دی
در این بین صدای تماشا چیان مجریان و نواختن گروه های دیگه نیز به گوش میخوره :دی ( هر از گاهی :دی )
یک مسئله هست که نمیدونم بهش میگید مشکل یا هرچیزی :
بین کلیک کردن روی هر کلیک و نواخته شدن صدا 1.5 ثانیه اختلاف وجود داره که تقصیر من نیست مشکل بازیه نتونستم حلش کنم فعلا بازیو آپ میکنم چون حیفه :دی!
در آپدیتای بعدی موزیکای اضافه :دی و دیباگ کیبورد رو میدم:دی
عکسها و خود بازی تا ساعاتی دیگر در صورتی که آپدیتی نیومده باشه :|

---------- نوشته در 07:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:49 PM ارسال شده بود ----------

مرحله رفت روی آنتن :دی!
لینک :
Perfect Piano By jakbelic - LBP.me
ce192b163dd6e8424c573863d820d266b7ecf1a5.png

آخرین ویرایش:
این هم چندتا عکس از بازی که فقط اخریه عکس گیمپلیه بازیه :دی بقیه عکس تبلیغاتی هست برای اینکه بازی بیشتر جلوهکنه همونطور که تو فروم های خارجی هم نوشتم بازی نیستش بلکه مرحله ایه برای نمایش ماشین جدیدم
اونجا اینا رو زیر عکسا البته به انگلیسی :دی نوشتم :
gp6kotd1gtemdk6d6i.jpg

مهمانها :دی
ha28h3ce20mn0b24sv30.jpg

دعوتنامه شما :دی
anay86xm8p4jwy5xz5r6.jpg

شکل و شمایل پیانوی شما:دی
vxlkg68d1y69lp63crj.jpg

صفحه کلید پیانوی شما
-----------------------------
اموزش ساخت پیانو بزودی...چون هیچجا تو انترنت راجع بش چیزی ننوشته :دی

آخرین ویرایش:
من این بازیو اصلا درک نمی کنم. باید چکار کرد؟ هدف بازی اصلی چیه؟
بازی نکردی یعنی؟
خوب وقتی بازی نکردی هدف بازی رو نمیتونیدرک کنی
اگه بازی نکردی بهت میگم:
یه بازی پلتفورمر هستش که شما خودت هممیتنی توش مرحله بسازی و ازمراحلی که دیگران ساختند هم استفاده کنی و بازی کنی!
اگه بازی نکردی حتما بازیش کن

من این بازیو اصلا درک نمی کنم. باید چکار کرد؟ هدف بازی اصلی چیه؟

جاااااااااااااااان ؟!!! /:):|
هدف اصلي بازي رد كردن يه سري پلتفرم و سكو ها و موانع تا شما به اخر مرحله و بازي برسيد

اما هدف اصلي LBP به نظر من كيف كردن و داشتن لحظاتي عالي و مفرح به دور از جنگ و كشت و كشتار و تكل و شوت و دستي و پيچ پليسي و ... است :d
LBP بازي فوق العاده ايه كه رو دستش نيمده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or