LittleBigPlanet 2

بازی نکردی یعنی؟
خوب وقتی بازی نکردی هدف بازی رو نمیتونیدرک کنی
اگه بازی نکردی بهت میگم:
یه بازی پلتفورمر هستش که شما خودت هممیتنی توش مرحله بسازی و ازمراحلی که دیگران ساختند هم استفاده کنی و بازی کنی!
اگه بازی نکردی حتما بازیش کن

چرا بازی کردم. اما نفهمیدم چکار باید بکنم بیخیالش شدم. یعنی نمی فهمیدم باید این مرحله رو رد کنم که چی بشه؟ آخرش چیه؟
باید به چی برسی؟!

---------- نوشته در 06:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:25 PM ارسال شده بود ----------

جاااااااااااااااان ؟!!! /:):|
هدف اصلي بازي رد كردن يه سري پلتفرم و سكو ها و موانع تا شما به اخر مرحله و بازي برسيد

اما هدف اصلي LBP به نظر من كيف كردن و داشتن لحظاتي عالي و مفرح به دور از جنگ و كشت و كشتار و تكل و شوت و دستي و پيچ پليسي و ... است :d
LBP بازي فوق العاده ايه كه رو دستش نيمده !
آخه وقتی ندونم باید این مراحل رو برای چی رد کنم از چی لذت ببرم؟
مثله اینکه به شما 2 تا سطل بدن که توی یکیش آب باشه. بگن بدور از خشونت و ... هی آب اینو خالی کن تو اون یکی، و دوباره بالعکس. خوب باید یه هدفی باشه یا نه؟

هرچند بازی های ابتدایی مثله tetris هم هیچ هدفی ندارند اما موقعی که اعصابت خورده هی میشینی بازی می کنی تا حواست به یه چیز دیگه پرت شه و وقت بگذرونی.

------
راستی خود بازی مراحل خاصی و امتیاز دهی خاصی داره یا باید باید مراحل رو از جایی دانلود کنیم یا خودمون بسازیم؟

چرا بازی کردم. اما نفهمیدم چکار باید بکنم بیخیالش شدم. یعنی نمی فهمیدم باید این مرحله رو رد کنم که چی بشه؟ آخرش چیه؟
باید به چی برسی؟!

---------- نوشته در 06:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:25 PM ارسال شده بود ----------

آخه وقتی ندونم باید این مراحل رو برای چی رد کنم از چی لذت ببرم؟
مثله اینکه به شما 2 تا سطل بدن که توی یکیش آب باشه. بگن بدور از خشونت و ... هی آب اینو خالی کن تو اون یکی، و دوباره بالعکس. خوب باید یه هدفی باشه یا نه؟

هرچند بازی های ابتدایی مثله tetris هم هیچ هدفی ندارند اما موقعی که اعصابت خورده هی میشینی بازی می کنی تا حواست به یه چیز دیگه پرت شه و وقت بگذرونی.

------
راستی خود بازی مراحل خاصی و امتیاز دهی خاصی داره یا باید باید مراحل رو از جایی دانلود کنیم یا خودمون بسازیم؟

خودت که بازی کردی!یه سری مراحل داریم که خود شرکت سازنده درست کرده و مراحل داستانی بازی هستند و یه سری ها هم که سایرین درست کردند و یا خودتون میتونید درستکنید و بازی کنید.
هدف! خوب مثلا شما تو cod هدفت چیه!؟ تو ac هدفت چیه!؟ هر بازی یه داستانی داره دیگه!
این هم داستان خودش رو داره!داستان 1 اش که خیلی خوب بود! داستان 2 اش هم حرف نداره!
من هنوز درست متوجه نشدم که میگید هدف نداره! خوب اینطوری بخواید نگاه کنید کلا برای چی بازی میکنیم پس!همه بازی ها بی هدفه دیگه!

خودت که بازی کردی!یه سری مراحل داریم که خود شرکت سازنده درست کرده و مراحل داستانی بازی هستند و یه سری ها هم که سایرین درست کردند و یا خودتون میتونید درستکنید و بازی کنید.
هدف! خوب مثلا شما تو cod هدفت چیه!؟ تو ac هدفت چیه!؟ هر بازی یه داستانی داره دیگه!
این هم داستان خودش رو داره!داستان 1 اش که خیلی خوب بود! داستان 2 اش هم حرف نداره!
من هنوز درست متوجه نشدم که میگید هدف نداره! خوب اینطوری بخواید نگاه کنید کلا برای چی بازی میکنیم پس!همه بازی ها بی هدفه دیگه!
خوب کلمه بهتر رو خودتون اشاره کردین.
داستان.
Cod داستان مشخصی داره. می دونی باید چکار کنی و برای چی.
اما مثلا tetris که داستان نداره. فقط مکعب ها را یه جوری میچینی تا یه اتفاقی بیافته و این مسئله مدام تکرار میشه.

داستان little big planet چیه؟

سلام بچه ها !
من این بازیو داشتم فوق العاده بود تمومش کردم (کپی)
ولی الان میخوام اورجینالشو بگیرم که انلاینشو بازی کنم میخوام بدونم الان قیمتش چنده؟
نسخه Move Edition چنده؟
کد انلاین هم میخواد؟

سلام بچه ها !
من این بازیو داشتم فوق العاده بود تمومش کردم (کپی)
ولی الان میخوام اورجینالشو بگیرم که انلاینشو بازی کنم میخوام بدونم الان قیمتش چنده؟
نسخه Move Edition چنده؟
کد انلاین هم میخواد؟

قيمت با انصاف و درستش بين 35 تا 40 ه حالا اگر خيلي طالب اشي تا 45 هم ميشه داد پاش ! move edition هم اصولا" نسخه هاي بعدترش يه dlc دارن كه براي move طراحي شده ! و روي خود بازي ساده هم گذاشتنش الكي تو پاچه ات نكنن
كد انلاين هم اونموقع سوني نميزد اصلا"

دوستان
من این بازی رو دارم(خوش به حالم:d)ولی فقط قسمت سینگل پلیرش رو تونستم توی منوی بازی پیدا کنم.
چطور میتونم خودم بازی بسازم؟یعنی چطور میتونم اون منویی رو که واسه ساخت مراحل توسط بازیباز هست رو پیدا کنم؟؟

دوستان
من این بازی رو دارم(خوش به حالم:d)ولی فقط قسمت سینگل پلیرش رو تونستم توی منوی بازی پیدا کنم.
چطور میتونم خودم بازی بسازم؟یعنی چطور میتونم اون منویی رو که واسه ساخت مراحل توسط بازیباز هست رو پیدا کنم؟؟
تو قسمت me رو ماهت می تونی مرحله بسازی . من رو هم اد کن DARKWOLF110

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or