LittleBigPlanet 2

ليــــــــــــتل

سوال کردن اشکال نداره رفیق اما باید هر کاری رو درست یاد بگیری.شاید منی که اینجا راهمایی میکنم اطلاعاتم کامل نباشه و تو رو گمراه کنه.بهتره که علاوه بر نوشته های این تاپیک حتما آموزشی که داخل خود بازی هست رو هم نگاه کنی. اما به هر حال
برای کار کردن با بیشتر از 3 لایه :
شما سه تا لایه داری که هر کدوم ضخامت بکسان دارند، درسته؟ اما میتونی ضخامت لابه ها رو خیلی کم کنی و بشن مثل ورق که اونقت میتونی بزاریشون جلوی تمام لابه ها با مثلا پشت تمام لابه ها، البته وسطشون هم فکر کنم میشه.این از این
درمورد بک گراند و دور نما:
یه سری بک گراند های پیش فرض بازی هستش که میتونی اونا رو استفاده کنی.خیلی سخت نیستش.تو مرحله سازی کافیه مربع رو بزنی و بعد یه بار دسته پاییم(گزینه tools بود فکر کنم) بعد R1 رو چند دفعه میزنی و بک گراند های پیش فرض دیده میشه. این که راحت و آسونه.
اما شما میتونی به عتوان مثال یه لایه نازک بسازی و بعد روی اون طرح بدی، حالا این طرح میتونه شامل sticker یا decorative باشه و یا فقط با متریال ها بازی کردن باشه.
نمیدونم که تونستم منظورم رو برسونم یا نه ! و یا اصلا سوال شما همین بود که من جواب دادم یا نه.
اما برای بازی ساختن(در حالت کلی) و الان در LBP باید تمام ابزار هات رو بشناسی و بعد بتونی ازشون استفاده کنی.البته نمیشه همه ابزار ها رو همون اول به طور کامل یاد گرفت اما این که فقط که ایده کلی از هر ابزاری داشته باشی واقعا ضروریه. اگه آموزش های خود بازی رو ندیدی و یا با دقت ندیدی بهتره که یه بار دیگه با دقت نگاهشون کنی. البته از نوع سوالاتت معلومه که نیازی نیست فعلا اون آموزش های مربوط که چیپ ها و عملگر ها رو ببینی.همون آموزش های اولیه رو دقیق ببینی فکر کنم تمام رو داشته باشه و بعدش هر کدوم رو که یاد گرفتی برو و تو مرحله سازی باهاش این ور و اون ور کن و ایده های خودت رو روشون پیاده کن.
حالا اگه وقت کنم میتونم یه تاپیک بزارم و آموزش بدم.فقط ابزاری ندارم که بتونم از تلویزیونم عکس بگیرم.
خيلي خيلي زحمت كشيدي رفيق ؛ اين ايده اي كه شما دادي ميتونه بسيار كار ساز باشه - ولي منظور من دقيقا اين نبود . يك ويديو براتون آپـــــــــــــــــــــــــــــــــــلود كردم حتما ببينيدش ( حجمش 40 مگ بيشتر نيس ) . خودم دقيقا چيزي نفهميدم راستشو بخوايد :d ، ولي حس (!) ميكنم خيلي كارا ميشه باحاش انجام داد . تو اين ويديو نشون ميده كه ما ميتونيم با چندين لايه ( به جز اون سه تاي معروف ) كـــــار كنيم . البته سكبوي ها فقط تو همون سه تا لايه ي اصلي ميتونه حركت كنن و اون لايه هاي اضافه فقط و فقط جنبه ي زيبايي و از اين حرفا داره . اگر كسي بلته راهنمايي كنه لطفا ...

پایه تو این سایت وجود داره مه یه تیم مرحله سازی تشکیل بدیم؟
هرکس مسئول یه کار باشه!
واقعا جوب میده!
والا من مراحل قبلي شما رو بازي كردم بنظرم كارتون واقعا جاي تحسين داره . با اين ايده ي شما كاملا موافقم ميتونيم يك تيم چهار - پنج نفره تشكيل بديم و به ساخت مراحل سريالي ( هر چند وقت يك قسمت جديد از اون بسازيم ) بديم بيرون . پيشنهاد ميكنم حتما ايــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن سايت رو ببينيد .

اقا من یه نقشه شومی دارم:d
به نظرم برای ساختن مرحله چون اول راهیم باید یه جوری تقلید هم بکنیم :d
مثلا بیایم از خود story از ترکیب چند مرحله یه چیز توپ بسازیم :d
نظرتون چیه؟

اقا من یه نقشه شومی دارم:d
به نظرم برای ساختن مرحله چون اول راهیم باید یه جوری تقلید هم بکنیم :d
مثلا بیایم از خود story از ترکیب چند مرحله یه چیز توپ بسازیم :d
نظرتون چیه؟
عزيزم براي شروع كار كه اين يكي از واجباته ! حتما بايد از اين كارا بكنيم تا بتونيم پيشرفت كنيم . بعد يك چيز ديگه بگم ، از همون اول لازم نيست يك مرحله ي كامل طراحي كنيم ، ميتونيم اول ابزاري كه براي ساخت يك مرحله نياز هست رو بسازيم ( مثلا ديروز كلي وقت گذاشتم و يك دربازه ي ورود به شهر ساختم و براي خودم ذخيرش كردم ) يا مثلا ساختن يك وسيله ي نقليه ي متفاوت مثل هليكوپتر و ... . در كل خيلي بايد تمرين كنيم تا بتونيم يك مرحله ي همه پسند بسازيم .

پ.ن : راستي حتما اين ويديو رو ببينيد و راهنماييم كنيد ؛ با تشكر ...

خوب خبر خوب و مهم
مرحله رو آپدیت کردم !
متویات افزوده شده :
رفع تمامی باگ های بازی
حذف اشیاء ناکار آمد و افزودن اشیائی که بازی رو به نسخه اصلی بیشتر شبیه میکنه( لوله های معروف اسپلینتر سل که از شون آویزون میشدیم...)
افزوده شدن دشمنان محاجم
تغییر در پایان بازی
چیز هایی که خواستم قرار بدم ولی ندادم:دی :
سواری با هلیکوپتر که باید دنبال هلیکوپتر دشمنتون میگشتید و بعد ذره ذره هلیکوپترشون رو میزدید تا بترکه بعد دشمن میوتاد پایین و میمرد
بازی در قسمتی روز میشد و باید با سختی بیشتری جلو میرفتید
قسمتی در زیر آب مخفی میشدید...
حالا سئوالی دارم که میخوام جواب بدید:
حجمی مرحله ام خیلی پر شده من میخوام یه حلت OPENING برای بازی بذارم که نام بازیو مینویسه بعد اون اسپلینتر سلش سبز میشه!!!
آخرش هم تیتراژ!
بنظرتون بذارم؟
------------
من کار با لایه های اضافی رو تا حدودی یاد گرفتم:دی!!!
امیر یه ویدیو صبح گذاشتی که گرفتمش تو اون یارو خوب توضیح نداد که چجوری اون قسمت رو بیاریم !
بنابر این من این کار رو میگم بکنید:
برید تو قسمت text search بزنید extra layer glitch بعد هر مرحله ای رو که خواستید انجام بدید علاوه بر این که یاد میگیرید بهتون ابزارشم میده!
-------
من یاد گرفتم HUD طراحی کنم:دی!!!

---------- نوشته در 10:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:26 PM ارسال شده بود ----------

اااااااااااوو!
مرحلله ماریو رو بازی کردم یه لحظه یاد بچگیام افتادم!
همون ماریو همون صداها همون گیمپلی
(همون پدر در آری:دی)

---------- نوشته در 10:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:44 PM ارسال شده بود ----------

http://forum.bazicenter.com/thread37782/
لووووووووول!
کسی این تاپسکو دیده بوده؟:دی

حالا كه اصلاحش كردي ميرم كه ببازيش كنم :d
خوشم اومد كه يه HEART مي خوري در غير اين صورت )x:d
مي شه كپي اش كرد ؟!
دو نفره هم مي شه ؟

خوب:دی
دو نفره که چی بگم خوب پایه اش 1 نفره ـست:دی ! ولی میشه co op هم زد:دی
به نکته خوبی اشاره کردی ! من اول خواستم ببینم کسی کلا خوشش میاد مرحله رو بازی کنه؟:دی! حالا که دیدم خوشتون اومده دردور بعدی که آن شدم copyable میکنمش:) ولی شما فعلا بازیش کن و امتیاز بده:دی
نکته و راهنمایی درمورد یک قسمت :
ببینید یه قسمت بازی تغ بر روی سر شما فرو میریزه و شما چند ثانیه وقت فرار دارید! 3 ثانیه که صبر کنید یه نوری راه رو براتون باز میکنه!( یه سری هی میگن باگه:| خوب زیاد وایسی میاد روت میمیری ! بعد چون سرعتش بالائه دگه راحت نمیشه ازش رد شد!

---------- نوشته در 09:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:19 PM ارسال شده بود ----------

A photo taken by jarreguin001 - LBP.me
خواهش میکنم منو اذیت نکنید:((
با موو ـه ی دسته؟:((
18 تومن پول بازیشو واسه 360 دادما :((

موضوع بازی :
اول اینکه بگم از یک فیلم ترکیه ایی معروف خیلی الهام گرفته که خیلیاتون هم میبینیدش!
داستان در مورد پسر جوونیه که همه اطرافیانش بهش خیانت میکنند! و باعث بدبختیش میشن:دی! (تو جاهای ناجور و زندان و سیاه چال ها و این چیزا میوفته:دی (البته تو اون تو انفرادی میوفتاد:دی))
داستان انتقامه! شما باید در این بازی معما حل کنید و مبارزه بکنید! بعضی وقتها هم شخصیت اصلی جای خودش رو با شخصیت های دیگه عوض میکنه که میتونه چیز جالبی بشه:دی
این بار بدقولی نمیکنم و بدون باگ بیرون میدمش ولی بازی بصورت اپیزودیکه!
برای همین دارم یه تریلر ازش میدم بیرون که اگه خوشتون نیومد کلا نسازمش!

اول از دوستمون جکی معذرت میخوام که لولش رو هنوز بازی نکردم.تاچند وقت نمیتونم آن بشم و یا حتی بیام نت. اما وقتی اومدم حتما لول هاتون رو بازی میکنم.لینکشون رو تو اون تاپیک L4L &H4H بزارید.
درمورد تیم بازی هم که من قبلا پیشنهادشو داده بودم و گفته بودم که بعد از امتحانام رو من هم میتونید حساب کنید. من بعد از 1 اسفند هستم.
به نظر من تو LBP تیم بازی سازی نباید خیلی بزرگ باشه.معمولا یه نفر روی قسمت برنامه نویسی مرحله کار میکنه. یه نفر رو قسمت گرافیک. یه نفر روی آهنگ و صدا و یه نفر هم روی داستان.پس میشه 4 نفر که معمولا داستان رو یکی از همون سه نفر قبول میکنه که انجام بده و اگه مرحله از برنامه نویسی خیلی پیچیده ای برخوردار نباشه و یا ایده خیلی جدیدی نداشته باشه، قسمت برنامه نویسی و گرافیکش رو هم میشه یه نفر انجام بده.

به نظر منم بهتره که بعد از هماهنگی با مدیرا تاپیک جداگانه زده بشه و بعد راجع بهش صحبت بشه

---------- نوشته در 06:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:46 AM ارسال شده بود ----------

خيلي خيلي زحمت كشيدي رفيق ؛ اين ايده اي كه شما دادي ميتونه بسيار كار ساز باشه - ولي منظور من دقيقا اين نبود . يك ويديو براتون آپـــــــــــــــــــــــــــــــــــلود كردم حتما ببينيدش ( حجمش 40 مگ بيشتر نيس ) . خودم دقيقا چيزي نفهميدم راستشو بخوايد :d ، ولي حس (!) ميكنم خيلي كارا ميشه باحاش انجام داد . تو اين ويديو نشون ميده كه ما ميتونيم با چندين لايه ( به جز اون سه تاي معروف ) كـــــار كنيم . البته سكبوي ها فقط تو همون سه تا لايه ي اصلي ميتونه حركت كنن و اون لايه هاي اضافه فقط و فقط جنبه ي زيبايي و از اين حرفا داره . اگر كسي بلته راهنمايي كنه لطفا ...
رفیق ویدئو رو دیدم.این کارایی که میکرد یه glitch هستش.
توی این ویدئو شما میدیدی که تمام اون لایه های اضافی موجود بودند و هر کاری رو هم که می کرد با کپی کردن این لایه ها انجام میداد. احتمالا تو ویدئو های قبلی یا شایدم بعدی توضیح داده یا میده که چطوری اصلا این لایه ها رو درست کنیم. آخرای ویدئو گفت که این cascade رو تو یه لول گذاشتم که بتونید استفاده کنیدش. شما اگه بتونی اون لول رو پیدا کنیو این کسکیدی که می بینی رو استفاده کنی که خیلی خوب میشه.
اما با فرض موجود بودن این لایه ها(که توی ویدئو هم همینطوری بودش)،یه سری نکات رو در مورد این روش گفت. البته من همش رو یادم نموند اما چند تا چیزش این بود:
جنس لایه هایا باید light matter باشه یا اون متریال سبزه که رو هوا میمونه، اسمشو یادم نیست. وگرنه تو اون لایه های اضافی قرار نمیگیرن. اما اگه یه متریال های دیگه رو به این 2 متریال بچسبونید میتونن تو یه لایه اضافی قرار بگیرند. تو لایه های اضافی نمیتونید چند تا لایه رو روی همدیگه قرار بدید مگر اینکه از grid استفاده کنید.
اون قسمت آخر هم که با emitter یه سری آبجکت رو جابجا کرد، کار خاصی نبود. باز هم اومد یه لایه از لایه های اضافی موجود (که نحوه درست کردنش تو ویدئو نبود) رو برداشت کپی کرد و بعد به عنوان شیئ امیت شونده انتخابشون کرد و بعد خود امیتر رو تو لایه های اصلیجابجا میکرد.البته الان به بازی دسترسی ندارم تا امتحان کنم. در مورد آموزش و یادگیری هر نرم افزار (که بخش بازی سازی LBP هم خودش مثل یه موتور بازی سازی میمونه و یه نرم افزاره انگاری) باید حتما همون موقع که ویدئو رو میبینی تا یه چیز جدید یاد گرفتید رو خود نرم افزار(که اینجا moon هستش) امتحان کنید. هر وقت رفتم تو بازی حتما این کار ها رو امتحان میکنم و یه سرچی هم تو لول ها به عنوان extra layers میزنم ببینم چه لول هایی پیدا میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or