LittleBigPlanet 2

نه :d
فقط يه سري لباس هاش مجانيه برو توي STORE خود بازي ببين اون هايي كه مجاني اند رو دان كن :d يه 7-8 تايي مي شن !!!
رفیق کدوم لباس ها رو میگی؟
من تو LBP1 از تو استور یه سری لباس مجانی دانلود کرده بودم اما تو LBP2 جایی ندیدم لباس مجانی داشته باشه!
البته اگه از توی Store (منظورم از توی خود PS3 هستش و نه از توی بازی) بری یه سری لباس هستش، یادمه برای جشن هالووین چند تا گذاشته بودند.
سلام سایتی نیست که لباس هارو مجانی دانلود کنیم؟
تقریبا اکثر لباس ها تو این بازی پولی هستند اما گاهی وقتا (مثلا جشن هالووین) لباس مجانی هم میزارن.
شما یه سر به store بزن ببین چی داره اونجا
اما ملت خودشون یه سری لباس هایی رو با وسایل موجود در بازی ساختند و بعد توی یه مرحله گذاشتن شما میتونی بری اونا رو بگیری.
سرچ کن costume پیداشون میکنی.
البته خوب به خوبیه لباس های اصلی بازی نیست اما دیگه اگه نخوایم پول بدیم چاره ای نیستش!

من خودم 7-8 تايي رو ديدم !
يه چندتايي مال لباس حيوانات بود يه دو تا مال سال نوي چيني بود يكي ديگه هم بود نفهميدم چي چيه :d اما بود لباس مجاني
از تو خود استور بازي بريد زيرش نوشته FREE !

من خودم 7-8 تايي رو ديدم !
يه چندتايي مال لباس حيوانات بود يه دو تا مال سال نوي چيني بود يكي ديگه هم بود نفهميدم چي چيه :d اما بود لباس مجاني
از تو خود استور بازي بريد زيرش نوشته FREE !

والا من نمیتونم برم تو استور خود بازی!
میزنه چیزی دردسترسی نیست.
خودم هم تعجب کرده بودم ها!پس مشکل منه!
آخه تو LBP1 مشکلی نبود.میرفتم !

آقا این ملت ما رو نابود کردن!
طرف بازی rpg ساخته که هم میتونی آپگرید کنی خودتو هم مپ رو ببینی!
-----------------
من تونستم فیلم بسازم!!!
یه مینی گیم هم دارم میسازم که شما سوار یه ماشین معدن چی میشید که یه جور رباته و بازیوی مکانیکی دو وجهه داره!!! دو صروت هم شلیک میکنه و دو حالت سرعت داره تند و سریع.
فقط باید طراحی مرحله با معما ها کامل بشه:دی

آقا این ملت ما رو نابود کردن!
طرف بازی rpg ساخته که هم میتونی آپگرید کنی خودتو هم مپ رو ببینی!
-----------------
من تونستم فیلم بسازم!!!
یه مینی گیم هم دارم میسازم که شما سوار یه ماشین معدن چی میشید که یه جور رباته و بازیوی مکانیکی دو وجهه داره!!! دو صروت هم شلیک میکنه و دو حالت سرعت داره تند و سریع.
فقط باید طراحی مرحله با معما ها کامل بشه:دی

استقبال مي كنيم :d
فقط خوب نبود خودت مي دوني :d

اقامن گفتم مراحل خوبي رو كه بازي كرديد اسم هاشون رو هم بذاريد !؟

استقبال مي كنيم :d
فقط خوب نبود خودت مي دوني :d

اقامن گفتم مراحل خوبي رو كه بازي كرديد اسم هاشون رو هم بذاريد !؟
اسمش رو نه! لینک lbp.me رو باید بزارید!
بعد خیلی راحت رو لینک کلیک میکنید و بعد میرید و با یوزر پس PSN تو همون سایت lbp.me وصل میشید و اون عکس زنگوله رو میزنید و بعد میرید تو PS3 راحت بازیش میکنید و اگه خوشتون اومد یه heart میدید که بعدا هم راحت پیداش کنید
پس اگه مرحله باحالی پیدا کردید و حال داشتید لینک lbp.me اش رو بزارید

خوب مرد مومن اين رفيق توي PSN بازي كرده حداقل اسمش رو بده يه كاريش مي كنيم :d
البته درسته بايد لينك LBP.ME رو بده !

خوب مرد مومن اين رفيق توي PSN بازي كرده حداقل اسمش رو بده يه كاريش مي كنيم :d
البته درسته بايد لينك LBP.ME رو بده !

خوب چون PSN بازی کرده میگم لینک بده.
خیلی راحت میره تو سایت lbp.me اونجا نوشته آخرین کارایی که کرده چی بوده!تو اون لیست میتونهد اون مرحله رو هم پیدا کنه.به همین راحتی

---------- نوشته در 12:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:50 PM ارسال شده بود ----------

ببشخید دوستان یکی میشه در مورد بازی چند خطی برام بنویسه؟ حالت کلیش چطوریه؟

بین دوست عزیز این بازی با تمام بازی هایی که تا حالا انجام دادی کلا فرق میکنه یکمی توضیحش سخته اما سعی میکنم طوری بنویسم که یه چیزای اندکی دستگیرت بشه(چون باید خودت بازی کنی تا بفمی چیه)
خیلی از سایت ها این بازی رو تو قسمت family قرار دادند و خیلی ها هم اون رو به عنوان platformer(یعنی بپر بپر) میشناسنش.
ببین اصل داستان اینه که این بازی در واقع هم family هستش و هم پلتفورمر.
در واقع شما باید بپر بپر بکنی اما داستان بازی، سبک بازی، محیط بازی جوریه که بچه های 8-9 ساله هم میتونن بازی کنن.از اون طرف 20-30ساله های حرفه ای هم این بازی رو انجام میدن.
شما بهتره یه سری اسکرین شات یا ویدئو از بازی ببینی تا بهتر متوجه بشی.
اما اصل بازی اینه که شما میتونی خودت هم مرحله بسازی و بعد اون رو به اشتراک بزاری.
زیبایی بازی در اصل همنجاست، که میتونی مرحله بسازی.

صادق جان یه تنه داری تاپیک رو بالا نگه میداریا :d

ممنون رفیق!!
بالاخره یکی باید عوای این بچه ها رو داشته باشه دیگه!
بعد از امتحان ها ایشالا میخوایم یه مرحله بسازیم.
احتمالا براش یه تاپیک هم بزنیم.
البته خودت همونطوری که امروز گفتی کار بسیار سختیه!
ما کلی زحمت میکشیم و درد سر داره و اعصاب خوردی آخرش یه مرحله معمولی میتونیم بسازیم.
باید کلی تلاش کنیم تا یه مرحله توپ بسازیم.ایشالا بعد از امتحانا!

دوستان عزیز تا مدتی دیگر که آن بشم یک بازی عظیم و بینظیر و سوپر خلاقانه براتون میذارم که کفتون ببره!
الان وسطای ساخت مرحله ـشم!(فعلا مراحل دیگه ام رو کنسل کردم یعنی معلق هستند!)
سبک: هیجانی(:دی) اکشن مخفی کاری.
تعداد مراحل : فعلا 1
لباس ویژه برای شخصیت : طراحی شده توسط خودم :)
امکانات ویژه + استفاده جالب از ابزارهای بازی
هیجان خوب(+در تاریکی)
اسمش سورپرایز کننده ـست!
little splinter cell
نام شخصیت اصلی رو شما بگین کودوم بذارم :
sack fisher
sack sicker :دی
------------------
دوستی که درخواست لول باحال کردند روی لینک های زیر برند
باحال ترین از نظر خودم
perfect cell V2
--
RPG
--
ASSASSIN'S CREED
فقط اول باید SIGN IN بشی بعد گزینه QUEUE رو میزنی و بعدش از طریق PS3 بازیش میکنی :)
عکسهای آخریه =))
f3bcce1d82f56a734e41eafc70658d4261fdc143.jpg
532d5e27e16e864865bef2aa918fd745f37a992c.jpg
14c594cebdfda2f26ca6063149f5b21d9a8b597b.jpg

---------- نوشته در 09:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:39 PM ارسال شده بود ----------

خوب همونطور که میدونید mm نظر سنجی برگزار کرده تا بهترین بازی سال رو انتخاب کنه و بهش جایزه golden sack رو اهدا کنه :دی
شما با رفتن به لینک هر مرحله میتونید مرحله رو در زمینه هایی مانند : بهترین داستان- بهترین ستفاده از حسگر حرکتی - بهترین گیمپلی- بهترین مولتی پلیر - بهترین کیفیت تصاویر و گرافیک -بهترین صدا - بهترین صحنه سینمایی و در نهایت بهترین بازی سال رو انتحاب کنید :)
پس بجنبید و رائ بدهید:دی

---------- نوشته در 09:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:03 PM ارسال شده بود ----------

لول مردم رو نگااااااااااااه!!!!
عربیه! فونتشم عربی نوشته!!!
A photo taken by FcB-aBaDy - LBP.me

دوستان عزیز تا مدتی دیگر که آن بشم یک بازی عظیم و بینظیر و سوپر خلاقانه براتون میذارم که کفتون ببره!
الان وسطای ساخت مرحله ـشم!(فعلا مراحل دیگه ام رو کنسل کردم یعنی معلق هستند!)
سبک: هیجانی(:دی) اکشن مخفی کاری.
تعداد مراحل : فعلا 1
لباس ویژه برای شخصیت : طراحی شده توسط خودم :)
امکانات ویژه + استفاده جالب از ابزارهای بازی
هیجان خوب(+در تاریکی)
اسمش سورپرایز کننده ـست!
little splinter cell
نام شخصیت اصلی رو شما بگین کودوم بذارم :
sack fisher
sack sicker :دی
------------------
دوستی که درخواست لول باحال کردند روی لینک های زیر برند
باحال ترین از نظر خودم
perfect cell V2
--
RPG
--
ASSASSIN'S CREED
فقط اول باید SIGN IN بشی بعد گزینه QUEUE رو میزنی و بعدش از طریق PS3 بازیش میکنی :)
عکسهای آخریه =))
f3bcce1d82f56a734e41eafc70658d4261fdc143.jpg
532d5e27e16e864865bef2aa918fd745f37a992c.jpg
14c594cebdfda2f26ca6063149f5b21d9a8b597b.jpg

---------- نوشته در 09:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:39 PM ارسال شده بود ----------

خوب همونطور که میدونید mm نظر سنجی برگزار کرده تا بهترین بازی سال رو انتخاب کنه و بهش جایزه golden sack رو اهدا کنه :دی
شما با رفتن به لینک هر مرحله میتونید مرحله رو در زمینه هایی مانند : بهترین داستان- بهترین ستفاده از حسگر حرکتی - بهترین گیمپلی- بهترین مولتی پلیر - بهترین کیفیت تصاویر و گرافیک -بهترین صدا - بهترین صحنه سینمایی و در نهایت بهترین بازی سال رو انتحاب کنید :)
پس بجنبید و رائ بدهید:دی

---------- نوشته در 09:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:03 PM ارسال شده بود ----------

لول مردم رو نگااااااااااااه!!!!
عربیه! فونتشم عربی نوشته!!!
A photo taken by FcB-aBaDy - LBP.me

ممنون.
منتظر مرحله ات هستیم

خب اطلاعاتی تازه!
مرحله رو میتونید به دو روش به پایان برسونید اما بازی دارای 1 پایان میباشد .
روش دوم رو برای این گذاشتم چون در یکی از بخش های بازی یه جوری تو مایه های سابوتر که از اون سیم های آنتن و برق و یا آنچارتد که با تفنگش از این سیما لیز میخورد و پایین میرفت این جوری میشه که اگه به اشتباه وسط راه پرت بشید پایین شانس دوباره داشته باشید!
مثلا در روش دوم شما باید ژنراتور یک فسمت رو سیمش رو جدا کنید تا برق ها بره بعد رد بشید!
الان میرم تو PSN بای:دی

خب اطلاعاتی تازه!
مرحله رو میتونید به دو روش به پایان برسونید اما بازی دارای 1 پایان میباشد .
روش دوم رو برای این گذاشتم چون در یکی از بخش های بازی یه جوری تو مایه های سابوتر که از اون سیم های آنتن و برق و یا آنچارتد که با تفنگش از این سیما لیز میخورد و پایین میرفت این جوری میشه که اگه به اشتباه وسط راه پرت بشید پایین شانس دوباره داشته باشید!
مثلا در روش دوم شما باید ژنراتور یک فسمت رو سیمش رو جدا کنید تا برق ها بره بعد رد بشید!
الان میرم تو PSN بای:دی

اقا خواهشا" فقط COPYABLE بذارش :d
بعد هم اين كه لينك LBP.ME اش رو اين جا بذار :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or