LittleBigPlanet 2

میخواستم بشیرم :d حجمش 3 گیگ و خورده ای بود :((
من میخوام صد مگ رو تو پی اس ان بدانلودم حد اقل یک ساعت طول میکشه چه برسه به این حالا میخوام برم با اینترنت دوستم برم بزارم تو سایت :-?
آهنگاشو آماده استفاده کردم
از نظر چطور اول شخص ساختم : سخت بود چون هی باید دوربینو تنظیم میکردم ولی ارزششو داره :>

من LBP2 مي خوام :((:((:((

اون زماني كه داشتمش واقعا" برام فوق العاده بود . دوستم اومد خونمون TEKKEN بزنيم وقتي اين رو ديد T يادش رفت به كل :d

اولين بازي FPS اي كه ساختن از سمت MM به عنوان يكي از بهترين ساخته ها انتخاب شد !!!

من خودم طرح يه سري مرحله رو داشتم ولي ديگه پيچيده شد ولش كردم :d

میخواستم بشیرم :d حجمش 3 گیگ و خورده ای بود :((
من میخوام صد مگ رو تو پی اس ان بدانلودم حد اقل یک ساعت طول میکشه چه برسه به این حالا میخوام برم با اینترنت دوستم برم بزارم تو سایت :-?
آهنگاشو آماده استفاده کردم
از نظر چطور اول شخص ساختم : سخت بود چون هی باید دوربینو تنظیم میکردم ولی ارزششو داره :>

دوست عزیز من بلد نیستم چطوری حجم بازی که ساختم رو ببینم.میشه کمی راهنمایی کنید؟

حوصله نداشتم بتایپم اسم درستشو :دی
Saint's Row: The Third
:>
واسه یه مرحلش شش ساعت وقت گزاشتم#:-s

شما چطوری تو شش ساعت یه مرحله کامل ساختی؟
من که شش ساعت وقت میزارم تازه شاید بتوند یه hostile درست و حسابی بسازم!
بابا دمتون گرم

میشه عکساشو بذاری؟
راستی یه لطفی که به من بگو چجوری بازی اول شخص ساختی!
اصلا چجوری آهنگ بسازیم!
شما اول مراحل داستانی بازی رو تموم کن یه دور.دور و دوم و سوم رو هم که میری(برای ایس کردن و جمع کردن prize ها) دقت کن که چطوری میتونی این مرحله رو خودت بسازی چون تقریبا تمام مراحل داستانی رو میشه خودت هم بسازیش. البته تو این مرحله باید قبلا تمام آموزش ها رو دیده باشی ها!
بعدش شروع کن به ساختن مراحل معمولی و ساده و بعد یواش یواش پیچیده تر.
من خودم هم هنوز نمیدونم که اول شخص چطوریه.
در مورد آهنگ هم اگه آموزش هاش رو ببینی متوجه میشی.
فکر نمی کردم انقدر این بازی گسترده باشه...
:دی حالا که فهمیدی!
حالا کجاش رو دیدی!برو تو آنلاین لول های mmpick و cool رو بازی کن تا بفهمی گستردگی این بازی تا کجاست.
خوب مرد مومن ادرس اش رو توي lbp.me بده ببينيم :d
مگه تو me میشه مرحله رو هم دید؟من فقط میفرستموش تو صف و بعد میرم از ps3 بازی میکنم.میشه کمی راهنمایی کنید.
البته میشه عکسهایی که ملت تو مرحله گرفتن رو دید اما همه مراحل که چنین عکس هایی نداره که
دوستان فعلا با آنلاین این بازی به مشکل نخوردین؟
چه مشکلی منظورته؟
ببین یه سری مرحله که قبلا ملت آپلود کردن وجود داره.شما قبل از شروع مرحله تمامش رو لود میکنی پس مشکلی نداری اگه بخوای تنهایی بازی کنی.
اما اگه بخوای با چند نفر که اونا هم آنلاین هستند بازی کنی و اونا پینگشون با شما خیلی تفاوت کنه(که معمولا بین ایرانی ها و خارجی ها همین طوره) اونوقت شدیدا لگ میزنه و اصلا نمیتونی بازی کنی.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز من بلد نیستم چطوری حجم بازی که ساختم رو ببینم.میشه کمی راهنمایی کنید؟

شما چطوری تو شش ساعت یه مرحله کامل ساختی؟
من که شش ساعت وقت میزارم تازه شاید بتوند یه hostile درست و حسابی بسازم!
بابا دمتون گرم
خوب اولا وقتی میخواستم آپلود کنم نوشت که حجمش چقدره
دوما من از قبل چیزاشو آماده کرده بودم این دوربین شش ساعت اذیتم کرد :((

خوب منو HONESTBUD عزیز داشتیم تا 15 دقیقه پیش بازی میکردیم:دی!
چقدر حال داد لامصب!
خوب منو ادد کنین میام بازی از این به بعد

---------- نوشته در 09:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:16 PM ارسال شده بود ----------

این لینک مرحله من:دی
مرحله
اینو هم ببینید همه باید دانلودش کنن:))
KILL JUSTIN BIEBER

اقايون من هم از 25 ام و اينها به بعد دوباره هستم :d
فقط نميدونم كدوم رو بايد بازي كنم نه مي شه بوووووووووق 3 رو ول كنم نه اين ناناز رو :d

دوستا اگر مي شه اسم يه چند تا مرحله تپل و قشنگ كه قابيلت دانلود و سيو شدن روي ps3 داشته باشه رو بديد بعد اين كه بازي رسيد به دستم اينهارو دانلود كنيم حالش رو ببريم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or