LittleBigPlanet 2

خیلی خفن شده!
ولی کسی نمیاد بازی کنیم که:(

منم دلم خیلی تنگ این بازی شده
اگه کسی بازی میکنه بیاین دور هم بازی کنیم
بدبختی کسی هم نیست ! :|
تقریبا :d
حیف وسط آپدیت اون نت مسخره من قطع شد
yahoo_2.gif

مهم نیست
biggrin1.gif
یه مرحله ساختم که برای تموم کردنش 5 تا راه گذاشتم
biggrin1.gif
! بذارین آپدیت بکنم دستگامو
biggrin1.gif
!

آقا ما هستیم.
ادد کنید با هم بازی کنیم یا با هم مرحله بسازیم خداییش این خارجیا میان مرحله میسازن 2-3 نفری با هم و میترکونن.بیاین ما هم نشون بدیم که چیا بلدیم.من یه چیزایی بلدم اما متاسفانه الان زیاد وقت ندارم و مرحله ساختن هم خیلی خیلی وقت گیره.

آی دی PSN
honestbud
من اینجا بوقم ؟ :d

از بخت بد اینترنت من ترکیده وگرنه میومدم کل مراحل رو ایس میکردیم............البته یکی از دوستان عزیز به اسم honestbud اگه اشتباه نکنم هست که خیلی هم اقاست .............

من چاکرم رفیق!
خوب خودت تنهایی برو ایس کن!آخه ایس کردن 2 نفری خیلی سخته و باید خیلی هماهنگ باشی!اصلا چه مرضیه چند نفری ایس کنیم؟:d
اما هر وقت اینترنتت درست شد در خدمتیم.من خودم هم هنوز کلی مرحله واسه ایس کردن دارم!

اگه منو همتون ادد کنید من پایم!
jakbelic
بیاین یه گروه بسازیم ! بخدا ما بهترینا رو میتونیم بسازیم!!!
فقط الان موقع امتاحانا زیاد وقت نیست!

مرحله ساختن جهنم !
کسی پیدا نمیشه بیاد 5 دقیقه دورهم بازی کنیم چه برسه به ساختن مرحله ! :d

کلا مشکل بچه های سایت اینه :
ما از ساعت 5 عصر تا 6 صبح تو نت هستیم آماده واسه بازی هر عنوانی :
ساعت 5.01 دقیقه و 20 ثانیه :
من : سلام آقای x :
x : سلام y
من: بیا lbp2 بزنیم
x : ندارم!
من: 1ـش؟
x: ندارم!
من بازی چی داری؟
x : ندارم
من : :|
x : --------
!بعدشم اگه هم بیاد بازی سریع آف میشه!
خدایی من تو ساخت مرحله یکم ضعف دارم یکی باید کمکم بکنه!
اشکال هندسی خوفی رو پیاده میکنم اما چون خوب به حرفای راهنما گوش نمیدم ترکمون میزنم:دی!
اگه یکی ویدئو یا مقاله توپ در این مورد داشت بگه
+
چجوری میشه سبک دیگه ای از بازی رو ساخت؟
من دیدم یکی بازی اول شخص ساخته بود!!!

مرحله ساختن جهنم !
کسی پیدا نمیشه بیاد 5 دقیقه دورهم بازی کنیم چه برسه به ساختن مرحله ! :d
آقا ما هستیم.یه رفیق دیگه هم هست که دو نفری میزنیم خیلی وقتا!

ادد کنید
honestbud

کلا مشکل بچه های سایت اینه :
ما از ساعت 5 عصر تا 6 صبح تو نت هستیم آماده واسه بازی هر عنوانی :
ساعت 5.01 دقیقه و 20 ثانیه :
من : سلام آقای x :
x : سلام y
من: بیا lbp2 بزنیم
x : ندارم!
من: 1ـش؟
x: ندارم!
من بازی چی داری؟
x : ندارم
من : :|
x : --------
!بعدشم اگه هم بیاد بازی سریع آف میشه!
خدایی من تو ساخت مرحله یکم ضعف دارم یکی باید کمکم بکنه!
اشکال هندسی خوفی رو پیاده میکنم اما چون خوب به حرفای راهنما گوش نمیدم ترکمون میزنم:دی!
اگه یکی ویدئو یا مقاله توپ در این مورد داشت بگه
+
چجوری میشه سبک دیگه ای از بازی رو ساخت؟
من دیدم یکی بازی اول شخص ساخته بود!!!

شاید، شاید حق با شما باشه.
من یه چیزایی از مرحله ساختن بلدم و میتونم کمکتون کنم.فقط تا آخرای بهمن وقتم زیاد نیست.چون مرحله سازی وقت زیادی میبره.به هر حال اگه خواستید ادد کنید با هم همکاری داشته باشیم.یه مرحله خوب بسازیم.
ادد کنید
honestbud

والا اکثر مثالات انگلیسی هستند.من فارسیش رو ندیدم اما تا دلت بخواد مقاله و سایت توپ برای مرحله ساختن به زبان انگلیسیهستش. زیاد سخت نیست اما.یکمی انگلیسی بلد باشید حله.
اما ویدئو ها هم که بهترین ویدئو ها همون تاتوریال های خود بازیه.شما باید هر جزء رو تو بازی خوب بفهمی کارایش چیه و بعد اونقدرباهاش ور بری و تمرین کنی که مسلط بشی.مرحله سازی 2 نسبت به 1 کاملا عوض شده و واقعا شبیه برنامه نویسی شده.
بعد از اینکه این کار ها رو کردی، حالا باید کمی خلاقیت داشته باشی و بعد ...
به هر حال اگه کمک خواستی من در خدمتم.
حتی میتونیم یه تاپیک بزنیم و یه کار خوب انجام بدیم که بقیه هم استفاده کنند.1-2 نفر پایه هم هستند.با من و شما 4-5 نفری میشیم.میشه یه کارایی کرد.
فقط بعد از امتحانای پایان ترم.ایشالا بعد از نیمه بهمن

آخرین ویرایش:
من چند صفحه قبل بود فکر کنم خودمو جر میدادم که بیاین بازی کنین کسی نمیومد :d
البته اقای honestbud به دادم رسید...من اینترنتم تا چند روز دیگه وصل میشه و پایه ام بدجور:d
دلم لک زده برای این sackboy های پدرسوخته:dبرای مرحله سازی هم که توضیح دادن تو توتریال خود بازی هستش

ویدیو ها رو میفهمم:دی!
بابا زبونم خوبه بعضی وقتها متوجه نمیشم یارو جیو عوض میکنه! مثلا میاد سایز یه جیزیو بدون اینکه بگه گنده میکنه و آدمم گیج میشه خوب دیگه:دی!
من تا الان دو تا وسیله نقلیه ساختم:دی!
1 کشتی و 1 ماشین! هرجفتشونم خیلی خوف کار میکنن!
من فعلا نمیتونم بیام psn هر وقت بیام همتونو ادد میکنم بخدا!

---------- نوشته در 11:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:11 PM ارسال شده بود ----------

الان تو سایت mm بودم!
اینا چه چیزایی ساختن!!!
فیلم و بازی استراتژیو !
دوستان هرکی لینکی چیزی از نحوه ساخت فیلم و بازی به سبک هایی جز پلتفرم داره بده بدجور میخوام! چون من روزی 4-5 ساعت بازی میکنم!

من چند صفحه قبل بود فکر کنم خودمو جر میدادم که بیاین بازی کنین کسی نمیومد :d
البته اقای honestbud به دادم رسید...من اینترنتم تا چند روز دیگه وصل میشه و پایه ام بدجور:d
دلم لک زده برای این sackboy های پدرسوخته:dبرای مرحله سازی هم که توضیح دادن تو توتریال خود بازی هستش

هر وقت اومدی خبر بده!

ویدیو ها رو میفهمم:دی!
بابا زبونم خوبه بعضی وقتها متوجه نمیشم یارو جیو عوض میکنه! مثلا میاد سایز یه جیزیو بدون اینکه بگه گنده میکنه و آدمم گیج میشه خوب دیگه:دی!
من تا الان دو تا وسیله نقلیه ساختم:دی!
1 کشتی و 1 ماشین! هرجفتشونم خیلی خوف کار میکنن!
من فعلا نمیتونم بیام psn هر وقت بیام همتونو ادد میکنم بخدا!

---------- نوشته در 11:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:11 PM ارسال شده بود ----------

الان تو سایت mm بودم!
اینا چه چیزایی ساختن!!!
فیلم و بازی استراتژیو !
دوستان هرکی لینکی چیزی از نحوه ساخت فیلم و بازی به سبک هایی جز پلتفرم داره بده بدجور میخوام! چون من روزی 4-5 ساعت بازی میکنم!

شما برو تو مرحله سازی و کمی این ور و اون ور کن.اول چیزای ابتدایی رو یاد بگیر و در آخر هم برو سراغ برنامه نویسیش.
هر وقت اومدی تو PSN بیا با هم میریم تو مرحله سازی و اگه کمکی خواستی من در خدمتم.

آهان!!!
پس اگه توتوریال ها رو تا ته ببینم بهم یاد میده بازی با سبک دیگه بسازم؟؟؟؟!!!
فعلا فقط 20 تا توتوریال مونده تا ببینم!
الان میرم سراغش!
واقعا که آدم بدون این بازی میمیره:دی!
راستی یه چیزی :
یه سری تو LBP.ME رفتم یه بازی ساختن عین FRUIT NINJA که برای کینکته منتها اسمش اینه : FRUIT NINJA MOVE :دی!
دمشون گرم:دی بریم گیرز آو وار بسازیم:دی
------------------
راستی برای اینکه سبک دیگه ای از بازی بسازیم نباید که بازیو اپدیت کنیم؟

آهان!!!
پس اگه توتوریال ها رو تا ته ببینم بهم یاد میده بازی با سبک دیگه بسازم؟؟؟؟!!!
فعلا فقط 20 تا توتوریال مونده تا ببینم!
الان میرم سراغش!
واقعا که آدم بدون این بازی میمیره:دی!
راستی یه چیزی :
یه سری تو LBP.ME رفتم یه بازی ساختن عین FRUIT NINJA که برای کینکته منتها اسمش اینه : FRUIT NINJA MOVE :دی!
دمشون گرم:دی بریم گیرز آو وار بسازیم:دی
------------------
راستی برای اینکه سبک دیگه ای از بازی بسازیم نباید که بازیو اپدیت کنیم؟

شما تاتوریال ها رو تا آخر ببین.
بعدش برو یه سری مرحله های باحال مثل cool و mmpick ها رو بازی کن و بعدش از زندگی نا امید میشی! :دی
منظورم اینه که وقتی تمام توتاریال ها رو میبینی میگی خوب!خیلی ساده است.این این کارو میکنه و اون یکی یه کار دیگه.
اما وقتی چند تا از مرحله های cool با mmpick رو بازی میکنی و میدونی که با همون امکاناتی که تو توتاریال ها هستش ساخته شده اند اون وقت از زندگی نا امید میشی!
به هر حال شما الان نمیدونم که بازی رو آپدیت کردید یا نه.حدود 700 مگ آپدیت داره.البته من با idm دانلود کردم.اگه کسی خواست بگه تا بهش بدم.
اگه بازی رو آپدیت کردید دیگه مشکلی نیست و میتونید هز مرحله ای که خواستید رو بسازید و بعد پابلیش کنیدش.
حالا شما تمام آموزش ها رو ببینید و بعد یه سری مرحله معمولی بسازید و بعد یواش یواش میتونید کارای حرفه ای تری بسازید.از خود مرحله های داستانی بازی هم میتونید الهام بگیرید.
من خودم سعی میکنم هر چیزی رو که تو مراحل داستانی میبینم برم و تو مرحله سازی، خودم بسازمش.
من رو ادد کنید و بگید برای LBP2 هستش و از بازیسنتر.
کمک خواستید من در خدمتم.

بازیش چطوره؟ یه عده می گن خیلی بچه گانه ساخته شده
اما واقعا دلم نمیاد با این امتیاز های شاخش (:دی) بازی رو از دست بدم
کیفیت و گرافیک چطوره؟

کیفیت و گرافیک چطوره؟

ببین این بازی با تمام بازی هایی که تا حالا انجام دادی فرق میکنه.
تا حالا نه لنگه اش رو دیدی و نه شنیدی.
بله این بازی در نظر اول به نظر بچه گانه میاد و خیلی از سایت ها هم علاوه بر platforming اون رو تو family games نیز دسته بندی کرده اند.
اما در واقع این بازی همه این ها هست و نیست.
واقعا نمیشه توضیح داد این بازی چطوریه و چی هستش.
شما این بازی رو بخر، پشیمون نمیشی. من خداییش کسی رو ندیدم که بگه این بازی خوب بود!همه میگم عالیه، فوق العاده است.
زیبا ترین خاطرات من با PS3 با این بازی هستش. وقتی که با زنم و خواهرم و شوهرش چهار نفری میشینیم این بازی رو تا صبح انجام میدیم.
در ضمن گرافیکش هم خوبه!
اگه توضیحات بیشتر خواستی بگو.

---------- نوشته در 04:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:34 PM ارسال شده بود ----------

عزيزان دل منم بازيمو آپديت كردم و از امروز به بعد ميتونيد روم حساب كنيد .
پ.ن:امروز يك بازي خيلي خيلي سرگرم كننده پيدا كردم پيشنهاد ميكنم حتما بازيش كنيد ، لـــينك

دستت درد نکنه.بازی کردمش.با حال بود.
یه نفری حدود هزار و خورده بار تونسته بود طناف بزنه!!!
بابا بی خیال!
فکر کنم 1 روزه تمام داشته این مرحله رو بازی میکرده!شایدم سازنده اش بوده.یادم نیست اسمش چی بود.

کیفیت و گرافیک چطوره؟
خوب با این نظریه هر بازی که M نباشه برای بچه ها ساخته شده؟:d
ببین این مهمه که خودت با بازی حال کنی دیگه بقیه چیزا اصلا مهم نیست حالا بخواد نمره باشه یا درجه سنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or