اگه آفلاین هم باشیم میتونیم مرحله بسزیم و خودمون بازی کنیمش؟ یا دون فره آفلاین میشه؟
نکته 2 : gamer tag ـت رو بده لطفا اددت میکنم!
خودت مرحله ساختی؟
مثلا تو منوی بازی گزینه ای هست که بتونم مرحله دوستامو انجام بدم؟
دوست من بازی خیلی خوبی هست!حتما بگیرش!
حدود 700 مگابایت دانلود داره!به خاطر move هستش!
چون با move هم میتونی بازی کنی.من که ندارم move رو اما خیلی باحاله!
در مورد بازی آفلاین و آنلاین بگم که اگه یک رو بازی کردی، دقیقا مثل 1 اش هست.اما فکر کنم بازی نکردی(از نوشته هات اینطوری فهمیدم)
یه سری مرحله story داره که خود داستان بازیه!
بعدش شما میتونی بری خودت مرحله بسازی توش! نسبت به شماره 1 اش هم بسیار بسیار بسیار در مرحله سازی پیشرفت کرده!یه چیزایی داره که کفت میبره!
شما میتونی تو آفلاین بازی بسازی!
کلا بازی 1-4 نفره هستش!چه آنلاین چه آفلاین!به هر حال شما اگه 4 تا دسته داشته باشی میتونی تو آفلاین هم با 4 تا دسته بازی کنی!اصلا میتونی 4 نفری مرحله بسازی! تو آفلاین!
بعدا که آنلاین شدی میتونی مرحله ات رو publish کنی تا همه بتونن بازی کنن!اما تروفی نداره که بتونی براش درست کنه!

تو آنلاین هم میشه بین 1-4 نفره بازی کرد!
ملت یه مرحله هایی ساختن که باورت نمیشه!عالی!پرفکت!باید حتما بازیشون کنی!اصلا مبنای ساخت همین بازی!درست کردن همین مرحله هایی است که ملت ساختن هستش!
یه جوریایی همه بازی ها یه روزی تموم میشن اما این بازی هیچ وقت تموم نمیشه!
اره میشه فقط باید CAMPAGIN بازی رو تا 4 یا 5 مرحله رد کنی تا باز بشه CO OP بازی کردنش هم همینجوریه باید چند مرحله بری تا باز بشن.........اینم ID: meisamheidaryy ............من خودم دارم کار میکنم که یه چیز توپ بسازم.............سوال اخر هم میشه اصلا برای این کار تروفی هم داره فقط باید انلاین باشی دیگه........کلا یه قسمت داره که میتونی هر کی تا حالا مرحله ساخته و share کرده رو بازی کنی که تعدادش خیلی زیاد هست و تمومی نداره..............درکل برای مرحله سازی باید زیاد بازی کنی که ابزار کافی داشته باشی
آقا میثم شما که همش آنچارتد 3 میزنی!اصلا نمیای LBP2 !
میگم یه مسابقه برای مرحله سازی گزاشتن! حدود 27-28 روز وقت داریم!میگم بیایم 2-3 نفری بسازیم.هر کسی یه گوشش رو بگیره!مثلا یکی موزیک یکی گرافیک یکی برنامه نویسی!
نظرت چیه!؟
اگه موافق بودی یه پیام بده(حالا یا تو همین سایت یا تو PSN)