LittleBigPlanet 2

اينم لينكش توي LBP.ME http://lbp.me/v/0e851x/info
اين خارجي ها هم چقدر بي كارن :d

يه سري نقد

OMG Steve!!!!! What the **** was this? Are you some kind of wizard that can make some kind of loopholes into other games? This is by far the most "nothing like LBP" level I've seen in LBP2 so far! Just....... WOW!
Is it just me? Or is this 100 times better then Call Of Duty?
Steve, I am so glad the network went down, look how much time the crash gave you to work on this, I must say I love how much you got done on the level from last I saw, From what I see I can tell this is gong to be not only a MM Pick but it also looks like a level worthy of my voice, let me know what you need said, I cant wait for the full game, I love the lazer on the gun btw. looks perfect! :)
يه عكس
bce23327ad42cbc9c834e287c355df7f8624d84b.jpg

برای آنلاین بازی کردن حتما باید دستگاه کپی خور نباشه ؟
کامل توضیح بدید ممنون میشم :d

نباید دستگاهتون کپی خور باشه!!
اصولا بحث سر کپی خور بودن نیست ! مشکل اینه که برای ورود به شبکه پلی استیشن شما نیاز به آخرین فریمور که الان 3.61 هست دارید! با آپدیت به این فریمور هم شما دیگه بازی کپی رو نمیتونین اجرا کنید
پس همین حالا دست از کپی بردارید و به دنیای اوریجینال قدم بگذارید :دی

ممنون از راهنمایی ! ولی بنده تو L.A زندگی نمیکنم وگرنه هیچ کس بدش نمیاد بازی اوریجینال بخره .. اینجا با این درآمد مردم چیزی واسه بازی اوریجینال نمیمونه !

اقایون یه سوال :
من تو LBP 2 یسری مرحله ساختم میخواستم ببینم اگر LBP 1 رو بخرم(یعنی بگیرم تو اون Welcome back) میشه از تو LBP 1 مرحله هایی که تو 2شو ساختم دید؟
ممنون

سلام من هم به جمع PS3 دار ها پیوندیدم !

اسلیم 320 گیگ هک شده خریدم ولی تو اجرا این بازی

مشکل دارم همه بازی های کپی شده رو هارد اجرا میشن !

ولی این یکی اررور میده 800100009 !

بازی اورجینال هم دارم برای هک و اینجور مسایل ! میشه راهنمایی کنید ؟

دوستان تو ساخت مرحله محدودیت نداریم؟
خودتون چه مراحلی ساختین؟
بعد من میتونم مرحله بسازم فقط خودم بازیش کنم؟
بازیه open world هم میتونم بسازم؟:دی
کار باهاش آسونه؟

خب قضیش خیلی ساده هست بازی یه ابزاری برای ساخت مرحله داره که شما بوسیله اون میتونید مرحله های دلخواهتون رو بسازید مثلا میتونید از هر رنگ و ابزاری که دوست دارید استفاده کنید میتونید عکس خودتون رو در و دیوار مرحله بچسبونید میتونید موزیک بسازید و توی مرحله موزیک دلخواهتون رو قرار بدید(البته آماده هم داره) هر سبک که دوست دارید میتونید بازی بسازید از استراتژی بگیر تا FPS! منتها برای اینکه مرحلتون زیبا و قشنگ از آب دربیاد باید قشنگ به نحوه کار با ابزارش تسلط داشته باشید و کلی روش وقت بزارید و تمرین کنید و الکی نمیشه 10 دقیقه ای مرحله ساخت! در ضمن مراحل خودتون رو هم آفلاین میتونید بازی کنید.

سلام
بچه ها من امروز LBP2 رو خریدم ! نسخه قبلیش رو هم بازی نکردم ! :d
یکم بازی کردم خیلی حال داد :d بازی روح آدم رو شاد می کنه :d فقط یه سوال ! اینکه می گن مرحله می سازن و اینجا جریانش چیه ؟ :d من قسمت story ـش رو رفتم یه چند تا از این کره هاش رو رفتم :d اگه می شه لطفا یه توضیحی درباره بازی بدید :d ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or