LittleBigPlanet 2

سلام بچه ها این نسخه collector's edition بازی الان قیمتش چنده ؟ پایتخت الان هست ؟ :d
LittleBigPlanet-2-Collectors-Edition-Game-PS3_pc8928_1.jpg

این پک با جعبه اش چی اومده الان آخه فردا میخوام بگیرم ..میخوام بدونم نرم باشه و نخرم بعد پشیمون بشم ؟!

littlebigplanet-2-collectors-edition1.jpg

حیفم اومد به این دو تا مرحله ی واقعا فوق العاده اشاره نکنم:
Little Meat Boy - همونطور که از اسمش هم معلومه بازی Super Meat Boy که برای XBLA و PC منتظر شده بود و خیلی هم امتیازای بالایی داشت، رو ساختن. من خودم اصلیشو بازی نکردم، اما از این لول که خودش از 5 تا مرحله تشکیل شده واقعا خوشم اومد، طوریکه تصمیم گرفتم حتما بازی کاملش رو هم بگیرم! هم سخته هم مکانیزم پلتفرمر بسیار جالبی داره.
Madness is an Option - اینم یه مرحله ی شوتر هست که سه ماد مختلف داره. اینم نسبتا سخته و عمق خوبی داره. من ازش خوشم اومد.

ای بابا اعصابم خورد شد یه مرحله میسازم (قشنگه(حالا تعریف از خود نباشه :d) ) ولی بیشتر از 10 نفر نمیبینن
نامردیه
لول های زیادی دیدم بخدا 1 ساعتم روش کار نشدن ولی مثلا 4 هزار نفر اونو دیدن:(:(

بستگی داره چطوری بخوای بازی کنی ...
اگه تمام چیز ها رو کامل بگیری... Ace کنی و ... و چند ساعت در روز بازی کنی ... بستگی داره ... نمیشه گفت...
ولی اگه سریع بخوای بری ... قائدتا کمتر ... !
می خوام ببینم اگه قسمت انلاین رو در نظر نگیریم می ارزه بخرم ؟ نسخه اول بدون قسمت انلاین مراحلش کم بود و ارزش نداشت !

می خوام ببینم اگه قسمت انلاین رو در نظر نگیریم می ارزه بخرم ؟ نسخه اول بدون قسمت انلاین مراحلش کم بود و ارزش نداشت !

سلام... به نظر من اگه دسترسی به بخش انلاین رو ندارید بهتره نخرید (البته بستگی به علاقتون داره)
بخش عمده جذابیتش بازی کردن مراحل مختلف انلاین و چند نفره بازی کردنشه... single ش بعد یه مدت بازی کردن خسته کننده میشه ...

بازی فوق العاده هست...
انتظار از یک بازی چی میتونه باشه؟
زیبا؟
جذاب؟
نو آوری و . ..

بازی بسیار عالی هست ...
اگه قرار هست بخش Online رو در نظر نگیری پیشنهاد میکنم که شما دست دوم بگیری ... اینطوری کمتر ضرر میکنی ولی یکی مثل من که واقعا آنلاین براش اهمیت نداره اینو آکبند میگیره ... چون ون لذتی که بهم میده جزو معدود بازی های این نسل هست.

• Like
Reactions: esm nadaram
یه سوال ؟
چرا وقتی یه مرحله آنلاین رو میخواهیم با کس دیگه ای بازی کنیم و گزینه join us ! رو میزنیم join نمیشه
سه تا دلیل داره :

1. سرعتتون بهتون اجازه نمی ده برای اوود لول .

2. پینگتون اجازه نمی ده باری Join شدن .

3. طرف خودش نمی خواد شما برید داخل لولش . :d

• Like
Reactions: Akiba
سه تا دلیل داره :

1. سرعتتون بهتون اجازه نمی ده برای اوود لول .

2. پینگتون اجازه نمی ده باری Join شدن .

3. طرف خودش نمی خواد شما برید داخل لولش . :d

سه تاش غلطه :d

در واقع join میشه ولی به اون کسی که join میشه داخل مراحله دلخواه من نیست !

سلام به همه سك بوي هاي بازي سنتر
آقا من حسابي از اين بازي خوشم اومد ( نقد و تريلز و...) اما وقتي خودم نشستم پاش حال نكردم باهاش
كه فكر ميكنم دليل اصليش اينه كه نميدونم چي به چيه
مثلا:
۱. وقتي با داداشم ۲ دسته بازي ميكنيم رفيقيم يا رقيب ؟
۲. ميگنيه بخش داره كه بايد ۲ نفر با هم مبارزه كنن اما من هرچي گشتم پيداش نكردم
۳. اين همه استوك كه تو مرحله ها ميده به چه درد ميخوره؟ من الان كلي استوك دارم اما هيچ كدوم به كارم نمياد

در كل خواستم ببينم من سر در نميارم كه چطور از بازي لذت ببرم يا كلا خوشم نمياد :دي

سلام به همه سك بوي هاي بازي سنتر
آقا من حسابي از اين بازي خوشم اومد ( نقد و تريلز و...) اما وقتي خودم نشستم پاش حال نكردم باهاش
كه فكر ميكنم دليل اصليش اينه كه نميدونم چي به چيه
مثلا:
۱. وقتي با داداشم ۲ دسته بازي ميكنيم رفيقيم يا رقيب ؟
۲. ميگنيه بخش داره كه بايد ۲ نفر با هم مبارزه كنن اما من هرچي گشتم پيداش نكردم
۳. اين همه استوك كه تو مرحله ها ميده به چه درد ميخوره؟ من الان كلي استوك دارم اما هيچ كدوم به كارم نمياد

در كل خواستم ببينم من سر در نميارم كه چطور از بازي لذت ببرم يا كلا خوشم نمياد :دي
۱و۲.در بعضی مراحل مانند versus توی story mode مسابقه های رانندگی و تیر اندازی و ... وجود داره که میتونین با هم رقابت کنید
در مراحل story mode هم میتونین به صورت دوستانه دشمنان رو بکشین و امتیاز بگیرین همچنین توی مراحل انلاینی که وجود داره هم میتونین باهم بازی کنین
۳.اون هارو میتونین هم توی سیاره خودتون روی درودیوار نقاشی کنین و هم امتیاز محسوب میشن
به نظر من که مراحل انلاین خیلی حال میدن مثل little meat boy و super street fighter و...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or