می خوام ببینم اگه قسمت انلاین رو در نظر نگیریم می ارزه بخرم ؟ نسخه اول بدون قسمت انلاین مراحلش کم بود و ارزش نداشت !بستگی داره چطوری بخوای بازی کنی ...
اگه تمام چیز ها رو کامل بگیری... Ace کنی و ... و چند ساعت در روز بازی کنی ... بستگی داره ... نمیشه گفت...
ولی اگه سریع بخوای بری ... قائدتا کمتر ... !
می خوام ببینم اگه قسمت انلاین رو در نظر نگیریم می ارزه بخرم ؟ نسخه اول بدون قسمت انلاین مراحلش کم بود و ارزش نداشت !
می خوام ببینم اگه قسمت انلاین رو در نظر نگیریم می ارزه بخرم ؟ نسخه اول بدون قسمت انلاین مراحلش کم بود و ارزش نداشت !
سه تا دلیل داره :یه سوال ؟
چرا وقتی یه مرحله آنلاین رو میخواهیم با کس دیگه ای بازی کنیم و گزینه join us ! رو میزنیم join نمیشه
سه تا دلیل داره :
1. سرعتتون بهتون اجازه نمی ده برای اوود لول .
2. پینگتون اجازه نمی ده باری Join شدن .
3. طرف خودش نمی خواد شما برید داخل لولش . :d
۱و۲.در بعضی مراحل مانند versus توی story mode مسابقه های رانندگی و تیر اندازی و ... وجود داره که میتونین با هم رقابت کنیدسلام به همه سك بوي هاي بازي سنتر
آقا من حسابي از اين بازي خوشم اومد ( نقد و تريلز و...) اما وقتي خودم نشستم پاش حال نكردم باهاش
كه فكر ميكنم دليل اصليش اينه كه نميدونم چي به چيه
مثلا:
۱. وقتي با داداشم ۲ دسته بازي ميكنيم رفيقيم يا رقيب ؟
۲. ميگنيه بخش داره كه بايد ۲ نفر با هم مبارزه كنن اما من هرچي گشتم پيداش نكردم
۳. اين همه استوك كه تو مرحله ها ميده به چه درد ميخوره؟ من الان كلي استوك دارم اما هيچ كدوم به كارم نمياد
در كل خواستم ببينم من سر در نميارم كه چطور از بازي لذت ببرم يا كلا خوشم نمياد :دي