LittleBigPlanet 2

منظورت connection lost هستش ؟اینترنت شما مشکل داره که میگه نمیتونی وصل بشی.........شاید با خارجی ها بازی کردن یه مقدار مشکل باشه ولی وصل شدنش به سرور دیگه مشکلی نداره.......البته من با خارجیها بازی میکنم بعضی اوقات
نه اتفاقا Connection Host میزنه ..
تا دو ماه پیش هیچ مشکلی نداشت همش هم با خارجی ها بازی میکردیم نمیدونم چرا یدفعه این مدلی شد !

---------- نوشته در 05:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:17 PM ارسال شده بود ----------

خوب خبر بد :|
دیشب تموم شده بود بازیش :((
هفته دیگه میاد دستم :)
حتما همتون رو ادد میکنم و خیلی با هم قراره فاز بکنیم:دی
راستی من فقط LBP PSP رو تموم کردم :دی

به خوشی و سلامتی :d.

• Like
Reactions: Fenris Wolf
يادش به خير وقتي بازي تموم مي شد و به اخر مرحله مي رسيديم هي تو سر و كله دسته مي زديم تا بتونيم سريعتر يه چَك نثار بقل دستي مون بكنيم :d حيف كه ديگه ندارمش :((

خوب خریدمش!
فردا میام psn هرکی خواست بیاد منو ادد کنه!
jakbelic
ساعت هم نمیدونم میام یهویی هم میرم:دی!
آپدیت هم باید بکنم؟آ[رین بار 2-3هفته پیش وصل شدم:(!

خوب من هم وقت شد بشینم سر این عنوان واقعا خیلی ردیف هست اصلا فکر نمی کردم گیم پلی اینقدر جذاب داشته باشه !!!!
یک سوال فقط دوستان بازی حدودا چند ساعت هست !
و چند تا مرحله کلی !

خوب من هم وقت شد بشینم سر این عنوان واقعا خیلی ردیف هست اصلا فکر نمی کردم گیم پلی اینقدر جذاب داشته باشه !!!!
یک سوال فقط دوستان بازی حدودا چند ساعت هست !
و چند تا مرحله کلی !

5-6 تا چپتر كلي ه كه تقريبا" هر كدوم به طور متوسط 6 تا مرحله STORY MODE دارن كه خوب توي هر كدوم از قسمتهاي كره زمين مراحل اضافي و يا مراحل دو نفره هم هست كه بايد بازشون كني !
بسته به بازي كردن داره و برخي مواقع بازي سخت مي شه به خصوص توي دنياي اخر ( اون قسمتي كه بايد با سك بوي از بالا بپري روي سر اون موجودات خيلي اعصاب ادم رو خورد مي كرد )xولي قشنگ بود ! )
باز هم بشته به اين داره كه بخوايد ACE كنيد يا اين كه 100% كنيد مرحله رو ولي تقريبا" بازي 7-8 ساعت براي من طول كشيد دور اول ولي خوب خيلي با بازي ور رفتم و 4 تا دنيا رو ACE كردم :d كلا" ارزش تكرار بازي بسيار بالاست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or