LittleBigPlanet 2

من دیروز لیتل 1 رو گرفتم
نمیدونستم که نباید پروفایل رو ایمپورت کنم و پیغام رو هم درست نخوندم و فکرکردم فقط تنظیمات پاد از بین میره پروفایل رو ایمپورت کردمو هرچی داشتم از بین رفت:((
حالا باید از 0 شروع کنم:((

دوستان تا حالا به يه چيزي پي بردين !!!
من خوب دو نسخه از LBP2 رو داشتم و الان دومي رو دارم :d نسخه اول EU بود و نسخه دوم UK يه بار توي يه مرحلح حس كردم دارم يه جاي جديد رو تجربه مي كنم !!! ولي گفتم شايد دارم اشتباه مي كنم و يادم رفته !
اما امروز يه مرحله اضافي داخل بازي كه با كليد باز مي شه رو رفتم و ديدم كه اين با اون مرحله نسخه قبلي خيلي تفاوت داره !!!
فكر نمي كردم كه واقعا" بازي نسخه هاش هم تفاوت ساختاري داشته باشن !!!

کسی اینجا جز من پست داده؟:دی
دوستان تو شماره 1 گزینه ای تو استارت منو برای بک آپ از پروفایلم نمیبینم ولی تو 2 هست!
باید چیکار کرد هرکی بگه شیرینی داره!

کسی اینجا جز من پست داده؟:دی
دوستان تو شماره 1 گزینه ای تو استارت منو برای بک آپ از پروفایلم نمیبینم ولی تو 2 هست!
باید چیکار کرد هرکی بگه شیرینی داره!

من چند روز اینترنتم قطع بود وگرنه میومدم جواب میدادم.گرچه جواب درست و حسابی هم نداشتم که بدم.
الان من بالخره نفهمیدم که مشکلت دقیقا چیه.
بالاخره میخوای برگردی به پروفایل 1 یا میخوای از 2 بک آپ بگیری؟؟؟

ببین تو فروم های خارجی هم پرسیدم
من میخوام گزینه import objects رو بزنم ولی میزنم میگه هیچ فایلی برای ایمپورت وچود نداره!
ایمپورت پروفایلو نمیخوام
واضح تر :
میخوام اجسام شماره 1 رو به بازیه شماره 2 منتقل کنم

ببین تو فروم های خارجی هم پرسیدم
من میخوام گزینه import objects رو بزنم ولی میزنم میگه هیچ فایلی برای ایمپورت وچود نداره!
ایمپورت پروفایلو نمیخوام
واضح تر :
میخوام اجسام شماره 1 رو به بازیه شماره 2 منتقل کنم

آها. من هم دنبالش بودم. دیده بودم که مثلا لباس های 1 رو میارن تو 2 ولی اجسام رو نمیدونم چطوریه. اگه راه حل خاصی داری بگو شاید تونستم امتحان کنم.

بهترین لول ساخته شده تو کل بازی توسط کابران از نظر من :
LBPC6 - Slayer - Part 1 - On Closer Reflection By Dav1d0 - LBP.me
http://i9.lbp.me/img/bl/de923a51d9be4d7159929ab27ceed401bd6ff025.png
پارت های بعدیش تا قسمت 4 اومده.
پروژه جدید من:
assassin's creed
بازی دارای منو میباشد.
غیر قابل کپی.
داستان الطائر رو قرار دادم و بهترین ماموریت های بازی رو توی یه لول گذاشتم.
لباس الطائر در ابتدای لول به شما اهدا میشود.
تمام صحنه ها مو به مو باز سازی شده!
شما در طول بازی برج هایی میبینید که باید ازشون بالا برید و بعد تو جعبه های پر از کاه بپرید( تو بازی خودم اسمشونو Box گذاشتم)
در طول بازی میتوانید داخل هر خانه ای که سر راهتان بود بروید.
میتوانید دزدی کنید , از دست سربازان در خانه ها پنهان شوید صندوقچه های گنج هم توخانه ها هست که با باز کردنشون شما امتیاز زیادی بدست می آورید( از راه دزدی)
باید رو پشت بام ها بدوید-از دست دشمنان فرار کنید و به مردم بیآزار کمک کنید و....
به احتمال زیاد بازی در یک مرحله دو بخشی منتشر میشه ( یعنی انتهای لول به جای اسکور برد لول لینک میذارم.)
کاملا تم بازی توسط خودم ساخته شده.
در صورت استقبال assassin's creed 2 هم میسازم.
موزیک لول اینبار توسط خودم طراحی میشه.
موزیک منوی اصلی رو طراحی کردم ( 2 ساعت پیش)
در منو 2 گزینه قرار دادم.
1. play
2. TIPS
که درون نکات بخش های توضیح داده شده بالا رو تصویری آموزش دادم.(با استفاده از زیرنویس و اجسام و...)
(منو کامل کار میکنه!)
--------------------------
قرار شده تا تاپیکی در همین بخش بزنم به اسم آموزش های little big planet 2
که در اون ساخت تم و منو و.... رو توضیح میدم.( بزودی)

اخه نون ات كم بود MM اب ات كم بود 173 مگ اپديت براي چي بود :| )x
از اين شوتر ها كمي خسته شده بودم گفتم بريم صفا سيتي LBP2 ديديم زرشك اپديت 1.10 با حجم مبارك 173 مگ اومده براش !

باو اين غير قابل كپي بودن رو نذاريد :| هي وصل شيم به نت از حجم بزنيم كه چي بشه ! يه بار دانلودش مي كنيم صفا سيتي :d

نمیتونم کپیبل بزنم چون دوتا لول لینکه که تویه یه ساب میره و نمیشه کپی شده همه رو بازی کرد.منو و پنو و...بهم میریزه که علاقه ای ندارم:(
آپدیت کی اومده؟من الان تو بازی بودم چیزی ندیدم!

سلام بچه ها آقا کسی این مشکلی رو میگم داشته نمیتونم join کسی بشم یا inv کنم وصل نمیشه فقط باید تکی برم مولتی بازی کنم هی میزنه Connection to host قبلا این مشکل رو نداشتم چند ماه هست این مدلی شده جان من کمک کنید ! :(

شاید با هر کی میخوای بازی کنی ردت میکنی!
امروز ساعت 1 بیا تو بازی ( قبلش به من یه خبر با مسیج تو SEN :دی بده! )
میرم تو بازی دعوتت میکنم شاید بشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or