LittleBigPlanet 2

سلام
بچه ها من امروز LBP2 رو خریدم ! نسخه قبلیش رو هم بازی نکردم ! :d
یکم بازی کردم خیلی حال داد :d بازی روح آدم رو شاد می کنه :d فقط یه سوال ! اینکه می گن مرحله می سازن و اینجا جریانش چیه ؟ :d من قسمت story ـش رو رفتم یه چند تا از این کره هاش رو رفتم :d اگه می شه لطفا یه توضیحی درباره بازی بدید :d ممنون
اول اولش که مربع رو میزنی یه گذینه هست نوشته Me رو اون بزن ، بعد بزن My Moon اونجا یه ماه ـه بعد میتونی مرحله بسازی ! البته بهت پیشنهاد میکنم یه دور بازی رو تموم کنی ! آنلاین هم بازی کن خیلی مرحله های قشنگی داره ! :دی اگه دسته داری چند نفره بازی کن خیلی روحت شاد میشه ! :دی

مثل اینکه dlc های زیر رو که هم برای LBP و هم LBP2 هست رو میشه با نصف قیمت خریداری کرد.
این DlC ها شامل Metal Gear Solid Level Kit و Pirates of the Caribbean Level Kit هم هستند.
لیست کامل این DLC ها:

Metal Gear Solid Level Kit - now - £2.39/€2.99
Metal Gear Solid Costume Kit - now - £2.39/€2.99
Heavy Rain - Costume Kit - now - £2.39/€2.99
Sonic the Hedgehog - Costume Kit - now - £2.39/€2.99
Street Fighter - Costume Kit - now - £2.39/€2.99
ICO and Shadow of the Colossus - Costume Kit - now - £2.39/€2.99
God of War - Level Kit - now - £1.19/€1.49
Patapon Costume - now - £0.79/€0.99
ModNation Racers Tag Costume - now - £0.79/€0.99
Assassin's Creed II Ezio Auditore Costume - now - £0.79/€0.99
Pirates of the Caribbean Level Kit - now - £2.39/€2.99
Pirates of the Caribbean Costume Kit - now - £2.39/€2.99
Marvel Level Kit - now - £1.99/€2.49
Marvel Costume Kit 1 - now - £2.39/€2.99
Marvel Costume Kit 2 - now - £2.39/€2.99
Marvel Costume Kit 3 - now - £2.39/€2.99
Marvel Costume Kit 4 - now - £2.39/€2.99
Watchmen Costume Kit - now - £2.39/€2.99
The Incredibles Costume Kit - now - £2.39/€2.99
The Incredibles Level Kit - now - £1.99/€2.49

البته این قیمت ها تا تاریخ 6 July اینگونه حواهد بود.

help me

سلام . دوستان کمک رسانی کنید . من نمی تونم وارد مراحل انلاین بشم یعنی همین که وارد می شم می گه بازی تموم شد اگر چند نفری وارد مراحل انلاین می شیم من اصلا نیستم . بی زحمت کمک کنید:((=((

آقایون می شه دی ال سی و مراحل اضافه رو بدون اینترنت و پی اس ان به بازی وارد کرد؟
نه عزیز نمیشه !

move-news-thumb.png

14 سپتامبر روز عرضه DLC Move Pack ـه بازی هست :d
این DLC به اسم The Rise of the Cakeling هست که شامل اینها میشه :
[LTR]
Contents
[/LTR]

6 روز تا عرضه این DLC مونده و هنوز هیچ حرفی از قیمت این DLC زده نشده که در نوع خودش جالبه :|

آخرین ویرایش:
دیروز Move Pack با حجم 568 MB روی PSN قرار گرفته بود. همین الان کمی از بازی رو انجام دادم، دقیقاً همون چیزایی بود که قول ـشو داده بودن. قابلیت استفاده از PS Move هم به بهترین شکل ممکن و همینطور که انتظار می رفت انجام شده.
با توجه به رایگان بودن ـش پیشنهاد می کنم به هیچ وجه این آپدیت رو از دست ندین.

P.S:البته فراموش نشه برای استفاده از مراحل و کانتنت های اضافه شده باید DLC ـشو خریداری کنید. هنوز توی PSN قرار نگرفته ولی توی Store ـه خود بازی هست اما هیچ قیمت و چیز ـه دیگه ای زیره اسم DLC نیست. انگار باید تا خود فردا منتظر ـه خوده DLC باشیم.

آخرین ویرایش:
سلام من یه مشکلی دارم نزدیک 2 ماهه این طوری شده توی هر دو نسخه بازی هر موقع میخوام Join کسی بشم یا اون Invite من بشه یا بخوام برم مراحل ساخته شده توسط کاربر های این بازی رو بازی کنم نمیشه بعد از کلی لود میزنه Connection is host نمیدونم مشکل از نت هستش یا نه آخه قبلا اینطوری نبود ! Adsl م رو از پارس آنلاین گرفتم الان 2 سالی هست دارم درست بود یه دو ماهی اینطوری شده کسی مثل من هست که پارس آنلاین داشته باشه نتونه وصل بشه ؟؟ ببخشید سرتون هم در آوردم لطفا اگه راهی هست درست بشه کمک کنید ! :(

دوستانی که little 2 رو دارن سرورای بازی نسبت به 1 بهتر شده؟ چون تو 1 من اصلا نتونستم با خارجیها join بشم ...........اصلا کسی تونسته راحت با خارجیها بازی کنه؟یکی جواب بده خیلی ممنون میشم

از دوستان کسی LITTLE 2 رو بازی نمیکنه .............این ID منه خوشحال میشم اد کننینmeisamheidaryy.........انصافا یکی از بهترین بازیهای سونی هست

دوستان یه کمک فوری بدین :
من میخوام بازی "اجاره"کنم
بنظرتون LPB2 رو بگیرم یا INFAMOUS2 رو؟
آپدیت همه بازی 124 مگه؟
اگه قرار به خریدن باشه کودومو بخرم؟

آپدیت همه بازی 124 مگه؟
اگه صحبت اجاره کردنه به نظرم inFamous 2 رو بگیر
چون LBP2 از اون بازیاس که عمرا رد اش کنی بره :d
به نظرم LBP2 رو بخرش
چون انقدر مرحله و مراحل جانبی داره که هی میخوای بازم بشینی بازی کنی

آپدیت همه بازی 124 مگه؟
ببین اگه از سبک پلتفورمر خوشت میاد اصلا درنگ نکن ............راستی اینم بگم که اپدیتش بالای 500 مگ هستش ...........ولی این بازی 1دونه س....... تو سبک خودش بی رقیبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or