Multi Platform Lies of P

سازنده
Round 8 Studio
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Neowiz Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
thumb-1920-1186444.jpg

Lies of P

ناشر: NEOWIZ
سازنده: NEOWIZ
پلتفرم:Xbox Series X/S, Playstation 5, Microsoft Windows, Playstation 4, Xbox One
ژانر: Action RPG
تاریخ عرضه: 2023
Lies of P یک بازی اکشن نقش آفرینی سولزلایک است که با الهام از داستان کلاسیک معروف پینوکیو ساخته شده است و در جهانی بسیار شبیه به عصر طلایی اروپا ( نیمه دوم قرن نوزدهم تا پایان دهه دوم قرن بیستم) روایت خواهد شد.

- شما در نقش پینوکیو باید به دنبال خالق خود یعنی پدر ژپتو بگردید.
- دروغ هایی که به ان پی سی‌های بازی می‌گویید در پیشبرد داستان و پایان آن تاثیر خواهند داشت.
- ساکنان شهر از انسان نبودن شما آگاه نیستند.

این بازی در روز عرضه بر روی ایکس باکس گیم‌پس نیز قابل تجربه خواهد بود

:Screenshots
205085.jpg 205083.jpg

آخرین ویرایش:
یه حس دوگانه ای نسبت به بازی دارم بعد دمو
از یه لحاظ این سبک و دوست داریم همه ٬ از طرفی نمیدونیم واقعا خروجی این iP چی قراره باشه

پسر دمو رو بازی کردم حال کردم
درسته یکم خشکه ولی فضاسازی و گرافیک و هارد بودنش معرکس
من باس اول موندم🤣
بازم دمش گرم تونست از بلاد یه اسکی بره
به هر حال رفت تو لیست خرید😉

يه مقدار زمان بهش بدي و وقت بذاري بشدت لذت بخشه تو يك يا دو صفحه پيش نظرمو كامل نوشتم با يكي ديگه از دوستان
دوست داشتي ميتوني بخوني.

این بازی دارای مکانیزم انتخاب و پیامد خواهد بود که کاملاً با داستان و موقعیت پینوکیو مرتبط می‌شود. آیا قصد دارید به یک NPC دروغ بگویید تا به آن‌ها آرامش بدهید، یا می‌خواهید حقیقت سرد و خشن در این جهان را به آن‌ها بگویید؟

بازی استیم پانکی هست و تو دوره عصر بخاره…
فضای بازی ترکیب بلادبورن و بایوشاکه…
از لحاظ محیط که شبیه بلادبورنه و تو محیط اون مجسمه ها و پوسترهای سیاسی سطح شهرش که مثل نمادها و مجسمه ها و پروپاگانداهای بایوشاک بود…
بنظر میاد از لحاظ داستانی و دنیاسازی خیلی پر مغز باشه…
چه رو ps4 و ps5 گرافیک عالیه
حتما تجربش کنین

• Like
Reactions: Starless and Wolff
سیستم پرفکت‌پری رو خیلی خوب درآوردن، اصلا هم ساده نیست، نکته جالب اینه که تو فاز دوم باس اول اگه چنتا پرفکت پری پشت سر هم بزنین، کل سیستم دست و چماق باس کنده میشه و بر می‌گرده به حالت فاز اول، خیلی باحال بود این موردش.

سیستم پرفکت‌پری رو خیلی خوب درآوردن، اصلا هم ساده نیست، نکته جالب اینه که تو فاز دوم باس اول اگه چنتا پرفکت پری پشت سر هم بزنین، کل سیستم دست و چماق باس کنده میشه و بر می‌گرده به حالت فاز اول، خیلی باحال بود این موردش.
بله دقیقا
و این که هرچی با npc ها بهتر رفتار کنین بنفعتون خواهد بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or