Multi Platform Lies of P

سازنده
Round 8 Studio
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Neowiz Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
thumb-1920-1186444.jpg

Lies of P

ناشر: NEOWIZ
سازنده: NEOWIZ
پلتفرم:Xbox Series X/S, Playstation 5, Microsoft Windows, Playstation 4, Xbox One
ژانر: Action RPG
تاریخ عرضه: 2023
Lies of P یک بازی اکشن نقش آفرینی سولزلایک است که با الهام از داستان کلاسیک معروف پینوکیو ساخته شده است و در جهانی بسیار شبیه به عصر طلایی اروپا ( نیمه دوم قرن نوزدهم تا پایان دهه دوم قرن بیستم) روایت خواهد شد.

- شما در نقش پینوکیو باید به دنبال خالق خود یعنی پدر ژپتو بگردید.
- دروغ هایی که به ان پی سی‌های بازی می‌گویید در پیشبرد داستان و پایان آن تاثیر خواهند داشت.
- ساکنان شهر از انسان نبودن شما آگاه نیستند.

این بازی در روز عرضه بر روی ایکس باکس گیم‌پس نیز قابل تجربه خواهد بود

:Screenshots
205085.jpg 205083.jpg

آخرین ویرایش:
سوال جدی
چرا همه بازیها شده یه محیط دارک و تهوع آور، یه مرد شمشیر به دست که با چهارتا کمبو مضحک باس میکشه؟
ای بر پدرت لعنت میازاکی 8-|
راست میگی
در ایران عزیز با صدای گنجشک و نوای ملایم موسیقی از خواب بلند میشیم.ملت همش دارن به هم لبخند میزنن.محبت و امید و شادی بیداد میکنه.همش عشق و حال
با این روح لطیف تحمل این بازی های دارک و تلخ رو نداریم.
این عناوین مناسب پوست کلفت ها و بدبخت هاس.مثل نروژ و دانمارک و امارات و ...

امشب میزارمش دانلود ببینیم داستان چیه ولی خب از چیزایی که دیدم بنظرم این بازی بیشتر به خاطر طراحی و ستینگ بازی که شبیه بلاده هایپ شده و گیمپلی چندان دلچسبی نداره.
?Just another souls like

امشب میزارمش دانلود ببینیم داستان چیه ولی خب از چیزایی که دیدم بنظرم این بازی بیشتر به خاطر طراحی و ستینگ بازی که شبیه بلاده هایپ شده و گیمپلی چندان دلچسبی نداره.
?Just another souls like
مطمئن باش خوشت میاد ازش
باس های جالبی داره
پینوکیو رو ریختن تو بلاد😂

• Like
Reactions: all4u and Arios 22

دمو خیلی خوبی بود فقط تنها ایرادی خیلی سریع متوجهش میشین داج دادن هست که خیلی بد هست و وقتی با شیمشیر گارد میگیری تقریبا شخصیت اصلی تکون نمیخوره و با یه حرکت به چپ یا راست انگار میخواد دور بزنه.

دمو خیلی خوبی بود فقط تنها ایرادی خیلی سریع متوجهش میشین داج دادن هست که خیلی بد هست و وقتی با شیمشیر گارد میگیری تقریبا شخصیت اصلی تکون نمیخوره و با یه حرکت به چپ یا راست انگار میخواد دور بزنه.
داج رو فکر کنم با درخت اسکیلی که آخر دمو نشون می ده بشه بهبودش داد.

• Like
Reactions: all4u
خب دمو تموم شد و بریم سر گفتنی ها. همونطور که گفتم بازی آرت استایل زیبایی داره و گرافیکش خوبه. داستان بازی هم میتونه جالب باشه. تنها نکته جدیدی هم که داره سیستم ترکیب دسته و تیغه ی سلاح هاست که تنوع میده به گیم. دمیج سلاح مربوط به تیغه میشه و scalling سلاح مربوط به دسته میشه که هر کدوم جداگونه آپگرید میشن.قیافه و استایل سلاح کلا به هم میریزه که برا من جالب نیست ولی خب میشه سلاح های قوی تر درست کرد, من dex رو لول آپ کردم و با rapier بازی میکردم و جلوتر دسته ی rapier رو با تیغه greatsword ترکیب کردم و دمیجم بیشتر شد.
ای کاش سیستم کامبت و موومنت بازی شبیه بلادبورن بود که نیست و این نکته واقعا بدیه. بیشتر به سولز ها شبیه. کارکتر بازی کنده , سیستم داج مثل سولز به وزن پلیر وابسته اس پس دیگه هر چیزی بخوای نمیتونی بر داری. فقط اگه در حالت دفاع دیمج بخوری میتونی اتک بدی تا جونت برگرده که بنظرم بازی رو آسون میکنه. پری بازی جالبه چون میتونه آسیب بزنه یا سلاح هارو بشکونه. بعد از مقدار نامعلومی اتک هم انمی هارو میشه با یه چارجد اتک به حالت groggy برد که اون موقع میشه کریتیکال اتک زد که دمیج زیادی میبره. باس های بازی ضربه های زیادی نداشتن در حد 3 4تا. mad donkey هم هلث بار باس داشت ولی راحت میشد رفت پشتش کریتیکال اتک زد بهش مثل انمی های عادی و فاگ گیت هم نداشت.
این حد بازی کپی پیسته که تنها ساید کوعست دمو کپیه بلاده. دیگه داستان گیم هم کپی کردن :|
یه چیزی هم یادم رفت پینوکیو چرا اینقدر شبیه تیموتی شالامیه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: all4u
خب دمو تموم شد و بریم سر گفتنی ها. همونطور که گفتم بازی آرت استایل زیبایی داره و گرافیکش خوبه. داستان بازی هم میتونه جالب باشه. تنها نکته جدیدی هم که داره سیستم ترکیب دسته و تیغه ی سلاح هاست که تنوع میده به گیم. دمیج سلاح مربوط به تیغه میشه و scalling سلاح مربوط به دسته میشه که هر کدوم جداگونه آپگرید میشن.قیافه و استایل سلاح کلا به هم میریزه که برا من جالب نیست ولی خب میشه سلاح های قوی تر درست کرد, من dex رو لول آپ کردم و با rapier بازی میکردم و جلوتر دسته ی rapier رو با تیغه greatsword ترکیب کردم و دمیجم بیشتر شد.
ای کاش سیستم کامبت و موومنت بازی شبیه بلادبورن بود که نیست و این نکته واقعا بدیه. بیشتر به سولز ها شبیه. کارکتر بازی کنده , سیستم داج مثل سولز به وزن پلیر وابسته اس پس دیگه هر چیزی بخوای نمیتونی بر داری. فقط اگه در حالت دفاع دیمج بخوری میتونی اتک بدی تا جونت برگرده که بنظرم بازی رو آسون میکنه. پری بازی جالبه چون میتونه آسیب بزنه یا سلاح هارو بشکونه. بعد از مقدار نامعلومی اتک هم انمی هارو میشه با یه چارجد اتک به حالت groggy برد که اون موقع میشه کریتیکال اتک زد که دمیج زیادی میبره. باس های بازی ضربه های زیادی نداشتن در حد 3 4تا. mad donkey هم هلث بار باس داشت ولی راحت میشد رفت پشتش کریتیکال اتک زد بهش مثل انمی های عادی و فاگ گیت هم نداشت.
این حد بازی کپی پیسته که تنها ساید کوعست دمو کپیه بلاده. دیگه داستان گیم هم کپی کردن :|
خوراکم باس خر دیوانه بود😂🤣🐴🐴🐴

• Like
Reactions: shinsuke
مشخصات کامل سیستم مورد نیاز بازی Lies of P به شرح زیر است:

حداقل سیستم مورد نیاز

• سیستم عامل: ویندوز ۱۰
  • پردازنده: Intel Corei3 6300 یا AMD Ryzen 3 1200
  • رم: ۸ گیگابایت
  • کارت گرافیک: Nvidia Geforce GTX 960 یا AMD Radeon RX 560
  • فضای مورد نیاز: ۵۰ گیگابایت
سیستم پیشنهادی

• سیستم عامل: ویندوز ۱۰