Multi Platform Lies of P

سازنده
Round 8 Studio
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Neowiz Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
thumb-1920-1186444.jpg

Lies of P

ناشر: NEOWIZ
سازنده: NEOWIZ
پلتفرم:Xbox Series X/S, Playstation 5, Microsoft Windows, Playstation 4, Xbox One
ژانر: Action RPG
تاریخ عرضه: 2023
Lies of P یک بازی اکشن نقش آفرینی سولزلایک است که با الهام از داستان کلاسیک معروف پینوکیو ساخته شده است و در جهانی بسیار شبیه به عصر طلایی اروپا ( نیمه دوم قرن نوزدهم تا پایان دهه دوم قرن بیستم) روایت خواهد شد.

- شما در نقش پینوکیو باید به دنبال خالق خود یعنی پدر ژپتو بگردید.
- دروغ هایی که به ان پی سی‌های بازی می‌گویید در پیشبرد داستان و پایان آن تاثیر خواهند داشت.
- ساکنان شهر از انسان نبودن شما آگاه نیستند.

این بازی در روز عرضه بر روی ایکس باکس گیم‌پس نیز قابل تجربه خواهد بود

:Screenshots
205085.jpg 205083.jpg

آخرین ویرایش:
نمره ها که خوب بوده بیاد ببینیم چه آشی پختن برامون. اینقدر هم با بلادبورن مقایسه‌اش نکنین. همین که این استودیو تونسته برای اولین بازی سولزلایکش خودی نشون و این نمره ها رو بگیره چیز کمی نیست, هر سال کلی بازی سولزلایک عرضه میشه با تریلر های پر زرق و برق ولی خود بازی مالی نیست.

بازی الان در دسترسه و میتونید بکنید توش :D

رو سری اس خیلی روون اجرا میشه دو تا حالت پرفرمنس 60 فریم و کوالیتی 30 فریم داره

خود گیم پلی و فضا سازیش بنظر خوبه یعنی من خوشم اومد (صدرصد در حد بلاد بورن نیست اما به عنوان یک بازی سولزلایک بسیار خوبه)

آخرین ویرایش:
بازی الان در دسترسه و میتونید بکنید توش :D

رو سری اس خیلی روون اجرا میشه دو تا حالت پرفرمنس 60 فریم و کوالیتی 30 فریم داره

خود گیم پلی و فضا سازیش بنظر خوبه یعنی من خوشم اومد (صدرصد در حد بلاد بورن نیست اما به عنوان یک بازی سولزلایک بسیار خوبه)
روی سری اس گرافیکش خوبه؟روی مد۶۰فریم توی ذوق نمیزنه ؟منظورم تکسچرها و رزلوشن اوکیه؟

• Like
Reactions: sopranus
همون ناحیه اول بازی کافیه تا تفاوت با بلادبورن مشخص شه، مخصوصا گیم پلی، و دنیای بازی و طراحی مراحل..

اما در کل به نظر میرسه سولزلایک خوبی باشه، در واقع رونوشت خوبیه :D بازی خوبیه در مجموع، بین 8 تا 9... اتمسفر و طراحی محیط خوبی داره...

دیگه بیشتر از این دوست ندارم این کلون هارو بر اساس بازی اصلی بسنجم، همین که بازی شناسایی اولیه بشه و معلوم شه چه خبره... کافیه، از این به بعد به شکل مستقل سعی میکنم بهش نگاه کنم، در کل همونطور که گفتم گیم پلی + مخصوصا اتمسفر و محیط + سولزلایک بودنش و کیفیت خوب همه اینا، نشون میده با بازی خیلی خوبی طرفیم، تا ببینم در ادامه چی میشه...

گرافیک بد نیست، خوبه، طراحی محیط ولی عالیه..
صدای پاشنه و راه رفتنش رو خوشم نیومد :-" صداگذاری بد نیست... ولی بک گراند و موسیقی خیلی خوبه...

خب بعد چند ساعت باید بگم که یه سازنده مستقل چقدر میتونه کار درست باشه!

اولا از نظر محیط و فضاسازی همینطور که بقیه دوستان هم گفتن عملکردش عالیه...
آهنگ سازی بازی هم موقع باس فایت ها بنظرم راضی کنندس
خود هسته گیم پلی هم همونیه که همه سولز لایک ها باید داشته باشن :D منتهی اینجا سازنده اومده یک مقدار امضای خودشم قاطی کار کرده که باعث شده از اون حالت روتین در بیاد
از نظر باگ و این داستانا هم چیزی تا الان به چشم من نخورده، گرافیک هم روی کنسولی مثه «سری اس» واقعا راضی کنندس و بازم ایراد خاصی ندیدم تو این بخش

در مجموع اینکه یک اثر خوش ساخته، منتهی نباید با بزرگان این سبک مقایسش کرد، امیدوارم سازندش بتونه درآمد خوبی از این نسخه بدست بیاره و پروژه بعدیش هم بسازه

اگر دنبال یه سولز لایک باحال می گردید، این بازی میتونه برای مدتی سرگرمتون کنه. من خودم خیلی خوشم اومد ازش.

آخرین ویرایش:
بازی خوبی هست
احساس میکنم سخت تر از دارک سلز ۳ هست
کپی پست نیست اما خب از بازیهای دیگه خیلی الگوبرداری کرده
در نهایت تا باس فایت ۲ رسیدم و با سامن کردن باس دوم رو هم زدم
اگه اعصاب دارید بازیش کنید

آخرین ویرایش:
بازی فوق العاده قشنگ و خوبیه شاهکار نیست ولی برای اولین بازی با بودجه معمولی کار سازنده عالی امیدوارم فروش‌ خوبی داشته باشه سازندش تا بودجه بازی بعدیشون تامین بشه ، تا چپتر ۷ فعلا رفتم فضا سازی عالی موسیقی عالی گرافیک هم خوبه فعلا تا اینجایی بازی باگ یا مشکلی نداشته ،دوستان و گیمرایی عزیزی که سبک سولز بورن لذت میبرن از این بازی هم حتما خوششون میاد و لذت میبرن .درسته خیلی الهام گرفته از بازی بزرگ بلادبورن ولی دوستان که بازی رو میخوان شروع کنند پیشنهاد میکنم فکر کنید یه بازی جدید میخواید تست کنید مقایسه نکنید با بلاد بورن
( البته اصلا قابل مقایسه نیست)حتما لذت میبرید فعلا یکجا مقدار مشکل ساز شد brotherhood

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or