Multi Platform Lies of P

سازنده
Round 8 Studio
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Neowiz Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
thumb-1920-1186444.jpg

Lies of P

ناشر: NEOWIZ
سازنده: NEOWIZ
پلتفرم:Xbox Series X/S, Playstation 5, Microsoft Windows, Playstation 4, Xbox One
ژانر: Action RPG
تاریخ عرضه: 2023
Lies of P یک بازی اکشن نقش آفرینی سولزلایک است که با الهام از داستان کلاسیک معروف پینوکیو ساخته شده است و در جهانی بسیار شبیه به عصر طلایی اروپا ( نیمه دوم قرن نوزدهم تا پایان دهه دوم قرن بیستم) روایت خواهد شد.

- شما در نقش پینوکیو باید به دنبال خالق خود یعنی پدر ژپتو بگردید.
- دروغ هایی که به ان پی سی‌های بازی می‌گویید در پیشبرد داستان و پایان آن تاثیر خواهند داشت.
- ساکنان شهر از انسان نبودن شما آگاه نیستند.

این بازی در روز عرضه بر روی ایکس باکس گیم‌پس نیز قابل تجربه خواهد بود

:Screenshots
205085.jpg 205083.jpg

آخرین ویرایش:
اره گربه رو زدم و با اسانسور رفتم بالا و رسیدم یک جایی بعد کلیسا
تا احرش میرم یک غول اسیدی هست نمیتونم بزنمش
الان میشه برای اینجا خرید کرد؟؟
اگه منظورت باسشه فالن بیشاپ که جونورا به اتیش عروسکا به برق خیلی حساسن چپتر ۲ بغل اسانسور یه فروشنده هست یه سلاح برقی داره ۱۲۰۰ ارگو میگیره من با این سلاح خیلی راحت زدمش ، برفک گارد دمثل دیفلکت سکیرو خیلی دقیق تر حالا جلوتر میتونی اپدیت کنی که راحت تر دفاع کنی در کل حرکات باس هاشو یاد بگیری میتونی راحت بزنیش

• Like
Reactions: all4u
دوستان شما بدون پری و فقط با استفاده از داج یا بلاک می تونید باس های اصلی رو بزنید؟ (غیر از اونایی که بک استب می شن)
درود
شما یه چند تا چپتر که بری جلووقتی ژپتو بیاد هتل یه صندلی هست که میتونی ۵ تا فاز داره که برای اپدیت به ایتمی به اسم گوارتز احتیاج داری که میتونی خیلی چیزا از تعداد جا امیولت تا تعداد پالس سل رو اپدیت کنی یه چیزی هست به اسم پرفکت گارد که اونو اپدیت کنی میتونی حتی ضربه باس های خیلی سخت دیفکلت یا همون پرفکت گارد کنی

اگه منظورت باسشه فالن بیشاپ که جونورا به اتیش عروسکا به برق خیلی حساسن چپتر ۲ بغل اسانسور یه فروشنده هست یه سلاح برقی داره ۱۲۰۰ ارگو میگیره من با این سلاح خیلی راحت زدمش ، برفک گارد دمثل دیفلکت سکیرو خیلی دقیق تر حالا جلوتر میتونی اپدیت کنی که راحت تر دفاع کنی در کل حرکات باس هاشو یاد بگیری میتونی راحت بزنیش
الان قبل این مرحله هستم اون مینی باس اسیدی با سپرر سرویسم کرده بعد کلیسا
نمیشه از جایی از این ایتما خرید
مثل بمب الکتریکی
همون فروشنده قبلی هم نمیفروشه
من این مینی بای رو با اصلحه الکتیریکی میزنم اما سپر میگیره راحت میزنه منو

درود
شما یه چند تا چپتر که بری جلووقتی ژپتو بیاد هتل یه صندلی هست که میتونی ۵ تا فاز داره که برای اپدیت به ایتمی به اسم گوارتز احتیاج داری که میتونی خیلی چیزا از تعداد جا امیولت تا تعداد پالس سل رو اپدیت کنی یه چیزی هست به اسم پرفکت گارد که اونو اپدیت کنی میتونی حتی ضربه باس های خیلی سخت دیفکلت یا همون پرفکت گارد کنی
می دونم اینارو. الان چپتر هفت ام خودم. منظورم به صورت کلی بود که به جواب سوالم رسیدم. اونم اینکه اگه کسی توی بعضی باس ها پری براش سخت بود کافیه لاک رو از روی باس برداره دیگه اون موقع بجای dash کاراکتر رول می کنه که می شه به سبک دارک سولز باس ها رو زد.

• Like
دوستان و گیمرهای عزیز پیشنهاد میکنم حتما بازیش کنید فوق العاده بود عالی گیم پلی ،موسیقی ،فضا سازی ، همه چیش و اینکه ارزش تکرار بازی بالا اگر بازیش نکنید یکی از بهترین بازی های این چند سال از دستت دادید مخصوصا گیمر های کنسول ایکس باکس با گیم پس راحت دانلود میکنید

بازی رو جایی رسوندم که همزمان باید چند باس رو با هم زد
ترفند خاصی داره ؟ یا خرید کنم و بیفتم به جونشون ؟
اگه منظورت باس Black Rabbit Brotherhood
لول آپ ک حتما باید انجام بدی چون باس سختیه... باید تمرکز کنی رو باس اصلی (Eldest) ک هیکل گنده تری هم داره
همون اولم قبل از اومدن باس دوم تا جاییکه میتونی بزنش
از summons ها هم استفاده کن

البته ک یکمم مبارزش رندومه : )

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or