Multi Platform Lies of P

سازنده
Round 8 Studio
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Neowiz Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
thumb-1920-1186444.jpg

Lies of P

ناشر: NEOWIZ
سازنده: NEOWIZ
پلتفرم:Xbox Series X/S, Playstation 5, Microsoft Windows, Playstation 4, Xbox One
ژانر: Action RPG
تاریخ عرضه: 2023
Lies of P یک بازی اکشن نقش آفرینی سولزلایک است که با الهام از داستان کلاسیک معروف پینوکیو ساخته شده است و در جهانی بسیار شبیه به عصر طلایی اروپا ( نیمه دوم قرن نوزدهم تا پایان دهه دوم قرن بیستم) روایت خواهد شد.

- شما در نقش پینوکیو باید به دنبال خالق خود یعنی پدر ژپتو بگردید.
- دروغ هایی که به ان پی سی‌های بازی می‌گویید در پیشبرد داستان و پایان آن تاثیر خواهند داشت.
- ساکنان شهر از انسان نبودن شما آگاه نیستند.

این بازی در روز عرضه بر روی ایکس باکس گیم‌پس نیز قابل تجربه خواهد بود

:Screenshots
205085.jpg 205083.jpg

آخرین ویرایش:
به عنوان فن دو آتیشه سری سولز و کلا بازی های فرام سافت باید بگم این بازی فوق العاده عالیه اصلا باورم نمیشه اینقدر خوب باشه بدون شک بهترین سولز لایکیه که کسی غیر از فرام سافت ساخته اتمسفر بازی، داستان، شخصیت هاش، گیم پلی همه چیز عالیه باس فایت ها فوق العاده طراحی شدن باور کنید این بازی اگه اولش فقط لگو فرام می اومد الان متای 89 90 داشت. بازی با وجود اینکه به شدت گیم پلیش رو مدیون بلادبورنه ولی یه چیزایی هم از خودش داره که خلاقیتش هم حفظ بشه

دوستان شما بدون پری و فقط با استفاده از داج یا بلاک می تونید باس های اصلی رو بزنید؟ (غیر از اونایی که بک استب می شن)
والا خب وقتی میشه پری کرد، چرا این کارو انجام ندیم؟ وگرنه که اره تقریبا همه رو میشه، مثل سولزبورن های اورجینال، کافیه صبر کنی، دور گیم پلی (کامبت) باس رو یاد بگیری، فاصله خودت رو با باس حفظ کنی، و وقتی یک دور کامبت باس انجام شد و رفت تو حالت استراحت (پر شدن استامینا، ممکنه حتی یک ثانیه طول بکشه اما همینم کافیه) و وقتی وارد این حالت ایستا شد، بری جلو و ضربه رو بزنی، یه جورایی میشه انگار داری به صورت پویا و داینامیک، اما Turn Based و نوبتی با باس میجنگی، در واقع باید صبر کنی تا در زمان مناسب "نوبت" خودت حمله کنی...

این فرمول رو تقریبا تمام باس ها جوابه، مخصوصا انسان نما ها یا اونایی که دست و پای اضافه و خرکی ندارن...

آخرین ویرایش:
بعد از 16 17 ساعت رسیدم به Puppet-Devouring Green Monster و ایشونم امروز زدم، سخت ترین باس تا اینجا بود، فاز دومش یکمی اذیت میکرد، اما در کل شدنی بود، لول 80 تا اینجا اپگرید کردم، تقریبا هیچ فارم اضافه ای انجام ندادم و همون پاکسازی عادی بازی تقریبا برای جلو رفتن کافیه، اسلحه ها عالی هستند و تقریبا همه اش بینشون میچرخم، طراحی باس ها خیلی جالب و باحال هستند، مثلا اون دلقک گنده هه به شدت حال داد و باحال بود(اولش سخت بود، ولی کشوندمش خیابون پایینی و دور استخر مانندی که اونجا بود زدمش، طوری که لبه های استخر (حوض) به عنوان ضربه گیر عمل میکرد و اتوماتیک در برابرش دفاع میشد (این حالت رو با "ستون" ها تو سولزبورن های اورجینال هم میشه انجام داد، ستون بازی :D)

به شدت با بازی حال کردم، هرچی میره جلوتر بهتر میشه و شخصیت خودش رو پیدا میکنه، هرچند به طور کل گیم پلی مخلوطی از سولزبورنکیرو به نظر میرسه، اما گرافیک، اجرا و پرفورمنس، طراحی محیط، طراحی اسلحه ها و انیمیشن ها، همه چی در حد خیلی خوبی هست و واقعا کیفیت قابل قبولی دارند، بازی اگه هویت مستقل صد درصدی داشت وزیر سایه سولزبورن ها نبود، شاید بازخورد به مراتب بهتری هم دریافت میکرد..

خلاصه که به شدت ازش راضیم.. طوری که حتما یکی دوتا نیو گیم پلاس هم میرم...

والا خب وقتی میشه پری کرد، چرا این کارو انجام ندیم؟ وگرنه که اره تقریبا همه رو میشه، مثل سولزبورن های اورجینال، کافیه صبر کنی، دور گیم پلی (کامبت) باس رو یاد بگیری، فاصله خودت رو با باس حفظ کنی، و وقتی یک دور کامبت باس انجام شد و رفت تو حالت استراحت (پر شدن استامینا، ممکنه حتی یک ثانیه طول بکشه اما همینم کافیه) و وقتی وارد این حالت ایستا شد، بری جلو و ضربه رو بزنی، یه جورایی میشه انگار داری به صورت پویا و داینامیک، اما Turn Based و نوبتی با باس میجنگی، در واقع باید صبر کنی تا در زمان مناسب "نوبت" خودت حمله کنی...

این فرمول رو تقریبا تمام باس ها جوابه، مخصوصا انسان نما ها یا اونایی که دست و پای اضافه و خرکی ندارن...
اره اینکارو می شه کرد (گرچه زیاد طول می کشه) اما بازم بنظرم dash بازی به نرمی و رون بودن بلادبورن نیست برا همین همه ی حملات باسا رو با دَش نمی تونم جا خالی بدم و به مشکل می خورم. (نمی دونم شاید مشکل از منه) اما خب جواب اون سوالم رو همون موقع گرفتم اونم اینکه اگه بخوام بدون پری بزنم لاک رو از رو باس برمی دارم دیگه اینطوری دَش نمی کنه و بجاش داج می کنه مثل بلادبورن که خب خیلی راحت ترم باهاش نسبت به دَش بازی.
بهترین روش هم آره ترکیب همون پَری همراه با بلاک و دَش هست.

خب دیشب Corrupted Parade Master هم زدم، به شدت چسبید، هرچی جلوتر میرم بازی بیشتر رو دستم میشینه و اسون تر میشه، این وسطا عاشق ایشونم شدم، موسیقی ساندترک وایت لیدی، یعنی عشق میکنم هرجای بازی که ایشون پخش میشه، کلا همیشه عاشق موسیقی های کلاسیک و اواز های معمولا قدیمی یا فولک های این تیپی هم بودم، ایرانی یا فرنگی، همین شد که یک سرچ زدم و دیدم در واقع ایشون از ساندترک یک فیلم فرانسوی برنده جایزه اکادمی به اسم La Vie en Rose که میشه Life in Pink گرفته شده که گویا یک بیوگرافیکال موزیکال فیلم فرانسوی هست (از رو یک ارتیست)، (به لطف این بازی، یک فیلم و مهم تر یک ارتیست موسیقی و ارتیست های مشابه هم به پلی لیست موسیقی مون اضافه شد :D)

اگه علاقه دارید بشنوید، ساندترک نسخه داخل بازی:

و ایشونم ترک و نسخه اصلی:

دوستان بازی کلا چند چپتره من تا وسطای ۹ رسیدم و دختری که ماسک گربه رو صورتشه رو کشتم،چقدر از بازی مونده
؟

۱۱ تا چپتر ، منظورت تو ایستگاه قطار که با سنجاب مبارزه میکنی؟
جاهای خوبش هنوز مونده
۳ تا پایان هم داره ،و اگه رو‌ایکس‌باکس بازی میکنی سعی کن سلاح مخفی golden lie ( بینی پینوکیو از تابلو کارلو )رو تو‌همون اولین بار بگیری که مجبور نشی مثل من ۴ بار بازی کنی 😅 اگه هم‌پلی استیشن که کارت راحته بک اپ سیو قبل سایمون

• Like
Reactions: all4u

۱۱ تا چپتر ، منظورت تو ایستگاه قطار که با سنجاب مبارزه میکنی؟
جاهای خوبش هنوز مونده
۳ تا پایان هم داره ،و اگه رو‌ایکس‌باکس بازی میکنی سعی کن سلاح مخفی golden lie ( بینی پینوکیو از تابلو کارلو )رو تو‌همون اولین بار بگیری که مجبور نشی مثل من ۴ بار بازی کنی 😅 اگه هم‌پلی استیشن که کارت راحته بک اپ سیو قبل سایمون
رو سریز اکس بازی میکنم
دماغ پینوکیو رو چطوری بگیرم فقط با ژپتو صحبت کردم و یعو رفت کنار تصثیر پینوکیو
رسیدم به اون مینی باس فضایی مانند که مغزش مشخصه و خیلی سریع میزنه
نمیتونم هیچ طوره بزنمش

رو سریز اکس بازی میکنم
دماغ پینوکیو رو چطوری بگیرم فقط با ژپتو صحبت کردم و یعو رفت کنار تصثیر پینوکیو
رسیدم به اون مینی باس فضایی مانند که مغزش مشخصه و خیلی سریع میزنه
نمیتونم هیچ طوره بزنمش
اگه منظورت namless puppet که اون باس مخفی اخره از نظر من سخت ترین باس بازیه، اره خیلی سریعه به الکتریسیته خیلی حساسه ،باس green monsterکه زدی روحش اگه بدی به شخصیت alidoro بهت یه کاتانا میده که با RT میتونی تمام ضربه های دشمنان رو parry یا دیفلکت کنی از اون استفاده کن ، برای گرفتن golden lie که همون بینی رو تابلو باید کوئست لاین ها و جواب های که میدی انسانی باشه وقتی هم بازی تموم شد نرو گیم پلاس برو تو هتل اتاق ژپتو نامه هست بسته به بازیت ۳ تا پایین داره و حتما قبل رفتن به نیو گیم پلاس سراغ پیانو هم برو ، واسه انسانیت میتونی قبل اون محیط که میرسی به کلیسا یه مجسمه هست pray کنی یا به record ها گوش بدی

• Like
اگه منظورت namless puppet که اون باس مخفی اخره از نظر من سخت ترین باس بازیه، اره خیلی سریعه به الکتریسیته خیلی حساسه ،باس green monsterکه زدی روحش اگه بدی به شخصیت alidoro بهت یه کاتانا میده که با RT میتونی تمام ضربه های دشمنان رو parry یا دیفلکت کنی از اون استفاده کن ، برای گرفتن golden lie که همون بینی رو تابلو باید کوئست لاین ها و جواب های که میدی انسانی باشه وقتی هم بازی تموم شد نرو گیم پلاس برو تو هتل اتاق ژپتو نامه هست بسته به بازیت ۳ تا پایین داره و حتما قبل رفتن به نیو گیم پلاس سراغ پیانو هم برو ، واسه انسانیت میتونی قبل اون محیط که میرسی به کلیسا یه مجسمه هست pray کنی یا به record ها گوش بدی
توضیحاتت عالی بودن
ممنونم
فقط یک باس فایت هست که غوله اخراس فکر کنم قسمت ۹ یا ۱۰ هست
همون که دیگه نمیزاره قبل کشتنش به هتل کرات بری یا جای دیگه
اونو چطوری بزنم ؟

توضیحاتت عالی بودن
ممنونم
فقط یک باس فایت هست که غوله اخراس فکر کنم قسمت ۹ یا ۱۰ هست
همون که دیگه نمیزاره قبل کشتنش به هتل کرات بری یا جای دیگه
اونو چطوری بزنم ؟
من الان متوجه نشدم یعنی الان هنوز نرسیدی به namless puppet پس منظورت کدوم باسه ؟! که گفتی مغزش زده بیرون ، اون باسی که نمیزاری تراول کنی( همون منطقه اول بازی که پاپتا با جونورا carcas قاطی شده ) همون باس اوله پاارادا مستر همون دلقکه اس که الان الوده شده با جونورا تقریبا مثل همون اول بازی اون خیلی راحته به اتیش و اسید حساسه خیلی

• Like
من الان متوجه نشدم یعنی الان هنوز نرسیدی به namless puppet پس منظورت کدوم باسه ؟! که گفتی مغزش زده بیرون ، اون باسی که نمیزاری تراول کنی( همون منطقه اول بازی که پاپتا با جونورا carcas قاطی شده ) همون باس اوله پاارادا مستر همون دلقکه اس که الان الوده شده با جونورا تقریبا مثل همون اول بازی اون خیلی راحته به اتیش و اسید حساسه خیلی
درسته هنوز به نم لس نرسیدم
این مینی باس که شبیه فضایی هاست رو هم زدم رفته بود رو اعصابم
همین دلقک بیمارم که گفتی بعد همین مینی باسی هست که زدم
اسید که ندارم
فقط میمونه کاتانا با اتیش که میزنه یهو یک شیرجه میزنه تا میخوام فرار کنم میزنه منو

ا
درسته هنوز به نم لس نرسیدم
این مینی باس که شبیه فضایی هاست رو هم زدم رفته بود رو اعصابم
همین دلقک بیمارم که گفتی بعد همین مینی باسی هست که زدم
اسید که ندارم
فقط میمونه کاتانا با اتیش که میزنه یهو یک شیرجه میزنه تا میخوام فرار کنم میزنه منو
الان سر کدوم باس گیر کردی
۳-۴ تا باس گفتی من متوجه نشدم کدوم گیر کردی نمیشه که باس نزنی بری منطقه بعدی الان چند باس با منطقه های متفاوت گفتی ،مگه با Pc بازی کنی ورژن قدیمی که گلیچ منطقه بلندبزنی رد کنی
باسی که نمیزاره تراول کنی parade master باسی که جونوره شیرجه میزنه green monster که روحش کاتانا رو میده اون فضایی هم والکر الویشن

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or