Multi Platform Lies of P

سازنده
Round 8 Studio
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Neowiz Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
thumb-1920-1186444.jpg

Lies of P

ناشر: NEOWIZ
سازنده: NEOWIZ
پلتفرم:Xbox Series X/S, Playstation 5, Microsoft Windows, Playstation 4, Xbox One
ژانر: Action RPG
تاریخ عرضه: 2023
Lies of P یک بازی اکشن نقش آفرینی سولزلایک است که با الهام از داستان کلاسیک معروف پینوکیو ساخته شده است و در جهانی بسیار شبیه به عصر طلایی اروپا ( نیمه دوم قرن نوزدهم تا پایان دهه دوم قرن بیستم) روایت خواهد شد.

- شما در نقش پینوکیو باید به دنبال خالق خود یعنی پدر ژپتو بگردید.
- دروغ هایی که به ان پی سی‌های بازی می‌گویید در پیشبرد داستان و پایان آن تاثیر خواهند داشت.
- ساکنان شهر از انسان نبودن شما آگاه نیستند.

این بازی در روز عرضه بر روی ایکس باکس گیم‌پس نیز قابل تجربه خواهد بود

:Screenshots
205085.jpg 205083.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان سختی بازی چطوریه؟
در حقیقت میخوام بدونم سختی بازی برای من در چه حد قراره باشه تا ببینم بازیو باید بگیرم یا نه؟
من به دارک سولز ۱ به سختیش امتیاز ۵ میدم
به دارک ۲ به سختیش امتیاز ۴ میدم
به دارک ۳ به سختیش امتیاز ۷ میدم
به بلادبورن به سختیش امتیاز ۴ میدم
به nioh نسخه ۱ و ۲ به سختیش امتیاز ۵ میدم
به blasphemous۲ به سختیش نمره ی ۲ میدم
به sekiro هم امتیاز ۷ میدم.
به demon souls امتیاز ۲ میدم.

الان با این اوصاف، این بازی رو به سختیش چه امتیازی میدید در قیاس با این بازیا؟ چون این اواخر حس میکنم اعصابم مثل گذشته نیست :D

دوستان سختی بازی چطوریه؟
در حقیقت میخوام بدونم سختی بازی برای من در چه حد قراره باشه تا ببینم بازیو باید بگیرم یا نه؟

الان با این اوصاف، این بازی رو به سختیش چه امتیازی میدید در قیاس با این بازیا؟ چون این اواخر حس میکنم اعصابم مثل گذشته نیست :D
من بازی نکردم ولی دیدم میگن از تمام ساخته های FS سخت تره.
اینکه هیچوقت خیالت راحت نمیشه و احساس نمیکنی که میتونی یک فایت بدون استرس رو تجربه کنی و...
حالا این نظر یوتوبره بوده.

دوستان سختی بازی چطوریه؟

درود بر شما
بازی خیلی مشکله واقعا بعضی باس ها بالانس نیستن ولی قابل انجامه ،جالبیش اینه از روزی که دانلود کردم هنوز یه باگ یا گلیچ پیدا نکردم
پیشنهاد میکنم حتما بازیش کنی و لذت میبری
نمیتونم بگم به اندازه سکیرو سخته من الان چپتر ۸ ولی فقط ۳ تا قسمت گیر کردم
دوستان سولز بورن پیشنهاد میشه حتما بازی کنید و لذت میبرید

دوستان سختی بازی چطوریه؟

سلام، راستش به شکل عجیبی سختی بازی لذت بخشه! :D سختی بازی بنظرم مثل دارک سولزه تقریباً.

بخوام مختصر و مفید بگم، هر باس یه پترن خاص برای زدنش وجود داره، بعد شما اگر بر اساس استایل بازیت خودت رو آپگرید کنی می تونی راحت تر با باس ها مبارزه کنی

از لحاظ سختی بازی واقعا سخت هست و امکان داره سر یه باس 20 بار هم ببازی، منتهی الگوی مبارزت مشخص کنی این قضیه راحت تر میشه

و چند نکته خیلی خیلی خیلی مهم برای اونایی که هنوز شروع نکردن:
  1. اول اینکه بعد کشتن موجودات داخل بازی امکان داره یه سری آیتم مثل نیزه، گوی الکتریسیته و آتش (دوتای آخر خیلی کاربردی ان) بدست میارید که همین ها رو میتونید از شاپ های توی راه یا هتل بخرید
  2. با کشتن دشمنا یک سری الماس آبی بدست میارید که اینا رو ذخیره نکنید الکی، اولین شاپ رسیدید همه رو بفروشید تبدیل به Ergo کنید... بعضی از اینا تا 5000 تا xp میده بتون. بعد می تونید قدرت هاتون رو آپگرید کنید راحت
  3. مورد بعدی یک سری سنک خاص هست که می تونه برای مدت محدود به سلاح شما الکتریسیته یا آتیش و اسید اضافه کنه (این موضوع رو باید بر اساس باس فایت تنظیم کنید) یسری باس فایتا مثلا مقابل برق مقاومن، در نتیجه باید از آتیش یا اسید استفاده کنید. ترکیب این با اون گوی آتش/الکتریسیته که گفتم می تونه اواخر مبارزه معجزه کنه
  4. این استار فرگمنت ها هم حتما تو استفاده ازش مراقب باشید :D قبل اینکه خرجش کنید برای روح اضافه کمکی، برید با باس فایت مبارزه کنید ببینید الگوی مبارزش چیه، بعد استار فرگمنت بزنید و دوتایی پارش کنید :D
  5. نکته بعدی هم اینکه سر موقع دیفند کنید و ضربات رو دفع کنید باعث می شه ضربات بعدیتون قوی تر شه و احتمال ناک شدن موقت باس فایت افزایش پیدا کنه. وقتی ناک شد روی نقطه قرمز رنگ برید یه سری کمبو میتونید بزنید که بخش زیادی از HP باس رو کم میکنه
  6. بهترین جا برای آپگرید هم هتل KRAT هست! پیش سوفیا (اسمش درست گفتم؟) اینجا Safe House شماست که با هر بار پیشروی میتونید به چیزای بیشتری دسترسی داشته باشید (نمیگم اسپویل نشه)
  7. داخل همین هتل میتونید قابلیت های دست مکانیکی، شمشیر و غیره رو آپگرید کنید
  8. واسه لول آپ خودتون هم حتما توجه کنید که باید بر اساس مدل بازی برید جلو و الکی Ergo خرج نکنید... البته اوایل توصیه می شه سطح سلامتی و استقامت رو بالا ببرید بعد برید رو تکنیک و اینا تمرکز کنید.
چقدر زیاد شد :D اینا چیزایی بود که به ذهنم رسید بگم بهتون...

تا اینجا هم بهش 9.5 میدم! البته به عنوان بازی مستقل، اگر بخوام با بقیه مقایسه کنم و نمره بدم بهترین امتیاز بنظرم براش 8 هست...

آخرین ویرایش:
دوستان سختی بازی چطوریه؟

از نظر من بازی سختیش توی این هست که زیاد روی دَشی که داره نمی شه حساب کرد و باید از دفلکت و پری استفاده کرد ( برای باس ها و مینی باس ها منظورمه. انمی های عادی رو می شه) پس یجورایی مثل سکیرو هست اما من تو سکیرو راحت تر دفلکت می کردم تا اینجا. من به سختیش ۶ می دم (طبق نمره دهی شما)
اما بطور کلی سولز بازا و کسایی که بازی های فرام رو بازی کردن بازی براشون اوکی هست و فقط توی چند تا باس ممکنه اذیت بشن. ولی به بازی اصلا نمی شه گفت آسون.

سلام، راستش به شکل عجیبی سختی بازی لذت بخشه! :D سختی بازی بنظرم مثل دارک سولزه تقریباً.

بخوام مختصر و مفید بگم، هر باس یه پترن خاص برای زدنش وجود داره، بعد شما اگر بر اساس استایل بازیت خودت رو آپگرید کنی می تونی راحت تر با باس ها مبارزه کنی

از لحاظ سختی بازی واقعا سخت هست و امکان داره سر یه باس 20 بار هم ببازی، منتهی الگوی مبارزت مشخص کنی این قضیه راحت تر میشه

و چند نکته خیلی خیلی خیلی مهم برای اونایی که هنوز شروع نکردن:
  1. اول اینکه بعد کشتن موجودات داخل بازی امکان داره یه سری آیتم مثل نیزه، گوی الکتریسیته و آتش (دوتای آخر خیلی کاربردی ان) بدست میارید که همین ها رو میتونید از شاپ های توی راه یا هتل بخرید
  2. با کشتن دشمنا یک سری الماس آبی بدست میارید که اینا رو ذخیره نکنید الکی، اولین شاپ رسیدید همه رو بفروشید تبدیل به Ergo کنید... بعضی از اینا تا 5000 تا xp میده بتون. بعد می تونید قدرت هاتون رو آپگرید کنید راحت
  3. مورد بعدی یک سری سنک خاص هست که می تونه برای مدت محدود به سلاح شما الکتریسیته یا آتیش و اسید اضافه کنه (این موضوع رو باید بر اساس باس فایت تنظیم کنید) یسری باس فایتا مثلا مقابل برق مقاومن، در نتیجه باید از آتیش یا اسید استفاده کنید. ترکیب این با اون گوی آتش/الکتریسیته که گفتم می تونه اواخر مبارزه معجزه کنه
  4. این استار فرگمنت ها هم حتما تو استفاده ازش مراقب باشید :D قبل اینکه خرجش کنید برای روح اضافه کمکی، برید با باس فایت مبارزه کنید ببینید الگوی مبارزش چیه، بعد استار فرگمنت بزنید و دوتایی پارش کنید :D
  5. نکته بعدی هم اینکه سر موقع دیفند کنید و ضربات رو دفع کنید باعث می شه ضربات بعدیتون قوی تر شه و احتمال ناک شدن موقت باس فایت افزایش پیدا کنه. وقتی ناک شد روی نقطه قرمز رنگ برید یه سری کمبو میتونید بزنید که بخش زیادی از HP باس رو کم میکنه
  6. بهترین جا برای آپگرید هم هتل KRAT هست! پیش سوفیا (اسمش درست گفتم؟) اینجا Safe House شماست که با هر بار پیشروی میتونید به چیزای بیشتری دسترسی داشته باشید (نمیگم اسپویل نشه)
  7. داخل همین هتل میتونید قابلیت های دست مکانیکی، شمشیر و غیره رو آپگرید کنید
  8. واسه لول آپ خودتون هم حتما توجه کنید که باید بر اساس مدل بازی برید جلو و الکی Ergo خرج نکنید... البته اوایل توصیه می شه سطح سلامتی و استقامت رو بالا ببرید بعد برید رو تکنیک و اینا تمرکز کنید.
چقدر زیاد شد :D اینا چیزایی بود که به ذهنم رسید بگم بهتون...

تا اینجا هم بهش 9.5 میدم! البته به عنوان بازی مستقل، اگر بخوام با بقیه مقایسه کنم و نمره بدم بهترین امتیاز بنظرم براش 8 هست...
البته ارگو های که ۵۰۰۰ یا ۱۰۰۰۰ و بالاتر رو میده رو مال زدن باس های بازی هستش که میتونی با استفاده از اون سلاح باسی که باهاش مبارزه کردی ،سلاحش بدست بیاری که البته بعد از چپتر ۴ و حرف زدن با شخصیت الیدرو بدست میاری و برای اچیومنت یا تروفی سلاح های ویژه( تمام سلاح باس ها ) لازمه
و با اپدیت کردن phase ها میتونی خیلی راحت حتی تمامی باس ها دیفلکت کنی

• Like
Reactions: Tatsumaru
دوستان باس سوم رو چطوری بزنم رفته رو اعصاب
یا انیش میزنه با باید پرفکت پری بزنیم که من نمیتونم 😒
پیشنهاد می کنم دو سه بار بری با مدل ضربات و ایناش آشنا بشی، بعد یه استار فرگمنت بزن که بتونی یه روح بیاری داخل کنارت مبارزه کنه، حالا نکته اینه که سعی کن اوایل حواسش رو به خودت جلب کنی اون روحه بتونه بهش آسیب بزنه
در کنارش یه الکتریسیته رو سلاح اصلیت + اون دست ماشینی هم برقیه رو بزار (سومی که بهت میده میتونی از تو هتل پیش اون دختره تو ورک شاپ بگیریش) انتخاب کن + گوی برقی که بتونی از دور بهش آسیب زنی و یه آیتم آسیب زن دیگه

مراحل اولیه که هیچی، به بعدش گاهی اوقات آتیش میگیره یه بخشی از محیط دوتا کار میتونی بکنی: یا اکسیر مخصوص استفاده کنی که مقاومت بره بالا یا تا زمان هست خودت ازش دور بشو... بعد اینکه باس فایته توجهش از تو رفت سمت روحه برو نزدیکش و از دست مکانیکی استفاده کن پشت بندش ضربات متعدد. وقتی هم ریج میکنه جوری هدایتش کن که سمت لوله ها نره (یه موقع اتیش اینا پرت کنه می تونی پشت اونا بری)

هم اینکه ضربه بزنی بعد فرار کنی عقب هی مدام تکرار شه این داستان، اما سعی کن تا جایی که میتونی پری هم بکن (یعنی لحظه ای که میخواد ضربه رو بزنه سریع LB بزن و پشت بندش یه ضربه سنگین قوی بزن ناک شه و یه دمیج سختم اونا بهش بدی)

فقط یادت باشه اون آیتم ها رو بزاری واسه آخر... چون اول همه رو بزنی یه درصد بد شانسی بیاری و کشته بشی دیگه اونا قابل برگشت نیست

البته خودت بعد چند بار مبارزه باهات کلا دستت میاد، اولش بنظر سخته اما با همین فرمونی که گفتم بری کله پاش می کنی :D

اگر بازم حس کردی سخته و نمیشه فارم کن... برو چپتر دوم از اولش همونجا تلپورت شو و شروع کن دشمنا رو بزن تا Ergo بگیری بعد باهاش یه مقدار خودت و اسلحه آپگرید کن از شاپ هم آیتم بگیر برو دوباره سراغش

• Like
Reactions: Destro and VENOMEM
دوستان باس سوم رو چطوری بزنم رفته رو اعصاب
یا انیش میزنه با باید پرفکت پری بزنیم که من نمیتونم 😒
سعی کن پری رو یاد بگیری چون زیاد بدردت می خوره تو این بازی.
می تونی سامن با خودت ببری و سعی کنی زیاد بهش ضربه بزنی تا هی استگر بشه. من با پری زدمش. برا همین نمی دونم برای اول بازی که امکانات زیادی نداری چطوری می شه بدون پری زدش.

• Like
Reactions: all4u
یه راهنمایی بکنم خدمت دوستان و‌گیمرهای عزیز برای زدن اکثرا باس های بازی
برای زدن مینی باس ها یا اونهایی که اکثرا انسان هستن فقط دورشون بچرخید برید پشتشون استپ بزنید و دوباره همین حرکت خیلی راحت میمیرن
و برای باس های اصلی ۵ عدد ترمیت ۵ عددترو سل ۳ عدد نارنجک ۳ عدد وزنه پرتابی و ۳ عدد روغن ،اپل ۵ تا اتش میندازید بعد روغن و الباقی نهایت هم چند ضربه با سلاحتون البته بعضی از باس ها دو فاز دارن فاز اول با سلاح بزنید و فاز ۲ با مهمات و‌نهایت روح همراتون رو با مکعب فرندشیب ویش استون جونش بیشتر کنید ،از طولانی شدن مطلب عذر میخوام

یه راهنمایی بکنم خدمت دوستان و‌گیمرهای عزیز برای زدن اکثرا باس های بازی
برای زدن مینی باس ها یا اونهایی که اکثرا انسان هستن فقط دورشون بچرخید برید پشتشون استپ بزنید و دوباره همین حرکت خیلی راحت میمیرن
و برای باس های اصلی ۵ عدد ترمیت ۵ عددترو سل ۳ عدد نارنجک ۳ عدد وزنه پرتابی و ۳ عدد روغن ،اپل ۵ تا اتش میندازید بعد روغن و الباقی نهایت هم چند ضربه با سلاحتون البته بعضی از باس ها دو فاز دارن فاز اول با سلاح بزنید و فاز ۲ با مهمات و‌نهایت روح همراتون رو با مکعب فرندشیب ویش استون جونش بیشتر کنید ،از طولانی شدن مطلب عذر میخوام
اینارو نمیشه که زیاد خرید من چندتا بمب الکتریکی خریدم از مرحله ۳ رفتم دیدم تموم شده دیگه نمیفروشه
دقیقا مرحله ۴ یکی از اون مینی باس ها شبیه گربه است چند بار منو میزنه بعدشم سمیم میکنه

سعی کن پری رو یاد بگیری چون زیاد بدردت می خوره تو این بازی.
می تونی سامن با خودت ببری و سعی کنی زیاد بهش ضربه بزنی تا هی استگر بشه. من با پری زدمش. برا همین نمی دونم برای اول بازی که امکانات زیادی نداری چطوری می شه بدون پری زدش.
بدون سامن کردن زدمش اما دیوونم کرد
شبیه دارک سولز یا بلاد بورنه اما مکانیک بازی بیشتر تو دفاع کردن و ایناس اون ضربه برنه و تو پرفکت لحظه ای دفاع کنی این قسمتش رو هی دارم تلاش میکنم بهتر یاد بگیرم

• Like
Reactions: jdepp
چرا به هر تعداد بخوای میتونی بگیری توی چپتر ۵ malum District وقتی میری تو بار red lobester هر تعدادی بخوای میتونی بخری اگر منظورت اون گربه سفیدس لیدی وایت باید فقط بچرخی دورش استپ بزنی همین کارو تکرار کنی
اینارو نمیشه که زیاد خرید من چندتا بمب الکتریکی خریدم از مرحله ۳ رفتم دیدم تموم شده دیگه نمیفروشه
دقیقا مرحله ۴ یکی از اون مینی باس ها شبیه گربه است چند بار

• Like
Reactions: all4u
چرا به هر تعداد بخوای میتونی بگیری توی چپتر ۵ malum District وقتی میری تو بار red lobester هر تعدادی بخوای میتونی بخری اگر منظورت اون گربه سفیدس لیدی وایت باید فقط بچرخی دورش استپ بزنی همین کارو تکرار کنی
اره گربه رو زدم و با اسانسور رفتم بالا و رسیدم یک جایی بعد کلیسا
تا احرش میرم یک غول اسیدی هست نمیتونم بزنمش
الان میشه برای اینجا خرید کرد؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or