Multi Platform Lies of P

سازنده
Round 8 Studio
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Neowiz Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
thumb-1920-1186444.jpg

Lies of P

ناشر: NEOWIZ
سازنده: NEOWIZ
پلتفرم:Xbox Series X/S, Playstation 5, Microsoft Windows, Playstation 4, Xbox One
ژانر: Action RPG
تاریخ عرضه: 2023
Lies of P یک بازی اکشن نقش آفرینی سولزلایک است که با الهام از داستان کلاسیک معروف پینوکیو ساخته شده است و در جهانی بسیار شبیه به عصر طلایی اروپا ( نیمه دوم قرن نوزدهم تا پایان دهه دوم قرن بیستم) روایت خواهد شد.

- شما در نقش پینوکیو باید به دنبال خالق خود یعنی پدر ژپتو بگردید.
- دروغ هایی که به ان پی سی‌های بازی می‌گویید در پیشبرد داستان و پایان آن تاثیر خواهند داشت.
- ساکنان شهر از انسان نبودن شما آگاه نیستند.

این بازی در روز عرضه بر روی ایکس باکس گیم‌پس نیز قابل تجربه خواهد بود

:Screenshots
205085.jpg 205083.jpg

آخرین ویرایش:
روی ps5 امتحان نکردم ولی استیمش خیلی بهینه بود با وجود اینکه unreal 4 هست.

گرافیک و اتمسفر بازی رو اگر بخوام ازش تعریف کنم باید بگم که وقعا سازندهای این بازی زحمت زیادی کشیدن و یه کپی آبرومند از روی بلادبورن درآوردنه.

یکی دو تا از میانبر ها واقعا بی خود بی جهت گذاشته شده.

دو سه بار پاشدم رفتم حیاط خونمون ببینم این صدای گربه از کجا هستو فهمیدم از بازیه.

اين همكاري اكس باكس با سازنده هاي مستقل براشون واقعا فرضت خوبيه كه بتونن استعدادشون رو نشون بدن و سرمايه گذار بزرگ تر پيدا كنن
بازيهايي كه شايد در حالت عادي كسي كمتر بهشون توجه كنه بخاطر گيم پس و كلاود خيلي راحت ميتونن تجربه بشن و واقعا ماركت جالبيه

من خودم اگه دولوپر بودم قطعا استقبال ميكردم از گيم پس .

خوب من اولين باس بازي رو زدم و تجربمو بگم

بازي گرافيك قابل قبولي داره خوب محيط ها خوبه
و همون طور كه دوستان گفتن خوب كاملا از بلادبورن كپي شده
سيستم فايت هم خوبه
منتهي بازي جذابيت نداره و اصلا حس كنجكاويتو تحريك نميكنه كه ادامه بدي

و بنظرم تو لول ديزاين و روايت بازي ضعف داره

كارشون بد نيست در كل اما بيشتر از يه كپي نميشه بهش اهنيت داد

من نیم ساعتی بازی کردم. متأسفانه بلاد بورن رو تجربه نکردم ( در انتظار پچ ۶۰ فریم هستم که فکر کنم بهتره بیشتر از این منتظرش نباشم و برم سراغش ). با اینحال در جریان لول دیزاین و گیم پلی بلاد هستم.
این بازی به قول دوستان برام شاهکار نبود و صرفا میشه گفت استاندرادی این سبک رو رعایت کرده. داستان بازی برام جذابه ولی کنترل شخصیت و کامبت اصلا خوش دست نیست. بازی تا حدی برام وایب بازی ون هلسینگ که برای ps2 اومده بود هم میده.

بازی تو 2 ساعتی که فرصت شد برم برای من خوب و دلچسب بود و با کپی کردنش از بلاد مشکلی نداشتم (اون مینی باس اول بازی که یه جنازه رو تیکه تیکه می کرد یاد گسکوین کبیر انداخت منو و به شدت حالمو جا آورد 😍 :D ایرادی که تا اینجا می تونم بهش بگیرم اینه تو فایت ها (خصوصا باس فایت ها) مشخص نمی شه انمی کی قراره دقیقا اتک بده که بشه از پَری یا داج به موقع استفاده کرد و همینطور dash بازی هم حس می کنم زیاد جالب نیست. (شاید هم مشکل از منه)

خیلی شیک و ساکت بهینه ترین بازی نسل رو دارن میدن بیرون انگار.
بازی رو پی سی به شکل عجیبی بهینس، رو 4K native مکس ستینگ حدود 70-80 فریم :| (حداقل تا باس اول که من رفتم) گرافیک بازی هم واقعا خوبه.

بالاخره موندم UE4 آشغال هست به قول دوستان یا نه، اگه هست که این + دد آیلند جور دیگه ای مینوازند :D.

با گیمپلی کمی درگیری دارم ولی، زیادی کنده بنظرم
رول کردنش که یه چیزیه انگار در حد Fat roll سری سولز شاید یه خرده کمتر :D دشش اینقد مسافتش کوتاهه تایمینگ قوی میخواد، منی که دوس داشتم Strength برم وسط کار سویچ کردم رو دکس جذاب تر شد برام.
از همه بدتر ولی همون چیزی که تو تریلرا باهاش مشکل داشتم اینجا هم دارم هلث بار بشدت زیاده انمی و حتی خود پلیره، مینی باس اول گیم اندازه باسای اصلی دارک سولز هلث بار داشت :| یا یکی از انمی تایپای جدیدی که بعدش اومد اندازه یه مینی باس هلث داشت انگار. (شایدم مینی باس بود البته نمیدانم :D)

حالا کپی/اسکی یا هرچیزدیگه ای همین که کاری رو انجام دادن که 90 درصد دولوپرا این نسل توش زاییدن (گرافیک و بهینه سازی عالی تو لانچ) خودش پوینت مثبت داره :D بماند که 3 ماه دیگه هنوز مونده تا ریلیزش احتمالا بهترم میشه.

آخرین ویرایش:
مشکل بازی این نیست که کپیه بلادبورنه، مشکلش اینه که یکم بیش از حد کپی کردن :-" مخصوصا از نظر گیم پلی کلی. این باعث میشه ادم ناخوداگاه همش بازی رو مقایسه کنه با سولزبورن های اصلی.
اگه خود سری سولزبورن رو ادم بازی کرده باشه، گیم پلی یکم میخوره تو ذوغ ادم. نمیدومک چطور توضیح بدم ولی برای من گیم پلی خیلی نچسب بود و اون پختگی بلادبودن و الدن رینگ و ... رو اصلا نداره.

و میدونم که گفته میشه "خوب بابا استدیو جدیده و فرام سافتور نیست و ..." ولی باز بر میگردیم به همون خونه اول که این مقدار کپی کردن یا الهام گرفتن از سری سولزبورن بیش از حد بوده و باعث مقایسه و بالارفتن انتظارات میشه.

برای من طراحی شخصیت ها و دشمن ها بزرگترین نکته مثبتش بودن و متاسفانه دمو اصلا منو جذب خودش نکرد.

خوب من اولين باس بازي رو زدم و تجربمو بگم

بازي گرافيك قابل قبولي داره خوب محيط ها خوبه
و همون طور كه دوستان گفتن خوب كاملا از بلادبورن كپي شده
سيستم فايت هم خوبه
منتهي بازي جذابيت نداره و اصلا حس كنجكاويتو تحريك نميكنه كه ادامه بدي

و بنظرم تو لول ديزاين و روايت بازي ضعف داره

كارشون بد نيست در كل اما بيشتر از يه كپي نميشه بهش اهنيت داد

خوب باز هم بايد به خودم بگم كه به بازي زمان بده
من ١٥ ساعت درگير دمو شدم !
و روي يه مود دمو رو تموم كردم و دو مود ديگه هم به احتمال زياد تمومش خواهم كرد(منظور از مود همون انتخاب اوليه اسلحه هستش)

بازي بي نظيره بي نظير
يه ار پي جي درست حسابي و فكر شده
تمام ايتم هايي كه لوت ميكني هدف داره و تو اپگريدها و مبارزات كاملا بدرد ميخوره
درسته وايب بلادبورن رو داره ولي بشدت خوش ساخته و كامل دي ان اي خودش رو داره
حتما بهش وقت بديد و به ديد بلادبورن بازيش نكنيد بازي حرفها داره واسه گفتن
براي من ١٠ از ١٠ بود اين دمو

@Sobhan_23
اصلاحيه دادم :D

آخرین ویرایش:
خوب باز هم بايد به خودم بگم كه به بازي زمان بده
من ١٥ ساعت درگير دمو شدم !
و روي يه مود دمو رو تموم كردم و دو مود ديگه هم به احتمال زياد تمومش خواهم كرد(منظور از مود همون انتخاب اوليه اسلحه هستش)

بازي بي نظيره بي نظير
يه ار پي جي درست حسابي و فكر شده
تمام ايتم هايي كه لوت ميكني هدف داره و تو اپگريدها و مبارزات كاملا بدرد ميخوره
درسته وايب بلادبورن رو داره ولي بشدت خوش ساخته و كامل دي ان اي خودش رو داره
حتما بهش وقت بديد و به ديد بلادبورن بازيش نكنيد بازي حرفها داره واسه گفتن
براي من ١٠ از ١٠ بود اين دمو

@Sobhan_23
اصلاحيه دادم :D
خواستم الان ریپلایت کنم و ترولت کنم مقداری که خودت اصلاحیه دادی :Dآفرین پسر خوب

به نظر من بازی میتونه حتی متای 90 اینا هم کسب کنه

باید دید از داستان و گیم پلی در ادامه چی در میاد و اینکه مثل سری سولز بورن هر منطقه npc های خاص خودش رو داره یا نه

مثلا ni oh اوایلش خوب شروع شد ولی بعد از یه سری مراحل کل npc ها تکراری میشدن و فقط رنگشون عوض میشد

• Like
Reactions: Wolff

باید دید از داستان و گیم پلی در ادامه چی در میاد و اینکه مثل سری سولز بورن هر منطقه npc های خاص خودش رو داره یا نه

مثلا ni oh اوایلش خوب شروع شد ولی بعد از یه سری مراحل کل npc ها تکراری میشدن و فقط رنگشون عوض میشد

پسر خوب بهم گفتي حس كردم ١٧ سالمه :))
١٧ سال پيش ١٧ سالم بود ولي :D

زود قضاوت كردم
يسري بازيا كاملا نياز به زمان دارن كه خودشون رو نشون بدن
و اصلا با دو سه ساعت معلوم نميشه
و بيشتر بخاطر اينكه فصا شبيه بلادبورنه ادم بازي رو جدي نميگيره

منتهي هر چي گذشت ديدم نه بابا خيلي خوب كار كردن
ممكنه تو فايت مثله كاراي ميازاكي نباشه اما هم تنوع انمي ها هم هوش مصنوعي و هم مكانيزم فايت خيلي خوبه
اگه تو خود بازي اصلي هم باس فايتها از يه الگوريتم شبيه به هم استفاده نكنن متاش قطعا خوب ميشه

كلا حال داد اين دمو

• Like
Reactions: Sobhan_23
پسر خوب بهم گفتي حس كردم ١٧ سالمه :))
١٧ سال پيش ١٧ سالم بود ولي :D

زود قضاوت كردم
يسري بازيا كاملا نياز به زمان دارن كه خودشون رو نشون بدن
و اصلا با دو سه ساعت معلوم نميشه
و بيشتر بخاطر اينكه فصا شبيه بلادبورنه ادم بازي رو جدي نميگيره

منتهي هر چي گذشت ديدم نه بابا خيلي خوب كار كردن
ممكنه تو فايت مثله كاراي ميازاكي نباشه اما هم تنوع انمي ها هم هوش مصنوعي و هم مكانيزم فايت خيلي خوبه
اگه تو خود بازي اصلي هم باس فايتها از يه الگوريتم شبيه به هم استفاده نكنن متاش قطعا خوب ميشه

كلا حال داد اين دمو
این روزا تا سن تقریبا 40 سال همگی پسریم :D زمانه عوض شدم. خودمم 33 سالمه. بگذریم

بازی در کل خوبه
بعد نکته جالب اینه که برای یه دمو، به شدت طولانی بود و 3 تا باس داشت و مقداری از داستان هم روایت شد

من فکر میکنم ابعاد بازی اصلی خیلی بزرگتر باشه و یه بازی حداقل 30 40 ساعته رو شاهد باشیم

بعد حدسم از داستان هم اینه که....
آخرش داستان دارک بشه و ژپتو یکی از باسای آخر بازی باشه. خیلی خفن میشه اینجوری:D

این روزا تا سن تقریبا 40 سال همگی پسریم :D زمانه عوض شدم. خودمم 33 سالمه. بگذریم

بازی در کل خوبه
بعد نکته جالب اینه که برای یه دمو، به شدت طولانی بود و 3 تا باس داشت و مقداری از داستان هم روایت شد

من فکر میکنم ابعاد بازی اصلی خیلی بزرگتر باشه و یه بازی حداقل 30 40 ساعته رو شاهد باشیم

بعد حدسم از داستان هم اینه که....
آخرش داستان دارک بشه و ژپتو یکی از باسای آخر بازی باشه. خیلی خفن میشه اینجوری:D

اره اين نكته هم برام جالب بود
وقتي دمو انقدر طولانيه قاعدتا بازي بايد از نظر زماني خيلي طولاني تر باشه كه خوب با توجه به ژانرش اين پتانسيل رو داره

اون قابليت دست چپش مثله سكيرو بود و خيلي بازي رو جذاب ميكنه
اون اسكيل تري هم كه پيش ژپتو اپگريد ميشه
من چك كردم ايتمهاي با حالي داشت

در مورد اسپويل يكم بعيد ميدونم منتهي اينكه شخصيت منفي كيه و شايد ژپتو هم نقشي ايقا كنه بعيد نيست و پلات توييست جالبي ميشه :D

• Like
Reactions: Sobhan_23
دمو رو تا باس اول بازی کردم
بازی خوبی هست اما‌ از لیست خریدم حذف شد چرا ؟ چون داستان پینوکیو برام تو دنیای دارک سولز جالب نیست !

• Poker Face
Reactions: blak

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or