Multi Platform Lies of P

سازنده
Round 8 Studio
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Neowiz Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
thumb-1920-1186444.jpg

Lies of P

ناشر: NEOWIZ
سازنده: NEOWIZ
پلتفرم:Xbox Series X/S, Playstation 5, Microsoft Windows, Playstation 4, Xbox One
ژانر: Action RPG
تاریخ عرضه: 2023
Lies of P یک بازی اکشن نقش آفرینی سولزلایک است که با الهام از داستان کلاسیک معروف پینوکیو ساخته شده است و در جهانی بسیار شبیه به عصر طلایی اروپا ( نیمه دوم قرن نوزدهم تا پایان دهه دوم قرن بیستم) روایت خواهد شد.

- شما در نقش پینوکیو باید به دنبال خالق خود یعنی پدر ژپتو بگردید.
- دروغ هایی که به ان پی سی‌های بازی می‌گویید در پیشبرد داستان و پایان آن تاثیر خواهند داشت.
- ساکنان شهر از انسان نبودن شما آگاه نیستند.

این بازی در روز عرضه بر روی ایکس باکس گیم‌پس نیز قابل تجربه خواهد بود

:Screenshots
205085.jpg 205083.jpg

آخرین ویرایش:
دمو رو حتما بازی کنید، فوق العادست! بازی پرفکت نیست! نزدیک به شاهکار هم نیست ولی یک تجربه خوب و لذت بخش ارائه میده هرچند خاص هم نیست یک کلون از BB هست، ولی من عیبی در اون نمیبینم، دنیای دیستوپیایی پینوکیویی در لندن استیم پانکی، ستینگ از این بهتر چی میخواین. بی کیفیت؟ ضعیف؟ همچین لیبلی بر بازی نمیتونم بزنم
من که لذت میبرم 8از 10 داره برام

پ. ن: این که نمیدوئه خیلی رو اعصابه :D
پ. ن2: اون Puppet string هم خیلی می‌چسبه!

آخرین ویرایش:
دمو رو روی استیم مقداری بازی کردم و خوشم اومد
خیلی خیلی شبیه بلادبورنه.یعنی قشنگ یچیزایی رو کپی کردن :D
البته مبارزات مقداری فرق داره
مثلا یه نوار آبی داره که پر میشه و یه اتک قوی میزنی که به نظر من جالب میومد.
دفاع هم داره که توی بلادبورن وجود نداشت
ولی دفاع که میکنی از جونت مقداری کم میشه.
بهینه سازی بازی روی پی سی هم خوبه و فریم خوبی میده
گرافیک هم کاملا قابل قبوله

به نظر من اگه داستان خوب و عمیقی داشته میتونه موفقیت زیادی بدست بیاره

دمو رو حتما بازی کنید، فوق العادست! بازی پرفکت نیست! نزدیک به شاهکار هم نیست ولی یک تجربه خوب و لذت بخش ارائه میده هرچند خاص هم نیست یک کلون از BB هست، ولی من عیبی در اون نمیبینم، دنیای دیستوپیایی پینوکیویی در لندن استیم پانکی، ستینگ از این بهتر چی میخواین. بی کیفیت؟ ضعیف؟ همچین لیبلی بر بازی نمیتونم بزنم
من که لذت میبرم 8از 10 داره برام

پ. ن: این که نمیدوئه خیلی رو اعصابه :D
پ. ن2: اون Puppet string هم خیلی می‌چسبه!
دویدن داره
دقیقا مثل بلادبورن
روی دسته B/دایره رو نگه داری میدوه و بعدش آنالوگ چپ رو فشار بدی میپره

اول بگم که کلا هیچ استدیویی نمیتونه مثل فرام سافتور، بازی تو این سبک بسازه. لذا چه nioh باشه، چه thymesia و چه mortal shell و... همه در نهایت اون تجربه رو نمیتونن تکرار کنن. این بازی هم همینطوره.

خب من هم بازی کردم و باید بگم تجربه بسیار خوبیه. بخصوص از لحاظ گرافیک فنی، بهینه بودن و طراحی هنری واقعا کیفیت خوبی داره. از لحاظ انیمیشن هم بنظرم بهتر از بازیای فرام سافتور بوده تا اینجا و خب گرافیک بازی کلاً حس نسل ۹یی میده تقریبا(SX). موسیقی و فضاسازی هم عالی. گیم پلی رو نمیتونم نظر بدم تا اینجا که خوب بوده و بنظر اون المان های سولزبورنی رو سلزنده خوب درک کرده و بازی از این حیث صرفا یه کپی نیست. بنظرم اگر مشکل خاصی نداشته باشه راحت متای بالا 80 میاره.

ولی خب بازی بدون اشکال هم نیست. سیستم dodge و parry رو خیلی دوست ندارم (البته پری به اون صورت نداره عملا همون گارده)، دشمنا کندن، ولی هوش مصنوعیشون خوبه. این قضیه کپی بودن از بلادبورن هم خب آره مشابهت زیاده ولی در نهایت دنیایی که خلق کردن به تنهایی جذابه و پتانسیل خوبی داره.

پ.ن : اینکه بازی day one روی گیم پس میاد عالیه

آخرین ویرایش:
منم دمو رو روی پلی۵ تجربه کردم و بنظرم تنها نکته مثبتش گرافیک خوب و اجرای روونش بود. البته انیمیشن هاش برای یه بازی تو این سبک خوب نبود و اصلا در حد عناوین فرام نیود.

هرچی فکر میکنم چیزی به ذهنم نمیرسه که به این سبک اضافه کرده باشه یا نکته ای داشته باشه که مخصوص خودش باشه. بنظرم دیگه زیادی از بلادبورن الهام گرفتن و اگر تعارف رو بذاریم کنار باید بگیم کپی کردن:D یجا بود یه پله ای بود که میرفت پایین و اون پایین یه کالسکه ای افتاده بود و یه سگ هم کنارش بود. قشنگ همچین صحنه‌ای رو توی اوایل بلادبورن هم یادمه دیده بودم :D

کلا یه کپی نسبتاً خوب از بلادبورن میتونه باشه که تنها نقطه قوتش گرافیک خوبشه و دیگه هیچ چیز منحصر بفردی نداره. البته اتمسفرش اصلا قابل مقایسه با بلادبورن نیست بنظرم ولی یه گیم پلی استاندارد رو میده.

من که از بازی خوشم نیومد.
من خودم جزو کسایی بودم با وجود این که Bloodborne رو باهاش زندگی کردم اما از همون اول دیدم نسبت به بازی مثبت بود بر خلاف خیلی فن ها.
ولی این بازی جدا هیچ روحی نداره. هیچ چیزی از خودش نداره. گیم پلی بازی به نظرم خیلی خشک اه و طراحی دشمن ها هم خیلی بده.
حتی یه منو درست حسابی هم نداره.
حس هم می کنم روی PC با کنترلر Input Lag قابل توجهی داره.

در کل من امیدی به بازی ندارم. همون متا 60 اینطورا در بهترین حالت اگر بگیره.

آخرین ویرایش:
من خیلی تعجب میکنم از حرفای بعضی دوستان
میگین کپی کردن؟خب اگه سازنده ها بیان تغییرات اساسی توی گیم پلی بدن که بازی اصلا نمیشه سولزلایک!
اگه سولز لایک میخواین مدل گیم پلیش همینه دیگه. تغییرش بدی یه افتضاحی مث lords of the fallen در میاد.
این بازی رو سازنده ها به عنوان یه دنباله معنوی از بلادبورن ساختن چون سونی هیچوقت نسخه ۲ بلادبورن رو نساخت و هنوز هم اندر خم کوچه یه پچ ۶۰ فریم یا ریمستر بلادبورن مونده....

من پیش بینیم متای طرفای ۸۵ هست براش

میگین کپی کردن؟خب اگه سازنده ها بیان تغییرات اساسی توی گیم پلی بدن که بازی اصلا نمیشه سولزلایک!
اگه سولز لایک میخواین مدل گیم پلیش همینه دیگه. تغییرش بدی یه افتضاحی مث lords of the fallen در میاد.
این بازی رو سازنده ها به عنوان یه دنباله معنوی از بلادبورن ساختن چون سونی هیچوقت نسخه ۲ بلادبورن رو نساخت و هنوز هم اندر خم کوچه یه پچ ۶۰ فریم یا ریمستر بلادبورن مونده....

من شب بازيرو دانلود ميكنم و ميتونم نظر قطعيمو بدم

منتهي كپي كردن از سبك ميازاكي خودش واقعا هنر ميخواد
مثلا مورتال شل انقدر فيل بود كه حد نداشت

يا حتي وولانگ و نيو هم تنها چيزي كه از سولز بورن گرفتن يه سختي اونم از نوع بدون منطقشه بدون توجه به اينكه كلا كاراي ميازاكي اسكيل محوره نه صرفا سخت

حالا اينكه اين بازي تونسته باشه يه تجربه نزديك به بلادبورنو بده بازي موفقيه بنظرم
و خوب قطعا يه همچين سازنده اي نميتونه در حد فرام سافتور بازي بده بيرون از لحاظ عمق بازي چه تو روايت و چه تو گيم پلي

انقدر برام جذاب هست كه ٢٠ گيگ دمو رو دانلود كنم :D

من شب بازيرو دانلود ميكنم و ميتونم نظر قطعيمو بدم

منتهي كپي كردن از سبك ميازاكي خودش واقعا هنر ميخواد
مثلا مورتال شل انقدر فيل بود كه حد نداشت

يا حتي وولانگ و نيو هم تنها چيزي كه از سولز بورن گرفتن يه سختي اونم از نوع بدون منطقشه بدون توجه به اينكه كلا كاراي ميازاكي اسكيل محوره نه صرفا سخت

حالا اينكه اين بازي تونسته باشه يه تجربه نزديك به بلادبورنو بده بازي موفقيه بنظرم
و خوب قطعا يه همچين سازنده اي نميتونه در حد فرام سافتور بازي بده بيرون از لحاظ عمق بازي چه تو روايت و چه تو گيم پلي

انقدر برام جذاب هست كه ٢٠ گيگ دمو رو دانلود كنم :D
به نظر من بازی خیلی خوبه
همینکه سازنده ها دمو دادن یعنی اینکه از کار خودشون خیلی اطمینان داشتن.
نقدای یوتیوبرا هم دیدم اکثرا مثبت بوده به این بازی

نی او من خودم ۱ اش رو تموم کردم و حالم بهم خورد
نه بخاطر گیم پلی اش . بخاطر npc های تکراریش. ۲ اش رو هم بازی نکردم
Wo lang هم کلا بازی نکردم.

بعد دوستان میگن استودیوش معتبر نیست :D خب نباشه
یروزی هم fromsoftware رو کسی نمیشناخت. بالاخره از یجایی باید شروع کرد

من خوشبینانه بین 75 تا80 پیش بینی میکنم، حدس واقعی ترم بین 72تا 73 هست
نسبت بهwo long خیلی بیشتر می‌پسندم!

خب دمو رو تموم کردم
-حدود ۴ ساعتی طول کشید
-۳ تا باس داشت که واقعا فراتر از انتظارم بود
-باس ها خوب و خفنن و متناسب با دنیای بازی خلق شدن
-موزیک بازی خیلی خوبه ولی به پای بلادبورن نمیرسه و به نظر من موزیک بلادبورن حماسی تر بود.
-دنیا و اتمسفر بازی تاریک هست و حس بلادبورن رو میده ولی داستان خیلی سر راست تر هست و فکر نمیکنم مث بلادبورن دارک باشه
-گرافیک بازی واقعا خوب و پالیش شده هست و یکی از بزرگترین نقاط قوت بازیه
-گیم پلی بازی خیلی حس بلادبورن میده ولی یه سری چیزا داخلش متفاوته
-آخر دمو یه upgrade tree آزاد میشه و قابلیت های جدیدی میتونیم آزاد کنیم که باید توی بازی اصلی ببینیم چطورین و چقدر توی بازی تاثیر دارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or