League Of Legends

53356067066791098266.jpg

Category: PC
Language: English
Type: Action
Publisher: Riot game
=========================
درود دوستان
خب همتون با بازی های سبک moba آشنا هستید.
بازی League of Legends یکی از بازی هایی است که تو مدت کمی تونسته طرفداران زیادی و به سمت خودش جذب کنه
و به حد بازی هایی همچون Dota 2 & Heroes of Newerth و بازی های هم سبک برسه.. و همینطور تو بعضی مواقع بهتر عمل کنه.
در این بازی در حدود 117 champion یا همون hero وجود داره که هرکدوم قابلیت ها و قیمت های متفاوتی دارند.
در League of Legends کاربر برای بدست اوردن و خرید هر هیرو 2 راه داره

14266991448784075400.png

1- influence point

2- Riot Point
خب اولی طی بازی هایی که انجام میدین بدست میاد.. و دومی مثل بازی های دیگه خرید از فروشگاس..
که هر چمپ قیمت های متفاوتی داره
لازم به ذکره که خود بازی هر هفته 10 چمپ از چند سطح مختلف و رو به صورت رایگان در اختیار همگان قرار میده
و هر هفته هم با چمپ های دیگه تعویض میکنن

========================

خب میرسیم به مپ های بازی
که شامل 4 مپ بسیار زیبا هست..
و هر مپ شامل یک مود میشه

51190987585236611842.jpg
77413198629802635732.jpg

54535832544347200755.jpg
65122420271711572089.jpg

===========================================================
که هرکدوم مود های متفاوتی دارند..
مود ها به سه دسته ی
classic, Dominion, ARAM
تشکیل میشن که شامل یک مود میشن!
============================================================
در مورد چمپ ها به دلیل زیاد بودن و وقتگیر بودن کمی صبر میطلبه
و بزودی لیستی از اون ها واستون قرار میدم
============================================================
دوستانی که میخوان بازی و شروع کنن
میتونن از این لینک ثبت نام کنن
و ار همونجا دانلودر بازی و دریافت کنن.
بهتون اطمینان میدم که به هیچ عنوان از بازی کردن League of Legends خسته و پیشمون نمیشید.
با سپاس

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Fëanor
اگه کسی می خواد بازی رو شروع کنه اگه تجربه دوتا داره بهتره با ashe شروع کنه چون یه ذره شبیه dark renger توی دوتاس
تفاوت عمده lol و dota توی ذات هیرو هاست
توی دوتا ما سه نوع هیرو داریم strenght....agility.....intligence که معمولا اولی تانک دومی carry و سومی جادو زن می شد
اما توی lol
mage :همان جادو زن است اما فرقی که داره اینه که شما stat اینتلیجنت نداری بلکه با خرید آیتم های spell power زور جادوت رو زیاد می کنی spell vampir درصدی از میزان خسارت وارد کرده به عنوان health به شما بر می گردد
تانک : نقش اصلی کتک خوردن است ..پس تا می توانید 3 چیز را بالا ببرید که البته بسته به تیم حریف تغییر اولویت می دهد armor....magic armor....health ....حتما magic armor خود را تا می توانید با لا نگه دارید

carry: به اصطلاح هیرو آخر بازی ....اولای بازی به شدت ضعیف و شکننده ولی آخر بازی اگه خوب چاق بشه می تونه ورق رو برگردونه ...یه چیزی یادتون باشه این بازی اصلا مثل دوتا نیست که وقتی CARRY قوی شد بتونید 1 به 5 همرو بزنید اما واقعا احساس قدرت آخر بازی بهتون می ده

ASSASSIN :کار این گونه هیرو ها کشتن carry ..mage ...support ...قبل و یا حین در گیری است یعنی در مدت زمان بسیار کوتاه بیشترین خسارت رو وارد کنه

fighter: چیزی بین تانک و carry
ساپورت : کلا ما ایرانی ها تو ذاتمون این هیرو ها نمیره ....وظیفه خرید ward ....شفا دادن یا همان heal کردن carry ....دادن انواع aura لازم ....کشته شدن در صورت لزوم برای حفظ جان Carry ....اجازه دادن به carry برای زدن ضربه آخر به هیرو حریف
marksman: هیرو دورزن که اتک آنها معمولا فیزیکال می باشد

برخی نکات : cool down rediuce آیتم هایی هستند که کول دان را کم می کنند اما حد اکثر 40%
2-اول بازی وقتی لول شما 3 می شود خود بازی به شما 400 rp پول می دهد آن را هوشمندانه خرج کن
3-بهترین پینگ را طبق تجربه eu nordick به ما ایرانی ها می دهد
4- بزای ثبت نام و گرفتن rp بیشتر هنگام وصل رسیدن به لول 10 از لینک زیر ثبت نام کنید که هم من هنگامی که شما به لول 10 رسیدید 50 rp می گیرم و هم شما 150 تا
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=52170b7ebce2e440322332
5-در بازی شاخصه ای به نام spell penedration هست به معنی نفوذ جادو و قبل از magic armor اعمال می شود
6- اگه سوالی بود من رو اد کنید در خدمتم 2amir2snake2

- - -ویرایش - - -

از امروز هم طبق در خواست هر هیرویی که بخواین نکات و راهنمایی کاملشو می زارم براتون اینم بگم من کوچیک همه شما هستم و هیچ ادعایی ندارم باشه که اینجا معلوماتمون رو ببریم بالا و لذت بازی رو چند برابر کنیم
حالا اولین هیرو چی باشه؟؟

دوستان چی کنم اینرو؟ انواع کار هارو انجام دادم ولی بازم نشد :((

firewwll رو خاموش کن و ریجن رو تغییر بده. من هم همین مشکل رو داشتم که با تغییر ریجن درست شد در ضمن اگه تو سرور های اروپا بازی می کنی فقط بین ریجن eu-west و eu-nordic تغییر بده.

ساپورت : کلا ما ایرانی ها تو ذاتمون این هیرو ها نمیره ....وظیفه خرید ward ....شفا دادن یا همان heal کردن carry ....دادن انواع aura لازم ....کشته شدن در صورت لزوم برای حفظ جان Carry ....اجازه دادن به carry برای زدن ضربه آخر به هیرو حریف

حالا اولین هیرو چی باشه؟؟
در رابطه با ساپورت... اتفاقا من عکس این فک میکنم... من خودم تو WoW 4 تا هیلر دارم 2تا از دوستام هم هر کدوم 3تا دارن، یکی دیگه هم 1 دونه هیلر داره، تو LoL هم من بدجوری به Sona علاقه پیدا کردم و هر وقت IPم ok بشه حتما میخرمش
در رابطه با آموزش هم خیلی خوبه... اگه واقعا حوصله اینکارو داشته باشید عالیه... بنظر من واسه شروع از Ashe شروع کنی بهتره، چون چمپ ارزونی هست ( و 100 البته قوی، من که خریدمش) اگه هم فک میکنی چندان نیاز به آموزش نداره، بیا سراغ Sona :d
Ashe شبیه به Dark Ranger؟!!!!!! فقط اسپل slow کردنش آره ولی از زمین تا زیر زمین فرق داره با Dark Ranger عزیز و گرامی

آموزش ashe
ashe.png

توضیح قابلیت ها :

focus: (قابلیت passive) به ازای هر ثاتیه ای که ashe اتک نمی کند مقدار focus یک عدد اضافه می شود و وقتی به 100 برسد اتک بعدی critical می شود....مقدار focus از اندازه درصد احتمال critical شروع می شود

frost shot : سرعت حرکت دشمن را کم می کند

hawakshot : برای کشتن هر یونیت مقداری پول اضافه تر به شما می دهد ...ناحیه از نقشه را به شما نشان می دهد

enchanted crystal arrow: یک تیر از کمان رها می کند که می تواند کل نقشه را پیمایش کند و در برخورد با اولین هیرو دشمن را به میزان حداکثر 3 ثانیه بسته به مسافت طی شده stun کند و بعد مدت 3.5 ثانیه slow کند

نقاط قوت : امکان کنترل هیرو های حریف رو داره با قابلیت slow , stun کردن
دیدن نقشه ....راحت پول در آوردن ....به خاطر انیمیشن نرم این هیرو امکان زدن ضربه آخر آسان است
آخر بازی در صورت داشتن پول مناسب جزو carry های خوب بشمار می رود

نقاط ضعف : عدم وجود امکان فرار----بسیار متکی به آیتم-----در درگیری ها بسرعت به شما حمله می کنند
راحت گنگ می شود

آیتم به ترتیب طبق تجربه شخصی

doran blade -----berserker grave----infinity edge-----phantom dancer-----gaurdian angel-----bloodthirst

آخرین ویرایش:
@ amir_snake ممنون بابت آموزش، خوب بود... حالا سوال :d
1- مهمترین stat بترتیب واسه Ashe چیه؟ Life AtP ArP Critو...
2- بهترین مستری؟
3- بهترین نقش؟ Bot, Jungler, Midو...
4- ترتیب لول آپ

- - -ویرایش - - -

@ aminblackhawk
من که قبلا بهت گفتم لاچرش تو تیفاله :d بنظرم خرید اینترنیت کنی بهتره

دوستان این Downloads | League of Legends | Philippines چه جوره؟ فرقی نداره با اصلیش
اگه اینم فرقی نداره که اینو بگیرم این لانچر پرد مارو دراورد
والا من فک کنم خوده LoL مورد داره... الان من میخوام کانکت بشم، بدون وی پــی ان سرور اصلا دردسترسم نیست! ولی با وی پــی ان در دسترس میشه :|

@ amir_snake ممنون بابت آموزش، خوب بود... حالا سوال :d
1- مهمترین stat بترتیب واسه Ashe چیه؟ Life AtP ArP Critو...
2- بهترین مستری؟
3- بهترین نقش؟ Bot, Jungler, Midو...
4- ترتیب لول آپ

- - -ویرایش - - -

جواب سوال اول مهمترین خصیصه واسه این هیرو به نظر من اول اتک اسپید هست دوم اتک پاور سوم life stealing دلیل :معمولا ashe دنبال هیرو حریف میکنه و slow اون اگه با سرعت بالا باشه نمی زاره دشمن از دستش فرار کنه پس بهتر که شما آیتم phantom dancer رو حتما داشته باشید تا بتونید از توی یونیت ها رد شید

چواب سوال دو : حتما شاخه offense رو پیک کنید و اینها رو به ترتیب بگیرید fury---->deadliness------->weapon experties---->havoc----->brute force----->lethality---->frenzy----->sunder----->executioner
از شاخه defense ببه ترتیب : summoner resolve---->durability----->hardiness و از شاخه utility حتما فقط summoner insight

بهترین نقش برای ashe bot می باشد سعی کنید تماما در میان شاخ و برگ ها باشید

ترتیب لول آپ بستگی به سلیقه دارد اما این ترتیب معمولا جواب می دهد ابتدا volly را آپ گرید کنید در لول 2 frost shot در لول 3 hawkshot و این دو را تا وقتی volly به max نرسیده در تراز یک نگه دارید و در تراز 6 و 11 و 16 حتما enchanted crystall shot را بگیرید

- - -ویرایش - - -

یه نصیحت دوستانه سعی کنید با هیرو هایی که به صورت رایگان بازی به شما می ده یکم بازی کنید و پول خود را خرچ ashe , teemo ,yi نکنید این هیرو ها برای بازی در تراز های پایین بد نیستند اما ashe به فرض اگر یک هیرو به شما حمله کند معمولا این شما هستید که کشته می شود مخصوصا که این هیرو بسیار نرم است سعی کنید از ابتدا روی هیرو های پدر مادر دار تمرین کنید تا وقتی تراز شما 30 شد و وارد مسابقات رنکینگ شدید به ضعیف بودن خود قبطه نخورید به نظر من اگه تانک می خواهید voly bear بهترینه اگه جادو زن می خواهید ryse اگه carry می خواهید irelia اگه fighter می خواهید xin یا tryndamir و اگه assassin می خواید khajiks
پس ip های خود را خرج نکنید شما در نظر بگیرید jax با نصف آیتم های ashe اونو می کشه ....اینو دیدم که می گم ..خالا نیاید بگید آی نفس کش ashe من همرو می زنه ....

@ amir_snake خب ممنون، جوابها کاملا واضح بود... البته من یه سوال کلی دارم هنوز :d تو نقشا، فرق بین جانگلر با بات چیه؟ :d
یه نصیحت دوستانه سعی کنید با هیرو هایی که به صورت رایگان بازی به شما می ده یکم بازی کنید و پول خود را خرچ ashe , teemo ,yi نکنید این هیرو ها برای بازی در تراز های پایین بد نیستند اما ashe به فرض اگر یک هیرو به شما حمله کند معمولا این شما هستید که کشته می شود مخصوصا که این هیرو بسیار نرم است سعی کنید از ابتدا روی هیرو های پدر مادر دار تمرین کنید تا وقتی تراز شما 30 شد و وارد مسابقات رنکینگ شدید به ضعیف بودن خود قبطه نخورید به نظر من اگه تانک می خواهید voly bear بهترینه اگه جادو زن می خواهید ryse اگه carry می خواهید irelia اگه fighter می خواهید xin یا tryndamir و اگه assassin می خواید khajiks
پس ip های خود را خرج نکنید شما در نظر بگیرید jax با نصف آیتم های ashe اونو می کشه ....اینو دیدم که می گم ..خالا نیاید بگید آی نفس کش ashe من همرو می زنه ....
آآآآآآآآآآآآی نفس کش!!!!! Ashe من حتی خودیا هم میزنه اصلا وقتی دارن بهش اتک میدن خود بخود dance/ میزنه! آآآآآآآی ولم کن بینم =)) اما جدا از شوخی، یعنی داری میگی تو LoL چیزی به اسم هیروی بد و خوب تعریف شدست؟ اگه اینجوریه، بگید تو MM و ساپورتر کدوم هیروها بهترن که من از الان فوکوس کنم رو اونا ;)

- - -ویرایش - - -

@ aminblackhawk یه بار اینکارایی که میگم رو انجام بده، شاید فرجی شد :d اول برو برنامه ای به اسم Pando Media Booster رو پاک کن، بعد برو تو اینترنت اکسپلورر Set as defaultش کن بعد تو همون تنظیمات اینترنت اکسپلورر برو Internet option -> security اینجا تیک Enable Protection Mode رو بردار بعد تو قسمت Privacy اون درجه رو بیار رو Accpet all cookies و در آخر برو تو قسمت Connections قسمت Lan Settings گزینه Automatically detection settings رو فعال کن. بعد سیستم رو ریست کن و 2باره لانچر رو اجرا کن. امیدوارم اینبار اوکی بشه. فقط بعد از آپدیت شدن، اون تغییرایی که تو اینترنت اکسپلورر دادی رو به حالت قبل برگردون

سلام به همه

نکته :هیچ هیروی بهتر از هیروی دیگر نیست خیلی ها همین الان تو ranked با ashe بازی میکنند برای راهنمایی هم می تونید به سایت www.mobafire.com بریدداخل این بازی سعی شده هیرو ها بالانس باشن و بیشتر play بازی کن مهم باشه

من نمی خوام بحث درست کنم اما امیر جان ashe adc هست قرار نیست رو در رو با jax مبارزه کنه شما بایدashe رو با هیرو های مثله خودش مقایسه کنی مثل mf

آخرین ویرایش:
آره حرف همرو قبول دارم ashe یک adc هست به معنی attack damage carry ...من نظرم رو گفتم همین....قصد بی احترامی به همه ashe باز ها رو هم نداشتم....
نقش jungler : شما برای این کار یک سری آیتم های خاصی لازم دارید که به موجودات بیشتر damage بدهد معمولا اول بازی کسی که می خواهد به جنگل برود از 2 تا از هم تیمی های خود کمک می خواهد برای کشتن غول مانا ده (در بازی به آن blue ) می گوییند که در دقیقه 1:56 ظاهر می شود سپس شما وظیفه دارید که به صورت ناگهانی به لاین های دشمن حمله کنید همچنین سعی کنید تا حد امکان نمیرید چون به طور معمول تراز شما از بقیه هیرو های بازی پایین تر است...اگر متوجه شدید در تیم حریف هم یک جنگل رو هست یک وارد بخرید و نزدیک یکی از موجودات جنگل حریف بگزارید البته ترتیب کشتن موجودات جنگل هم اگه خواستید می گم
نقش bot در یک بازی استاندارد معمولا adc پایین میرود به دلیل اینکه هیرو جنگل رو راحت تر می تواند بهش کمک کند
آره هیرو ها بالانس هستند قبول اما وقتی روی یک هیرو در زمان انتخاب کلیک می کنید 4 نوار دیده می شود که به ترتیب مقدار damag و defence و magic و difficulty یا همان سختی hero مشخص شده ashe هیرو ساده ای است به نظر من واسه راه افتادن خوبه اما باز هم می گم به نظر من vayn رو باهاش تمرین کنین خیلی خیلی خیلی بهتره .....آقو این نظر منه ها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or