League Of Legends

53356067066791098266.jpg

Category: PC
Language: English
Type: Action
Publisher: Riot game
=========================
درود دوستان
خب همتون با بازی های سبک moba آشنا هستید.
بازی League of Legends یکی از بازی هایی است که تو مدت کمی تونسته طرفداران زیادی و به سمت خودش جذب کنه
و به حد بازی هایی همچون Dota 2 & Heroes of Newerth و بازی های هم سبک برسه.. و همینطور تو بعضی مواقع بهتر عمل کنه.
در این بازی در حدود 117 champion یا همون hero وجود داره که هرکدوم قابلیت ها و قیمت های متفاوتی دارند.
در League of Legends کاربر برای بدست اوردن و خرید هر هیرو 2 راه داره

14266991448784075400.png

1- influence point

2- Riot Point
خب اولی طی بازی هایی که انجام میدین بدست میاد.. و دومی مثل بازی های دیگه خرید از فروشگاس..
که هر چمپ قیمت های متفاوتی داره
لازم به ذکره که خود بازی هر هفته 10 چمپ از چند سطح مختلف و رو به صورت رایگان در اختیار همگان قرار میده
و هر هفته هم با چمپ های دیگه تعویض میکنن

========================

خب میرسیم به مپ های بازی
که شامل 4 مپ بسیار زیبا هست..
و هر مپ شامل یک مود میشه

51190987585236611842.jpg
77413198629802635732.jpg

54535832544347200755.jpg
65122420271711572089.jpg

===========================================================
که هرکدوم مود های متفاوتی دارند..
مود ها به سه دسته ی
classic, Dominion, ARAM
تشکیل میشن که شامل یک مود میشن!
============================================================
در مورد چمپ ها به دلیل زیاد بودن و وقتگیر بودن کمی صبر میطلبه
و بزودی لیستی از اون ها واستون قرار میدم
============================================================
دوستانی که میخوان بازی و شروع کنن
میتونن از این لینک ثبت نام کنن
و ار همونجا دانلودر بازی و دریافت کنن.
بهتون اطمینان میدم که به هیچ عنوان از بازی کردن League of Legends خسته و پیشمون نمیشید.
با سپاس

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Fëanor
یه هفته؟!!!:-o:d مطمئنی؟ مگه بار اولت نبود؟!!! اگه بار اولت باشه فقط 1 روزه! بعد 3روز بعد یه هفته! حالا تو چطور بار اول یه هفته بن شدی؟!!!:|:d
البته اون زمان که من level پایین بودم که اینطور بود! شاید الان عوض شده!
اینم بگم که وقتی level پایینی و وسط بازی afk ( همون dc ) بشی و در انتهای بازی داخل match history برات leave حساب شده باشه، سیستم به صورت اتوماتیک تو رو punish میکنه و برای همون مدت زمانهایی که گفتم بن میشی به ترتیب! البته این هم در صورتیه که مثلا برای مدت دو روز داخل مثلا 3 یا 4 تا بازی هی afk بشی! و گرنه اگه مثلا داخل 10 روز 4 بار afk بشی که بن نمیکنه! البته میگم شاید هم عوض شده و punish های سنگینتری رو گذاشته باشن!
ولی level ت که بالاتر میاد دیگه اینطوری نیست! مگر اینکه داخل تعداد بازیای زیادی هی به دلیلای مختلف، آخر بازی یارای خودی یا حریف ریپورتت کنن! (بازی که تموم میشه کنار اسم هر کسی اگه دقت کنی دکمه ریپورت هست!) که تازه در اون صورت هم برات یه پرونده تشکیل میشه که این پروندت میره به قسمت tribunal که تازه اونجا میان چندتا از بازیایی که انجام دادی رو شرایطشو میبینن(شامل چتهای داخل بازی ، تعداد kill و death و...) و اگه اونجا هم تایید بشه که باید punish بشی، برای بار اول یه warning میخوری و بار دوم یه روز بن میشی و به همین ترتیب...!:d
:|
r u ****in kiddin me? because im ****in serious man :d
بابا، زمان شما خیلی نی نی به لالاتون میزاشتن :d من تو اون روز اولین بار بود که هشداره AFK گرفتم! :)):|
=====
راستی این آخر بازی که honor میدی به کسی یا میگیری، جایی تاثیر داره یا فقط محضه فانه؟

:|
r u ****in kiddin me? because im ****in serious man :d
بابا، زمان شما خیلی نی نی به لالاتون میزاشتن :d من تو اون روز اولین بار بود که هشداره AFK گرفتم! :)):|
=====
راستی این آخر بازی که honor میدی به کسی یا میگیری، جایی تاثیر داره یا فقط محضه فانه؟
به یه تعدادی که برسه این honor ها ، کنار اون گوشه ی عکس چمپیونت داخل چمپیون سلکت و همچنین loading یه روبان میاد!:d که اگه زیاد honorable opponent گرفته باشی، رنگش قرمزه! اگه teamwork گرفته باشی رنگش سبزه، اگه helpful گرفته باشی رنگش زرده! و همه هم میتونن ببینن! واینکه اینها داخل ریپورت شدنت تاثیر داره!:d مثلا ریپورتا روی تو در اون حالت تاثیر خیلی کمتری دارن و اگه دیگه خیلی ریپورت بشی در درجه اول از تعداد این honor ها کم میکنن و روبانتو هم میگیرن و در ادامه هم که اگه ریپرت شدنت ادامه پیدا کنه مثل بقیه همونطور که تو پست قبلی گفتم باهات رفتار میکنن! و البته کسی که یکی از این روبان ها رو داره هم وقتی یه نفر رو ریپورت میکنه تاثیر خیلی بیشتری نسبت به بقیه داره!:d

سلام
من دیروزه تو lol رفتم این پیغام ریکانیت برام داد ولی من تو هیچ بازی یا replay نبودمه امروز هم همیجنو ریکانیت مونده اگه از دوستان کسی میتونه کمک کنه بگه با تشکر

اقا امروز منو جو گرفت بیام لول بازی کنم
چه جوریاست مثله دوتاست مپش؟
هیرو هاش همه ازادن یا خریدنیه؟
ایتم هاش چه جوریسات؟
هیرو اوپ باگ مثل دوتا داره؟ یا نداره مثل ادمن هیرو هاش؟
حجم بازی چقدره؟
آره
هر هفته 10 تا هیرو آزاد میشن، بقیشون، هم با کورنسی خوده بازی و هم پولی قابل خریدارین
!!!! :|
Skill is matter bro
3.13 atm اما لانچرش مرد میخوادا واسه سرو کله زدن باهاش، من 4 روز درگیرش بودم :d

خب دوستان جو کار کرد زدم دانلود الان لانچر رو گرفتم داره اپ میکنه از 800 اینا 300 تاش رفته 500 مگ مونده
همین 500 تا بگیره تمومه یا ...
با هیرو Rengar هم خال کردم خیلی حال میکنم با اینطور هیرو ها دوتا این طور چیزی نداشت مثل این ریکی هست ولی .... این یه فاز دیگست
بعد این الان ازاده یا خریدنیه؟ چه جور باید بخرمش؟ خود بازی پول داره که بشه با بازی کردن به دست اورد و بعد خرید؟
دمتون گرم جواب بدید
8 سال دارم دوتا 1 بازی میکنم و 2 سال دوتا 2 دیگه پاره شدم مثل چی خسته شدم از دوتا خاستم یه کم حال و هوام عوض شه یاد لول افتادم

اون وقتی که دانلود بشه تازه لانچر اصلی باز می شه، از euw.leagueoflegends.com حتما بگیر نه از سایت های دیکه مثل گارنا
rengar شباهتی به ریکی نداره :d
rengar جزو champion های گرون هست چون تازه ریلیز شده، در این هفته هم مجانی نیست، هر سه شنبه champion های مجانی عوض می شن

فکر کنم به سرور های lol حمله شده و مورد هک قرار گرفته بود بخاطر همین بروز رسانی سری میده

برای خرید rpسایت زیر برید این سایت مورد اعتمادی هست خودم و دوستانم چندین بار ازش خرید کردم سریع و بی دردسر این لینک هم دعوتنامه من هست از این لینک عضو بشید به من و شما تخفیف داده میشود
http://www.persibox.com/?arp=LIEISKfoVDI=000005

فکر کنم به سرور های lol حمله شده و مورد هک قرار گرفته بود بخاطر همین بروز رسانی سری میده

برای خرید rpسایت زیر برید این سایت مورد اعتمادی هست خودم و دوستانم چندین بار ازش خرید کردم سریع و بی دردسر این لینک هم دعوتنامه من هست از این لینک عضو بشید به من و شما تخفیف داده میشود
http://www.persibox.com/?arp=LIEISKfoVDI=000005

wat

به روز رسانی به خاطر پچ 3.10a و ریلیز lucian هست!!!!
یک سری تغییرات هم برای افزایش امنیت انجام دادن، خبری از حمله نیست

اقا حجم نهایی این لول چقدره؟چقدر باید دانلود کنم؟
راستی این Renar یه کمی مثل slark
و هیرو که کپی riki باشه shaco
اقا این 2 تا هیرو به من بدن من هیچی دیگه نمیخام :d
میشه با بازی کردن هم یه پولی چیزی به دست اورد که باهاش هیرو خرید؟
این rengar بخام بخرم باید چه قدر بازیک نم چه قدره پولش و ...

Rengar اصلا شبیه Slark نیست :d
Shaco هم مطلقا شبیه riki نیست :d
بازی که می کنی یک واحد پولی داره به اسم IP، با IP می تونی بخریش rengar رو، قیمتشم 6300ip اه، اولای بازی ip راحت به دست میاری

جانم Menu animation اه جدید :d

اقا چه قدر باید دانلود کنم؟ این اپدیت 100 مگش مونده
باز هم هست دانلودی؟ چقدره یکی بگه باو :-/

- - -ویرایش - - -

اتفاقا شباهت دارن سلارک میپرید یارو رو میزد اینم میپره سلارک در حال اتک دادن as میگرفت اینم میگیره
اون یکی هم که یه اسپلش 1 اش بود فک کنم دقیقه مثل ریکی که از پشت اتک بدی طرف بیشتر دمیج میخوره اینا شباهت دیگه 8-|

کار داره هنوز واسه دانلود

اسلارک پریدنش واسه اسکیل اش بود rengar روی ulti و passive اش توی bush هاست، مضاف بر این که slark بعدش slow هم می کرد که این نمی کنه، اسکیل 1 اش bouns damage اه با اسکیل ریکی فرق داره و ...

کلا بازی کنی می بینی این دو بازی خیلی با هم فرق دارن

دوستان این اپدیت اولی که تموم شد یه ارور داد که توی هاردت جا نیست یا کانکشنت مشکل داره و از این حرفا ولی هر دوتاشون درست بودن
چی کنم الان چیز پی ان میخاد؟ یا ...
اینم یه عکس از ارور دوستان چکار کنم؟ بگید ممنون میشم
54cf326db80b50121.png
[/URL][/IMG]
کلا این لانچر بازی روحیه حساسی داره :d وقتی داره آپدیت میشه هیچ کاری نکن، مخصوصا رو نت. اون گزینه Peer 2 Peer هم آف کنی بهتره. بعضی جاها که لانچرت رو آپدیت گیر میکنه باید لانچر رو ریست کنی. به درصدا هم هیچکاری نداشته باش باگن. فقط ببین در حال دانلود فایل هست یا نه :d 3 گیگ فک کنم باید دانلود کنی

peer to peer چیه کجاست؟

همون لانچر رو که اجرا میکنی، بالا سمت راست ، کنار همون ضربدر که میتونی پنجره رو ببندی، روی آیکونی که شبیه چرخ دندست کلیک کن! مثل آپشن میمونه! همونجا گزینه رو میبینی!

یعنی این menu animation یا همون اوپنینگ، قشنگ یه level از همه ی اینایی که تا حالا اومده بودن بالاتر و بهتره!:d همینطور موسیقیش!:d تاقبل از این به نظرم بهترین موسیقی ماله diana بود!که قشنگ یه ساله پیش اومد!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or