League Of Legends

53356067066791098266.jpg

Category: PC
Language: English
Type: Action
Publisher: Riot game
=========================
درود دوستان
خب همتون با بازی های سبک moba آشنا هستید.
بازی League of Legends یکی از بازی هایی است که تو مدت کمی تونسته طرفداران زیادی و به سمت خودش جذب کنه
و به حد بازی هایی همچون Dota 2 & Heroes of Newerth و بازی های هم سبک برسه.. و همینطور تو بعضی مواقع بهتر عمل کنه.
در این بازی در حدود 117 champion یا همون hero وجود داره که هرکدوم قابلیت ها و قیمت های متفاوتی دارند.
در League of Legends کاربر برای بدست اوردن و خرید هر هیرو 2 راه داره

14266991448784075400.png

1- influence point

2- Riot Point
خب اولی طی بازی هایی که انجام میدین بدست میاد.. و دومی مثل بازی های دیگه خرید از فروشگاس..
که هر چمپ قیمت های متفاوتی داره
لازم به ذکره که خود بازی هر هفته 10 چمپ از چند سطح مختلف و رو به صورت رایگان در اختیار همگان قرار میده
و هر هفته هم با چمپ های دیگه تعویض میکنن

========================

خب میرسیم به مپ های بازی
که شامل 4 مپ بسیار زیبا هست..
و هر مپ شامل یک مود میشه

51190987585236611842.jpg
77413198629802635732.jpg

54535832544347200755.jpg
65122420271711572089.jpg

===========================================================
که هرکدوم مود های متفاوتی دارند..
مود ها به سه دسته ی
classic, Dominion, ARAM
تشکیل میشن که شامل یک مود میشن!
============================================================
در مورد چمپ ها به دلیل زیاد بودن و وقتگیر بودن کمی صبر میطلبه
و بزودی لیستی از اون ها واستون قرار میدم
============================================================
دوستانی که میخوان بازی و شروع کنن
میتونن از این لینک ثبت نام کنن
و ار همونجا دانلودر بازی و دریافت کنن.
بهتون اطمینان میدم که به هیچ عنوان از بازی کردن League of Legends خسته و پیشمون نمیشید.
با سپاس

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Fëanor
پ من چرا میرم سراغ هرچی می پوکه؟ :| درست از روزی که من دان کردم اینستالر رو این تاپیک هم زده شده :|
فک کنم زندگیه من با wow گره خورده! حالا بچه ها شماها که پلی میدین پینگ 4.2.2.4 چقدره واسه شما؟ کلا میخوام بدونم ماکس پینگ تا چقدر باشه ج میده واسه من معمولا بین 200-300 ـه :-ss:-s

واسه من ۱۱۷ بود با این. ۵۱۲ مخابرات خوب هم نیست تازه

یعنی این LoL از پهنا بره تو حلقما!!!!! :d
بعد از اینکه 3 روز ما رو نمود بخاطر update شدن، حالا یوزر پس رو که میزنم میگه اشتباهه... 3تا اکانت رو هر کلاینتش ساختم اما باز میگه اشتباهه، قربونش برم یه 5ساعتی هم هست که تیکت زدم ولی هنوز خبری نیست... انصافا لانچره بازی فاجعه ترین لانچره قرن باید لقب بگیره، قشنگ تو دیواره :d
بعد چرا انقدر این بازی فمنیستیه؟ :d منظورم اینه که جدا از اینکه تعداد کارکترای زن ش زیاده، دیزاین های یونیک تری هم نسبت به کارکترای مرد دارن. کارکتر مردی که از دیزاینش خوشم بیاد یکی veladmir بود با یکی Verue یا همچین چیزی (هانتره)؛ کارکتر مرد باحال دیگه نداره؟ داریوش و لوسیفر هم دیدم ولی همچین دیزاین یونیکی نداشتن، اگه میشناسید بگید برم چک کنم :-/
یه سواله دیگه هم داشتم، این Rotationی که هر هفته معرفی میشه، یعنی هیروهایی که تو اون هفته میشه باهاشون پلی داد؟ با هیروهای دیگه نمیشه مگه اینکه بخریشون؟ درست فهمیدم؟ :d
اندکی هم درباره Rune Page توضیح بدید. من هرچی توضیح سایت رو خوندم چیزی نرفت تو کتم :d

هر سه شنبه بعضی هیروها فری میششن بعضی هیرو ها هم تخفیف میخورن واسه خریدشون
من بار اول اکانت ساختم واسم همینجوری شد یادت باشه بعدش بری تو ایمیلت تا حسابتو فعال کنی

یعنی این LoL از پهنا بره تو حلقما!!!!! :d
بعد از اینکه 3 روز ما رو نمود بخاطر update شدن، حالا یوزر پس رو که میزنم میگه اشتباهه... 3تا اکانت رو هر کلاینتش ساختم اما باز میگه اشتباهه، قربونش برم یه 5ساعتی هم هست که تیکت زدم ولی هنوز خبری نیست... انصافا لانچره بازی فاجعه ترین لانچره قرن باید لقب بگیره، قشنگ تو دیواره :d
بعد چرا انقدر این بازی فمنیستیه؟ :d منظورم اینه که جدا از اینکه تعداد کارکترای زن ش زیاده، دیزاین های یونیک تری هم نسبت به کارکترای مرد دارن. کارکتر مردی که از دیزاینش خوشم بیاد یکی veladmir بود با یکی Verue یا همچین چیزی (هانتره)؛ کارکتر مرد باحال دیگه نداره؟ داریوش و لوسیفر هم دیدم ولی همچین دیزاین یونیکی نداشتن، اگه میشناسید بگید برم چک کنم :-/
یه سواله دیگه هم داشتم، این Rotationی که هر هفته معرفی میشه، یعنی هیروهایی که تو اون هفته میشه باهاشون پلی داد؟ با هیروهای دیگه نمیشه مگه اینکه بخریشون؟ درست فهمیدم؟ :d
اندکی هم درباره Rune Page توضیح بدید. من هرچی توضیح سایت رو خوندم چیزی نرفت تو کتم :d
در مورد هیرو که سلیقه ای هست،بازی کنی بیشتر آشنا میشی.
آره همینطور که امیر گفت هفته ای 10 تا فیری میشن که قابل بازین،بازی کنی ip جمع میکنی که میتونی باقیشو بخری.
Rune page هم که مال وقتی که لول 20 به بالا رسیدی هست و وقتی لول 30 شدی همش آزاد میشه.
داستانش هم اینه که با اون یه سری قابلیت همون اول بازی به چمپت میدی.مثل اتک دمیج،نفوذ مجیک،اتک اسپید و....
الان بیشتر تمرکز کن تو یادگیری مفاهیم اولیه و همینطور شناخت چمپها.لول 20 به بعد برو سراغ runes های تایر 3
برا یادگیری آیتم ها هم میتونی بری به این سایت،برا شروع کمکت میکنه که گیج نشی.

من دست پا شکسته دیدم مسابقات
الان بهترین جانگلر مال کدوم تیم ؟ خودم حس کردم sk بهتر .......؟

جانگلر skخیلی خوب بود هفته های اخر شاید بشهگفت از همه بهتر بود . از اونطرفsnoopeh هم بعد از این که یه هغته نبود اومد و فوق العاده کار کرد
اما diamondprox هفته اخر بازم ثابت کرد که کلا بهترین جانگولر بازیه کسی که جرات میکنه با karma میره جانگل و عالیم بازی میکنه
همیشه gambitچیزای جدیدی رو میکنه :دی
Gambitهم تو این هفته 4_0 هست
و اگه بازی فردا را ببره تنها تیمیه که تمام بازیا تو این هفته را برده

بچه ها، IP و RP چطوری بدست میان؟ محدودیت روزانه دارن؟ (یعنی تو هر روز تا یه حدی میشه فارم کرد یا نه)

RP رو باید پول بدی بخری

IP رو با بازی کردن به دست میاری، محدودیت در بازی های custom و co-op داره در بازی های normal و ranked نامحدوده روزانه ، هرچی بازی کنی ip می گیری

RP رو باید پول بدی بخری

IP رو با بازی کردن به دست میاری، محدودیت در بازی های custom و co-op داره در بازی های normal و ranked نامحدوده روزانه ، هرچی بازی کنی ip می گیری
تنکس! ولی من چطور هنوز هیچ پولی ندادم ولی 400 تا RP دارم؟ :)
ینی من باید واسه فارم IP در روز یه custom یه co-op + هرچفدر میشه نرمال و رنک پلی بدم؟ البته من الان لول 5م :d

تنکس! ولی من چطور هنوز هیچ پولی ندادم ولی 400 تا RP دارم؟ :)
ینی من باید واسه فارم IP در روز یه custom یه co-op + هرچفدر میشه نرمال و رنک پلی بدم؟ البته من الان لول 5م :d

شما به یک لولی که برسی خودش 400 تا rp مجانی بهت می ده

برای IP شما اولین برد رو که توی روز در بازی co-op یا normal یا ranked بگیری 150 تا ip بهت می ده، بعد از اون بهتره normal و ranked بازی کنید و ip بگیرید چون هرچی لولتون بره بالاتر در بازی های custom و co-op مقدار ip کمتری می گیرید ، در normal و ranked بسته به میزان دقیقه بازی و برد یا باخت بهتون ip می ده

شما به یک لولی که برسی خودش 400 تا rp مجانی بهت می ده

برای IP شما اولین برد رو که توی روز در بازی co-op یا normal یا ranked بگیری 150 تا ip بهت می ده، بعد از اون بهتره normal و ranked بازی کنید و ip بگیرید چون هرچی لولتون بره بالاتر در بازی های custom و co-op مقدار ip کمتری می گیرید ، در normal و ranked بسته به میزان دقیقه بازی و برد یا باخت بهتون ip می ده
i love u PMC :d
دقیقا دنبال همین بودم، بازم تنکس ;)

تا Ashe رو خریدم و تصمیم گرفتم دیگه تمرکز کنم رو این LoL ـه لعنتی، بن شدم، اونم واسه 1 هفته :| چرا؟ چون برق رفت واسه 10 دقیقه، حالا بیا تیکت بزن بگو برق رفت، مگه این خارجیا باورشون میشه؟ تو امریکا در سال 1 بار برق میره اونم به مدت 1 دقیقه اونم به احترام ادیسون! اونوقت مملکت ما... ای خلت!!! :|

تا Ashe رو خریدم و تصمیم گرفتم دیگه تمرکز کنم رو این LoL ـه لعنتی، بن شدم، اونم واسه 1 هفته :| چرا؟ چون برق رفت واسه 10 دقیقه، حالا بیا تیکت بزن بگو برق رفت، مگه این خارجیا باورشون میشه؟ تو امریکا در سال 1 بار برق میره اونم به مدت 1 دقیقه اونم به احترام ادیسون! اونوقت مملکت ما... ای خلت!!! :|
یه هفته؟!!!:-o:d مطمئنی؟ مگه بار اولت نبود؟!!! اگه بار اولت باشه فقط 1 روزه! بعد 3روز بعد یه هفته! حالا تو چطور بار اول یه هفته بن شدی؟!!!:|:d
البته اون زمان که من level پایین بودم که اینطور بود! شاید الان عوض شده!
اینم بگم که وقتی level پایینی و وسط بازی afk ( همون dc ) بشی و در انتهای بازی داخل match history برات leave حساب شده باشه، سیستم به صورت اتوماتیک تو رو punish میکنه و برای همون مدت زمانهایی که گفتم بن میشی به ترتیب! البته این هم در صورتیه که مثلا برای مدت دو روز داخل مثلا 3 یا 4 تا بازی هی afk بشی! و گرنه اگه مثلا داخل 10 روز 4 بار afk بشی که بن نمیکنه! البته میگم شاید هم عوض شده و punish های سنگینتری رو گذاشته باشن!
ولی level ت که بالاتر میاد دیگه اینطوری نیست! مگر اینکه داخل تعداد بازیای زیادی هی به دلیلای مختلف، آخر بازی یارای خودی یا حریف ریپورتت کنن! (بازی که تموم میشه کنار اسم هر کسی اگه دقت کنی دکمه ریپورت هست!) که تازه در اون صورت هم برات یه پرونده تشکیل میشه که این پروندت میره به قسمت tribunal که تازه اونجا میان چندتا از بازیایی که انجام دادی رو شرایطشو میبینن(شامل چتهای داخل بازی ، تعداد kill و death و...) و اگه اونجا هم تایید بشه که باید punish بشی، برای بار اول یه warning میخوری و بار دوم یه روز بن میشی و به همین ترتیب...!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or