Kojima عرضه Death Stranding بر روی PC را رد نکرد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Hamid Payne

کاربر سایت
x15oeq0wwn201.jpg

هیدئو کوجیما اخیرا با حضور در رویداد Tribeca 2019 کمی در مورد عنوان آینده خود یعنی Death Stranding صحبت کرد. نکته جالب صحبت های کوجیما، حداقل برای طرفداران PC، رد نکردن احتمال انتشار این بازی مورد انتظار خود بر روی پلتفرم PC بود.

اولین سوالی که در این رویداد از هیدئو کوجیما پرسیده شد مرتبط با کار او بود. کوجیما به این سوال به دقت پاسخ داد اما از پاسخ دادن به سوال دوم که در مورد عرضه Death Stranding بر روی PC بود سر باز زد.

سوال اول: آیا کوجیما رویایی فراتر از بازی سازی را در سر دارد؟
پاسخ: می خواهم فراتر بروم اما وقتی بازی می سازم دیگر مجبور نیستم کار بیشتری انجام دهم (یعنی سعی میکنه عنوانی فراتر از یه بازی بسازه)
با همه وجود می خواهم تا زمان مرگ بازی بسازم.
سوال دوم: بازی هنوز هم قراره برای PC عرضه بشه؟
پاسخ: به این سوال پاسخ نداد!

کوجیما در سال 2015 با اعلام جدایی از Konami استودیو مستقل خود یعنی Kojima Productions را معرفی و همکاری با Sony در ساخت اولین بازی خود بعنوان یک انحصاری کنسولی را تایید کرد.
اندکی بعد مدیر اجتماعی PlayStation اروپا پرسش و پاسخی را با هدف شفاف سازی در مورد همکاری با Kojima Productions در سایت Medium منتشر کرد که عرضه بازی جدید کوجیما بر روی PC (پس از عرضه نسخه PS4) را تایید می کرد. این بیانیه از توافق Sony با Kojima Productions بر سر عرضه اولین بازی این استودیو (که به گفته کوجیما به یک فرنچایز تبدیل خواهد شد) بعنوان یک انحصاری کنسول برای PS4 خبر می داد.

این پرسش و پاسخ مدتی بعدی به درخواست مدیر اجتماعی PlayStation اروپا حذف شد.

آیا پنهان کاری کوجیما به این دلیل است که نمی تواند در مورد برنامه های آینده خود صحبت کند؟ نظر شما چیست؟

Hideo Kojima does not deny, nor confirm, a future PC release for Death Stranding | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming

من کاری به اومدنش روی PC ندارم برام خیلی مهم نیست ولی این فرضی که گرفتی خیلی اشتباه هست. سونی یا هر شرکت دیگه ای معمولا در 99 درصد مواقع به شایعات واکنشی نمیدن دلیلش هم مشخصه اگر بخوان برای هر شایعه ای موضع گیری کنن باید صبح تا شب دویست تا بیانیه صادر کنن. فارق از اینی که روی PC بیاد که شخصا فکر میکنم نمیاد. انتظار شما برای واکنش سونی بنظرم خطاست
-----------------------

کسی کوچکترین شناختی روی کوجیما داشته باشه میدونه حرفی که این آدم تو چشات نگاه میکنه میزنه آخرش دروغ از آب در میاد چه برسه اونی که نزده. کوجیما عاشق اینه که یه جا یه حرفی بزنه ملت رو بزاره سرکار. الانم نشسته تو اطاق فکرش داره نقشه میکشه چکار کنه شایعه درست شه بازی رو اکس باکسم میاد.:-?
خوب وقتی دیترویت میاد ، چرا دث استرندینگ نیاد؟
بعدشم این همچین شایعه کوچیکی نیست ، همین شایعه کم اهمیت قطعا به فروش بازی لطمه میزنه! همین الآنم بیشتر از خود بازی ملت راجع به انحصاری بودن یا نبودنش حرف میزنن!

• Like
Reactions: SaeedKING
خوب وقتی دیترویت میاد ، چرا دث استرندینگ نیاد؟
بعدشم این همچین شایعه کوچیکی نیست ، همین شایعه کم اهمیت قطعا به فروش بازی لطمه میزنه! همین الآنم بیشتر از خود بازی ملت راجع به انحصاری بودن یا نبودنش حرف میزنن!
بفروش بازی هیچ لطمه ای نمیزنه. بارها و بارها به من یکی اثبات شده چیزی که در فضای اینترنت دیده میشه با دنیای واقعی از زمین تا زیر زمین فرقشه. مثالش لانچ Xbox one که اگر اینترنت رو دنبال میکردی فرضت بر این بود با سر میخوره زمین ولی در حقیقت دومین لانچ دی موفق تاریخ رو داشت. تا فروش دیزگان و..... وقتی آمار پیش فروش بازی اومد خودت از حرف الانت خنده میگیره

در مورد دیترویت هم اگر دقت کنی زمانی این اتفاق افتاد که جدایی کل استودیو از سونی اتفاق افتاد. باید دید واقعا اصل داستان چی بوده وگرنه میشه در موردش صد ها فرضیه داد. خلاصه ممکنه شرایط کوجیما خیلی فرق داشته باشه. حداقلش اینکه دیوید کیج انجینش صد در صد مال خودشه. حتی من در ریست ارا خوندم که مالکیت IP هم مال خودشه. گرچه من در این مورد مطمئن نیستم

من کاری به اومدنش روی PC ندارم برام خیلی مهم نیست ولی این فرضی که گرفتی خیلی اشتباه هست. سونی یا هر شرکت دیگه ای معمولا در 99 درصد مواقع به شایعات واکنشی نمیدن دلیلش هم مشخصه اگر بخوان برای هر شایعه ای موضع گیری کنن باید صبح تا شب دویست تا بیانیه صادر کنن. فارق از اینی که روی PC بیاد که شخصا فکر میکنم نمیاد. انتظار شما برای واکنش سونی بنظرم خطاست
-----------------------

کسی کوچکترین شناختی روی کوجیما داشته باشه میدونه حرفی که این آدم تو چشات نگاه میکنه میزنه آخرش دروغ از آب در میاد چه برسه اونی که نزده. کوجیما عاشق اینه که یه جا یه حرفی بزنه ملت رو بزاره سرکار. الانم نشسته تو اطاق فکرش داره نقشه میکشه چکار کنه شایعه درست شه بازی رو اکس باکسم میاد.:-?
اتفاقا من برخلاف شما بارها دیدم که سونی برای عناوین fp بیانیه داده یا یکی از دولوپرهاش پاسخگو بودن! یعنی یکی از موارد خوب سونی پاسخگو بودنش هست:دی
اینکه همه کوجیمارو میشناسن و نمیشه بهش اعتماد کرد درست، اما اون تایتل only on playstation یکی از مشخصه های اصلی عناوین فرست پارتی box art های سونی هستش:دی

خب پس فکر کنم دیگه یه جورایی تایید شد که انحصاری نیست :دی

بعید نیست اونم :D
حرف کوجیما یکیه،اولش هم گفت pc ps4
الان با باکس آرتش تایید کرد که عین عناوین مایکروسافت console exclusive هست
سونی هم داره یکم نه به اندازه مایکروسافت pc رو نخودی میدونه حتی نینتدو هم امسال تو دو سه تا بازی pc رو نخودی حساب کرده
میگن pc خنثی هست روش بازی رو میدیم فروش میکنه و سود به جیب میزنیم که البته کارشون منطقیه کاملا.
قیمت بازی افزایش پیدا نکرده ولی هزینه ساخت چندین برابر شده ،این باعث میشه که شرکتها از انحصار مطلق خارج بشن

حرف کوجیما یکیه،اولش هم گفت pc ps4
الان با باکس آرتش تایید کرد که عین عناوین مایکروسافت console exclusive هست
سونی هم داره یکم نه به اندازه مایکروسافت pc رو نخودی میدونه حتی نینتدو هم امسال تو دو سه تا بازی pc رو نخودی حساب کرده
میگن pc خنثی هست روش بازی رو میدیم فروش میکنه و سود به جیب میزنیم که البته کارشون منطقیه کاملا.
قیمت بازی افزایش پیدا نکرده ولی هزینه ساخت چندین برابر شده ،این باعث میشه که شرکتها از انحصار مطلق خارج بشن
حرفت درسته هزینه ساخت زیاد شده و این کمپانی ها مجبورن رو pc بازی بدن (شایدم در آینده کنسولی وجود نداشته باشه) ولی نه الان چون سیاستای فعلی سونی برعکس این چیزی که میگی نشون میده همین چند روز پیش جیم رایان گفت انحصاری بسیار لازمه! سونی این نسل کنسول زیاد فروخته خودش که سودی نداره ولی با این فن بیس به راحتی میتونه بازیاش به فروش برسونه پس فعلا بنظر نمیاد نیازی به عرضه رو pc باشه در حال حاظر این قضیه فقط محدود به ds که دو دلیل میتونه داشته باشه
یا خواست کوجیما
یا اینکه هزینه ای که برای این بازی کردن جواب گوی یک پلتفرم نبوده که بنظرم اولی منطقی تره

یه روزی به حرف پتر موور که میگفت تو آینده کنسولی وجود نداره میخندیدیم ولی الان داریم با چشم میبینیمش

حرفت درسته هزینه ساخت زیاد شده و این کمپانی ها مجبورن رو pc بازی بدن (شایدم در آینده کنسولی وجود نداشته باشه) ولی نه الان چون سیاستای فعلی سونی برعکس این چیزی که میگی نشون میده همین چند روز پیش جیم رایان گفت انحصاری بسیار لازمه! سونی این نسل کنسول زیاد فروخته خودش که سودی نداره ولی با این فن بیس به راحتی میتونه بازیاش به فروش برسونه پس فعلا بنظر نمیاد نیازی به عرضه رو pc باشه در حال حاظر این قضیه فقط محدود به ds که دو دلیل میتونه داشته باشه
یا خواست کوجیما
یا اینکه هزینه ای که برای این بازی کردن جواب گوی یک پلتفرم نبوده که بنظرم اولی منطقی تره

یه روزی به حرف پتر موور که میگفت تو آینده کنسولی وجود نداره میخندیدیم ولی الان داریم با چشم میبینیمش
یه نگاه بکنی میبینی اصلا اینطور نیست.
اولا گفتم مایکروسافت بیشتر بعد سونی.
یه نگاه بکنی غیر از اینکه عناوین ترد پارتی رو سونی ول کرد و گذاشت برن.
خودش سعی کرد با ps now یه سری از عناوین فرست پارتی رو هم بیاره رو pc.
کاری که سونی حتی تو عناوینترد پارتیش هم نمیزاشت انجام بشه.فروش کنسول نه تنها سود نداره ببلکه ضرر هم داره ،خودشون بارها گفتند.
میمونه 30 درصد فروشگاه و گلد و مولد و فروش بازیها.
سود تعریفی داره . من تو جیبم 5 هزار تومن باشه بشه 6 تومن 20 درصد سود داشته برام
ولی اگه 1 میلیون باشه بشه 1 میلیون و 100 ،درسته 100 هزار تومن سود کردم ولی 10 درصد سودم کمتر بوده.
_________
سوده الان کفایت نمیکنه،تمام سرگرمیها افزایش قیمت پیدا کردند مثلا سینما ها گرون شدند.ولی آیا قیمت بازی بالا رفت ،نرفت.نت فلیکس گرون کرد همین ماه پیش.
ولی آیا تونست صنعت گیم گرون کنه.بخاطر همین ،بجای افزایش قیمت رو آوردن به افزایش مخاطب.
.کنسول میره یه نسل بالاتر ،آینده احتمالا پیشرفته استیدیا هست.
کاری که از مدتها قبل میدونستن و حتی باعث شده دو رقیب ،مایکرو و سونی با هم همکاری کنن.
تو هیت مدیره نمیشینن بگن طرفدارا انحصاری میخوان ،پس انحصاری کنین.
میگن نمودار مالی بدین.اگه سود آوریش در حد انتظار نباشه.میگن درشو ببندین.

• Like
Reactions: TeTration
یه نگاه بکنی میبینی اصلا اینطور نیست.
اولا گفتم مایکروسافت بیشتر بعد سونی.
یه نگاه بکنی غیر از اینکه عناوین ترد پارتی رو سونی ول کرد و گذاشت برن.
خودش سعی کرد با ps now یه سری از عناوین فرست پارتی رو هم بیاره رو pc.
کاری که سونی حتی تو عناوینترد پارتیش هم نمیزاشت انجام بشه.فروش کنسول نه تنها سود نداره ببلکه ضرر هم داره ،خودشون بارها گفتند.
میمونه 30 درصد فروشگاه و گلد و مولد و فروش بازیها.
سود تعریفی داره . من تو جیبم 5 هزار تومن باشه بشه 6 تومن 20 درصد سود داشته برام
ولی اگه 1 میلیون باشه بشه 1 میلیون و 100 ،درسته 100 هزار تومن سود کردم ولی 10 درصد سودم کمتر بوده.
_________
سوده الان کفایت نمیکنه،تمام سرگرمیها افزایش قیمت پیدا کردند مثلا سینما ها گرون شدند.ولی آیا قیمت بازی بالا رفت ،نرفت.نت فلیکس گرون کرد همین ماه پیش.
ولی آیا تونست صنعت گیم گرون کنه.بخاطر همین ،بجای افزایش قیمت رو آوردن به افزایش مخاطب.
.کنسول میره یه نسل بالاتر ،آینده احتمالا پیشرفته استیدیا هست.
کاری که از مدتها قبل میدونستن و حتی باعث شده دو رقیب ،مایکرو و سونی با هم همکاری کنن.
تو هیت مدیره نمیشینن بگن طرفدارا انحصاری میخوان ،پس انحصاری کنین.
میگن نمودار مالی بدین.اگه سود آوریش در حد انتظار نباشه.میگن درشو ببندین.

منم نگفتم همینجوری به عشق ملت میدن که درسته سودش مهمه و این باعث تعجبه که مدیر SIE هنوز داره رو انحصاری و انحصار مانور میده خب حتما هنوز زمانش نرسیده..................
بیشتر میخوام بگم ،طرفدارها نباید جلوی این دو کمپانی جبهه بگیرند. چون این دو کمپانی تحت فشار هستند و اگه بخوان به اینها گیر بدهند باعث میشه که آینده اونها تو خطر قرار بگیره.
البته برا سونی تو صنعت گیمینگ سال بسیار خوبی بود.
حالا میگم یه قسمتیش برا چی بود
2019-07-23_1-09-21.jpg
143 میلیون دلار تو سه ماهه آخر درآمد psnow بود.این نوع درآمد کمک کرده که سود خالص بالا بره.اینجاست که میگم گرایش به سوی pc بیشتر شده.
بدون اینکار قطعا به سمت سقوط پیش میره کنسولها.
شاید یه مقاله بنویسم تا بعضی فنهای بی منطق متوجه دلیل عرضه یه سری از بازیهای انحصاری رو pc بشند.
قبلا دوست داشتم ولی این چند وقت بازیسنتر الکی بن میکنه و امضاء پاک میکنه که برا کسی حالی نمیمونه که بشینه اینجوری مقاله با تحقیق بزاره

پیشرفت سود​
سود 2018​
فروش 2018​
سود 2017​
فروش مالی 2017​
بخش​
75%​
2.78​
20.6​
1.59​
17.3 میلیارد​
گیمینگ​
-42%​
1.2​
3.9​
2.08​
7.2 میلیارد​
موسیقی​
30%​
489 میلیون​
1.33 میلیارد​
376 میلیون​
1.06 میلیارد​
فیلم​

• Like
Reactions: TeTration
قضیه سود که گفتم اینجاست،فیلم36 درصد درآمدش سوده
موسیقی 30
گیم 13 درصد توجه کن تو 2017 بود 9 درصد
حالا میگم یه قسمتیش برا چی بود
View attachment 111882
143 میلیون دلار تو سه ماهه آخر درآمد psnow بود.این نوع درآمد کمک کرده که سود خالص بالا بره.اینجاست که میگم گرایش به سوی pc بیشتر شده.
بدون اینکار قطعا به سمت سقوط پیش میره کنسولها.
شاید یه مقاله بنویسم تا بعضی فنهای بی منطق متوجه دلیل عرضه یه سری از بازیهای انحصاری رو pc بشند.
قبلا دوست داشتم ولی این چند وقت بازیسنتر الکی بن میکنه و امضاء پاک میکنه که برا کسی حالی نمیمونه که بشینه اینجوری مقاله با تحقیق بزاره

پیشرفت سود​
سود 2018​
فروش 2018​
سود 2017​
فروش مالی 2017​
بخش​
75%​
2.78​
20.6​
1.59​
17.3 میلیارد​
گیمینگ​
-42%​
1.2​
3.9​
2.08​
7.2 میلیارد​
موسیقی​
30%​
489 میلیون​
1.33 میلیارد​
376 میلیون​
1.06 میلیارد​
فیلم​

سلام دوست عزیز بحث هاتون بسیار زیبا ولی اون اماری که گذاشتید مربوط به سوپردیتا هست و امارش قابل استناد نیست و سایت های مرجع هم پوشش نمیدنش (چون چندبار دیدم توسط چندین کاربر مختلف همین عکس دست به دست میچرخه)

• Like
Reactions: rahyarpaul
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or