Kojima عرضه Death Stranding بر روی PC را رد نکرد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Hamid Payne

کاربر سایت
x15oeq0wwn201.jpg

هیدئو کوجیما اخیرا با حضور در رویداد Tribeca 2019 کمی در مورد عنوان آینده خود یعنی Death Stranding صحبت کرد. نکته جالب صحبت های کوجیما، حداقل برای طرفداران PC، رد نکردن احتمال انتشار این بازی مورد انتظار خود بر روی پلتفرم PC بود.

اولین سوالی که در این رویداد از هیدئو کوجیما پرسیده شد مرتبط با کار او بود. کوجیما به این سوال به دقت پاسخ داد اما از پاسخ دادن به سوال دوم که در مورد عرضه Death Stranding بر روی PC بود سر باز زد.

سوال اول: آیا کوجیما رویایی فراتر از بازی سازی را در سر دارد؟
پاسخ: می خواهم فراتر بروم اما وقتی بازی می سازم دیگر مجبور نیستم کار بیشتری انجام دهم (یعنی سعی میکنه عنوانی فراتر از یه بازی بسازه)
با همه وجود می خواهم تا زمان مرگ بازی بسازم.
سوال دوم: بازی هنوز هم قراره برای PC عرضه بشه؟
پاسخ: به این سوال پاسخ نداد!

کوجیما در سال 2015 با اعلام جدایی از Konami استودیو مستقل خود یعنی Kojima Productions را معرفی و همکاری با Sony در ساخت اولین بازی خود بعنوان یک انحصاری کنسولی را تایید کرد.
اندکی بعد مدیر اجتماعی PlayStation اروپا پرسش و پاسخی را با هدف شفاف سازی در مورد همکاری با Kojima Productions در سایت Medium منتشر کرد که عرضه بازی جدید کوجیما بر روی PC (پس از عرضه نسخه PS4) را تایید می کرد. این بیانیه از توافق Sony با Kojima Productions بر سر عرضه اولین بازی این استودیو (که به گفته کوجیما به یک فرنچایز تبدیل خواهد شد) بعنوان یک انحصاری کنسول برای PS4 خبر می داد.

این پرسش و پاسخ مدتی بعدی به درخواست مدیر اجتماعی PlayStation اروپا حذف شد.

آیا پنهان کاری کوجیما به این دلیل است که نمی تواند در مورد برنامه های آینده خود صحبت کند؟ نظر شما چیست؟

Hideo Kojima does not deny, nor confirm, a future PC release for Death Stranding | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming

شاید روی PC بیاد اگه سونی بخواد اما من موندم با این همه موارد زیر چطور بر اساس شایعه شما میگین میاد حتما :
1. IP برای سونی هستش .
2. انجین بازی برای سونی هستش .
3. سونی پابلیشر بازی هستش .
4. سونی هزینه های بازی میده .

البته سونی قبلا هم یک سری از IP هاش روی PC عرضه کرده مثل HR و ... دیگه اما این دلیل نمیشه که بازی با این هایپ بالا و مشخصا سیستم سلر خواهد بود با توجه به فن بیس کوجیما و ... موارد دیگه روی دستگاه دیگه عرضه کنه این بازی D:BH و HR و... نیست.

یک موردی هم که دیدم خیلی ها اشاره میکنن به مصاحبه قبل از اینکه سونی و کوجیما سر این بازی توافق کنن بر میگرده که کوجیما میخواست یک بازی کوچیکتر بسازه و داشت راجب اون صحبت میکرد که بعدش سونی و کوجیما به توافق رسیدن و شروع به ساخت DS کردن.

اینکه بعد این همه مدت شما کوجیما نشناختین خیلی جالب شخصی که یک نسل شما رو با MGS4 و عرضه اون روی کنسول های دیگه و PC سر کار گزاشت الان ازش انتظار جواب درست در مورد نسخه PC دارین مشخصا همین صحبت راجب وجود نسخه PC همیشه بحث گرم نگه میداره و برای بازی هایپ بیشتری به وجود میاره .

آخرین ویرایش:
شاید روی PC بیاد اگه سونی بخواد اما من موندم با این همه موارد زیر چطور بر اساس شایعه شما میگین میاد حتما :
1. IP برای سونی هستش .
2. انجین بازی برای سونی هستش .
3. سونی پابلیشر بازی هستش .
4. سونی هزینه های بازی میده .

البته سونی قبلا هم یک سری از IP هاش روی PC عرضه کرده مثل HR و ... دیگه اما این دلیل نمیشه که بازی با این هایپ بالا و مشخصا سیستم سلر خواهد بود با توجه به فن بیس کوجیما و ... موارد دیگه روی دستگاه دیگه عرضه کنه این بازی D:BH و HR و... نیست.

یک موردی هم که دیدم خیلی ها اشاره میکنن به مصاحبه قبل از اینکه سونی و کوجیما سر این بازی توافق کنن بر میگرده که کوجیما میخواست یک بازی کوچیکتر بسازه و داشت راجب اون صحبت میکرد که بعدش سونی و کوجیما به توافق رسیدن و شروع به ساخت DS کردن.

اینکه بعد این همه مدت شما کوجیما نشناختین خیلی جالب شخصی که یک نسل شما رو با MGS4 و عرضه اون روی کنسول های دیگه و PC سر کار گزاشت الان ازش انتظار جواب درست در مورد نسخه PC دارین مشخصا همین صحبت راجب وجود نسخه PC همیشه بحث گرم نگه میداره و برای بازی هایپ بیشتری به وجود میاره .
با تمام این موارد به نظرم اگر سونی بازی رو برا PC هم عرضه کنه خیلی به نفعش میتونه باشه
برگردیم به عقب کوجیما اخراج شده بود , از طرفی نمیخواست رو بازی های پر هزینه کار کنه و از طرفی هم میخواست بازی هاش رو همه بازی کنن و انحصاری نباشه . با این وجود سونی با زرنگی تمام رفت قانع کردش ! آقا تو با تیمت بیا بازی AAA بساز تمام هزینه و انجین با من IP هم برا من , حالا اگر سونی بازی رو برا PC عرضه نکنه شاید در آینده کوجیما رو از دست بده و برا بازی های آیندش بره سراغ پابلیشرهای دیگه ولی با یه انتشار به سبک دترویت اونم با تاخیر n ماهه رو اپیک استور هم کوجیما کامل ازشون راضی میشه و بازم با سونی کار میکنه هم سونی پول میره تو جیبش از فروش بازیش و از طرفی هم بازم میشه گفت حکم انحصاری کامل رو خواهد داشت چون کاری که باید برا کنسولش انجام بده رو انجام میده حالا از طرفی console exclusive هم که این نسل خیلی باب شده بود
در واقع سونی با این کار با 1 تیر میتونه چند نشون بزنه :
1. داشتن کوجیما و ادامه همکاری با راضی نگه داشتنش
2. داشتن IP و بازی های خفن و در ادامه موفقیت بازیش و فروش و سود بالا
در نهایت همچین موفقیتی برا سونی خواهد بود و بازی که sony interactive entertainment هست موفق میشه
دقیقا برعکسش منطق سونی فن ها راجع به انحصاری های ایکس‌باکس هست
والا ما که مدت هاست دیدم بازی های مایکرو بازم انحصاری تلقی میشن :D حتی کامنت معروفش هم بود : "مهم اینه که برا PS نمیاد"
console exclusives و این داستانا

با تمام این موارد به نظرم اگر سونی بازی رو برا PC هم عرضه کنه خیلی به نفعش میتونه باشه
برگردیم به عقب کوجیما اخراج شده بود , از طرفی نمیخواست رو بازی های پر هزینه کار کنه و از طرفی هم میخواست بازی هاش رو همه بازی کنن و انحصاری نباشه . با این وجود سونی با زرنگی تمام رفت قانع کردش ! آقا تو با تیمت بیا بازی AAA بساز تمام هزینه و انجین با من IP هم برا من , حالا اگر سونی بازی رو برا PC عرضه نکنه شاید در آینده کوجیما رو از دست بده و برا بازی های آیندش بره سراغ پابلیشرهای دیگه ولی با یه انتشار به سبک دترویت اونم با تاخیر n ماهه رو اپیک استور هم کوجیما کامل ازشون راضی میشه و بازم با سونی کار میکنه هم سونی پول میره تو جیبش از فروش بازیش و از طرفی هم بازم میشه گفت حکم انحصاری کامل رو خواهد داشت چون کاری که باید برا کنسولش انجام بده رو انجام میده حالا از طرفی console exclusive هم که این نسل خیلی باب شده بود
در واقع سونی با این کار با 1 تیر میتونه چند نشون بزنه :
1. داشتن کوجیما و ادامه همکاری با راضی نگه داشتنش
2. داشتن IP و بازی های خفن و در ادامه موفقیت بازیش و فروش و سود بالا
در نهایت همچین موفقیتی برا سونی خواهد بود و بازی که sony interactive entertainment هست موفق میشه

والا ما که مدت هاست دیدم بازی های مایکرو بازم انحصاری تلقی میشن :D حتی کامنت معروفش هم بود : "مهم اینه که برا PS نمیاد"
console exclusives و این داستانا
تحلیلگر این تحلیل های طلایی چجوری انجام میدی !! خیلی طبیعی بود سونی دیترویت بده برای pc چون با اون همه تو بوق کرنا کردن و ۵ سال بعد بیاند اومدن بازم فروش انچنان چشم گیری نداست و اون موقع که بازار داغ بود کلا ۲ میلیون نسخه فروختو که البته خیلی زود هم از چارت ها محو شد اثری ازش نیست و شاید این تعدادفروش پنج سال پیش عالی بود ولی الان نه زیاد و اینکه اونم تازه تو موقعی بود که داغ ریلیز شده بود و تازه اومده بود همین الان EA برای بازی مثل بتلفیلد پیش بینی فروش ۸.۵ میلیون نسخه ای میکنه که وقتی ۷ میلیون میفروشه بلافاصله میگن به توقعمون نرسیدیم !

خود کوجیما و این چند تا بازیگر معروفی که تو بازی آورده به فروش خفنش روی PS4 کمک میکنه،فکر نکنم سونی به خاطر فروش بیشتر بازی رو بیاره روی pc بلکه بخاطر قراردادش با کوجیما خواهد بود

خیلی جالب شخصی که یک نسل شما رو با MGS4 و عرضه اون روی کنسول های دیگه و PC سر کار گزاشت
من یکم روشنگری کنم
همین کوجیما(یا کونامی، حالا هر کی) نسخه اول رو فقط برای گیم کیوب بازسازی می کنن و همین بلا رو سر بقیه فن بیس ها میارن و Twin Snake رو هیچ جای دیگه ای پورت نمیشه
همین کوجیما(یا کونامی، حالا هر کی) نسخه 2 و 3 که کامل انحصاری PS2 بود رو با Peace Walker که مال PSP بود کالکشن می کنن رو XB360 و PS3 میدن ولی رو PC نمیدن.
همین کوجیما(یا کونامی، حالا هر کی) ادامه MGS 3 و Peace Walker که هیچ کدوم رو PC اثری ازشون نبوده رو روی PC میدن(دارم در مورد Phantom Pain و Ground Zero صحبت می کنم)
همین کوجیما(یا کونامی، حالا هر کی) MGS 3 رو روی 3DS لعنتی داد رو PC نداد (و خط بالا در ادامه اش)
همین کوجیما(یا کونامی، حالا هر کی) دقیقا همون جور که گفتی هنوز که هنوزه MGS4 رو از انحصاری PS3 خارج نکرده

خلاصه حرفم اینه همین کوجیما به نظرم میتونه هر غلطی خواست کنه در حقیقت :|
به نظر من انحصار PS4 میمونه، (برا منم خوبه، جور کردن یه PS4 برا بازی خیلی راحت تر از یه PC ایه که بکشتش) ولی رجوع به گذشته کاری اش عملاً هیچ کمکی نمی کنه به اصل ماجرا :D

آخرین ویرایش:
من یکم روشنگری کنم
همین کوجیما(یا کونامی، حالا هر کی) نسخه اول رو فقط برای گیم کیوب بازسازی می کنن و همین بلا رو سر بقیه فن بیس ها میارن و Twin Snake رو هیچ جای دیگه ای پورت نمیشه
همین کوجیما(یا کونامی، حالا هر کی) نسخه 2 و 3 که کامل انحصاری PS2 بود رو با Peace Walker که مال PSP بود کالکشن می کنن رو XB360 و PS3 میدن ولی رو PC نمیدن.
همین کوجیما(یا کونامی، حالا هر کی) ادامه MGS 3 و Peace Walker که هیچ کدوم رو PC اثری ازشون نبوده رو روی PC میدن(دارم در مورد Phantom Pain و Ground Zero صحبت می کنم)
همین کوجیما(یا کونامی، حالا هر کی) MGS 3 رو روی 3DS لعنتی داد رو PC نداد (و خط بالا در ادامه اش)
همین کوجیما(یا کونامی، حالا هر کی) دقیقا همون جور که گفتی هنوز که هنوزه MGS4 رو از انحصاری PS3 خارج نکرده

خلاصه حرفم اینه همین کوجیما به نظرم میتونه هر غلطی خواست کنه در حقیقت :|
به نظر من انحصار PS4 میمونه، (برا منم خوبه، جور کردن یه PS4 برا بازی خیلی راحت تر از یه PC ایه که بکشتش) ولی رجوع به گذشته کاری اش عملاً هیچ کمکی نمی کنه به اصل ماجرا :D
الان نفمیدم بازی فقط برا PS4 منتشر بشه راحت تر میتونی PS4 تهیه کنی یعنی واسه PC بیاد برات سخت تر میشه ؟ :D به هر حال کوجیما به قول خودت هر غلطی بخواد میتونه بکنه اول هم قرار بوده بازیش رو واسه دو تا پلتفورم بده :D پس کرمش رو بخواد بریزه می ریزـه :D

• Like
Reactions: Z-fan
الان نفمیدم بازی فقط برا PS4 منتشر بشه راحت تر میتونی PS4 تهیه کنی یعنی واسه PC بیاد برات سخت تر میشه ؟ :D به هر حال کوجیما به قول خودت هر غلطی بخواد میتونه بکنه اول هم قرار بوده بازیش رو واسه دو تا پلتفورم بده :D پس کرمش رو بخواد بریزه می ریزـه :D

Well نسخه PS4 اش بیشتر گیر میاد صرفاً همین :دی
من که نمیخرم، قرض میگیرم :دی نسخه PS4 بیشتر این ور و اون ور باشه راحت تر گیر من میاد :دی

بچه ها به يه چيزى دقت نميكنين
نه روى تريلر نه جايى نزده Only on Playstation پس بازى ميتونه انحصارى زمانى باشه ! بازى هاى انحصارى هميشه تهش يه اين جمله رو مينويسن ولى خب تا الان رو هيچكدوم از تريلر ها همچين چيزى نديديم. بارقه اميدى هست براى اينكه رو pc هم ريليز بشه بازى

• Like
Reactions: m.d.makan
نه روى تريلر نه جايى نزده Only on Playstation پس بازى ميتونه انحصارى زمانى باشه ! بازى هاى انحصارى هميشه تهش يه اين جمله رو مينويسن ولى خب تا الان رو هيچكدوم از تريلر ها همچين چيزى نديديم. بارقه اميدى هست براى اينكه رو pc هم ريليز بشه بازى
بارقه امید چیه ، الان چند روزه این شایعه نمایش خود بازی رو هم تحت تاثیر قرار داده ، هیچ واکنش و تکذیبی از طرف سونی و استودیو سازنده داده نشده ، خودش نشونه تایید این خبر هست ! رلیزش روی pc قطعیه

نه روى تريلر نه جايى نزده Only on Playstation پس بازى ميتونه انحصارى زمانى باشه ! بازى هاى انحصارى هميشه تهش يه اين جمله رو مينويسن ولى خب تا الان رو هيچكدوم از تريلر ها همچين چيزى نديديم.
اتفاقا همین مسئله تو تریلر 2016 برامون مشخص کرده بود که بازی انحصاری نیست، تنها تریلر بین انحصاری ها بود که اینو نداشت.
تو این 2تا تاپیک پائین
کوجیما اطلاعات جدیدی در مورد بازی Death Stranding منتشر کرد
اظهارات تازه کوجیما در مورد Death Stranding

خیلی بحث شد،اتفاقا همین بچه هائی که الان انکار میکنن، اونموقع هم انکار میکردن.

اما جالب اینه تریلر 2018 این متن اولش داره :
ولی این آخری دوباره نداره.
کلا خارج از همه این مسائل،قبلا هم گفتم که وقتی خبر به این مهمی اینقدر تو رسانه ها در عرض چندسال بارها مطرح میشه و بازتاب خیلی قوی داره، مطمئنا سونی تکذیب میکرد یا بیانیه میداد.
سونی که مثل کونامی اینقدر منفعل نیست که نسبت به آی پی های خودش بی تفاوت باشه، اتفاقا رو این مسائل خیلی هم حساسن.

• Like
Reactions: .PinkFloyd.
اتفاقا همین مسئله تو تریلر 2016 برامون مشخص کرده بود که بازی انحصاری نیست، تنها تریلر بین انحصاری ها بود که اینو نداشت.
تو این 2تا تاپیک پائین
کوجیما اطلاعات جدیدی در مورد بازی Death Stranding منتشر کرد
اظهارات تازه کوجیما در مورد Death Stranding

خیلی بحث شد،اتفاقا همین بچه هائی که الان انکار میکنن، اونموقع هم انکار میکردن.

اما جالب اینه تریلر 2018 این متن اولش داره :
ولی این آخری دوباره نداره.
کلا خارج از همه این مسائل،قبلا هم گفتم که وقتی خبر به این مهمی اینقدر تو رسانه ها در عرض چندسال بارها مطرح میشه و بازتاب خیلی قوی داره، مطمئنا سونی تکذیب میکرد یا بیانیه میداد.
سونی که مثل کونامی اینقدر منفعل نیست که نسبت به آی پی های خودش بی تفاوت باشه، اتفاقا رو این مسائل خیلی هم حساسن.
بیاد نیاد فرقی به حال من یک نفر نمیکنه اما من یادم نمیاد سونی تا الان بر اساس شایعه ها بازی تاییدیه و یا تکذیب اون بیانیه داده باشه .
یک موضوع هم دیدم گفتی ماکان انکار چی ؟ آیا چیزی تایید رسمی شده ؟ من بر اساس واقعیت نظر میدم یک سری Fact راجب این بازی وجود داره که لیست کردم حالا هم میگم اگه سونی بخواد چرا که نه اما نه بر اساس شایعه ها .
الان هزار و یک شایعه تو اینترنت داره راجب کنسول های نسل بعد پخش میشه راجب سونی یا ماکروسافت طرف هزار تا خبر میره که بعدم درست از آب در نمیاد اره خیلی ها هم درست از آب در میاد اما تا وقتی که تایید نشده نمیشه 100% چیزی تایید یا تکذیب کرد و میشه بر اساس Fact ها پیش رفت امدیم قرار بوده بازی برای PC هم بیاد قبول اگه فروش بازی طوفانی بود و سونی امد به کوجیما پول بیشتر داد که راضی نگهش داره که بازی برای PC عرضه نشه اون وقت تکلیف چیه ؟

• Like
Reactions: s.snake2
بیاد نیاد فرقی به حال من یک نفر نمیکنه اما من یادم نمیاد سونی تا الان بر اساس شایعه ها بازی تاییدیه و یا تکذیب اون بیانیه داده باشه .
یک موضوع هم دیدم گفتی ماکان انکار چی ؟ آیا چیزی تایید رسمی شده ؟ من بر اساس واقعیت نظر میدم یک سری Fact راجب این بازی وجود داره که لیست کردم حالا هم میگم اگه سونی بخواد چرا که نه اما نه بر اساس شایعه ها .
الان هزار و یک شایعه تو اینترنت داره راجب کنسول های نسل بعد پخش میشه راجب سونی یا ماکروسافت طرف هزار تا خبر میره که بعدم درست از آب در نمیاد اره خیلی ها هم درست از آب در میاد اما تا وقتی که تایید نشده نمیشه 100% چیزی تایید یا تکذیب کرد و میشه بر اساس Fact ها پیش رفت امدیم قرار بوده بازی برای PC هم بیاد قبول اگه فروش بازی طوفانی بود و سونی امد به کوجیما پول بیشتر داد که راضی نگهش داره که بازی برای PC عرضه نشه اون وقت تکلیف چیه ؟
خب تا حالا در مورد هیچ بازی انحصاری سونی اینقدر حواشی و شایعه وجود نداشته که بخواد بیاد تکذیب کنه، شایعه پشت DS مثلا با شایعه های سطح پائینی مثل امکان منتشر شدن TLOU برایPC و... فرق میکنه.
چیزی نیست که مربوط به دوره کمی باشه، از بدو معرفی بازی این باهاش بوده وهرسال هم پررنگ تر شده.
درمورد انکار کردن هم منظورم همین نادیده گرفتن شواهد هست که هر سری بیشتر میشه، چه اونموقع چه الان.
فکر کنم قبلا هم گفتم،اینو میدونیم که کوجیما استودیوی مستقل خودش تاسیس کرده اونم با کمک سونی ولی ما که نمیدونیم همکاری پلی استیشن/کوجیما به چه شکل هست، متن قرارداد چی هست، حالا بماند که اصلا خود بازی نمیدونیم چی هست:))

این حق برای بچه ها هست که با توجه به شواهدی ( یا شایعه) که هرچندوقت یکبار اینور اونور پیدا میشه، از طرف دیگه سکوت سونی/کوجیما تو این مورد، سنگین شدن کفه ترازو به سمت واقعی بودن اون شایعه ها بیشتر بشه.

وگرنه منم قبول دارم که براساس واقعیات، تا تایید یا تکذیب شدن این خبر(شایعه) توسط سونی/کوجیما ، DS فقط و فقط در انحصار پلی استیشن هست.
=============
ریلیز DS برای پلتفرم دیگه ای(PC) هر سال دار رنگ واقعی تری به خودش میگیره،مثل ریلیز RDR2 برای PC.
اما من فکر میکنم اینکه باور داشته باشیم کوجیما/سونی قبل ریلیز بازی بیان اونو برای پلتفرم دیگه ای تایید کنن، خیلی بچه گانست.
همینطور رد کردن نظریه انتشارش روی PC اگر قرار باشه که واقعا ریلیز بشه هم منطقی نیست که همچین دروغی از سمت اونها بشنویم.
برای همین این سکوت سونی/کوجیمائی:D خودش خیلی به دامن زدن به این شایعه کمک کرده.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: .PinkFloyd.
بارقه امید چیه ، الان چند روزه این شایعه نمایش خود بازی رو هم تحت تاثیر قرار داده ، هیچ واکنش و تکذیبی از طرف سونی و استودیو سازنده داده نشده ، خودش نشونه تایید این خبر هست ! رلیزش روی pc قطعیه
من کاری به اومدنش روی PC ندارم برام خیلی مهم نیست ولی این فرضی که گرفتی خیلی اشتباه هست. سونی یا هر شرکت دیگه ای معمولا در 99 درصد مواقع به شایعات واکنشی نمیدن دلیلش هم مشخصه اگر بخوان برای هر شایعه ای موضع گیری کنن باید صبح تا شب دویست تا بیانیه صادر کنن. فارق از اینی که روی PC بیاد که شخصا فکر میکنم نمیاد. انتظار شما برای واکنش سونی بنظرم خطاست
-----------------------

کسی کوچکترین شناختی روی کوجیما داشته باشه میدونه حرفی که این آدم تو چشات نگاه میکنه میزنه آخرش دروغ از آب در میاد چه برسه اونی که نزده. کوجیما عاشق اینه که یه جا یه حرفی بزنه ملت رو بزاره سرکار. الانم نشسته تو اطاق فکرش داره نقشه میکشه چکار کنه شایعه درست شه بازی رو اکس باکسم میاد.:-?

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or