Kojima عرضه Death Stranding بر روی PC را رد نکرد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Hamid Payne

کاربر سایت
x15oeq0wwn201.jpg

هیدئو کوجیما اخیرا با حضور در رویداد Tribeca 2019 کمی در مورد عنوان آینده خود یعنی Death Stranding صحبت کرد. نکته جالب صحبت های کوجیما، حداقل برای طرفداران PC، رد نکردن احتمال انتشار این بازی مورد انتظار خود بر روی پلتفرم PC بود.

اولین سوالی که در این رویداد از هیدئو کوجیما پرسیده شد مرتبط با کار او بود. کوجیما به این سوال به دقت پاسخ داد اما از پاسخ دادن به سوال دوم که در مورد عرضه Death Stranding بر روی PC بود سر باز زد.

سوال اول: آیا کوجیما رویایی فراتر از بازی سازی را در سر دارد؟
پاسخ: می خواهم فراتر بروم اما وقتی بازی می سازم دیگر مجبور نیستم کار بیشتری انجام دهم (یعنی سعی میکنه عنوانی فراتر از یه بازی بسازه)
با همه وجود می خواهم تا زمان مرگ بازی بسازم.
سوال دوم: بازی هنوز هم قراره برای PC عرضه بشه؟
پاسخ: به این سوال پاسخ نداد!

کوجیما در سال 2015 با اعلام جدایی از Konami استودیو مستقل خود یعنی Kojima Productions را معرفی و همکاری با Sony در ساخت اولین بازی خود بعنوان یک انحصاری کنسولی را تایید کرد.
اندکی بعد مدیر اجتماعی PlayStation اروپا پرسش و پاسخی را با هدف شفاف سازی در مورد همکاری با Kojima Productions در سایت Medium منتشر کرد که عرضه بازی جدید کوجیما بر روی PC (پس از عرضه نسخه PS4) را تایید می کرد. این بیانیه از توافق Sony با Kojima Productions بر سر عرضه اولین بازی این استودیو (که به گفته کوجیما به یک فرنچایز تبدیل خواهد شد) بعنوان یک انحصاری کنسول برای PS4 خبر می داد.

این پرسش و پاسخ مدتی بعدی به درخواست مدیر اجتماعی PlayStation اروپا حذف شد.

آیا پنهان کاری کوجیما به این دلیل است که نمی تواند در مورد برنامه های آینده خود صحبت کند؟ نظر شما چیست؟

Hideo Kojima does not deny, nor confirm, a future PC release for Death Stranding | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming

نه اتفاقا من همون موقع ها هم گفتم برا PC میاد دقیق یادم نیست کجا ولی یادمه ولی خوب اون موقع اینقدر که الان فعال بودم نبودم سرم تو جای دیگه ای بود (سربازی :-") شاید پست فقط لایک میکردم :D

همون اولش کوجیما گفته بود ps4 و pc
این دوستان کنسول باز ،نمیدونم چی بهشون میرسه که بازی برای پلتفرم دیگه ای نیاد . معلوم هست که فقط بازیهای فرست پارتی ps4 دیگه انحصاریشه و بقیه رو پلتفرمهای دیگه هم میاد .
البته هنوز اکشن بازی برام گنگه ،با حرفهای جدید کوجیما گنگ تر هم شد.

آخرین ویرایش:
اگر این قضیه درست باشه، معرفی زودهنگام بازی رو هم توجیه میکنه، سونی از جو خبری اخراج شدن کوجیما استفاده کرد و اونو اورد سمت خودش، بعد در اولین فرصت هم بازیش رو معرفی (در واقع بازی‌ای وجود نداشت و کلا یه تریلر بود:دی)
تو این چند سال گذشته هم تو کنفرانس های مختلف بازی نمایش داشته و حسابی هایپ کرده ملت رو
عرضه شدن این بازی برای PC با یه بازی‌ای مثل هوی‌رین خیلی فرق می‌کنه حتی اگر فاصله زمانی رو هم در نظر نگیریم.
چون DS از اول هم قرار بوده برای PC منتشر بشه ولی سونی این حقیقت رو پنهان کرده

چقدر سر این مسئله یه تنه با یه سری سر و کله زدم!

فک کنم فقط خودم بودم که انقدر اطمینان داشتم، الان وقتشه ایمان بیارید :D

باید تیتر میخورد کوجیما نسخه pc ی جورایی تایید کرد :D

بعضی ها استارت ساقط کردن بازی از اعتبار رو زدن =))

یه سری الان دارن به این فک می کنن که این بازی که تا دو ساعت پیش ابرشاهکار بود واقعا خوبه یا زباله =))
چه بهتر که بازی مولتی پلتفرم باشه، اصلا رو اکس باکس و سوییچ هم بیاد همه لذت ببرن.

#واسه خودتون ارزش قائل بشید!

بعضی ها استارت ساقط کردن بازی از اعتبار رو زدن =))

یه سری الان دارن به این فک می کنن که این بازی که تا دو ساعت پیش ابرشاهکار بود واقعا خوبه یا زباله =))
چه بهتر که بازی مولتی پلتفرم باشه، اصلا رو اکس باکس و سوییچ هم بیاد همه لذت ببرن.

#واسه خودتون ارزش قائل بشید!

شما این قوم رو موقع تایید شدن پورت کارهای کوآنتیک دریم باید میشناختی :D (یا بهتر! وقتی دیوید جف و ایمی هینگ و بروس استرلی از اون جا جدا شدن)
پورت Octopath Traveler و Travis Strikes Back Again هم خبر خوبی بود این چند وقته، جدای از پورت های یاکوزا و کاترین و... ولی فقط یهو بازی های کوانتیک دریم از اعتبار ساقط شدن

من خیلی خوشحالم که Journey با این اختلاف زمانی بحث پورتش مطرح شد و اسیر این حاشیه ها نشد. هنوز میشه مطمئن شد اون دیگه بازی شاهکاریه که پورت شده

شما این قوم رو موقع تایید شدن پورت کارهای کوآنتیک دریم باید میشناختی :D (یا بهتر! وقتی دیوید جف و ایمی هینگ و بروس استرلی از اون جا جدا شدن)
پورت Octopath Traveler و Travis Strikes Back Again هم خبر خوبی بود این چند وقته، جدای از پورت های یاکوزا و کاترین و... ولی فقط یهو بازی های کوانتیک دریم از اعتبار ساقط شدن

من خیلی خوشحالم که Journey با این اختلاف زمانی بحث پورتش مطرح شد و اسیر این حاشیه ها نشد. هنوز میشه مطمئن شد اون دیگه بازی شاهکاریه که پورت شده
اونوقت این جماعت کی بودن ؟؟؟ و کی الان بد بازی های دیوید کیج رو گفته؟؟

والا ما یه جماعتی آشنا بودیم که تا دیروز بازی رو جز مضخرفات حتی در حد فیلم های درجه ۴ قرار میدادن ، بعد تایید pcتبدیل شدن به شاهکار های قرن که نمونشون تا حالا ساخته نشده .

والا هیتر ها و ترول ها هم همون قدیمی هاش! حداقل روی حرفاشون می ایستادن!

بازی کوجیما هم نه امروز و دیروز ، از تریلر پارسال که شبیه سازی کولبری بود خیلی ها ازش نا امید شدن ! وگرنه نه کسی می‌تونه کوجیما رو دوست نداشته باشه و نه کسی هست که بخواد بازی هاش موفق نشه !

منم دقیقا شمارو وقتی شناختم که پورت بازیای کوانتیک دریم معرفی شد
یهو بازی از فیلم درجه ۸ تبدیل شد به ابر شاهکار تاریخ صنعت گیم!! =)):))

اونوقت این جماعت کی بودن ؟؟؟ و کی الان بد بازی های دیوید کیج رو گفته؟؟

والا ما یه جماعتی آشنا بودیم که تا دیروز بازی رو جز مضخرفات حتی در حد فیلم های درجه ۴ قرار میدادن ، بعد تایید pcتبدیل شدن به شاهکار های قرن که نمونشون تا حالا ساخته نشده .

والا هیتر ها و ترول ها هم همون قدیمی هاش! حداقل روی حرفاشون می ایستادن!

بازی کوجیما هم نه امروز و دیروز ، از تریلر پارسال که شبیه سازی کولبری بود خیلی ها ازش نا امید شدن ! وگرنه نه کسی می‌تونه کوجیما رو دوست نداشته باشه و نه کسی هست که بخواد بازی هاش موفق نشه !

امیدوارم واقعاً همین باشه
من کسی رو بوکمارک نکردم ولی شیفت ناگهانی ای که در مورد بازی های کوانتیک دریم اتفاق افتاد هنوز برام غیر قابل هضمه...

این ور قضیه هم قطعا مضحک اند که یهو ارزش بازی رو میبرن بالا و... ولی اون ها رو هم بوکمارک نکردم که ببینم کیان، جو غالب اصولاً مشخصه

بازی کوجیما هم تاپیک اش بوی سرطان میده، نمیرم توش، ولی با بچه ها تو توییتر هم می گفتم...تریلر پریشب اش بالاخره طلسم نمایش های بیخود و گنگ سه سال اخیرش رو شکست. من براش هایپم و فکر نکنم کار دیگه ای پاییز رو دستش بیاد.

منم دقیقا شمارو وقتی شناختم که پورت بازیای کوانتیک دریم معرفی شد
یهو بازی از فیلم درجه ۸ تبدیل شد به ابر شاهکار تاریخ صنعت گیم!!

منو با یکی دیگه اشتباه گرفتی فکر کنم :D من کلا در مورد بازی های QD خیلی حساسیت و نظر خاصی ندارم... فارنهایت اش رو زدم و HR ـش رو... و راضی بودم... همین :D
(به نوعی کلا I don't Give a Fu*k ـم در موردشون :دی ولی دلیل نمیشه از لحاظ خبری Case Study جالبی نباشه...مخصوصاً این که هنوزم این قدر خوب واکنش ها رو بر می انگیزه)

مشخص بود چون کوجیما بارها اعلام کرده بود که دیگه انحصاری نمیسازه احتمالا نسخه nextgen هم داره و روی xbox هم عرضه میشه

• Like
Reactions: X B I T B
antonio fosito كه يك جورناليست ايتاليايي هستش قبل از اينكه مشخص بشه بازي ١٧ آبان منتشر ميشه زمان انتشارشو اعلام كرده بود و بعد از تريلر ديروز مشخص شد كه درست ميگفت...

حالا جديدا اعلام كرده بازي ي مدت در انحصار زماني ps4 ميمونه و بعد براي پي سي منتشر ميشه ولي براي اكس باكس نه!
Death Stranding is coming to PC, says the guy who got the release date right

• Like
Reactions: m.a.t and g4mer
antonio fosito كه يك جورناليست ايتاليايي هستش قبل از اينكه مشخص بشه بازي ١٧ آبان منتشر ميشه زمان انتشارشو اعلام كرده بود و بعد از تريلر ديروز مشخص شد كه درست ميگفت...

حالا جديدا اعلام كرده بازي ي مدت در انحصار زماني ps4 ميمونه و بعد براي پي سي منتشر ميشه ولي براي اكس باكس نه!
Death Stranding is coming to PC, says the guy who got the release date right
که بعدا توییت کرد مطمن نیست از این قضیه و از روی حدس و گمان گفته.حالا یا واقعا چیزی نمیدونسته یا از مقامات بالا فشار اوردن :D

• Like
Reactions: Coma BlacK
که بعدا توییت کرد مطمن نیست از این قضیه و از روی حدس و گمان گفته.حالا یا واقعا چیزی نمیدونسته یا از مقامات بالا فشار اوردن :D
تقریباً آره
گفته بود خیلی بد از حرفش برداشت کردن
گفت اطمینان زیادی از تاریخ عرضه اش داشته ولی مواردی هم در مورد عرضه اش رو PC هم شنیده که میزان اطمینان اش در حد تاریخ عرضه ای که لیک کرده نیست و انگار بحث احتمالی ایه و چیزیه که مطرح شده احتمالش و مورد بحث بوده.(حالا این که به چه نتیجه ای رسیدن معلوم نیست)

• Like
Reactions: Coma BlacK
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or