Kojima عرضه Death Stranding بر روی PC را رد نکرد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Hamid Payne

کاربر سایت
x15oeq0wwn201.jpg

هیدئو کوجیما اخیرا با حضور در رویداد Tribeca 2019 کمی در مورد عنوان آینده خود یعنی Death Stranding صحبت کرد. نکته جالب صحبت های کوجیما، حداقل برای طرفداران PC، رد نکردن احتمال انتشار این بازی مورد انتظار خود بر روی پلتفرم PC بود.

اولین سوالی که در این رویداد از هیدئو کوجیما پرسیده شد مرتبط با کار او بود. کوجیما به این سوال به دقت پاسخ داد اما از پاسخ دادن به سوال دوم که در مورد عرضه Death Stranding بر روی PC بود سر باز زد.

سوال اول: آیا کوجیما رویایی فراتر از بازی سازی را در سر دارد؟
پاسخ: می خواهم فراتر بروم اما وقتی بازی می سازم دیگر مجبور نیستم کار بیشتری انجام دهم (یعنی سعی میکنه عنوانی فراتر از یه بازی بسازه)
با همه وجود می خواهم تا زمان مرگ بازی بسازم.
سوال دوم: بازی هنوز هم قراره برای PC عرضه بشه؟
پاسخ: به این سوال پاسخ نداد!

کوجیما در سال 2015 با اعلام جدایی از Konami استودیو مستقل خود یعنی Kojima Productions را معرفی و همکاری با Sony در ساخت اولین بازی خود بعنوان یک انحصاری کنسولی را تایید کرد.
اندکی بعد مدیر اجتماعی PlayStation اروپا پرسش و پاسخی را با هدف شفاف سازی در مورد همکاری با Kojima Productions در سایت Medium منتشر کرد که عرضه بازی جدید کوجیما بر روی PC (پس از عرضه نسخه PS4) را تایید می کرد. این بیانیه از توافق Sony با Kojima Productions بر سر عرضه اولین بازی این استودیو (که به گفته کوجیما به یک فرنچایز تبدیل خواهد شد) بعنوان یک انحصاری کنسول برای PS4 خبر می داد.

این پرسش و پاسخ مدتی بعدی به درخواست مدیر اجتماعی PlayStation اروپا حذف شد.

آیا پنهان کاری کوجیما به این دلیل است که نمی تواند در مورد برنامه های آینده خود صحبت کند؟ نظر شما چیست؟

Hideo Kojima does not deny, nor confirm, a future PC release for Death Stranding | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming

اصلا برای هر 3 پلتفرم همزمان عرضه بشه بهتر نیست ؟
اون همه هزینه سونی برای تاسیس استودیو و موتور decima سفر های دور دنیا و استخدام Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux برای چشم و ابروی زیبای استاد بوده :))
View attachment 105544View attachment 105545

سکند پارتی زمانی که مطرح که یه استودیو در حال ساخت بازی بعد سونی میاد پول میده تا اون بازی مدتی انحصاری باشه مثل nier automata
کوجیما زمانی که از کونامی اخراج فقط خودش بود و عینک اش
سونی با سرمایه گذاری زیاد کوجیما دوباره به اوج رسونده
فقط هزینه ساخت این استودیو @-)
View attachment 105550
View attachment 105549

View attachment 105555
View attachment 105556
View attachment 105558
View attachment 105561
View attachment 105554

---------------------

View attachment 105564

Bend Studio که هیچی
Naughty Dog و Sucker Punch و Media Molecule که بازی بعدیشون می ره تا 2023 /24
Polyphony Digital و Japan Studio همزمان با ps5 بازی خودشون عرضه میکنن اون ها می رن تا 2024
جالبه بازيسازايي كه ي عمره با سوني دارن كار ميكنن مثالش
همين كوجيما كه بعد از ي سري مشكلات (كه اصلا واردش نميشم) همچنان با سوني همكاريشو ادامه ميده...
مياد بازي هاشو براي پلتفرماي ديگه هم عرضه ميكنه تا دوستان كار درست در زمينه اكس باكس و مايكروسافت هم بفهمن بازي خوب يعني چي !
وقتي سوني داره هزينه ميكنه اگه كوجيما كاره اي نبود بازي صد در صد انحصاري بود

كل هزينه هايي كه سوني ميكنه بخاطر شخص كوجيماست اينو شك نكن كلي آدم همكاري ميكنن تا چيزي كه زاييده ذهن كوجيماست پياده بشه پس كل داستان رو كوجيما ميچرخه...البته كه با هزينه ي سوني تا ي بار ديگه كنسولش انصافا بدرخشه!

اين بحث فقط داخل بازيسنتر داغه، اصلا اونور( ريست ارا-gaf) بهش اشاره اي نشده چرا؟!!

اين بحث فقط داخل بازيسنتر داغه، اصلا اونور( ريست ارا-gaf) بهش اشاره اي نشده چرا؟!!

گف/عرا که عملا یک جامعه کاربری دارند ولی خب درباره عنوانی مثل فیفا هم اونجا بحث و گفتگو شکل نمیگیره! دلیل میشه ما اینجا درباره اشون بحث نکنیم ؟؟

• Like
Reactions: Coma BlacK
گف/عرا که عملا یک جامعه کاربری دارند ولی خب درباره عنوانی مثل فیفا هم اونجا بحث و گفتگو شکل نمیگیره! دلیل میشه ما اینجا درباره اشون بحث نکنیم ؟؟
من جايي داخل متن نوشتم كه چرا داريد بحث ميكنيد؟!

سوال كردم كه جواب شما هم ربطي نداشت.
قضيه يه بازي انحصاري بزرگ سوني با سازندگي كوجيما رو از لحاظ مهم بودن خبري در سطح بحث فيفا كه سالانه منتشر ميشه مقايسه كرديد كه مقايسش خيلي غلطه.

با قیمتی که بازی ها و خود کنسول ps5 میتونه داشته باش
بهترین اتفاق اینکه رو پی سی پایرت کنیم اونم با بهترین کیفیت اجرایی :D
البته اگه این اتفاق بیوفته
کارت گرافیکش از قیمت ps5 بالاتره دیگه بقیه قطعات بماند
Ps5قیمتش احتمال زیاد400 دلاره که بعد 2 3 ماه قیمت‌ش تو ایران معادل دلاریش میشه هرکسی هم دورو برش نمیتونه بره بخاطر بازی‌ها و اینکه اون اوایل اکانت هکی گرونه خیلی

اصلا بازی های کوجیما باید برای همه پلتفرم ها بیاد، اگر واقعا برای پلتفرمی نیاد، در حق پلیر های اون پلتفرم ظلم واقعی شده، کوجیما بخاطر سبک بازی سازی حرفه ای اش همه باید بازی هاشو رو بازی کنند، هنوز که هنوزه ملت چوب انحصاری متال گیر 4 رو میخورند، که نتونستند بازی کنند، چه برسه به این بازی:D امین:D

• Like
Reactions: killer8800
سوال من اینه که اصلا کوجیما در حال ساخت بازیه ؟؟؟ والا (خصوصا چند ماه گذشته) در حال جهان گردیه و سلفی گرفتن با افراد مشهور ! من خیلی دوست دارم بازی در حد متال گیر ۳ باشه و به لانچ ps5 کمک کنه ، ولی فعلا سعی میکنم انتظاراتم رو معقول نگه دارم!

• Like
Reactions: Cait Sith
بله ۱۰۰٪ عرضه میشه ۳ تا ۴ سال بعد از عرضه از طریق PS NOW و به صورت استریم این که فکر کردن و کارآگاه بازی نمی‌خواد!!!

Antonio Fucito: "Death Stranding is a PS4 timed exclusive, will come to PC at a later date"

During a twitch stream he said the following regarding Death Stranding exclusivity:
"..The PS4 cover didn't have the "Only on PS" label because DS it's coming to PC at a later date, that's the deal signed between Kojima and Sony, the game will be a timed PS4 exclusive and will be available on PC later on (won't be available on Xbox), i don't know if it's a 6 or 12 months exclusive"

بله همون چیزی که بالاتر اشاره کردم کوجیما قطعا اسم برندش اینقدر بزرگ هست که سونی رو به هر کاری وادار کنه :)

وقتی کوجیما نه ردش کرده نه تایید یعنی هیچ چیزی قطعی نیست نه ما میدونیم کوجیما چه قرار دادی بسته نه شما پس واسه شادی یا ناراحتی (IYKWIM) هر دو طرف زوده فقط زمان مشخص میکنه .....

بفرما :)

@LiFE iS 5TrAnG3
نه دیگه خودت نقل قول نکن، من از 2016 بوکمارک دارم سر همین مسئله که بازی برا PC هم میاد.
پس ارجح تر میباشم:))
اونموقع 4-3 تا بودیم علیه یک انجمن.

• Like
Reactions: K I 1 1 E R
@LiFE iS 5TrAnG3
نه دیگه خودت نقل قول نکن، من از 2016 بوکمارک دارم سر همین مسئله که بازی برا PC هم میاد.
پس ارجح تر میباشم:))
اونموقع 4-3 تا بودیم علیه یک انجمن.
نه اتفاقا من همون موقع ها هم گفتم برا PC میاد دقیق یادم نیست کجا ولی یادمه ولی خوب اون موقع اینقدر که الان فعال بودم نبودم سرم تو جای دیگه ای بود (سربازی :-") شاید پست فقط لایک میکردم :D

• Like
Reactions: ..Preacher..
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or