Kojima عرضه Death Stranding بر روی PC را رد نکرد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Hamid Payne

کاربر سایت
x15oeq0wwn201.jpg

هیدئو کوجیما اخیرا با حضور در رویداد Tribeca 2019 کمی در مورد عنوان آینده خود یعنی Death Stranding صحبت کرد. نکته جالب صحبت های کوجیما، حداقل برای طرفداران PC، رد نکردن احتمال انتشار این بازی مورد انتظار خود بر روی پلتفرم PC بود.

اولین سوالی که در این رویداد از هیدئو کوجیما پرسیده شد مرتبط با کار او بود. کوجیما به این سوال به دقت پاسخ داد اما از پاسخ دادن به سوال دوم که در مورد عرضه Death Stranding بر روی PC بود سر باز زد.

سوال اول: آیا کوجیما رویایی فراتر از بازی سازی را در سر دارد؟
پاسخ: می خواهم فراتر بروم اما وقتی بازی می سازم دیگر مجبور نیستم کار بیشتری انجام دهم (یعنی سعی میکنه عنوانی فراتر از یه بازی بسازه)
با همه وجود می خواهم تا زمان مرگ بازی بسازم.
سوال دوم: بازی هنوز هم قراره برای PC عرضه بشه؟
پاسخ: به این سوال پاسخ نداد!

کوجیما در سال 2015 با اعلام جدایی از Konami استودیو مستقل خود یعنی Kojima Productions را معرفی و همکاری با Sony در ساخت اولین بازی خود بعنوان یک انحصاری کنسولی را تایید کرد.
اندکی بعد مدیر اجتماعی PlayStation اروپا پرسش و پاسخی را با هدف شفاف سازی در مورد همکاری با Kojima Productions در سایت Medium منتشر کرد که عرضه بازی جدید کوجیما بر روی PC (پس از عرضه نسخه PS4) را تایید می کرد. این بیانیه از توافق Sony با Kojima Productions بر سر عرضه اولین بازی این استودیو (که به گفته کوجیما به یک فرنچایز تبدیل خواهد شد) بعنوان یک انحصاری کنسول برای PS4 خبر می داد.

این پرسش و پاسخ مدتی بعدی به درخواست مدیر اجتماعی PlayStation اروپا حذف شد.

آیا پنهان کاری کوجیما به این دلیل است که نمی تواند در مورد برنامه های آینده خود صحبت کند؟ نظر شما چیست؟

Hideo Kojima does not deny, nor confirm, a future PC release for Death Stranding | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming

دیترویت که هنوز نیومده. پاییز میاد. 1 سال - ۱ سال و نیم بعد از عرضه روی PS4 قراره روی PC بیاد.

واقعا فاصله زمانی طولانی نیست اونم باتوجه به اینکه استدیو درگیر پورت هوی رین و بیاند هم بوده و میخواسته اثارش رو به ترتیب زمانی بر روی پی سی منتشر کنه.

اول اینکه mgs4 هنوز رو psnow هست.........دوم اینکه تا دیروز که میگفتیم چرا مثلا mgs5 رو گیم پس نبود میگفتی قرار داد میبندن الان که به ps رسید شد ضعف سونی؟ میشه بپرسم چجوری؟:D

مجبور نیستی واقعا ریپلی کنی وقتی درست و واضح نخوندی! ضعف سونی در پشتیبانی از نسل قبل (PS3)! نمیفهمم این چه ربطی به گیم پس و قراردادهای تجاری داره! فکر کردم بعد از اینکه برای دوستمون Vaan 2 از 4.5 سال پیش نقل قول اوردم دیگه کسی سعی نمیکنه (حداقل تو این تاپیک) مچ گیری کنه!

این حرفای فن بویانه که میزنی کاربردشون تنها در کَل کَلای توی انجمنِ و شرکتا سیاستهاشون رو بر پایه سود و آینده نگری خودشون میچینن.شرکتی مانند سونی که تو زمینه کنسول خانگی بهترین عملکرد رو در مجموع همه نسل ها داشته با سیستم کنونی خودشو بکشه بیشتر از 150 میلیون کنسول نمیتونه بفروشه اونم در حالیکه هزینه و نیروی ساخت بازیها چند برابر شده پس مجبوره از هر راهی که فکر میکنه دخل خرجش با هم جور در میاد اقدام کنه مانند استریم روی PC/انحصاری زمانی و...
تو فکر کردی مایکروسافت بخاطر حرف اون سوپر فن بوی هاش میومد از سود همکاریش با سونی بگذره؟! طرف میخواد یه بازی بخره واسه چند دلار بالا پایین شورای امنیت تشکیل میده" اونوقت انتظار داره کمپانی های بازیسازی که با هزار جور مسائل حقوقی و تجاری سرو کار دارن سیاستهاشون مانند 10 سال پیش باشه! این موارد مختص اینجا نیست تو خیلی از شبکه های اجتماعی و انجمن های گیم خارجی هم هست.

پ.ن: MGS 4 توی PS Now موجوده D :

درود این بحث ها فن بویانه نیست!

سونی این بازیها رو با وعده انحصاری مارکتینگ کرده (اونم نه زمانی و ...) بلکه کامل Only On PS4 و خب حالا خبر پورت یکی یکی شون برای PC میاد. کار به این مورد نداریم و به کامنت شما برمیگرده که هزینه ها بالا رفته و ... سونی اول و اخر هم مجبور پا تو این مسیر بذاره و هزینه ها رو توجیح کنه

ولی بحث دوستمون کامنت Amin P مقایسه عرضه انحصاری های پلی استیشن برای پی سی با بازیهای مایکروسافت بود که جواب واضح بود. مایکروسافت از عرضه FH4 روی پی سی سود میبره! درست من کاربرهم درکنارش سود میبرم و الان با سیستم دفتر میتونم این بازی رو که برای Xbox خریدم استفاده کنم. حکایت سونی فن ها نشدم که باز برای تجربه بهتر (قدرت بالاتر پی سی) بخوام برای عنوانی که روی پلی استیشن هزینه کردم، دوباره هزینه کنم.خیلی واضح هست.

میگم بحث اینکه سونی این بازیها رو به عنوان Only On Ps4 بازاریابی کرده و ملت به هوای این بازیها پلی استیشن خریدند و حالا کم کم دونه دونه خلافش داره ثابت میشه رو اصلا کار ندارم و تو حوصله اش نیست. چون جواب واضح هست ولی اصلا قابل مقایسه با عرضه انحصاری مایکروسافت روی دوتا پلتفرم نیست

پ ن: منظور پلتفرمی هست که بشه MGS4 رو درست روش تجربه کرد نه PS Now که اوازه دیلی ش کل دنیا رو پر کرده :D

منفعتش اینه که برا xone نمیاد همون جمله ای که قبلا خودت برا توجیح اومدن بازی ها رو pc و اومدن کاپ هد برا سوییچ گفته بودی (مهم اینه که برا PS4 نمیاد) لااقل رو حرفای خودتون باشید هی رنگ عوض نکنید
و البته اینکه این نسل با عبارت console exclusive خیلی آشنا هستید چون رو باکس آرت one بازی های مایکرو خورده و خیلی قبلنا مهم بود براتون ولی الان دیگه دنبال منفعتشی و مهم نیست !
سونی بازی خودشه بعد 1 سال یا حتی چند سال (بیوند و HR) برا سود بیشتر میاد رو اپیک استور هم میذاره نه اینکه همزمان برا PC و استیم بیاد بعد فنایی مثل شما با کراس سیو و کراس بای بخوان توجیح کنن و باز بگن انحصاریه
یکم از این حالت هیت دادن و سوپرفن بوی بودنی که پیدا کردی بیا بیرون تا نه حرفات عوض بشه هم اینکه بهتر میتونی بحث یا ترول کنی

حقیقتا با گیم پس التیمیت دیگه نه باکس ارت بازیها برام مهمه و نه انحصاری بودنش و ... صرفا day one روی این سرویس بیاد برای من کافیه

• Like
Reactions: Tommy Vercetty
واقعا فاصله زمانی طولانی نیست اونم باتوجه به اینکه استدیو درگیر پورت هوی رین و بیاند هم بوده و میخواسته اثارش رو به ترتیب زمانی بر روی پی سی منتشر کنه.

مجبور نیستی واقعا ریپلی کنی وقتی درست و واضح نخوندی! ضعف سونی در پشتیبانی از نسل قبل (PS3)! نمیفهمم این چه ربطی به گیم پس و قراردادهای تجاری داره! فکر کردم بعد از اینکه برای دوستمون Vaan 2 از 4.5 سال پیش نقل قول اوردم دیگه کسی سعی نمیکنه (حداقل تو این تاپیک) مچ گیری کنه!

درود این بحث ها فن بویانه نیست!

سونی این بازیها رو با وعده انحصاری مارکتینگ کرده (اونم نه زمانی و ...) بلکه کامل Only On PS4 و خب حالا خبر پورت یکی یکی شون برای PC میاد. کار به این مورد نداریم و به کامنت شما برمیگرده که هزینه ها بالا رفته و ... سونی اول و اخر هم مجبور پا تو این مسیر بذاره و هزینه ها رو توجیح کنه

ولی بحث دوستمون کامنت Amin P مقایسه عرضه انحصاری های پلی استیشن برای پی سی با بازیهای مایکروسافت بود که جواب واضح بود. مایکروسافت از عرضه FH4 روی پی سی سود میبره! درست من کاربرهم درکنارش سود میبرم و الان با سیستم شرکت میتونم این بازی رو که برای Xbox خریدم استفاده کنم. حکایت سونی فن ها نشدم که باز برای تجربه بهتر (قدرت بالاتر پی سی) بخوام برای عنوانی که روی پلی استیشن هزینه کردم، دوباره هزینه کنم.خیلی واضح هست.

میگم بحث اینکه سونی این بازیها رو به عنوان Only On Ps4 بازاریابی کرده و ملت به هوای این بازیها پلی استیشن خریدند و حالا کم کم دونه دونه خلافش داره ثابت میشه رو اصلا کار ندارم و تو حوصله اش نیست. چون جواب واضح هست ولی اصلا قابل مقایسه با عرضه انحصاری مایکروسافت روی دوتا پلتفرم نیست

پ ن: منظور پلتفرمی هست که بشه MGS4 رو درست روش تجربه کرد نه PS Now که اوازه دیلی ش کل دنیا رو پر کرده :D

حقیقتا با گیم پس التیمیت دیگه نه باکس ارت بازیها برام مهمه و نه انحصاری بودنش و ... صرفا day one روی این سرویس بیاد برای من کافیه

اون دیلی psnow کل دنیا رو پر کرده؟ من نزدیک ۲ ساله از این سرویس استفاده میکنم کوچکترین مشکل و تاخیری نداشتم تو اجرای بازی.با ۳ سرویس دهنده مختلف هم امتحان کردم حتی با اینترنت 4g موبایل هم کیفیت خیلی خوبی میده. حداقل سعی کن یه چیزی رو تجربه نکرده نظرات بیخود در موردش صادر نکنی.

اون دیلی psnow کل دنیا رو پر کرده؟ من نزدیک ۲ ساله از این سرویس استفاده میکنم کوچکترین مشکل و تاخیری نداشتم تو اجرای بازی.با ۳ سرویس دهنده مختلف هم امتحان کردم حتی با اینترنت 4g موبایل هم کیفیت خیلی خوبی میده. حداقل سعی کن یه چیزی رو تجربه نکرده نظرات بیخود در موردش صادر نکنی.

سطح توقعات گیمرها فرق میکنه ولی خب:

Untitled.png

قطعا قرار نیست پای هر چیزی پول حروم کنم و بخش عمده وظیفه وبسایت های گیمینگ همین هست که مخاطب ها رو نسبت به پول حروم کردن های احتمالی اگاه کنند تا ملت گول فن بوی ها رو نخورند که دوساله استفاده میکنند و هیچ مشکلی نیست و خیلی هم همه چیز گل و بلبل ئه

PlayStation Now's PS4 game performance analysed

View attachment 113017

قطعا قرار نیست پای هر چیزی پول حروم کنم و بخش عمده وظیفه وبسایت های گیمینگ همین هست که مخاطب ها رو نسبت به پول حروم کردن های احتمالی اگاه کنند تا ملت گول فن بوی ها رو نخورند که دوساله استفاده میکنند و هیچ مشکلی نیست و خیلی هم همه چیز گل و بلبل ئه

شما حتی زحمت نمیدی مقاله که دادی رو بخونی بعد باز میای برا من از آگاه کردن ملت حرف میزنی؟:)):lol:

داری میگی سونی بخاطر ضعف پشتیبانی از نسل قبل mgs4 و ps3 از دست رس خارج کرد اونوقت چجوری؟ ps3 که هنوز هست و اکتیو و mgs4 داره psnow هم که هست و اکتیو و mgs4 با همون شیوه قرارداد تجاری برگردوند درسته مشکل سیستم ps3 هنور هست ولی چیزی از دسترس خارج نشده و ملتم که راضین از سرویس الان مشکل کجاست توهم داری؟ دست کم یه سر بزن قبل حرف زدن تغییرات ببین
از قدیم گفتن همه راضی هیتر ناراضی:D

View attachment 113017

الان 170 زیاد ؟
Annotation 2019-08-09 143549.jpg Annotation 2019-08-09 143615.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
تجربه بهتر ؟

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Only On Ps4 بازاریابی کرده چون اون زمان Only On بود قرار نبود برای پلتفرم دیگه عرضه بشه بعدا در اواخر 2018 همه چیز تغییر کرده
Quantic Dream is looking for Direct3D, 11 and 12 engineers
احتمالا تصمیم جان کودرا رئیس پیشین پلی‌استیشن بود

s-l1600.jpg

آخرین ویرایش:
این بحث ها فن بویانه نیست!

وقتی میگم دیدگاهت فن بویانس نگو نه وگرنه چطور میشه واسه سونی رو میبینی اما اینا رو نه!

514Ec9fS6GL.jpg

وقتی میگم دیدگاهت فن بویانس نگو نه وگرنه چطور میشه واسه سونی رو میبینی اما اینا رو نه!

View attachment 113021
حداقل از دوره ای حرف بزن که سن این دوستمون قد بده:D وگرنه مثلا بایوشاک و masseffect هم با برچسب انحصاری عرضه شدن. اصلا هم پورت نشدن برا کنسول های دیگه:D

این بحث هزینه جدا از فن بازی حقیقته حالا مایکروسافت زود اقدام کرد و بازیاش رو pc داد ولی اون روز که چیزی به اسم only on رو ps نباشه هم دور نیست حالا کی خدا میدونه..............

آخرین ویرایش:
یک زمانی افتخارتون این بود با اینکه MGSV برای تمام پلتفرم ها میاد ولی بازم نسخه چهارم بعد از ده سال هنوز انحصاریه (که البته همین مورد باعث شد به دلیل ضعف سونی در زمینه نرم افزاری و شکست در پروژه پشتیبانی از نسل قبل، بازی MGS4 همراه با PS3 دیگه از دسترس مخاطبان خارج بشه)
ولی خب الان دل خوش به انحصاری زمانی های یکساله هستید.

بگذریم ولی امدن انحصاری مایکروسافت به صورت همزمان بر روی PC و X1 حداقل با پشتیبانی از قابلیت های کراس بای، کراس پلتفرم، کراس سیو، و گیم پس التیمیت توجیح پذیر باشه! ولی خب برای مثال بازی دیترویت که سالها با تگ only on PS4 بازاریابی شد و در نهایت برای PC پس از مدت کوتاهی امد چه منفعتی داشت؟
شما که دلخوشیتون به اعضای اخراجی استودیو های سونی تقلیل یافته! فعلا روی اون زخم که فرست پارتی هاتون دارن برای ps4بازی میسازن مرحم بمال ، تا برسه به وقت دلخوشی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or