Kingdom Under Fire 2 بر روی PS4 بهتر از نسخه ی PC است

Schürrle

کاربر سایت
49653125364331972325.jpg

طبق گفته های سازنده ی بازی Sang Youn Lee که اعتقاد داره کاربرن پلتفرم PC با شنیدن درباره ی اختلاف های بصری بسیار خشمگین خواهند شد نسخه ی PS4 بازی MMORPG یعنی Kingdom Under Fire 2 دارای "گرافیک بهتری" نسبت یه نسخه ی PC بازی است.

در گفتگو با سایت 2p.com در رابطه با اختلاف بین دو نسخه Lee اقرار کرد صحبت درمورد اختلاف ها در حال حاضر کمی دشوار است چون کاربران PC اگر درباره ی این اختلاف بشنوند بسیار خشمگین خواهند شد.نسخه ی PS4 گرافیک بسیار بهتری دارد.کیفیت گرافیک نسخه ی PS4 بسیار بهتر و بلاتر از نسخه ی PC خواهد بود.

هنوز مشخص نیست که تفاوت دو نسخه تا چه حد است.

Kingdom Under Fire 2 برای انتشار برای PC در ماه جاری برنامه ریزی شده است و Blueside قصد انتشار همزمان نسخه ی PS4 در سرتاسر اروپا و ژاپن و کره در سال جاری را دارد.توسعه دهنده ی بازی گفته که در حال گفتگو با Microsoft است و برای انتشار بازی برای XBOX ONE تلاش می کند.

منبع

دوستان خواهشا بحث
Tlou رو وسط نکشین.انصافا گرافیکش اونقدرا هم شاخ نبود که تو هر بحثی میندازین وسط (البته بماند که من با داستان و گیم پلیش هم مشکل داشتم).بحث سر اینه که چه تعداد تو دنیا میتونن پورشه باکستر بخرن و کیفیش رو ببرن و چه تعداد هم میتونن بوگاتی بخرن و پزش رو بدن اونم با بدنه طلایی
:d

1 . طرف مثلا اسم Gow رو شنیده میخواد رو pc عنوان هم تراز اون رو بازی کنه . دقیقا چیه رو بازی کنه تمام Gow ها رو به جز III میشه رو PC بازی کرد.
2. باز یکی پرسیده بازی روی پلتفرم pc مشابه گیرز داریم با همون گیم پلی و حس شوتر . داریم آیا؟ GEOW 1 واسه PC اومده.
3. یا مثلا برای آخرین ما شما عنوان مشابهی سراغ دارید آیا با اون شخصیت پردازی عمیق؟!!
4. آیا بازی اول شخصی روی پلتفرم pc که اتفاقا خونه این سبک هم محسوب میشه . داریم که داستانش و کشش سری هیلو رو داشته باشی ، یه کرایسیس بود که اون رو بدترین شکل ممکن نابود کردند بازی های معروف دیگه هم که سالهاست تو خواب فراموشی فرو رفتند ( سری هاف لایف) سری Bioshock
5. همچنین بازی مشابه رد دد روی pc معرفی کنید با همون کیفیت
6. راستی اون بازی شبیه فیلمه چیز بود به قول بعضی از دوستان . اها هوی رین! داریم آیا روی pc ؟!!! یا باید برم همون فارنهایت رو هی بازی کنم!! علاقه ای به این فیلم بازی ها ندارم.
7.یه اکشن ادونچر به خوش ساختی آنچارتد برای من رو پلتفرم pc معرفی کنید سری Tomb Raider
8.بازی مشابه GTA V داریم آیا ؟!!! آها حواسم نبود میاد انشاا... GTA IV+Modding Community
9. سری های متالگیر چی ؟!! اونم بیخیال میشیم همه متال گیر ها به جز 4 و Ground Zeroes بر روی PC قابل اجراست.
10. کینکت و دوستان هم که برای بچه ها ست اصلا بیخیالش کینکت که هیچی، ولی واسه قسمت دوستان(!) بازی های Wii با Wii mote روی PC قابل اجرا هستن.
11. یه بازی به خوش ساختی infamous:ss به من بگید بازی کنم یه بازی open world با تم گرافیکی و موشن کپچر تو اون سطح بی زحمت! حالا نه در این حد، ولی Skyrim با یه ENB Preset خوب و Skyrim HD که تکسچر های 2K داره رو + Realistic Lighting Overhaul و Project Parallax یه یه ماد Grass ه خوب و Better Dynamic Snow و یه ماد که تکسچر SnowFlake ها رو بهتر کنه میتونه همچین کاری کنه.
.......

نکته بسیار خوبی اشاره کردی...هر کس میاد از خرج کنسول حرف میزنه رسما بیخیال TV میشه. اگر میخواید با کیفیت بالا بازی کنید هر 4-5 سال نیازه TV رو به آخرین مدل ها update کنید که خودش هر سری قدر یه pc متوسط خرج داره. اون کسانی که میان میگن بازی روی صفحه TV 40 اینچی یه چیز دیگس یه جوری می گن انگار TV رو مجانی روی کنسول دادن بهشون...

یه روزی روزگاری میرسه شما درک میکنی که هر PLATFORM بازی های مخصوص خودش رو داره و اینکه شما ازش خبر نداری دلیل نمیشه...PC هم بازی هایی داره که شما تو خواب نمی بینی...
بعد هم شما کنسول های نسل جدید رو داری؟ کدوم رو تا حالا خریدی؟ اگر نخریدی، دلیلش چیه؟ یه سوال دیگه، شما الان دو تا کنسول داری انگار، کدومشون هک شدن؟

من از چی دقیقا خبر ندارم؟!!!
اصلا خوندی مطلب رو یا نه؟!!
میگم مشابه این ها رو pc نداریم هر کی بخواد اون ها رو تجربه کنه مجبوره کنسول داشته باشه . هر کی نخواد هم مجبور نیست . این دیگه چیز عجیبه که انقدر توجیحات الکی براش ردیف میکنید.
یکی از دوستان هم زحمت کشیدند و یه چندتا جواب دادند برای 12 تا مورد که خودشون هم میدونند صرفا یه توجیح الکی بود
. اگه لازم من راجب خودم به شما توضیح بدم . اوکی باشه.
هنوز هیچکدوم رو نگرفتم ( کنسول های نسل جدید )) . چون فعلا وقت چندانی ندارم . ولی بزودی یکی رو میگیرم و حتی ممکنه در ادامه هر دو رو داشته باشم.
هر دو کنسول که مربوط به نسل قبل بود در حال حاضر هک شده اس ( البته ربطش رو به موضوع چیه من نمیدونم ) ولی حدود 2 سال هم ps3 اوریج خور استفاده میکردم

@OMG
همه سوال جوابها یه طرف اینم یه طرف 8-|
8.بازی مشابه GTA V داریم آیا ؟!!! آها حواسم نبود میاد انشاا... GTA IV+Modding Community
اون Modding و این حرفا قابلیت بازی با 3 شخصیتو بهت میده؟ قابلیت بازی تو Los Santos رو بهت میده؟ و ...، یعنی واقعا اون همه قابلیتی که تو GTA V بود با Modding قابل حله؟ 8-|
Rockstar هم لابد عقلش به این چیزا نمیرسیده، الکی GTA V ساخته 8-|
یعنی با توجه به این جوابت اگر در آینده قرار بر این شود که GTA V برای PC عرضه شه حداقل شما نباید خوشحال بشی از شنیدنش! چون مشابهشو بازی کردی دیگه! :)

بقیه سوالارو هم که یا جواب نداشته یا گفتی خوشم نمیاد که عملا جوابش بی ارزش بوده یا اینکه طرف ناقص مجبوره بازی کنه، مثلا چند تا شمارش نیست یا فقط یه شمارش هست! جواب نمیدادی سنگین تر بود 8-|
عجیب اعجوبه هایی هستید! 8-|

من از چی دقیقا خبر ندارم؟!!!
اصلا خوندی مطلب رو یا نه؟!!
میگم مشابه این ها رو pc نداریم هر کی بخواد اون ها رو تجربه کنه مجبوره کنسول داشته باشه . هر کی نخواد هم مجبور نیست . این دیگه چیز عجیبه که انقدر توجیحات الکی براش ردیف میکنید.
یکی از دوستان هم زحمت کشیدند و یه چندتا جواب دادند برای 12 تا مورد که خودشون هم میدونند صرفا یه توجیح الکی بود
. اگه لازم من راجب خودم به شما توضیح بدم . اوکی باشه.
هنوز هیچکدوم رو نگرفتم ( کنسول های نسل جدید )) . چون فعلا وقت چندانی ندارم . ولی بزودی یکی رو میگیرم و حتی ممکنه در ادامه هر دو رو داشته باشم.
هر دو کنسول که مربوط به نسل قبل بود در حال حاضر هک شده اس ( البته ربطش رو به موضوع چیه من نمیدونم ) ولی حدود 2 سال هم ps3 اوریج خور استفاده میکردم

شما یادت رفته چیا گفتی انگار...اومدی همین جور مسلسل وار بازی ردیف کردی که اکثرا روی PS اومدن بعد میگی اینا رو رو PC نمیشه...من نمیفهمم دلیلش چیه. منم میام بازی واست ردیف میکنم واسه PC. هر کی بخواد اونا رو تجربه کنه باید PC داشته باشه.

این حرف رو شما نزدی؟

بعد هم من دارم میگم کسی که میخواد از هر سبکی بهترینا رو تجربه کنه . نیازمند یه کنسول هستش.

از کی تا حالا از هر سبکی بهترین هاش فقط توی کنسول هست؟ اومدی میگی

. طرف مثلا اسم Gow رو شنیده میخواد رو pc عنوان هم تراز اون رو بازی کنه . دقیقا چیه رو بازی کنه

یعنی واقعا هیچ بازی نداریم دیگه نه؟ فقط تو تاریخ GOW هست؟ اگه منظورت God of War هست که تا بخوای بازی تو اون سبک هست نمونه اش DMC.

باز یکی پرسیده بازی روی پلتفرم pc مشابه گیرز داریم با همون گیم پلی و حس شوتر . داریم آیا؟

داریم، مثلا MAx Payne 3.

یا مثلا برای آخرین ما شما عنوان مشابهی سراغ دارید آیا با اون شخصیت پردازی عمیق؟!!

این کاملا نظر شخصی شماست که ته ته شخصیت پردازی رو توی این بازی میبینی. یه عده هستن میان میگن Gone Home بهترین داستان سرایی رو داشته یا مثلا Bioshock Infinite بهتر بوده یا دست کمی نداره. لطفا هم سریع نیا بگو شونصد تا جایزه برده که این جوایز خیرات کردن ها شده مثل جک حدیدا...

آیا بازی اول شخصی روی پلتفرم pc که اتفاقا خونه این سبک هم محسوب میشه . داریم که داستانش و کشش سری هیلو رو داشته باشی

از کی تا حالا Halo شده نماد داستان سرایی توی FPS ها؟! اصلا کسی هست سر در بیاره داستان بازی Halo به کجا رسیده؟! تو 4 که از بس خر تو خر شده بود خودشون هم نفهمیدن چه کار کردن. تو نقد ها به داستان بازی اشکال زیاد گرفتن.

همچنین بازی مشابه رد دد روی pc معرفی کنید با همون کیفیت

GTA IV.
راستی اون بازی شبیه فیلمه چیز بود به قول بعضی از دوستان . اها هوی رین! داریم آیا روی pc ؟!!!

Walking Dead...بعد هم این دیگه ته جک بود PC مهد بازی های Adventure هست! البته حتما منظورت با گرافیک بالا هست...!

یه اکشن ادونچر به خوش ساختی آنچارتد برای من رو پلتفرم pc معرفی کنی

Tomb Raider.

سری های متالگیر چی ؟!! اونم بیخیال میشیم

تک و توک واسه PC هم اومدن. با توجه به حرفای کوجیما این آخری هم احتمال اومدنش واسه PC هست.

یه بازی به خوش ساختی infamous:ss به من بگید بازی کنم یه بازی open world با تم گرافیکی و موشن کپچر تو اون سطح بی زحمت

Open world که ریخته. خودت چند تاش رو مثال بزن واسه خودت.

این طرز تحلیل شما از بیخ مشکل داره، شما اومدی یه لیست واسه خودت ردیف کردی از بازی هایی که خیلی بهت حال داد، دیگه به نظرت این بازی ها ته ته بازی هستن. همه اینجور نیستن، من به شخصه PS3 خریدم، واقعا از بازی Uncharted خوشم نیومد. هر کاری کردم نتونستم بیشتر از 3 ساعت بازی کنم. MGS4 رو هم با اینکه خیلی دلم میخواست گیم پلی اش از نظر من افتضاح بود و رفت رو مخم. Heavy Rain به نظر من یکی از مضخرف ترین داستان ها رو داشت. ولی با GOW 3 کلی حال کردم همونطور که با قبلی هاش حال کردم. بعد از این همه کنسول داشتن به این نتیجه رسیدم که اول از همه واسم PC مهمه، اول PC بعد اگه شد کنسول.
کلا این نکته رو هم بگم که از همون آدمهایی هستی که همه چیز رو تو گرافیک میبینی، این اصلا ملاک خوبی واسه سنجیدن بازی ها نیست یه کم فکرت رو باز تر کن. این شمایی که فکر میکنی این بازی ها تو سبک خودشون بهترین هستن، از نظر من Uncharted اصلا به خوبی Tomb Raider نبود برای مثال.
در آخر اینکه:

سلما هم خیلی از بهترین ها رو تو این سبک ها تجربه نخواهید کرد ( اینم میشه فکت)

این فکت نییییییسسسستتتت، نظر شماس!!!

یه سوال هم از دوستان کنسولی داشتم
1- کسی که بخواد بازی رو روی pc با کیفیت 4k انجام بده تو کنسول ها چه گزینه ای داره ؟

تو خود PC هم الان گزینه خاصی وجود نداره...سوالت هم تو مخی هست، کسی که میخواد رو pc انجام بده انجام میده دیگه چرا بره سراغ کنسول؟! انگار بگی کسی که بخواد TLOU روی ps3 بازی کنه رو PC چه گزینه ای داره! داری ضعیف عمل میکنی اولش خوب بودی ها...

با تعريف جديدي از منطق اشنا ميشويم.
PC با گرافيك زنده نيست PC با عناوين Indie و انلايني كه داره زندس. بگذريم از اين كه گرافيك كنسول ها هيچوقت با PC برابر نميشه و هميشه چندين پله عقب هست.
بالاخره مشخص شد PC با چی زنده است.
همین Indie های رو که میفرمایین رو لپ تاپ مامان بزرگ من هم میشه اجراشون کرد.دیگه تایتان بلک واسه چیه ؟

لوووول! خیالت راحت باشه! طرفدارهای PC انقدر با MMORPG ها و بازی های F2P مختلف محاصره شدن که اصلا وقت ندارند به گرافیک کمتر بازی شما روی PC فکر کنند، چه برسه به این که عصبانی بشن! :دی

بچه های کنسول دوست لطفا به چند تا چیز دقت بفرمایند:

- یه فرق مهمی هست بین بازی هایی که روی یه PC پیشرفته بهتر هستند و بازی هایی که روی کنسول بهتر هستند، و اون هم این که بازی یی که روی PC بهتره طبیعتا به خاطر سخت افزار قوی تر کیفیت بالاتری داره، ولی بازی یی که روی کنسول بهتره معنی اش اینه که به عمد با تنظیمات کمتر گرافیکی روی PC عرضه شده تا گرافیک پایین تری داشته باشه و طرفداران اون کنسول دلخوش تر باشند. اواخر نسل قبل که این قضیه بیداد می کرد! بازی مشترکا روی PC و کنسول میومد، روی پی سی فقط 5 درصد بهتر از کنسول 7 سال قبل بود، بعد یه دفعه یه آدم معمولی توی خیابون میومد یه Mod واسه نسخه PC می نوشت که گرافیک بازی رو شونصد برابر می برد بالا، و آدم مات و مبهوت می موند که مگه خود شرکت سازنده نمی تونست این کار رو بکنه؟! :blink:

- انقدر نگید کنسول باز بودن کم خرج تر از PC باز بودنه! الان با پول نزدیک به 2 میلیون تومن که هزینه یه کنسول نسل جدید میشه به راحتی میشه یه PC بالای متوسط بست که همه بازی های روز رو با کیفیت مشابه کنسول های نسل جدید یا بالاتر اجرا کنه. با توجه به این که هنوز هیچ کنسولی کپی خور نیست هزینه هر بازی هم که به قیمت خون پدر در میاد و این یعنی در شرایط فعلی کنسول باز بودن پرهزینه تر از PC باز بودنه (حتی اگر کسی Original باز هم باشه خرید بازی با تخفیف های فوق العاده استیم خیلی کم هزینه تر از بازی های کنسول در میاد).

متاسفانه بین بچه های کنسول باز یه عده ای به دلیل این که تا به حال هیچ وقت یه PC جمع نکردند یا قطعات نخریدند دائم طبق عادت این رو تکرار می کنند که PC گرون تره، در صورتی که کسی اگر بلد باشه تو بازار کامپیوتر چطوری باید پول خرج کنه 3000 دلار که هیچی، حتی لازم نیست 1000 دلار برای یه کامپیوتری که تمام گیم های روز رو با کیفیت عالی اجرا می کنه هزینه کنه.

- دقت کنید که علت مهمی که خیلی از ناشرها و سازنده های بازی نسخه PC برای بازی نمیدن یا دیرتر میدن و انرژی کمتری روش می ذارن به خاطر اینه که PC به خاطر انعطاف پذیری خیلی بالاترش هک کردن بازی هم روش راحت تره و به همین خاطر با مشکل شدید پایرت خور کردن بازی ها مواجهه.

بعضی هاتون یه کم لازمه منطقی تر بحث کنید بچه ها. :)

چند روز پیش دیدم تو شبکه من و ما و شما میگفت 6000 نوع سیب داریم. ولی در واقعیت همشون سیب هستن.
این بازی هایی که هم که شما میفرمایین کلی بازی، همشون برا من یه مدل هستن با رنگ و لعاب مختلف. واسه همین از PC فن بودن استعفا دادم.
چون فن یه پلتفرم بودن یعنی فن انحصاری هاش بودن هم شاملش میشه.
------------------------------------------
در مورد مد های گرافیکی که میگی،
این مدها برا چشم تعلیم ندیده و Public به به و چه چه به همراه داره.
ولی چشم تعلیم دیده از این رنگهای غلیظ و جلوه های شلوغ که فقط بدرد wallpaper میخوره دوری میکنه.
در ثانی ، همین مد ها کاری با سیستم میکنه که اشک سیستم رو در میاره. شاید فقط 5% گیمرها همچین سیستمی داشته باشن.
یه سر بزنین راهنمایی برا خرید سیستم همینجا ببینین اکثریت چی دارن .
------------------------------------------
در مورد قیمت خرید یه PC معمولی هم ،
بله . الان یه PC در حد کنسولها 2 تومن بیشتر نمیشه.
ولی باید دید 6 سال دیگه اون PC به لعنت خدا هم میارزه یا نه ؟
الان سیستم 6 سال پیش رو تو ادارات هم شاید استفاده نکنن. ولی کنسول 6 سال پیش هنوز هست و باز هم خواهد بود.

هیچ چیز ضروری نیست و فقط بحث سلیقست!!
PC گیمرها عناوین متفاوت از کنسول ها رو میپسندن، چیزهایی که روی کنسول گیرشون نمیاد، هرچند تقریبا همه نوع بازی تو هر سبکی واسشون پیدا میشه!!

این کلمه همه برا من نامفهومه.
تنها چیزی که من میبینم Point & Click هستش.
اگه اشتباه میکنم روشنم کن.

اشتباه می کنی عزیز...

یه کارت گرافیک GTX 760 با 6 گیگ رم و یه سی پی یو و مادربرد متوسط مجموعا حدود 1400-1300 در میاد که با یه هارد معمولی میشه حدود یک و نیم. قطعات دیگه هم که انقدرها گرون نیستند. این یه حساب سرانگشتی هستش و نمی خوام بحث رو ببریم به سمت سخت افزار، ولی مطمئن باش همین سیستم ساده تا 3-2 سال کاملا از ارتقا دادن بی نیازت می کنه.

مساله دیگه این که توی PC شما یه سری پولیتیک هایی می تونی بزنی که عملا مخارجت رو خیلی کمتر می کنه. مثلا این که قطعاتی که به مرور زمان تغییر محسوسی نمی کنند مثل کیس، پاور، ماوس، کی برد، مانیتور و... رو شما می تونی هر 8-7 سال یک بار آپگرید کنی، نه هر 3-2 سال یک بار! همون بار اول یه دونه خوبش رو می گیری می گذاری N سال بمونه، و فقط زمانی ارتقا میدی که دیگه با همون پیشرفت کندش هم قدیمی شده باشه. همین کار خودش کلی مخارج آدمو کم می کنه.

PC Gaming اصلا انقدری که یه عده فکر می کنند پرخرج نیست. فقط کافیه توی بازار سخت افزار کامپیوتر سیاست داشته باشی و خرید کردن بلد باشی و خرید اضافی و بیخودی نکنی (که البته بعضی PC Gamer ها این اشتباه رو می کنند). همین...

اگر میخوای موس و کیبوردی بگیری که 7-8 سال دووم بیاره هم کیفیت و هم کارایی باید 500 به بالا هزینه کنی.
وگرنه موس و کیبورد 50 تومنی 7 سال سهله 2 سال هم دووم نمیاره.
بله PC گیمینگ پر خرج نیست. فقط روز داره 3 تومن پیاده شی و 2 ماه بعد ازت 2 تومن وردارن.
من خودم 2 تا 780 گرفتم 2700 الان شده 1900. هنوز هم آک هستن. شکایتی ندارم.
میدونم چی گرفنم و چیکار دارم میکنم ولی PC گیمینگ ضررش خیلی زیاده.
تنها سودش متاسفانه پایرت خور بودنشه که اونم هم این دنیا رو میبازیم هم اون دنیا رو.

- - -ویرایش - - -

بله بله، من الان دیگه قانع شدم که اصلا نیازی به عرضه GTA V نبوده :)

اصلا قبول، همه اینها شدنی ولی این همه مدینگ و این همه زحمت واسه چی؟ واسه اینکه شبیه GTA V بشه که قطعا به یک دهم کیفیت اون هم نمیرسه! خُب یه دفعه کنسول بگیری و بی دغدغه بتونی از بازی لذت ببری عاقلانه تر نیست؟ :) (این سه شخصیت این مُد کجا و اون شخصیت های GTA V کجا، مثلا کو مایکل؟ کو خانوادش؟ دخترش، پسرش، همسرش ...، آخه چه طوری میشه با این شخصیتها ارتباط برقرار کرد؟ من که نمیدونم :-/)
یعنی واقعا لذت بازی کردن این مدینگها که توسط یه نفر یا نهایتش یه گروه کوچیک درست میشه با لذت بازی اصلی که توسط Rockstar ساخته میشه، یکیه؟ :) حالا بماند که از داستانش، شخصیت پردازیش و ... هم بی بهره میمونید :)
در ضمن تا شما بیاید بتونید این مُدها رو که لذتشم اصلا قابل قیاس با لذت بازی اصلی نیست رو بازی کنید ما خودمونو آماده میکنیم برای GTA VI :)

تازه همین مدینگ مدینگ کردناتونم صدقه سری عرضه GTA IV هست والا با کدوم مدینگ میتونی مثلا RDR رو بازی کنی؟ :) (نکنه اونم میخواید تو دنیای GTA پیاده سازیش کنید؟ :-/)

تفاوت این مدینگ ها با بازی اصلی مثل تفاوت آیفون با طرح آیفون هست، این کجا و آن کجا! 8-|

@ aiat gamer
اقا شما مثل اینکه کلا تو یه فاز دیگه ای؟!!!
من اومدم گفتم اگه میخوای همه بازی های خوب رو ادم تجربه کنه باید کنار سیستم حتی بسیار قویش یه کنسول هم داشته باشه ( دقت کن از کلمه همه استفاده کردم . که صد البته خیلی از اون همه ها . اگه بهترین نباشن جزء بهترینا تو سبک خودشون
هستند. شما میگی نیستند( باشه شما درست میگی اصلا !!!) . همچنین وقتی نخواد همه رو بازی کنه میتونه نخره. مثلا همین روشی رو که گفتی رو انجام بده : برای مثال
1 بازی گیرز 2 اومده . خب عیب نداره در آینده مکس پین میاد من به جای گیرز بازیش میکنم ( اخه من احتیاج به کنسول ندارم و بازی گیرز برام مهم نیست پس منتظر یه بازی شبیه اون میشم!!!!!!!)
2. بازی گیرز 3 اومده ( من همچنان کنسول برام مهم نیست ولی میرم به جای گیرز 3 بازی مکس پین 3 رو انجام میدم! اصلا هم برام گیرز مهم نیست!!!!! و طرفدار این سبک نیستم!!!!!!)
3. بازی انچارتد سه گانه اش اومد و رفت . برای من اصلا مهم نیست و به نظرم چیز خاصی نداره ولی برای اینکه دل خودم رو خوش کنم میرم تام رایدر های قدیمی رو هی بازی میکنم یا این اخری رو که یه کلون از رو انچارتد بود رو بازی میکنم و اصلا هم انچارتد برام مهم نیست و یه کنسول برای تجربه کردنش احتیاج ندارم!!!!!
4 .....
5......
6.....
7.....
8.....
حالا اینکه شما نوشتی چندتا از بازی های ps3 رو تجربه کردی البته نه بطور کامل ( رو یه ساعت بازی کردن نمیشه نظر داد) و اکثرشون نظرتون رو جلب نکرده محترم ولی یه جامعه آماری بسیار بسیار بسیار بزرگ تر هستند که نظرشون برخلاف شماست و دقیقا اون بازی ها رو بهترین میدونند از جمله کلی منتقد ، بازیساز و بازیکن.
بنابراین مسلما تو این مساله نظر اون جامعه آماری به نظر شما کاملا چربش داره و اینجوری میشه یه حقیقت ( فکت) .
من گرافیگ برام جز شاخص های اهمیت دار هست ولی نه اونقدر زیاد. بنابراین انقدر سریع در برابر نفر مقابل قضاوت نکن رفیق !
ولی من بر خلاف شما میگم شما اصلا دیدت رو بازتر نکن! اگه از عناوینی که روی pc نهایت لذت رو میبری و بقیه عناوین رو کنسول برات مهم نیست . پس شما با همان چیزی که از ش لذت میبری . خودتو سرگرم کن چون همه این داستانا برای لذت بردن هست.
..........
واما ادامه بحث
بعد از حرفای من تو اون پست یکی از دوستان گفت نه اینجوری نیست پی سی کل سلیقه ها رو پوشش میده و تو هر سبکی عناوینی به خوبی کنسول داره بعد من براش بازی ردیف کردم تا متوجه منظورم بشه. گرفتی مطلب رو یا نه!!!
من منظورم کاملا مشخص و قابل لمس هستش
حالا شما بیا هر چی بازی رو کنسول اومده با این توجیحات الکی بیار پایین یا بگو اصلا در حدی نیستند که بخوان شور و شوقی تو دل مخاطب برای خرید کنسول ایجاد کنند ( هر جور که راحتی رفیق)
اون بازی هایی که مثال زدی عینا رو ی کنسول هم هست و حتی خیلیاشون قابل قیاس با اون عناوین که گفتم نیستند ( هر موقع همه رو تجربه کردی بیا بگو فلان بازی در این حد نیست. کسی هم که خودش رو فقط به یه پلتفرم محدود کرده و بقیه عناوین رو تجربه نکرده مسلما نظرش هم راجب اون عناوین هیچ ارزش و پایه و اساسی نداره) دوباره برات تاکید میکنم لیست کردن اون بازی ها در جواب اون دوستمون بود نه اینکه خدایی نکرده بخوام پلتفرم محبوب شما رو ببرم زیر سوال!!
من ازاول هم گفتم pc +کنسول=یه انتخاب ایده ال . همه حرفم همین بود.
امان از این تعصبات بی جا
- راجب بازی هایی که نوشتی هم که هیچی نگم بهتره( نمیخوام بحث کش پیدا کنه)
در کل رفیق گلم من منظورم رو رسوندم و بحث از نظر من تموم شده است.
در پایان شما درست میگی و تمام!!

- - -ویرایش - - -

بله بله، من الان دیگه قانع شدم که اصلا نیازی به عرضه GTA V نبوده :)

اصلا قبول، همه اینها شدنی ولی این همه مدینگ و این همه زحمت واسه چی؟ واسه اینکه شبیه GTA V بشه که قطعا به یک دهم کیفیت اون هم نمیرسه! خُب یه دفعه کنسول بگیری و بی دغدغه بتونی از بازی لذت ببری عاقلانه تر نیست؟ :) (این سه شخصیت این مُد کجا و اون شخصیت های GTA V کجا، مثلا کو مایکل؟ کو خانوادش؟ دخترش، پسرش، همسرش ...، آخه چه طوری میشه با این شخصیتها ارتباط برقرار کرد؟ من که نمیدونم :-/)
یعنی واقعا لذت بازی کردن این مدینگها که توسط یه نفر یا نهایتش یه گروه کوچیک درست میشه با لذت بازی اصلی که توسط Rockstar ساخته میشه، یکیه؟ :) حالا بماند که از داستانش، شخصیت پردازیش و ... هم بی بهره میمونید :)
در ضمن تا شما بیاید بتونید این مُدها رو که لذتشم اصلا قابل قیاس با لذت بازی اصلی نیست رو بازی کنید ما خودمونو آماده میکنیم برای GTA VI :)

تازه همین مدینگ مدینگ کردناتونم صدقه سری عرضه GTA IV هست والا با کدوم مدینگ میتونی مثلا RDR رو بازی کنی؟ :) (نکنه اونم میخواید تو دنیای GTA پیاده سازیش کنید؟ :-/)

تفاوت این مدینگ ها با بازی اصلی مثل تفاوت آیفون با طرح آیفون هست، این کجا و آن کجا! 8-|

دوست عزیز جالبیش اینه که همه این پشتک وارو زدن برای این بوده تا مثلا یه چیزی شبیه GTA V در بیاد . بعد خود دوستان میگن حالا GTA V حالا چیز خاصی نیست که ادم مثلا بره سمت کنسول . بعد هزار تا حرکت میزند تا یه کلون از اونه درست کنند و بذارند جلوی بازی اصلی!!!!!

آخرین ویرایش:
@ aiat gamer
اقا شما مثل اینکه کلا تو یه فاز دیگه ای؟!!!
من اومدم گفتم اگه میخوای همه بازی های خوب رو ادم تجربه کنه باید کنار سیستم حتی بسیار قویش یه کنسول هم داشته باشه ( دقت کن از کلمه همه استفاده کردم . که صد البته خیلی از اون همه ها . اگه بهترین نباشن جزء بهترینا تو سبک خودشون
هستند. شما میگی نیستند( باشه شما درست میگی اصلا !!!) . همچنین وقتی نخواد همه رو بازی کنه میتونه نخره. مثلا همین روشی رو که گفتی رو انجام بده : برای مثال
1 بازی گیرز 2 اومده . خب عیب نداره در آینده مکس پین میاد من به جای گیرز بازیش میکنم ( اخه من احتیاج به کنسول ندارم و بازی گیرز برام مهم نیست پس منتظر یه بازی شبیه اون میشم!!!!!!!)
2. بازی گیرز 3 اومده ( من همچنان کنسول برام مهم نیست ولی میرم به جای گیرز 3 بازی مکس پین 3 رو انجام میدم! اصلا هم برام گیرز مهم نیست!!!!! و طرفدار این سبک نیستم!!!!!!)
3. بازی انچارتد سه گانه اش اومد و رفت . برای من اصلا مهم نیست و به نظرم چیز خاصی نداره ولی برای اینکه دل خودم رو خوش کنم میرم تام رایدر های قدیمی رو هی بازی میکنم یا این اخری رو که یه کلون از رو انچارتد بود رو بازی میکنم و اصلا هم انچارتد برام مهم نیست و یه کنسول برای تجربه کردنش احتیاج ندارم!!!!!
4 .....
5......
6.....
7.....
8.....
حالا اینکه شما نوشتی چندتا از بازی های ps3 رو تجربه کردی البته نه بطور کامل ( رو یه ساعت بازی کردن نمیشه نظر داد) و اکثرشون نظرتون رو جلب نکرده محترم ولی یه جامعه آماری بسیار بسیار بسیار بزرگ تر هستند که نظرشون برخلاف شماست و دقیقا اون بازی ها رو بهترین میدونند از جمله کلی منتقد ، بازیساز و بازیکن.
بنابراین مسلما تو این مساله نظر اون جامعه آماری به نظر شما کاملا چربش داره و اینجوری میشه یه حقیقت ( فکت) .
من گرافیگ برام جز شاخص های اهمیت دار هست ولی نه اونقدر زیاد. بنابراین انقدر سریع در برابر نفر مقابل قضاوت نکن رفیق !
ولی من بر خلاف شما میگم شما اصلا دیدت رو بازتر نکن! اگه از عناوینی که روی pc نهایت لذت رو میبری و بقیه عناوین رو کنسول برات مهم نیست . پس شما با همان چیزی که از ش لذت میبری . خودتو سرگرم کن چون همه این داستانا برای لذت بردن هست.
.........

داداش محض اطلاع من نسل قبل همه کنسول ها رو داشتم حتی nds...دلیل هم داشتم واسه این کارم. ولی بعد از این همه سال بازی کردن دیگه سلیقه ام عوض شده، واقعا وقت گذاشتم برای مثلا uncharted کلی تو کف بودم ولی بازی کردم و اصلا چیز دندون گیری واسم نبود. از نظر من tomb raider جدیده ازش بهتر بود. توی این نسل با توجه به تجربه ام توی نسل قبل، و اینکه دیگه اکثر بازی های multi platform روی pc هم میان به نظر من کسی چیز خاصی رو از دست نمیده فقط روی pc فوکوس کنه. اونجوری که شما میگی پس کسی که میخواد بهترین ها توی هر سبکی طبق گفته خودت رو تجربه کنه باید پس همه کنسول ها و pc رو بگیره حتی wii u. من به هیچ وجه که بهترین ها توی هر سبک فقط روی کنسول هست رو قبول ندارم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or