Kingdom Under Fire 2 بر روی PS4 بهتر از نسخه ی PC است

Schürrle

کاربر سایت
49653125364331972325.jpg

طبق گفته های سازنده ی بازی Sang Youn Lee که اعتقاد داره کاربرن پلتفرم PC با شنیدن درباره ی اختلاف های بصری بسیار خشمگین خواهند شد نسخه ی PS4 بازی MMORPG یعنی Kingdom Under Fire 2 دارای "گرافیک بهتری" نسبت یه نسخه ی PC بازی است.

در گفتگو با سایت 2p.com در رابطه با اختلاف بین دو نسخه Lee اقرار کرد صحبت درمورد اختلاف ها در حال حاضر کمی دشوار است چون کاربران PC اگر درباره ی این اختلاف بشنوند بسیار خشمگین خواهند شد.نسخه ی PS4 گرافیک بسیار بهتری دارد.کیفیت گرافیک نسخه ی PS4 بسیار بهتر و بلاتر از نسخه ی PC خواهد بود.

هنوز مشخص نیست که تفاوت دو نسخه تا چه حد است.

Kingdom Under Fire 2 برای انتشار برای PC در ماه جاری برنامه ریزی شده است و Blueside قصد انتشار همزمان نسخه ی PS4 در سرتاسر اروپا و ژاپن و کره در سال جاری را دارد.توسعه دهنده ی بازی گفته که در حال گفتگو با Microsoft است و برای انتشار بازی برای XBOX ONE تلاش می کند.

منبع

از دوستانی که سريه آنچارتد و TLOU را بازی کردند و خيلی لذت بردند سوال دارم که
اين 2 تا بازی چه چيز هايی خاصی را داشته که بازی های هم سبک خودشون نداشتند مثل tomb raider
يا resident evil گرچه هر دويه اين ها را هم زياد بازی نميکنم
من آنچارتد و TLOU را حدودا نيم ساعت خونيه بچه برادرم بازی کردم ولی نميدونم چرا اونقدر که
ازشون تعريف ميشه ازش لذت نبردم همين احساس را نسبت به سريه بتمن دارم ......البته
يه نفر به من گفت بتمن را به خاطر معما هاش دوست داره ....
اينم بگم که در مورد سريه halo هم من اونقدر که ازش تعريف ميکنند خوشم نمياد
نميدونم چه چيزی داره که بقيه FPS ها ندارند
خواهشا بدون تعصب و جبهه گيری جواب بديد چون خيلی وقته اين قضيه برام سوال شده
به نظرم دلیل عمدش پیاده سازی بی نقص همون المان هاست، مثلا Uncharted به قدری قشنگ کار کرده بود که TR که خودش الگویی بود برای Uncharted شروع کرد به الگو برداری ازش و این نکته تو نسخه آخرش مشخص بود (البته نوآوریهایی هم داشت که با اونا تونست خودشو از یه کپی/پیست خالی به یه عنوان موفق تبدیل کنه)

در ضمن من شخصا شباهت زیادی بین TLoU و Resident Evil نمیبینم جز اینکه جفتشون تو یه سبک هستن

شما هم با نیم ساعت بازی کردن انتظار نداشته باش بتونی برداشت درستی از بازی داشته باشی، اگر اونطور بود دیگه نیازی نبود منتقدها بازیو کامل بازی کنن و بعد نقدشونو بنویسن

انگار حرف از TLOU و آنچارتد شد يکی از مدير ها يا ناظم ها خوشش نيومد تجزيه تحليلش کنيم

زد همه پست ها را پاک کرد :d

کلا اینجا هردمبیل هست بدون جنگ و دعوا هم بحث میکنیم خوششون نمیاد. الان من موندم تو پستم چه مشکلی بود پاک شد... آخرش من نفهمیدم قانون اینجا چه شکلیه!

نوشته شده توسط ehsan_62 از دوستانی که سريه آنچارتد و TLOU را بازی کردند و خيلی لذت بردند سوال دارم که
اين 2 تا بازی چه چيز هايی خاصی را داشته که بازی های هم سبک خودشون نداشتند مثل tomb raider
يا resident evil گرچه هر دويه اين ها را هم زياد بازی نميکنم
من آنچارتد و TLOU را حدودا نيم ساعت خونيه بچه برادرم بازی کردم ولی نميدونم چرا اونقدر که
ازشون تعريف ميشه ازش لذت نبردم همين احساس را نسبت به سريه بتمن دارم ......البته
يه نفر به من گفت بتمن را به خاطر معما هاش دوست داره ....
اينم بگم که در مورد سريه halo هم من اونقدر که ازش تعريف ميکنند خوشم نمياد
نميدونم چه چيزی داره که بقيه FPS ها ندارند
خواهشا بدون تعصب و جبهه گيری جواب بديد چون خيلی وقته اين قضيه برام سوال شده

به شخصه تاثیر گذاری که من تو این صحنه دیدم ( دانلود 2 دقیقه ای از تریلر اوایل بازی ) تو هیچ بازی تجربه نکردم...از همون ابتدا با داستانش اینقدر مجذوبت میکنه که واقعا بعید هست کسی بازی رو ادامه نده....tlou رو باید با داستانش درگیر بشی و بفهمی تو بازی چی داره میگزره..به شخصه به قدری مجذوب داستان زیبا و گیرای بازی در طول بازی شدم که اصلا یه حالو هوای خاصی بهم داد این بازی وقتی تمومش کردم....این صحنه 2 دقیقه ای و همچنین اخر بازی در.....با روحو وروان ادم بازی میکنه..بعد فکرش رو بکن یه موزیک خارق العادم چاشنیش بشه.

به شخصه تاثیر گذاری که من تو این صحنه دیدم ( دانلود 2 دقیقه ای از تریلر اوایل بازی ) تو هیچ بازی تجربه نکردم...از همون ابتدا با داستانش اینقدر مجذوبت میکنه که واقعا بعید هست کسی بازی رو ادامه نده....tlou رو باید با داستانش درگیر بشی و بفهمی تو بازی چی داره میگزره..به شخصه به قدری مجذوب داستان زیبا و گیرای بازی در طول بازی شدم که اصلا یه حالو هوای خاصی بهم داد این بازی وقتی تمومش کردم....این صحنه 2 دقیقه ای و همچنین اخر بازی در.....با روحو وروان ادم بازی میکنه..بعد فکرش رو بکن یه موزیک خارق العادم چاشنیش بشه.
ممنون از آپلود .... خيلی جالب بود

کلا اینجا هردمبیل هست بدون جنگ و دعوا هم بحث میکنیم خوششون نمیاد. الان من موندم تو پستم چه مشکلی بود پاک شد... آخرش من نفهمیدم قانون اینجا چه شکلیه!
من داشتم جواب سوالای شما رو میدادم که دیدم پستتون پاک شد ولی جواب اون حرفی که در مورد Super Mario به من زدید رو میگم:
من اگه عناوین Wii رو تجربه نکردم برای اینه که شرایطش برام پیش نیومده، هر کسی یه اولویت بندی داره مثلا من به جیب خودم نگاه میکنم میبینم باید بین PS و Wii فقط یکیشو انتخاب کنم خُب با توجه به سلیقم میرم سمت PS ولی دیگه چون PS خریدم دلیل نمیشه بیام بگم "به نظرم من هر کی Wii نخره چیزه خاصی از دست نمیده" که همچین حرفیم نه زدم و نه میزنم!

نه عزیز اینجا هردمبیل نیست. شما هردمبیل _ش می کنید.
موضوع گفتگو رو بخونید و به پست های این چند صفحه اخیر خودتون و کسانی که با هم بحث میکنید نگاه کنید اونوقت متوجه میشید. اینقدر کامنت های دارای اظهار نظرهای تخیلی نوشتید که ناظمین رو مجبور کردید کامنت ها رو حذف کنند. هر چیزی هم حدی داره. شما از یه سری از بازی‌ها خوشتون نمیاد و خلاف جهت آب شنا کردن رو دوست دارید دلیلی بر این موضوع نیست که حتما باید بقیه هم با شما هم‌نظر باشند. توی تمام این کامنت هایی که نوشتید سعی کردید با دلیل تراشی و بهانه های واهی طوری وانمود کنید که یه سری از بازیها هیچ چیز خاصی نیستند و بیخودی خواهان دارند. همینکه این گفتگو قفل نشده تا هنوز بتونید اینجا هرچی دلتون میخواد رو تایپ کنید و کامنت بدید خیلی_.
از شروع تاپیک تا حالا خیلی جلوی خودم رو گرفتم که چیزی ننویسم ولی این کامنت شما دیگه واقعا روی مخ بود و هیچ جوری نمیشد از کنارش گذشت

موضوع گفتگو رو بخونید و به پست های این چند صفحه اخیر خودتون و کسانی که با هم بحث میکنید نگاه کنید اونوقت متوجه میشید. اینقدر کامنت های دارای اظهار نظرهای تخیلی نوشتید که ناظمین رو مجبور کردید کامنت ها رو حذف کنند. هر چیزی هم حدی داره. شما از یه سری از بازی‌ها خوشتون نمیاد و خلاف جهت آب شنا کردن رو دوست دارید دلیلی بر این موضوع نیست که حتما باید بقیه هم با شما هم‌نظر باشند. توی تمام این کامنت هایی که نوشتید سعی کردید با دلیل تراشی و بهانه های واهی طوری وانمود کنید که یه سری از بازیها هیچ چیز خاصی نیستند و بیخودی خواهان دارند. همینکه این گفتگو قفل نشده تا هنوز بتونید اینجا هرچی دلتون میخواد رو تایپ کنید و کامنت بدید خیلی_.
از شروع تاپیک تا حالا خیلی جلوی خودم رو گرفتم که چیزی ننویسم ولی این کامنت شما دیگه واقعا روی مخ بود و هیچ جوری نمیشد از کنارش گذشت
اولا دستت درد نکنه که خودت رو کنترل کردی، ممنون. دوما اینجا تا اونجا که من میدونم اسمش فروم هست و محل بحث و گفتگو. تا جایی که قوانین زیر پا گذاشته نشه هر کس باید ازاد باشه هر چی دوست داره بگه هر چقدر هم اشتباه. این که شما میای میگی من میخواستم بگم یه سری بازی ها هیچ چی نیستن نشون میده یا نخوندی حرف من رو یا اصلا متوجه نشدی چی میگم.
بعد هم همین پست شما و حرکت همون برادری که تا رسید به پست من یادش افتاد باید پاک شه چیزی رو ثابت میکنه که خیلی وقته bc بهش دچار شده. اینکه ناظمین یادشون میره وظیفشون چیه و تا کسی میاد بر خلاف حرفشون میگه تا حدی شاکی میشن که باید پست پاک شه. من نفهمیدم کجای قانون bc نوشته که کسی حق نداره بگه فلان بازی اونقدر ها هم خوب نیست. حالا کسی که ناظمه با حرف من مخالفه از نظرش دارم اشتباه میگم میاد پست پاک میکنه... یادش بخیر اون موقع که تازه عضو اینجا بودم این قوانین من دراوردی نبود.

اگر به پاک کردنه چرا فقط اين چند تا پست آخری پاک شده ؟
همين نشون ميده که به صورت سليقه اي پست ها مديريت ميشه....

ما که فن بازی در نیاوردیم و فن هم نیستیم ، خداییش بحث خوبی بود ، میزنن از ریشه پاک میکنن احتمالا کار یک ناظم هست .. به نظرم بجای پاک کردن قفل کنید بهتره کلا .

اگر به پاک کردنه چرا فقط اين چند تا پست آخری پاک شده ؟
همين نشون ميده که به صورت سليقه اي پست ها مديريت ميشه....
برو خدارو شکر کن که بنت نکردند. من دوبار الکی بن شدم، رفتم تو قسمت شکایات پست دادم که چرا بنم کردید ولی هیچ جوابی ندادند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or