Kingdom Under Fire 2 بر روی PS4 بهتر از نسخه ی PC است

Schürrle

کاربر سایت
49653125364331972325.jpg

طبق گفته های سازنده ی بازی Sang Youn Lee که اعتقاد داره کاربرن پلتفرم PC با شنیدن درباره ی اختلاف های بصری بسیار خشمگین خواهند شد نسخه ی PS4 بازی MMORPG یعنی Kingdom Under Fire 2 دارای "گرافیک بهتری" نسبت یه نسخه ی PC بازی است.

در گفتگو با سایت 2p.com در رابطه با اختلاف بین دو نسخه Lee اقرار کرد صحبت درمورد اختلاف ها در حال حاضر کمی دشوار است چون کاربران PC اگر درباره ی این اختلاف بشنوند بسیار خشمگین خواهند شد.نسخه ی PS4 گرافیک بسیار بهتری دارد.کیفیت گرافیک نسخه ی PS4 بسیار بهتر و بلاتر از نسخه ی PC خواهد بود.

هنوز مشخص نیست که تفاوت دو نسخه تا چه حد است.

Kingdom Under Fire 2 برای انتشار برای PC در ماه جاری برنامه ریزی شده است و Blueside قصد انتشار همزمان نسخه ی PS4 در سرتاسر اروپا و ژاپن و کره در سال جاری را دارد.توسعه دهنده ی بازی گفته که در حال گفتگو با Microsoft است و برای انتشار بازی برای XBOX ONE تلاش می کند.

منبع

داداش محض اطلاع من نسل قبل همه کنسول ها رو داشتم حتی nds...دلیل هم داشتم واسه این کارم. ولی بعد از این همه سال بازی کردن دیگه سلیقه ام عوض شده، واقعا وقت گذاشتم برای مثلا uncharted کلی تو کف بودم ولی بازی کردم و اصلا چیز دندون گیری واسم نبود. از نظر من tomb raider جدیده ازش بهتر بود. توی این نسل با توجه به تجربه ام توی نسل قبل، و اینکه دیگه اکثر بازی های multi platform روی pc هم میان به نظر من کسی چیز خاصی رو از دست نمیده فقط روی pc فوکوس کنه. اونجوری که شما میگی پس کسی که میخواد بهترین ها توی هر سبکی طبق گفته خودت رو تجربه کنه باید پس همه کنسول ها و pc رو بگیره حتی wii u. من به هیچ وجه که بهترین ها توی هر سبک فقط روی کنسول هست رو قبول ندارم!
سلیقه شما قابل تقدیره!
TLoU ،Uncharted ،GOW ،Halo ،GeoW ،Quantom Break و یه چند تا بازی third party مثل GTA ،RDR و ... اصلا بازیهای خاصی نیستن و از دست دادنشون هم بی اهمیته!
خوشم میاد خودت جواب خودتو میدی
lol.gif
من که مشکلی نمیبینم تو پست هام، مثلا اینکه میگم تجربه بازی این مُدینگ ها با تجربه بازی اصلی یکی نیست حرف غیر منطقیه؟
من بیشتر از درصد اندکی شباهت (کمتر از %10) چیزه دیگه ای بین این مُد و بازی اصلی نمیبینم، شما اگه نبینی حق داری چون موفق به تجربه همچین شاهکاری نشدی هنوز! هر وقت 1 ساعت نشستی پای GTA V اونوقت میفهمی!

شما میتونی به جای طفره رفتن از جواب، بگردی دنبالش بلکه فرجی شد یه جوری سَمبَلِش کردی!

آخرین ویرایش:
Rockstar هم لابد عقلش به این چیزا نمیرسیده، الکی GTA V ساخته 8-|
یعنی با توجه به این جوابت اگر در آینده قرار بر این شود که GTA V برای PC عرضه شه حداقل شما نباید خوشحال بشی از شنیدنش! چون مشابهشو بازی کردی دیگه! :)
(این سه شخصیت این مُد کجا و اون شخصیت های GTA V کجا، مثلا کو مایکل؟ کو خانوادش؟ دخترش، پسرش، همسرش ...، آخه چه طوری میشه با این شخصیتها ارتباط برقرار کرد؟ من که نمیدونم :-/)
یعنی واقعا لذت بازی کردن این مدینگها که توسط یه نفر یا نهایتش یه گروه کوچیک درست میشه با لذت بازی اصلی که توسط Rockstar ساخته میشه، یکیه؟ :) حالا بماند که از داستانش، شخصیت پردازیش و ... هم بی بهره میمونید :)
خوشم میاد خودت جواب خودتو میدی:lol:

سلیقه شما قابل تقدیره!
TLoU ،Uncharted ،GOW ،Halo ،GeoW ،Quantom Break و یه چند تا بازی third party مثل GTA ،RDR و ... اصلا بازیهای خاصی نیستن و از دست دادنشون هم بی اهمیته!

!

آینده خوانی شما هم قابل تقدیره و اینکه میدونیQuantum Break قراره 100% شاهکار بشه و 100% برای PC نخواهد اومد. همینه نمیشه با شما ها بحث کرد...چنان جو گیر تبلیغات میشید که بازی که هنوز ندیدید میارید وسط. بعد هم جالب اینه که کلا نسل قبل رو تو این عنوان ها خلاصه کردید بقیه انگار نه انگار. ته نکته اینجاس که کلا همه بازی های Nintendo رو قلم میگیرن، آخه میدونی بازی Mario واسه Hard core گیمر هایی مثل شما افت داره، بازی باید 18 سال به بالا با خون ریزی فراوان باشه!
واسه من نسل قبل بازی Vanquish یکی از بهترین بازی های نسل قبل بود و کاری کرد که Gow باید بره بوق بزنه جلوش. اون بازی هایی که شما گفتی خوبن ولی تابلو هست که شما کلا هر چی معروفتر بشه جایزه بگیره میچسبی بهش. همینکه کل خاطراتت از نسل قبل تو این چند تا عنوان خلاصه میشه معلومه. بقیه دوستان تلو بازی هم به همین منوال.

چند روز پیش دیدم تو شبکه من و ما و شما میگفت 6000 نوع سیب داریم. ولی در واقعیت همشون سیب هستن.
این بازی هایی که هم که شما میفرمایین کلی بازی، همشون برا من یه مدل هستن با رنگ و لعاب مختلف. واسه همین از PC فن بودن استعفا دادم.
چون فن یه پلتفرم بودن یعنی فن انحصاری هاش بودن هم شاملش میشه.
------------------------------------------
در مورد مد های گرافیکی که میگی،
این مدها برا چشم تعلیم ندیده و Public به به و چه چه به همراه داره.
ولی چشم تعلیم دیده از این رنگهای غلیظ و جلوه های شلوغ که فقط بدرد wallpaper میخوره دوری میکنه.
در ثانی ، همین مد ها کاری با سیستم میکنه که اشک سیستم رو در میاره. شاید فقط 5% گیمرها همچین سیستمی داشته باشن.
یه سر بزنین راهنمایی برا خرید سیستم همینجا ببینین اکثریت چی دارن .
------------------------------------------
در مورد قیمت خرید یه PC معمولی هم ،
بله . الان یه PC در حد کنسولها 2 تومن بیشتر نمیشه.
ولی باید دید 6 سال دیگه اون PC به لعنت خدا هم میارزه یا نه ؟
الان سیستم 6 سال پیش رو تو ادارات هم شاید استفاده نکنن. ولی کنسول 6 سال پیش هنوز هست و باز هم خواهد بود.

اگر میخوای موس و کیبوردی بگیری که 7-8 سال دووم بیاره هم کیفیت و هم کارایی باید 500 به بالا هزینه کنی.
وگرنه موس و کیبورد 50 تومنی 7 سال سهله 2 سال هم دووم نمیاره.
بله PC گیمینگ پر خرج نیست. فقط روز داره 3 تومن پیاده شی و 2 ماه بعد ازت 2 تومن وردارن.
من خودم 2 تا 780 گرفتم 2700 الان شده 1900. هنوز هم آک هستن. شکایتی ندارم.
میدونم چی گرفنم و چیکار دارم میکنم ولی PC گیمینگ ضررش خیلی زیاده.
تنها سودش متاسفانه پایرت خور بودنشه که اونم هم این دنیا رو میبازیم هم اون دنیا رو.

متاسفانه تقریبا با تمام چیزایی که گفتی مخالفم. به نظرم به شدت داری اعداد رو بالاتر از اون چیزی که واقعا هست می بری، ولی بحث رو ادامه نمیدم، چون هر چیزی می خواستم بگم تو پست های قبلی گفتم و دیگه مطلب جدیدی نیست که بخوام اضافه کنم.

هر کسی عقیده خودش. : دی

آینده خوانی شما هم قابل تقدیره و اینکه میدونیQuantum Break قراره 100% شاهکار بشه و 100% برای PC نخواهد اومد. همینه نمیشه با شما ها بحث کرد...چنان جو گیر تبلیغات میشید که بازی که هنوز ندیدید میارید وسط. بعد هم جالب اینه که کلا نسل قبل رو تو این عنوان ها خلاصه کردید بقیه انگار نه انگار. ته نکته اینجاس که کلا همه بازی های Nintendo رو قلم میگیرن، آخه میدونی بازی Mario واسه Hard core گیمر هایی مثل شما افت داره، بازی باید 18 سال به بالا با خون ریزی فراوان باشه!
واسه من نسل قبل بازی Vanquish یکی از بهترین بازی های نسل قبل بود و کاری کرد که Gow باید بره بوق بزنه جلوش. اون بازی هایی که شما گفتی خوبن ولی تابلو هست که شما کلا هر چی معروفتر بشه جایزه بگیره میچسبی بهش. همینکه کل خاطراتت از نسل قبل تو این چند تا عنوان خلاصه میشه معلومه. بقیه دوستان تلو بازی هم به همین منوال.
اینجا دیگه سلیقه اس که میگه .. شما برای من عجیبه که برات uncharted چیز خاصی نبوده و gow باید بره جلو vanquish بوق بزنه!!! شاید سلیقت خیلی خاص یا اقای خاصی یا که رو تعصب به pc حرف میزنی ولی به نظر من یکی مثلا rdr از دست بده واقعا انگار شی قیمتی از دست داده و کنسول به صرفه تر از pc هست ولی هر کی سلیقه ای داره
مثلا من برای انحصاری های سونی xbox فروختم و رفتم ps3 خریدم... یعنی به هر حال من فکر کردم چیزی از دست دادم .. ولی شما نظرت چیز دیگس.

شما سلیقتون خیلی خاصه ... وقتی Uncharted 2 Goty چیز دندون گیری نباشه و TR از اون بهتر باشه، فقط همین رو میشه گفت. یا اینکه Gow بره جلوی Vanquish بوق بزنه.

شما سلیقتون خیلی خاصه ... وقتی Uncharted 2 Goty چیز دندون گیری نباشه و TR از اون بهتر باشه، فقط همین رو میشه گفت. یا اینکه Gow بره جلوی Vanquish بوق بزنه.

اینجا دیگه سلیقه اس که میگه .. شما برای من عجیبه که برات uncharted چیز خاصی نبوده و gow باید بره جلو vanquish بوق بزنه!!! شاید سلیقت خیلی خاص یا اقای خاصی یا که رو تعصب به pc حرف میزنی ولی به نظر من یکی مثلا rdr از دست بده واقعا انگار شی قیمتی از دست داده و کنسول به صرفه تر از pc هست ولی هر کی سلیقه ای داره
مثلا من برای انحصاری های سونی xbox فروختم و رفتم ps3 خریدم... یعنی به هر حال من فکر کردم چیزی از دست دادم .. ولی شما نظرت چیز دیگس.

اول از همه اینکه بله، من منظورم همین هست که سلیقه ها بسیار متفاوته و کم نیستند کسانی که با بازی های به اصطلاح main stream ممکنه حال نکنن. جاش باشه بحث میشه کرد ولی من برای تک تک این نظر هام دلیل دارم که چطور برای مثال Uncharted مشکلاتی داره که tomb Raider نداره. یا حتی واسم خیلی عجیبه که کسی بیاد TLOU بازی کنه بعد به نظرش این بازی 10 از 10 باشه بدون هیچ اشکالی. اینکه از یه چیزی خوشتون بیاد بعد همزمان چشماتون رو اشکالاتش ببندید همین میشه.
بعد هم جفتتون دیگه دارید هر جور دوست دارید به هر قسمت که دوست دارید جواب میدید ها...آقای SHANSER شما چرا نرفتی Wii بخری؟ یه سری از بهترین بازی های نسل قبل فقط روی Wii اومد، کم هم بازی خوب نداشت چرا نرفتی 360 بفروشی به جاش Wii بگیری؟ این قضیه در مورد NDS هم صادق هست. لطفا جواب این رو بده.

arash1996 عزیز، من شاید خاص باشم ولی بیشتر این قضیه به نظر خودم بعد از مدت زیاد گیمر بودن (که افتخار نیست، نمیخوام پز بدم، سنم بالاس واسه همینه زمان زیادی گیمر بودم همین) و امتحان کردن انواع و اقسام بازی ها پیش میاد. یه جایی میرسی که اولین چیزی که واست مهمه این گرافیک بازی نیست...بله من PC دارم ولی آخرین چیز واسم گرافیم هست. اگه نبود الان BF4 رو ول نمی کردم Don`t Starve بازی کنم که به نظرم یکی از بهترین بازی هایی هست که تا حالا بازی کردم. واسه همینه تا Order 1800 رو دیدم نیومدم اینجا غش و ضعف کنم. آخرین بار که غش و ضعف کردم بعد رفت تو پاچم Lair بود...:-& شما خودت واقعا بیا Vanquish و GOW 3 رو بذار کنار هم، اصلا سوال، Vanquish رو بازی کردی؟

دوتاتون هم واسه من توضیح بدید که این کار که کنسول فن های عزیز میان بازی هایی که هنوز نیومدن رو به عنوان بازی که ارزش داره واسش کنسول خرید یعنی چی؟! یا اون دوستمون که هنوز خودش بازی Infamous رو بازی نکرده و تنها چیزی که میتونه دربارش به من بگه کیفیت گرافیک بازی هست، من چطور بیام بحث رو باهاش جدی بگیرم؟

اول از همه اینکه بله، من منظورم همین هست که سلیقه ها بسیار متفاوته و کم نیستند کسانی که با بازی های به اصطلاح main stream ممکنه حال نکنن. جاش باشه بحث میشه کرد ولی من برای تک تک این نظر هام دلیل دارم که چطور برای مثال Uncharted مشکلاتی داره که tomb Raider نداره. یا حتی واسم خیلی عجیبه که کسی بیاد TLOU بازی کنه بعد به نظرش این بازی 10 از 10 باشه بدون هیچ اشکالی. اینکه از یه چیزی خوشتون بیاد بعد همزمان چشماتون رو اشکالاتش ببندید همین میشه.
بعد هم جفتتون دیگه دارید هر جور دوست دارید به هر قسمت که دوست دارید جواب میدید ها...آقای SHANSER شما چرا نرفتی Wii بخری؟ یه سری از بهترین بازی های نسل قبل فقط روی Wii اومد، کم هم بازی خوب نداشت چرا نرفتی 360 بفروشی به جاش Wii بگیری؟ این قضیه در مورد NDS هم صادق هست. لطفا جواب این رو بده.

arash1996 عزیز، من شاید خاص باشم ولی بیشتر این قضیه به نظر خودم بعد از مدت زیاد گیمر بودن (که افتخار نیست، نمیخوام پز بدم، سنم بالاس واسه همینه زمان زیادی گیمر بودم همین) و امتحان کردن انواع و اقسام بازی ها پیش میاد. یه جایی میرسی که اولین چیزی که واست مهمه این گرافیک بازی نیست...بله من PC دارم ولی آخرین چیز واسم گرافیم هست. اگه نبود الان BF4 رو ول نمی کردم Don`t Starve بازی کنم که به نظرم یکی از بهترین بازی هایی هست که تا حالا بازی کردم. واسه همینه تا Order 1800 رو دیدم نیومدم اینجا غش و ضعف کنم. آخرین بار که غش و ضعف کردم بعد رفت تو پاچم Lair بود...:-& شما خودت واقعا بیا Vanquish و GOW 3 رو بذار کنار هم، اصلا سوال، Vanquish رو بازی کردی؟

دوتاتون هم واسه من توضیح بدید که این کار که کنسول فن های عزیز میان بازی هایی که هنوز نیومدن رو به عنوان بازی که ارزش داره واسش کنسول خرید یعنی چی؟! یا اون دوستمون که هنوز خودش بازی Infamous رو بازی نکرده و تنها چیزی که میتونه دربارش به من بگه کیفیت گرافیک بازی هست، من چطور بیام بحث رو باهاش جدی بگیرم؟
اگه اون قسمت اینفیمس پستت راجب منه ، دارم جواب میدم.
من اون بازی رو تمام قسمت های قبلش رو بازی کردم + DLC . با فرمول کلی بازی هم خیلی خیلی آشنا هستم. مثالم هم برای این بود که یه همچین سطح موشن کپچر رو به ندرت تو بازی های pc دیدم که میتونه برای یکی مهم باشه
وقتی طرف هی از hd تکسچر و .... صحبت میکنه پس گرافیک و این چیزا براش مهمه . برای همین من مثال زدم . نه چیز دیگه ای .
راستی راجب ونکویش هم باید بگم که بازی کردم و باید بگم گیم پلی بسیار سریعتر و پر هیجان تری داره ولی اصلا از لحاظ روند و شخصیت پردازی در حد گیرز نیست. در ضمن با این حال نمونه اش رو pc نیست و شما برای تجربه اش باید کنسول داشته باشی که میرسی باز به حرف من!
......
راجب آخرین ما ( نمیدونم چقدر براش وقت گذاشتی)
برای من زیاد گرافیکش مهم نبود . کلی بازی تو این موضوع هم اومده . ولی تنها بازی بود که حس زنده ماندن و پیوند شخصیت ها رو به این خوبی القا میکرد که نتیجه کار خوبی تیمی اعم از طراحی ، انیمشن ها ، موسیقی ، گیم پلی بود. حالا مسلما ایراداتی هم داشته ( هیچ بازی بدون نقص نیست)
ولی وقتی میگن یه چیزی خیلی خوبه برایند همه این موارد رو درنظر میگیرن نه اینکه یه ایراد پیدا کنند بعد بگند پس بازی شاهکار نیست!
شما برخورد دوگانه است یجورایی. مثلا یه بازی متوسط ( نسبتا خوب ) رو مثال میزنی ( که مسلما عاری از اشکال نیست) بعد بیای یه بازی تحصین شده رو میبری زیر سوال و میگی اون اشکال داره. و هر کس نظر شما رو رد کنه در جوابش میگی اسیر هایپ و تبلیغات شده و گرافیک شده.
به نظرت مخاطبت دارای قدرت درک نیست.
راجب غش و ضعف کردن زیاد باهات موافقم . ولی شما خیلی هم با دید منفی نگاه میکنی به بازی های کنسول

اختلاف بین دو نسخه Lee اقرار کرد صحبت درمورد اختلاف ها در حال حاضر کمی دشوار است چون کاربران PC اگر درباره ی این اختلاف بشنوند بسیار خشمگین خواهند شد.نسخه ی PS4 گرافیک بسیار بهتری دارد.کیفیت گرافیک نسخه ی PS4 بسیار بهتر و بلاتر از نسخه ی PC خواهد بود.
از این به بعد باید شاهد اینجور صحبت ها زیاد باشیم بخوای نخواید باید قبول کنیم ی کنسول مخصوص بازی طراحی و ساخته شده هست و بازی سازنها بیشتر تمرکزشان را رو بازیهای کنسولی قرار می دهن
حالا هم که دیگه دستشون باز شده از نظر سخت افزری رو ps4 10 برابر قوی تر از ps3هست !

aiat_gamer میگم اینجاست که بحث تنوع سلیقه ها پیش میاد چرا wii نگرفتم چون به بازی های اون سبکی و فانتزی علاقه ای ندارم ، میدونم خیلی افراد هستن که سنی ازشون گذشته ولی این بازی ها رو wii بازی میکنن ولی من علاقه ای ندارم و بخاطر یک mario ترغیب نمیشم wii بخرم چون ماریو خیلی دوست دارم و از بچگی بازی میکردم ..

داداش عزیز این چند قسمت که boldکردم خیلی برام عجیب بود شما خودت یه گیمر با سابقه هستی بنا به سخنان خودت خدایی tomb riderبنا به چه دلیل از uncartedبهتر بود؟ من نمگم tomb rider بازی بدی هست من خودم توی نسل 7 و 8 بازیش کردم خوشم هم اومد ولی اصلا به حد uncartedنمیرسه tlou چه مشکلاتی داشت ؟

سازنده QB امتحانشو پس داده، شکی تو شاهکار بودنش نیست!
در ضمن از کجا معلوم برای PC بیاد؟ فعلا که انحصاری هست و من هم دارم بر اساس حقایق فعلی صحبت میکنم :) این شمایید که دلتونو خوش کردید به یه سری احتمالات :)

من نسل قبل رو تو این عنوان ها خلاصه کردم؟ اصلا من حرفی از عناوین دیگه زدم؟ من میگم خنده داره که بخوای بگی با بازی نکردن این عناوین چیزه خاصیو از دست ندادی، من اصلا کاری به عناوین دیگه ندارم، این دو تا چه ربطی داره که با هم قاطیشون میکنی؟ 8-|

من بازیهای نینتندو رو بازی نکردم و نظری هم در موردشون ندارم، واسه همینم حرفی در موردشون نمیزنم، حرف نزدن دلیل بر بی ارزش شمردنشون میشه؟ 8-| وقتی اطلاعاتی در موردشون ندارم دلیلی نمیبینم در موردشونم صحبت کنم، یه فن نینتندو میتونه بیاد از انحصاریاش دفاع کنه :) تکرار مکررات، برداشت اشتباه و جواب دادن بر اساس همون برداشت! 8-|

Vanquish واسه شما خوب بود ولی دلیل نمیشه بر اساس علایق و سلایق خودت بیای تعریف کنی کدوم بازی چیزه خاصی هست یا نه! 8-| اینکه بخوای بگی یه بازی عنوان خاصی هست یا نه باید حدقل یه جمعی رو در نظر بگیری نه خودتو، جمع هم میشه همون نمرات بازی! :)

در مورد خاطراتم از نسل قبل هم من که حرفی در موردش نزدم نمیدونم بر چه اساسی این حرفا رو میزنی؟ (هوا آیا؟ 8-|) ولی الان میگم بهترین بازی نسل قبل برای من اول Alan Wake بعدشم Halo 4 بود بعد میرسه به انحصاریهای PS!

مثل اینکه شما PC بازها کلا عادت دارید در مورد چیزی که نمیدونید حرف بزنید و به جای دیگران براشون تصمیم گیری کنید! 8-|

اگه جواب درست و درمون داری بحثو ادامه بده والا اگه باز میخوای بیای بر اساس فرضیات (که مثلا شاید فلان بازی رو PC هم عرضه شه و ...) بیای و بحث کنی، از نظر من دیگه بحثی باقی نمیمونه (البته شما میتونی بیای و به فرضیات خودت ادامه بدی و در چندین پست مختلف، تکمیلشون کنی، مختارید!)
در مورد علایق دیگران هم وقتی چیزی ازشون نمیدونی صحبت نکنی سنگینتره!
ا حتی واسم خیلی عجیبه که کسی بیاد TLOU بازی کنه بعد به نظرش این بازی 10 از 10 باشه بدون هیچ اشکالی. اینکه از یه چیزی خوشتون بیاد بعد همزمان چشماتون رو اشکالاتش ببندید همین میشه.
این مورد هم الان خوندم دیدم بهتره جوابتو بدم چون یه جورایی به بحث خودمونم مربوط میشه!
تنها اشکالی که به TLoU وارده، مشکلات هوش مصنوعیشه که اگه در حد بازی ای مثل MGS میشد دیگه حرفی برای گفتن باقی نمیگذاشت والا تو هر زمینه دیگه اگه بخوای مقایسش کنی راحت از هر بازی دیگه ای بهتره ولی خُب ممکنه بعضیها ازش خوششون نیاد مثل خود من که با تمام شاهکار بودنش بازم جای AW رو برام پُر نکرد (من خودم AW رو 5-6 بار تموم کردم، هم رو کنسول هم رو PC ولی TLoU رو فقط 2 بار!) ولی این دیگه میشه نظر شخصی نه حقیقت!

آخرین ویرایش:
از این به بعد باید شاهد اینجور صحبت ها زیاد باشیم بخوای نخواید باید قبول کنیم ی کنسول مخصوص بازی طراحی و ساخته شده هست و بازی سازنها بیشتر تمرکزشان را رو بازیهای کنسولی قرار می دهن
حالا هم که دیگه دستشون باز شده از نظر سخت افزری رو ps4 10 برابر قوی تر از ps3هست !
امیدوارم به ارزوهاتون برسید!.فعلا بازی WD رو با اون تفاوت زیاد بین نسخه کنسولی و پی سی دریابید تا موج جدید بازیهایی که قراره نسخه کنسولی با کیفیت تر باشه برسه;)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

فقط یه نکته رو هم بگم دقیقا منظور سونی فنا از کنسول، محصولات سونی هست و انحصاریهای XB برای اینها پشیزی ارزش نداره .ولی حالا چی شده اینجا مدافع XBو دوستدار انحصاریهای XB شدند خدا داند:">
خوبه ادم همه جا یه جور باشه...
از بحث مقایسه گرافیکی رفتند تو قدرت سخت افزاری و از اونجا کار به فروش بازیها رسید بعدش تعداد انحصاری ها اومد وسط و بعد قیمتهای عجیبو غریب سخت افزاری رو نام بردند و در اخر دوباره رفت تو مقایسه گرافیکی!!!!
کلا یه بحث بی انتها و فرسایشی رو بعضی از فنا شروع کردند.

آخرین ویرایش:

اگه منم به گرافیک اهمیت میدادم که الآن نزدیک به 30 ساعت Dark Souls بازی نمیکردم. اگه Uncharted 2 مشکلاتی داره مطمئن باش TR بیشتر از اون داره. در ضمن هیچ گیمی بی ایراد نیست. وقتی TLoU از نظر این همه سایت 10 میگیره نشون از بی ایراد بودنش نیست، نشان از اینه که نکات منفیش در برابر نکات مثبتش خیلی خیلی کمه
من Vanquish رو فعلا بازی نکردم و GoW 1 رو هم تازه میخوام بازی کنم ولی نقد جفت بازی رو خوندم و میدونم Vanquish چه داستان آبکی ای داره و با وجود زمان کمش‌(5-6 ساعت) مولتی پلیر نداره که برای اینجور بازی ها خیلی لازمه.

من خودم به یه بازی مثل Order 1888 اطمینان ندارم و مثلا قرار نیست برای اون کنسول بخرم ولی اون تریلر U4 باعث شد که علاقه مند به خرید کنسول PS4 بشم حتی اگه هم ضعیف باشه‌(درصدش پایینه) اما برای ادامه داستانی که شروعش کردم انجامش میدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or