Kingdom Under Fire 2 بر روی PS4 بهتر از نسخه ی PC است

Schürrle

کاربر سایت
49653125364331972325.jpg

طبق گفته های سازنده ی بازی Sang Youn Lee که اعتقاد داره کاربرن پلتفرم PC با شنیدن درباره ی اختلاف های بصری بسیار خشمگین خواهند شد نسخه ی PS4 بازی MMORPG یعنی Kingdom Under Fire 2 دارای "گرافیک بهتری" نسبت یه نسخه ی PC بازی است.

در گفتگو با سایت 2p.com در رابطه با اختلاف بین دو نسخه Lee اقرار کرد صحبت درمورد اختلاف ها در حال حاضر کمی دشوار است چون کاربران PC اگر درباره ی این اختلاف بشنوند بسیار خشمگین خواهند شد.نسخه ی PS4 گرافیک بسیار بهتری دارد.کیفیت گرافیک نسخه ی PS4 بسیار بهتر و بلاتر از نسخه ی PC خواهد بود.

هنوز مشخص نیست که تفاوت دو نسخه تا چه حد است.

Kingdom Under Fire 2 برای انتشار برای PC در ماه جاری برنامه ریزی شده است و Blueside قصد انتشار همزمان نسخه ی PS4 در سرتاسر اروپا و ژاپن و کره در سال جاری را دارد.توسعه دهنده ی بازی گفته که در حال گفتگو با Microsoft است و برای انتشار بازی برای XBOX ONE تلاش می کند.

منبع

بله نظرم رو به صورت فکت دادم چون کاملا درسته و شما خودت هم نفهمیدی که با پستت داری حرف من رو تایید می کنی!:laughing:
هرکسی سلیقه ای داره و هرچی میخواد بازی می کنه!!!
یکم پست ها رو خوندن و فکر کردن قبل از نوشتن کار سختی نیست!!!
شما که هیچی ، ده مثل شما هم جمع بشن نمیتوند نظر شخصیشون رو به اسم فکت به بقیه اجبار کنند.
هر کسی سلیقه داره و هر چی میتونه بازی کنه درست.
ولی هر کی pc گیمر بوده باید از صبح تا شب خودشو رو با فلان چیز سرگرم کنه فقط نظر شماست و مصرفی به عنوان فکت نداره (کناربیا باهاش دوست من)
بعد هم من دارم میگم کسی که میخواد از هر سبکی بهترینا رو تجربه کنه . نیازمند یه کنسول هستش. شما میگی نه ( فقط داری چیز کاملا بدیهیه رد میکنی ) به هرحال هر جور راحتی ، نظر شما واقعیت رو تغییر نمیده.
بعدهم مثلا شما به من بگو یکی بخواد مثلا این رو ها بازی کنه روی pc دقیقا چه عنوان مشابه و هم ترازی رو پلتفرم pc داره؟!
1 . طرف مثلا اسم Gow رو شنیده میخواد رو pc عنوان هم تراز اون رو بازی کنه . دقیقا چیه رو بازی کنه
2. باز یکی پرسیده بازی روی پلتفرم pc مشابه گیرز داریم با همون گیم پلی و حس شوتر . داریم آیا؟
3. یا مثلا برای آخرین ما شما عنوان مشابهی سراغ دارید آیا با اون شخصیت پردازی عمیق؟!!
4. آیا بازی اول شخصی روی پلتفرم pc که اتفاقا خونه این سبک هم محسوب میشه . داریم که داستانش و کشش سری هیلو رو داشته باشی ، یه کرایسیس بود که اون رو بدترین شکل ممکن نابود کردند بازی های معروف دیگه هم که سالهاست تو خواب فراموشی فرو رفتند ( سری هاف لایف)
5. همچنین بازی مشابه رد دد روی pc معرفی کنید با همون کیفیت
6. راستی اون بازی شبیه فیلمه چیز بود به قول بعضی از دوستان . اها هوی رین! داریم آیا روی pc ؟!!! یا باید برم همون فارنهایت رو هی بازی کنم!!
7.یه اکشن ادونچر به خوش ساختی آنچارتد برای من رو پلتفرم pc معرفی کنید
8.بازی مشابه GTA V داریم آیا ؟!!! آها حواسم نبود میاد انشاا...
9. سری های متالگیر چی ؟!! اونم بیخیال میشیم
10. کینکت و دوستان هم که برای بچه ها ست اصلا بیخیالش
11. یه بازی به خوش ساختی infamous:ss به من بگید بازی کنم یه بازی open world با تم گرافیکی و موشن کپچر تو اون سطح بی زحمت!
12...........
حالا اون دوستان متعصبمون که از خوندن این مطلب الان رگ گردنشون قلمبه شده یه لحظه اروم باشن و بقیه مطلب رو بخونند
حالا اگه شما ( منظور شما کلی میباشد) قصد داشته باشید این عنوان ها رو که تو سبک خودشون جزء بهترینا محسوب میشن رو بازی کنی نیاز به یه کنسول کنار ابر سیستمتون دارید ( این میشه فکت، کنار بیاید باهاش لطفا)
اگر هم که شما با این عناوین و مشابه اونها حال نمیکنید که مسلما شما نیازی به کنسول ندارید و مسلما هم خیلی از بهترین ها رو تو این سبک ها تجربه نخواهید کرد ( اینم میشه فکت)
........
در ضمن راجب سبک استراتژیک که از سبک های مورد علاقه خودم هم هست . حتی این سبک هم دیگه اون فروغ و تنوع چند سال پیشش رو نداره و عناوین خوبش کم شده . هر چند تو این زمینه و بازی های MMO هنوز پلتفرم pc خوبه

- - -ویرایش - - -

اشتباه می کنی عزیز...

یه کارت گرافیک GTX 760 با 6 گیگ رم و یه سی پی یو و مادربرد متوسط مجموعا حدود 1400-1300 در میاد که با یه هارد معمولی میشه حدود یک و نیم. قطعات دیگه هم که انقدرها گرون نیستند. این یه حساب سرانگشتی هستش و نمی خوام بحث رو ببریم به سمت سخت افزار، ولی مطمئن باش همین سیستم ساده تا 3-2 سال کاملا از ارتقا دادن بی نیازت می کنه.

مساله دیگه این که توی PC شما یه سری پولیتیک هایی می تونی بزنی که عملا مخارجت رو خیلی کمتر می کنه. مثلا این که قطعاتی که به مرور زمان تغییر محسوسی نمی کنند مثل کیس، پاور، ماوس، کی برد، مانیتور و... رو شما می تونی هر 8-7 سال یک بار آپگرید کنی، نه هر 3-2 سال یک بار! همون بار اول یه دونه خوبش رو می گیری می گذاری N سال بمونه، و فقط زمانی ارتقا میدی که دیگه با همون پیشرفت کندش هم قدیمی شده باشه. همین کار خودش کلی مخارج آدمو کم می کنه.

PC Gaming اصلا انقدری که یه عده فکر می کنند پرخرج نیست. فقط کافیه توی بازار سخت افزار کامپیوتر سیاست داشته باشی و خرید کردن بلد باشی و خرید اضافی و بیخودی نکنی (که البته بعضی PC Gamer ها این اشتباه رو می کنند). همین...

دوست عزیزم من خودم هم مثل شما این چیزا رو میدونم ولی
همین الان قیمت یه پردازنده متوسط که قرار باشه باکیفیت بهتری از کنسول های نسل جدید بازی ها رو اجرا کنه با مین متوسط ( نه Low end) حداقل میشه 900 . 250 دیگه بذار برای 8 گیگ رم ( تقریبا برای این نسل جواب میده)+ همون 760 از یه برند پدر و مادر دار حدود 800 تا 900 آب میخوره + یه پاور درست حسابی برای ساپورت این ماجرا 220 تا 250 حداقل+ هارد و کیس و ...= 2450 .
حالا از خرید مانیتور فول اچی دی هم که یهچیزی حدود 800 هست بگذریم .
این میشه سیستم متوسط از این پایینتر هم میشه ولی الزاما با کیفیت بالاتر از کنسول ها نسل جدید نخواهد شد و میشه متوسط رو به پایین

- - -ویرایش - - -

اتفاقا اون دوستمون داشت نظرشو به عنوان فکت به خوردمون میداد (داشتن کنسول کنار PC ضروریه) ما میگفتیم ضروری نیست سلیقه ایه! :d همین حرفی که شما زدی!

من چیزی به خورد شما ندادم . منظورم همونه که تو سطر اول گفتم . اون میشه فکت نه نظر من ، که بخوام به خوردتون بدم . اگه شما میگی غیر از اینه و میشه اون عناوین رو بدون داشتن کنسول تجربه کرد . راهش رو به ما هم نشون بده

آخرین ویرایش:
یکی هم جواب ما رو بده بد نیست ها!

شما فعلا آف تاپیکی! :d

[TABLE="class: infobox hproduct, width: 264"]
[TR]
[TD="align: left"]Release date(s)[/TD]
[TD="align: left"]Korea and South East Asia, first half of 2014. Western Countries mid 2014. PS4 is mid - late 2014[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

از اونجایی هم که بازی MMORPG هست قاعدتا فقط آنلاینه!

ماهی جان تو که دبگه منو از قدیم خوب میشناسی ی سری عنوان هسست که تو خواب هم برایpc نمیاد همین چند زوز پیش داشتیم با دوستام عناوینی که رو 2 تا کنسول تست کرده بودیم را نگاه می کردیم بالای 60تاعنوان بود حالا شاید بالای 40تاش هم انحصاری 2 تا کنسول
به نظرم کسی که اینها را تست نکرده باشه نمی شه اسم خودشو بزار گیمر
حسین جان در مورد داشتن یا نداشتن کنسول هر PC گیمری یه سلیقه ای داره که قابل احترامه. من شخصا خودم نسل قبل کنسول هم داشتم (XBOX 360)، با همین فکر که یه سری بازی هایی که مخصوص کنسول هست رو هم تجربه کنم. مثل سری تکن و مرتال کمبت که از قدیم دوست شون داشتم، یا ادامه سری Halo که نسخه یک و دوش رو که روی PC بازی کرده بودم و دوست داشتم ادامه اش رو ببینم. ولی متاسفانه انقدر برای FPS به ماوس و کی برد عادت دارم که اصلا با کنترلر نتونستم کنار بیام و تکن و مرتال کمبت هم که هر دوشون برای PC اومدن یا در آینده میان.

یه جورایی خاک خورد این بنده خدا زیر دست من!
128fs4765852.gif

دوست عزیزم من خودم هم مثل شما این چیزا رو میدونم ولی
همین الان قیمت یه پردازنده متوسط که قرار باشه باکیفیت بهتری از کنسول های نسل جدید بازی ها رو اجرا کنه با مین متوسط ( نه Low end) حداقل میشه 900 . 250 دیگه بذار برای 8 گیگ رم ( تقریبا برای این نسل جواب میده)+ همون 760 از یه برند پدر و مادر دار حدود 800 تا 900 آب میخوره + یه پاور درست حسابی برای ساپورت این ماجرا 220 تا 250 حداقل+ هارد و کیس و ...= 2450 .
حالا از خرید مانیتور فول اچی دی هم که یهچیزی حدود 800 هست بگذریم .
این میشه سیستم متوسط از این پایینتر هم میشه ولی الزاما با کیفیت بالاتر از کنسول ها نسل جدید نخواهد شد و میشه متوسط رو به پایین
والا نظرتون محترمه و معلومه تسلط هم دارید به سخت افزار، ولی من تو چند تا مساله موافق نظرتون نیستم:

اولا اگر می خواید قیمت مانیتور رو توی PC حساب کنید باید اون طرف هم قیمت Display رو (که احتمالا یه تلویزیون پیشرفته چند میلیون تومنیه) به هزینه کنسول اضافه کنید، بعد هزینه دو طرف رو با هم مقایسه کنید.

دوما شما قطعات رو خیلی بالا گرفتید. به نظر من بازی به مدت 3-2 سال با کیفیت مساوی یا بهتر از کنسول، با یه کارت در حد GTX 760 (که قطعا مهم ترین قطعه برای اکثر بازی هاست) و یه CPU چهار هسته ای جدید AMD و یه مادربرد خوب AsRock و 3 تا رم 2 گیگ به راحتی قابل انجامه و این قیمتش از اینی که شما گفتید خیلی کمتر در میاد.

سوما حتی اگر همون دو و نیم میلیون رو هم در نظر بگیریم، الان مدت هاست که بچه های کنسول باز دارن میگن PC گیمینگ پول خون پدر آدم در میاد! به نظر شما این همه دعوا سر 500 هزار تومنه؟ یعنی کنسول در میاد 2 میلیون و PC دو و نیم میلیون؟ مطمئن باشید توی ذهن خیلی ها اختلاف در این حد نیست، یعنی یه عده کثیری فکر می کنند پی سی گیمینگ با زیر 6-5 میلیون قابل پیاده کردن نیست (پست های مکرر 3000 دلاری رو خودت دیدی تو صفحه های قبل قطعا) و میگن پی سی چندین برابر کنسول هزینه داره، که بحث من هم با همین گروهه.

من فن پی سی نیستم و در آینده اگه کراش تایید بشه برای ps4 حتما میخرمش و شاید حتی کراش هم نیاد به احتمال ۷۰ درصد بخرم

اما چیزی که پی سی گیمینگ رو برای ایران جذاب کرده هزینه پایین بازی ها هست.

من پارسال ac iv, battlefield 4 call of duty ghost n4s rivals رو با حدود ۵۰ تومن هزینه بازی کردم و هنوزم نصب شدشون و دیسکشون موجوده.

اما اگه همین بازی هارو روی ps4 میخواستم بخرم برام راحت ۱ تومن اب میخورد.به نظرم نسلی که کنسول هک نشده باید یه پی سی قوی داشته باشی تا بازی های غیر انحصاری رو با هزینه بسیار کمتر بخری
.------
ولی انصافا چطور اینا روشون شده بگن بازی رو ps4 بهتره؟خونه بالاش مساوی بود مگه اینکه پورت باشه:دی

در تایید حرف دوستان ،کسی که تو این سه چهار سال اخیر بسیاری از عناوین برجسته مشترک بین پی سی و کنسول رو فقط روی کنسول بازی کرده اگه با یک pc game متوسط اما به لحاظ گرافیک بروز اون بازیها رو یه بار دیگه بازی کنه می بینه که آنچه رو کنسول بازی کرده اند شبح و نمایی از اون بازیها بوده نه خود اون بازیها( به لحاظ گرافیکی ) مثل این که بازیهای ps2 رو تا آخر برای ps1 ایمپورت کنن و یه نفر اونها رو بر روی ps1 بازی کنه و فکر کنه کنسولش اون بازیها رو اجرا کرده
این قضیه در سه چهار سال آخر کنسولها در غالب بازیها جریان داره به استثناء چند مورد بازی انحصاری

اگه کنسولهای نسل جدید هک نشن حد اقل تا چند سال دیگه
وکسی نتونه همه بازیها رو قرضی بازی کنه و بخواد ماهی دو سه تا بازی جدید بگیره به نظر شما مثلا هزینه 30 تا بازی اورجینال یک کنسول در عرض یک سال چه قدر می شه

البته خیلی ها آرزو دارند که هک بشه وبتونن بلکه حتی هر دو کنسول رو تهیه کنن و دلی از عذای انحصاریها در بیارن :d
اما اگه نشد ؟
البته یه سری عشق گیمن و برای اونها هزینه بازیهای اورجینال مهم نیست .

اولا اگر می خواید قیمت مانیتور رو توی PC حساب کنید باید اون طرف هم قیمت Display رو (که احتمالا یه تلویزیون پیشرفته چند میلیون تومنیه) به هزینه کنسول اضافه کنید، بعد هزینه دو طرف رو با هم مقایسه کنید.

دوما شما قطعات رو خیلی بالا گرفتید. به نظر من بازی به مدت 3-2 سال با کیفیت مساوی یا بهتر از کنسول، با یه کارت در حد GTX 760 (که قطعا مهم ترین قطعه برای اکثر بازی هاست) و یه CPU چهار هسته ای جدید AMD و یه مادربرد خوب AsRock و 3 تا رم 2 گیگ به راحتی قابل انجامه و این قیمتش از اینی که شما گفتید خیلی کمتر در میاد.

نکته بسیار خوبی اشاره کردی...هر کس میاد از خرج کنسول حرف میزنه رسما بیخیال TV میشه. اگر میخواید با کیفیت بالا بازی کنید هر 4-5 سال نیازه TV رو به آخرین مدل ها update کنید که خودش هر سری قدر یه pc متوسط خرج داره. اون کسانی که میان میگن بازی روی صفحه TV 40 اینچی یه چیز دیگس یه جوری می گن انگار TV رو مجانی روی کنسول دادن بهشون...

بعد هم من دارم میگم کسی که میخواد از هر سبکی بهترینا رو تجربه کنه . نیازمند یه کنسول هستش. شما میگی نه ( فقط داری چیز کاملا بدیهیه رد میکنی ) به هرحال هر جور راحتی ، نظر شما واقعیت رو تغییر نمیده.
بعدهم مثلا شما به من بگو یکی بخواد مثلا این رو ها بازی کنه روی pc دقیقا چه عنوان مشابه و هم ترازی رو پلتفرم pc داره؟!
1 . طرف مثلا اسم Gow رو شنیده میخواد رو pc عنوان هم تراز اون رو بازی کنه . دقیقا چیه رو بازی کنه
2. باز یکی پرسیده بازی روی پلتفرم pc مشابه گیرز داریم با همون گیم پلی و حس شوتر . داریم آیا؟
3. یا مثلا برای آخرین ما شما عنوان مشابهی سراغ دارید آیا با اون شخصیت پردازی عمیق؟!!
4. آیا بازی اول شخصی روی پلتفرم pc که اتفاقا خونه این سبک هم محسوب میشه . داریم که داستانش و کشش سری هیلو رو داشته باشی ، یه کرایسیس بود که اون رو بدترین شکل ممکن نابود کردند بازی های معروف دیگه هم که سالهاست تو خواب فراموشی فرو رفتند ( سری هاف لایف)
5. همچنین بازی مشابه رد دد روی pc معرفی کنید با همون کیفیت
6. راستی اون بازی شبیه فیلمه چیز بود به قول بعضی از دوستان . اها هوی رین! داریم آیا روی pc ؟!!! یا باید برم همون فارنهایت رو هی بازی کنم!!
7.یه اکشن ادونچر به خوش ساختی آنچارتد برای من رو پلتفرم pc معرفی کنید
8.بازی مشابه GTA V داریم آیا ؟!!! آها حواسم نبود میاد انشاا...
9. سری های متالگیر چی ؟!! اونم بیخیال میشیم
10. کینکت و دوستان هم که برای بچه ها ست اصلا بیخیالش
11. یه بازی به خوش ساختی infamous:ss به من بگید بازی کنم یه بازی open world با تم گرافیکی و موشن کپچر تو اون سطح بی زحمت!
12...........

یه روزی روزگاری میرسه شما درک میکنی که هر PLATFORM بازی های مخصوص خودش رو داره و اینکه شما ازش خبر نداری دلیل نمیشه...PC هم بازی هایی داره که شما تو خواب نمی بینی...
بعد هم شما کنسول های نسل جدید رو داری؟ کدوم رو تا حالا خریدی؟ اگر نخریدی، دلیلش چیه؟ یه سوال دیگه، شما الان دو تا کنسول داری انگار، کدومشون هک شدن؟

آخرین ویرایش:
نکته بسیار خوبی اشاره کردی...هر کس میاد از خرج کنسول حرف میزنه رسما بیخیال TV میشه. اگر میخواید با کیفیت بالا بازی کنید هر 4-5 سال نیازه TV رو به آخرین مدل ها update کنید که خودش هر سری قدر یه pc متوسط خرج داره. اون کسانی که میان میگن بازی روی صفحه TV 40 اینچی یه چیز دیگس یه جوری می گن انگار TV رو مجانی روی کنسول دادن بهشون...
برادر من تلویزیون رو که برای کنسول نمیخرن ولی مانیتور رو برای PC میخرند.
مثلا خودمون قبل از اینکه PS3 بگیرم حدود 7 سال پیش‌(درست یادم نیست) TV گرفتیم و 1080 هم هست. اگه PS4 هم بگیرم هم با توجه به اینکه حداکثر گرافیک کنسول 1080 هست میتونم ازش استفاده کنم. ولی فکر کنم شما هر 4-5 سال تلویزیون میگیرید که موردی هم نداره ولی همه مثل شما نیستند.

برادر من تلویزیون رو که برای کنسول نمیخرن ولی مانیتور رو برای PC میخرند.
مثلا خودمون قبل از اینکه PS3 بگیرم حدود 7 سال پیش‌(درست یادم نیست) TV گرفتیم و 1080 هم هست. اگه PS4 هم بگیرم هم با توجه به اینکه حداکثر گرافیک کنسول 1080 هست میتونم ازش استفاده کنم. ولی فکر کنم شما هر 4-5 سال تلویزیون میگیرید که موردی هم نداره ولی همه مثل شما نیستند.

برادر من هم برای PC خودم مانیتور نگرفتم. روی همون TV که کنسول ها بهش وصل هست بازی میکنم که فکر میکنم این کار داره همه گیر تر میشه پس نیازی نیست حتما مانیتور خرید. شما میشه بگی مدل TV که 7 سال قبل گرفتی و 1080 حقیقی هست چیه؟ این رو بدون که خیلی از TV 1080 حقیقی نیستن با اینکه میتونی این resolution رو روشون انتخاب کنی. خیلی هاشون refresh rate بالایی ندارن، من به شخصه دیدم یکی از دوستان BF باز حرفه ایم روی کنسول رفت یه مانتیور جدا خرید برای اینکه میگفت refresh rate رو TV که تازه خریده بود به اندازه کافی بالا نیست. بعد هم این حرف شما میشه مثل update کردن تکه تکه PC، هر کسی با هر بار PC خریدن هم نمیره همه تکه ها رو از اول بخره...

واه واه واه
مگه گرافیک و گیم پلی tlou رو میشه روی پی سی بازی کرد
تلو اینقدر قوی بود که جای هیچ بحثی باقی نمیزاره
این بازی کاری کرد پس سی های 2000 دلاری امروز هم نمیتونن انجام بدن

واه واه واه

تاریخ ثبت نام که تابلو اسمت که تابلو همه کنسول ها رو هم ادد کردی اونم تابلو تر برو با user اصلی خوت بیا عزیزم :d

واه واه واه
نه والا نمیشه اصلا روی PC بازی کرد . هنوز ما بدبخت ها داریم Red Alert و Quake 3 Arena بازی میکنیم مگر بازی دیگه هم برای PC منتشر شده ؟ :))
جدی ؟ باور کن نمیدونستم Tlou بازی قوی هست ! شما هم نگی Tlou یکی از بهترین عناوین نسل 7 هست و خواهد بود :|
خواهش میکنم حداقل اگر برای خودتون احترام قائل نیستید ، سطح فروم رو پایین نیارید ! لطف بفرمایید مشخصات این PC با قیمت 2000 دلار رو ذکر کنید
تا شاید ما به راه راست هدایت بشیم . وقتی ذره ای از سخت افزار PC اطلاعی ندارید تکرار کردن مزخرفاتی مثل " کارت 3000 دلاری " ، " PC با قیمت N هزار دلار ! "
هیچ تاثیری نداره . متاسفانه بعضی ها هنوز به این سطح از درک و فهم نرسیدن که عقاید مزخرف خودشون رو بقیه تحمیل نکنن
البته مختص شما نیست فقط =))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or