بله نظرم رو به صورت فکت دادم چون کاملا درسته و شما خودت هم نفهمیدی که با پستت داری حرف من رو تایید می کنی!:laughing:
هرکسی سلیقه ای داره و هرچی میخواد بازی می کنه!!!
یکم پست ها رو خوندن و فکر کردن قبل از نوشتن کار سختی نیست!!!
شما که هیچی ، ده مثل شما هم جمع بشن نمیتوند نظر شخصیشون رو به اسم فکت به بقیه اجبار کنند.
هر کسی سلیقه داره و هر چی میتونه بازی کنه درست.
ولی هر کی pc گیمر بوده باید از صبح تا شب خودشو رو با فلان چیز سرگرم کنه فقط نظر شماست و مصرفی به عنوان فکت نداره (کناربیا باهاش دوست من)
بعد هم من دارم میگم کسی که میخواد از هر سبکی بهترینا رو تجربه کنه . نیازمند یه کنسول هستش. شما میگی نه ( فقط داری چیز کاملا بدیهیه رد میکنی ) به هرحال هر جور راحتی ، نظر شما واقعیت رو تغییر نمیده.
بعدهم مثلا شما به من بگو یکی بخواد مثلا این رو ها بازی کنه روی pc دقیقا چه عنوان مشابه و هم ترازی رو پلتفرم pc داره؟!
1 . طرف مثلا اسم Gow رو شنیده میخواد رو pc عنوان هم تراز اون رو بازی کنه . دقیقا چیه رو بازی کنه
2. باز یکی پرسیده بازی روی پلتفرم pc مشابه گیرز داریم با همون گیم پلی و حس شوتر . داریم آیا؟
3. یا مثلا برای آخرین ما شما عنوان مشابهی سراغ دارید آیا با اون شخصیت پردازی عمیق؟!!
4. آیا بازی اول شخصی روی پلتفرم pc که اتفاقا خونه این سبک هم محسوب میشه . داریم که داستانش و کشش سری هیلو رو داشته باشی ، یه کرایسیس بود که اون رو بدترین شکل ممکن نابود کردند بازی های معروف دیگه هم که سالهاست تو خواب فراموشی فرو رفتند ( سری هاف لایف)
5. همچنین بازی مشابه رد دد روی pc معرفی کنید با همون کیفیت
6. راستی اون بازی شبیه فیلمه چیز بود به قول بعضی از دوستان . اها هوی رین! داریم آیا روی pc ؟!!! یا باید برم همون فارنهایت رو هی بازی کنم!!
7.یه اکشن ادونچر به خوش ساختی آنچارتد برای من رو پلتفرم pc معرفی کنید
8.بازی مشابه GTA V داریم آیا ؟!!! آها حواسم نبود میاد انشاا...
9. سری های متالگیر چی ؟!! اونم بیخیال میشیم
10. کینکت و دوستان هم که برای بچه ها ست اصلا بیخیالش
11. یه بازی به خوش ساختی infamous:ss به من بگید بازی کنم یه بازی open world با تم گرافیکی و موشن کپچر تو اون سطح بی زحمت!
12...........
حالا اون دوستان متعصبمون که از خوندن این مطلب الان رگ گردنشون قلمبه شده یه لحظه اروم باشن و بقیه مطلب رو بخونند
حالا اگه شما ( منظور شما کلی میباشد) قصد داشته باشید این عنوان ها رو که تو سبک خودشون جزء بهترینا محسوب میشن رو بازی کنی نیاز به یه کنسول کنار ابر سیستمتون دارید ( این میشه فکت، کنار بیاید باهاش لطفا)
اگر هم که شما با این عناوین و مشابه اونها حال نمیکنید که مسلما شما نیازی به کنسول ندارید و مسلما هم خیلی از بهترین ها رو تو این سبک ها تجربه نخواهید کرد ( اینم میشه فکت)
........
در ضمن راجب سبک استراتژیک که از سبک های مورد علاقه خودم هم هست . حتی این سبک هم دیگه اون فروغ و تنوع چند سال پیشش رو نداره و عناوین خوبش کم شده . هر چند تو این زمینه و بازی های MMO هنوز پلتفرم pc خوبه
- - -ویرایش - - -
اشتباه می کنی عزیز...
یه کارت گرافیک GTX 760 با 6 گیگ رم و یه سی پی یو و مادربرد متوسط مجموعا حدود 1400-1300 در میاد که با یه هارد معمولی میشه حدود یک و نیم. قطعات دیگه هم که انقدرها گرون نیستند. این یه حساب سرانگشتی هستش و نمی خوام بحث رو ببریم به سمت سخت افزار، ولی مطمئن باش همین سیستم ساده تا 3-2 سال کاملا از ارتقا دادن بی نیازت می کنه.
مساله دیگه این که توی PC شما یه سری پولیتیک هایی می تونی بزنی که عملا مخارجت رو خیلی کمتر می کنه. مثلا این که قطعاتی که به مرور زمان تغییر محسوسی نمی کنند مثل کیس، پاور، ماوس، کی برد، مانیتور و... رو شما می تونی هر 8-7 سال یک بار آپگرید کنی، نه هر 3-2 سال یک بار! همون بار اول یه دونه خوبش رو می گیری می گذاری N سال بمونه، و فقط زمانی ارتقا میدی که دیگه با همون پیشرفت کندش هم قدیمی شده باشه. همین کار خودش کلی مخارج آدمو کم می کنه.
PC Gaming اصلا انقدری که یه عده فکر می کنند پرخرج نیست. فقط کافیه توی بازار سخت افزار کامپیوتر سیاست داشته باشی و خرید کردن بلد باشی و خرید اضافی و بیخودی نکنی (که البته بعضی PC Gamer ها این اشتباه رو می کنند). همین...
دوست عزیزم من خودم هم مثل شما این چیزا رو میدونم ولی
همین الان قیمت یه پردازنده متوسط که قرار باشه باکیفیت بهتری از کنسول های نسل جدید بازی ها رو اجرا کنه با مین متوسط ( نه Low end) حداقل میشه 900 . 250 دیگه بذار برای 8 گیگ رم ( تقریبا برای این نسل جواب میده)+ همون 760 از یه برند پدر و مادر دار حدود 800 تا 900 آب میخوره + یه پاور درست حسابی برای ساپورت این ماجرا 220 تا 250 حداقل+ هارد و کیس و ...= 2450 .
حالا از خرید مانیتور فول اچی دی هم که یهچیزی حدود 800 هست بگذریم .
این میشه سیستم متوسط از این پایینتر هم میشه ولی الزاما با کیفیت بالاتر از کنسول ها نسل جدید نخواهد شد و میشه متوسط رو به پایین
- - -ویرایش - - -
اتفاقا اون دوستمون داشت نظرشو به عنوان فکت به خوردمون میداد (داشتن کنسول کنار PC ضروریه) ما میگفتیم ضروری نیست سلیقه ایه! :d همین حرفی که شما زدی!
من چیزی به خورد شما ندادم . منظورم همونه که تو سطر اول گفتم . اون میشه فکت نه نظر من ، که بخوام به خوردتون بدم . اگه شما میگی غیر از اینه و میشه اون عناوین رو بدون داشتن کنسول تجربه کرد . راهش رو به ما هم نشون بده