Kingdom Under Fire 2 بر روی PS4 بهتر از نسخه ی PC است

Schürrle

کاربر سایت
49653125364331972325.jpg

طبق گفته های سازنده ی بازی Sang Youn Lee که اعتقاد داره کاربرن پلتفرم PC با شنیدن درباره ی اختلاف های بصری بسیار خشمگین خواهند شد نسخه ی PS4 بازی MMORPG یعنی Kingdom Under Fire 2 دارای "گرافیک بهتری" نسبت یه نسخه ی PC بازی است.

در گفتگو با سایت 2p.com در رابطه با اختلاف بین دو نسخه Lee اقرار کرد صحبت درمورد اختلاف ها در حال حاضر کمی دشوار است چون کاربران PC اگر درباره ی این اختلاف بشنوند بسیار خشمگین خواهند شد.نسخه ی PS4 گرافیک بسیار بهتری دارد.کیفیت گرافیک نسخه ی PS4 بسیار بهتر و بلاتر از نسخه ی PC خواهد بود.

هنوز مشخص نیست که تفاوت دو نسخه تا چه حد است.

Kingdom Under Fire 2 برای انتشار برای PC در ماه جاری برنامه ریزی شده است و Blueside قصد انتشار همزمان نسخه ی PS4 در سرتاسر اروپا و ژاپن و کره در سال جاری را دارد.توسعه دهنده ی بازی گفته که در حال گفتگو با Microsoft است و برای انتشار بازی برای XBOX ONE تلاش می کند.

منبع

عزیز من ، در این که pc های متوسط رو به بالا در حد یه کنسول ، شاید هم یه مقدار بهتر میتونه بازی ها مشترک رو اجرا کنه شکی نیست ولی مسلما در بازار وطنی تهیه یه pc متوسط رو به بالا با قطعات کامل مسلما بالای 2.5 اب میخوره . من طرفدار pc هستم ولی اصلا نمیتونم مثل شما انقدر با تعصب نگاه کنم. اگه گیمر باشید واقعا وجود یه کنسول حتی کنار pc قدرتمند ضروری هست .

اشتباه می کنی عزیز...

یه کارت گرافیک GTX 760 با 6 گیگ رم و یه سی پی یو و مادربرد متوسط مجموعا حدود 1400-1300 در میاد که با یه هارد معمولی میشه حدود یک و نیم. قطعات دیگه هم که انقدرها گرون نیستند. این یه حساب سرانگشتی هستش و نمی خوام بحث رو ببریم به سمت سخت افزار، ولی مطمئن باش همین سیستم ساده تا 3-2 سال کاملا از ارتقا دادن بی نیازت می کنه.

مساله دیگه این که توی PC شما یه سری پولیتیک هایی می تونی بزنی که عملا مخارجت رو خیلی کمتر می کنه. مثلا این که قطعاتی که به مرور زمان تغییر محسوسی نمی کنند مثل کیس، پاور، ماوس، کی برد، مانیتور و... رو شما می تونی هر 8-7 سال یک بار آپگرید کنی، نه هر 3-2 سال یک بار! همون بار اول یه دونه خوبش رو می گیری می گذاری N سال بمونه، و فقط زمانی ارتقا میدی که دیگه با همون پیشرفت کندش هم قدیمی شده باشه. همین کار خودش کلی مخارج آدمو کم می کنه.

PC Gaming اصلا انقدری که یه عده فکر می کنند پرخرج نیست. فقط کافیه توی بازار سخت افزار کامپیوتر سیاست داشته باشی و خرید کردن بلد باشی و خرید اضافی و بیخودی نکنی (که البته بعضی PC Gamer ها این اشتباه رو می کنند). همین...

....قطعا تو ی چیزایی رو نمیدونیی ...انچارتد 4 فقط طراحی صورته دل خودتو خوش نکن نسل قبلم همین بود.
انچارتد فقط طراحی صورت بود :-o8-|
یا خدا یعنی اون مراحل متنوع مثل صحرا و اون گرد و خبار و شن ها و ... حتمن کار پیش پا افتاده ای بوده روی یه کنسول نسل قبلی /:)
------------
در کل مقایسه pc و کنسول در بازیهای مولتی خنده دار و صد البته اشتباه چون از هر نظر pc قطعات برتر و گرونتری داره و برتری pc کامل معلومه.
تنها میشه از نظر تنوع بازیها این دو پلتفرم رو مقایسه کرد که با توجه به نوع سلیقه بازیباز گرایش یه یه طرف میتونه بیشتر باشه نه اینکه کلن نفی کنه هر چی که بر خلاف سلیقش بود!

شما درست میگین pc گیمر خلاصه شده تو دیابلو؟؟؟لول همون دیابلو هم که رو کنسول امد .
البته بیش از این هم ازتون انتظار نباید داششت؟؟
ماهی جان تو که دبگه منو از قدیم خوب میشناسی ی سری عنوان هسست که تو خواب هم برایpc نمیاد همین چند زوز پیش داشتیم با دوستام عناوینی که رو 2 تا کنسول تست کرده بودیم را نگاه می کردیم بالای 60تاعنوان بود حالا شاید بالای 40تاش هم انحصاری 2 تا کنسول
به نظرم کسی که اینها را تست نکرده باشه نمی شه اسم خودشو بزار گیمر

آخرین ویرایش:
چی میگی شما؟؟؟
مگه هر کسی باید هر بازی میاد و هست رو بازی کنه؟؟
هرکی هر سبکی و هر چیزی دوست داره بازی می کنه، یکی مثل من سه ماه صبح و شب فقط Hearthstone و دیابلو میزنه و کاری به بازی های جدیدی که میاد نداره یکی هم میره فقط بخش تک نفره بازی های جدیدی که دوست داره رو بازی می کنه!!
هر کی هرچی دوست داره بازی می کنه و تو این زمینه PC سلیقه های متفاوت تری رو پوشش میده!!

عزیزم یه لیوان آب خنک بخور تا کول دان بشی ...
کسی که گیمر هستش سعی میکنه با توجه به سلیقش اون چیزی رو که دوست داره بازی کنه . منم گیمری هستم که اصلا دوست ندارم حتی یه عنوان رو هم از دست بدم . پس منم میگم تک پلتفرم بودن اصلا برای من خوب نیست! .
شما دیابلو و Hearthstone رو صبح تا شب بازی میکنی منم در کنار اینا میشینم آنچارتد،گیرز،گادآو وار،متالگیر،کینکت،کیلزون،رزیستنس،فورتزا،تلو و دیگر عناوینی رو که شما اونا رو برای خودت محدودشون کردی رو بازی میکنم.
تو گیم هایی که بالا مثال زدم PC هیچ چیزی رو برای من پوشش نمیده و یه پلتفرم صرفا لوکس و گران قیمت خالی از سلایق منه!
اینجا یه فروم عمومیه و اظهار نظر شخصی مجازه!

داداش چند چندی با خودت؟؟؟؟
کسی اصلا در مورد سلیقه و نظر شما حرف زد که این قدر منم منم می کنی؟؟؟
کی به سلیقه شما کار داره اصلا؟ شما هر چی میخوای بازی کن ربطش به من چیه؟؟؟

اون دوستمون تو پست بالا نظرش رو داده بود و شما نظر شخصیتو به عنوان فکت به خوردش دادی .

بله نظرم رو به صورت فکت دادم چون کاملا درسته و شما خودت هم نفهمیدی که با پستت داری حرف من رو تایید می کنی!
laughing.gif

هرکسی سلیقه ای داره و هرچی میخواد بازی می کنه!!!
یکم پست ها رو خوندن و فکر کردن قبل از نوشتن کار سختی نیست!!!

ببین کسی که گیمر هستش باید دست کم هر سبک و پلتفرمی رو تجربه کنه . چسبیدن به یه پلتفرم خاص و praise کردن اون تنها خود گیمر رو محدود میکنه . پس داشتن یه کنسول در کنار پلتفرم های دیگه یه فکته.

آخرین ویرایش:
عزیزم یه لیوان آب خنک بخور تا کول دان بشی ...
کسی که گیمر هستش سعی میکنه با توجه به سلیقش اون چیزی رو که دوست داره بازی کنه . منم گیمری هستم که اصلا دوست ندارم حتی یه عنوان رو هم از دست بدم . پس منم میگم تک پلتفرم بودن اصلا برای من خوب نیست! .
شما دیابلو و Hearthstone رو صبح تا شب بازی میکنی منم در کنار اینا میشینم آنچارتد،گیرز،گادآو وار،متالگیر،کینکت،کیلزون،رزیستنس،فورتزا،تلو و دیگر عناوینی رو که شما اونا رو برای خودت محدودشون کردی رو بازی میکنم.
تو گیم هایی که بالا مثال زدم PC هیچ چیزی رو برای من پوشش نمیده و یه پلتفرم صرفا لوکس و گران قیمت خالی از سلایق منه!
اینجا یه فروم عمومیه و اظهار نظر شخصی مجازه!

اون دوستمون تو پست بالا نظرش رو داده بود و شما نظر شخصیتو به عنوان فکت به خوردش دادی .

بله نظرم رو به صورت فکت دادم چون کاملا درسته و شما خودت هم نفهمیدی که با پستت داری حرف من رو تایید می کنی!:laughing:

ببین کسی که گیمر هستش باید دست کم هر سبک و پلتفرمی رو تجربه کنه . چسبیدن به یه پلتفرم خاص و praise کردن اون تنها خود گیمر رو محدود میکنه . پس داشتن یه کنسول در کنار پلتفرم های دیگه یه فکته.

الان هر کسی یه سلیقه ای داره معنیش این میشه که همه باید همه سبک ها رو تجربه کنن و خودشون رو محدود نکن؟؟؟
بابا من کشته ای نتیجه گیری های شما هستم!!=))

آخرین ویرایش:

اتفاقا اون دوستمون داشت نظرشو به عنوان فکت به خوردمون میداد (داشتن کنسول کنار PC ضروریه) ما میگفتیم ضروری نیست سلیقه ایه! :d همین حرفی که شما زدی!

طرف همه هزینشو داده پای PC حالا میبینه مجبوره بشینه با یه PC High End خیره شه به والپیپره بازیهای انحصاریی مثل TLoU و ...، نمیدونه چی بگه، میگه سلیقه ها متفاوته 8-|
آخه کدوم گیمری هست که نخواد همچین بازیهایی که خروار خروار 10 گرفتنو حداقل یه بار تجربه کنه!!! 8-|
ما که کنسولمونو خریدیمو لذت بازی های انحصاریشو میبریم در کنارشم با یه PC متوسط که برای کارهای روزمره جمع کردیم بازیهایی مثل Dota 2 و Tera و ... رو هم میریم!

شما درسست میگین pc گیمر خلاصه ششده تو دیابلو؟؟؟لول همون دیابلو هم که رو کنسول امد .
البته بیش از این هم ازتون انتظار نباید داششت؟؟
ماهی جان تو که دبگه منو از قدیم خوب میشناسی ی سری عنوان هسست کهتو خواب هم برایpc نمیاد همین چند زوز پیشش داششتیم با دوستام عناوینی که رو 2 تا کنسول تیسست کرده بودیم را نگاه میکردییم بالای 60تاعنوان بود حالا شاید بالای 40تاشش هم انحصاری 2 تا کنسول
به نظرم کسی که اینها را تست نکرده باششه نمیشه اسم خودشو بزار گیمر
اگر کسی خودشو پی سی گیمر میدونه به خاطر اینه که سبکهای مورد علاقش روی پی سیه وگرنه من همینجا پی سی گیمرهایی رو هم میشناسم که تمام انحصاریها ،روی تمام کنسولها رو بازی کردند ولی بازم خودشونو پی سی گیمر میدونن.مشکل اینجاست که بعضیا به زور میخوان سلیقشونو تو مغز بقیه کنند.
والبته عناوین زیادی روی پی سی هست که کنسول هم تو خواب نمیبینه ضمنا کیفیت تجربه دیابلو فکر نکنم روی پی سی و کنسول تو یه سطح باشه.
در مورد تنوع بازیها و موفقیت اونها هم اصلا پی سی و کنسول قابل مقایسه نیستند.به عنوان مثال
Best Games of 2013 - Metacritic
مگه کلا ps3 چند تا انحصاری داره؟40تا50تا اصلا 100تا
Category:PlayStation 3-only games - Wikipedia, the free encyclopedia
من قول میدم 90 درصد سونی فنها 20 درصد اینها رو هم بازی نکردند.فقط عناوین درجه یکشو بازی کردند.تو این سبک بازیها، تعداد عناوین زیادی رو پی سی هست.اما تو بعضی از سبکهای اصلا بازی رو کنسول نیست!
دقیقا همین حرفی که خودتون زدید ،سلیقه اییه ،منم همین نظری که شما در مورد پی سی دارید ،در مورد کنسول دارم.چندین بازی انحصاری درجه یک هم میتونم نام ببرم که رو کنسول نیست.

طرف همه هزینشو داده پای PC حالا میبینه مجبوره بشینه با یه PC High End خیره شه به والپیپره بازیهای انحصاریی مثل TLoU و ...، نمیدونه چی بگه، میگه سلیقه ها متفاوته
yahoo_29.gif
اون پی سی گیمری هم که میره این همه هزینه میکنه برای پی سی هم شعورش رو داره که بدونه پولشو کجا خرج میکنه هم پولشو داره که کنسول بخره مگه اینکه شما چیزه دیگه ایی فکر کنی;)
والبته میخواد درگیر شمردن تعدادپیکسلای تصویر و فریمها نباشه:d
اون سونی فنی که این بحث کذایی رو راه انداخت خودش بیخیال شد اما بقیه سونی فنا بیخیال نمیشن
yahoo_4.gif

من یه عمره پی سی گیمرم تا حالا یک جا 3000 دلار خرج پیسی نکردم همیشه هم دارم با کیفیتی چند برابر کنسولا بازی میکنم .من نمیدونم این 3000 دلار از کجا اومده
yahoo_22.gif

آخرین ویرایش:
بله نظرم رو به صورت فکت دادم چون کاملا درسته و شما خودت هم نفهمیدی که با پستت داری حرف من رو تایید می کنی!:laughing:

ایشون فکر کنم از این دست گیمر ها هستن که تازه اومدن توی دنیای بازی، یه سری بازی رو دیدن از بس کیف کردن دیگه تو ذهنشون نمی گنجه کسی خوشش نیاد اونا رو بازی کنه...مثل دوست من که هنوزم ول کن من نیست که چرا از Titan Fall خوشم نیومده همش غر میزنه...تازه گیمر شده!

یکی دیگه هم پیدا شد، خوش اومدی به دنیای بازی برادر...

طرف همه هزینشو داده پای PC حالا میبینه مجبوره بشینه با یه PC High End خیره شه به والپیپره بازیهای انحصاریی مثل TLoU و ...، نمیدونه چی بگه، میگه سلیقه ها متفاوته 8-|
آخه کدوم گیمری هست که نخواد همچین بازیهایی که خروار خروار 10 گرفتنو حداقل یه بار تجربه کنه!!! 8-|
ما که کنسولمونو خریدیمو لذت بازی های انحصاریشو میبریم در کنارشم با یه PC متوسط که برای کارهای روزمره جمع کردیم بازیهایی مثل Dota 2 و Tera و ... رو هم میریم!

خدا همه رو به راه راست هدایت کنه و کمی قدرت فکر قبل از حرف زدن بده...حالا کسی که PC داره نمی تونه یه کنسول هم کنارش بگیره نه؟ همه بدبخت بیچاره هستن فقط پول یکی رو دارن فقط شما بچه مایه دار ها هستید میتونید هر دو رو با هم داشته باشید انگار. دست ما رو هم بگیر داداش ثواب داره یه کم به این جماعت فلک زده PC دار کمک کن.

آخرین ویرایش:
91866487260025639285.jpg

طرف همه هزینشو داده پای PC حالا میبینه مجبوره بشینه با یه PC High End خیره شه به والپیپره بازیهای انحصاریی مثل TLoU و ...، نمیدونه چی بگه، میگه سلیقه ها متفاوته
8-|

کسی که هزینه کرده برای یه PC High END ، خیلی راحت میتونه یه کنسول بگیره و انحصاری ها رو هم تجربه کنه!

خیلی جالبه، یه سری از عزیزان فکر میکنن مثلا PC Gamer ها افرادی هستن که فقط یه PC دارن و اگه قطعه قطعه بشن هم حاضر نیستن کنسول بگیرن! :)) درحالی که یه PCگیمر میتونه کنسول هم تهیه کنه و از انحصاری هاش لذت ببره، ولی پلتفرم اصلیش برای بازی کردن PC باشه، به خاطر برتری فاحش PC بر کنسول از نظر کیفیت در اکثر مواقع!

خنده دار اینه که تو بحث انحصاری ها که یکی از اصلی ترین دلایل عزیزان برای برتری کنسول بر PC هست، PC بسیاربسیار بهتر عمل میکنه، با اختلاف بسیار زیاد! (مراجعه بشه به پست بالا)

خدا همه رو به راه راست هدایت کنه و کمی قدرت فکر قبل از حرف زدن بده...حالا کسی که PC داره نمی تونه یه کنسول هم کنارش بگیره نه؟ همه بدبخت بیچاره هستن فقط پول یکی رو دارن فقط شما بچه مایه دار ها هستید میتونید هر دو رو با هم داشته باشید انگار. دست ما رو هم بگیر داداش ثواب داره یه کم به این جماعت فلک زده PC دار کمک کن.
تا جایی که من دیدم اکثرا این PC بازها هستن که فکر کردن کنسول بازا بدبخت بیچارن و پول ندارن یه سیستم ببندن و بازی های PC رو هم کنار کنسول بازی کنن
در ضمن من کجا گفتم که PC بازا پول ندارن کنسول بخرن؟ طرف حساب حرف من اون عده ای هستن که اصلا کنسول ندارن و PC رو برتر میدونن والا کسی که جفتشو داره خوب میدونه چی بگه چی نگه
خدا هم به شما قدرت درک کامل پست دیگران، قبل از نقل قول کردن رو عطا کنه، انشاءالله 8-| (یه برداشت اشتباهی ار حرفم میکنی بعد ورمیداری واسه خودت نقل قول میکنیش 8-|)
کمیتش زیاده ولی کیفیتش چی؟
مثلا Tera با TLoU تو یه سطح هستن؟ 8-| (TLoU که جای خود داره با بازی های third party مثل RDR هم ارزش مقایسه ندارن 8-|)
بعدشم دیگه همه یه سیستم معمولی دارن که همین Good Exclusiveها رو تجربه کنن، دیگه نیازی به PC High End نداره که 8-|

حرف من اینه، شما همون خرجیو که میخوای پای یه PC High End بدی میتونی باهاش یه کنسول بگیری و یه سیستم معمولی هم کنارش و از هر دوش لذت ببری و دیگه نیازی نیست هی بیای تو بوق و کَرنا کنی که PC فلانه بهمانه! (اگه پولتم از پارو بالا میره برو جفتشو بگیر، من که بخیل نیستم!)
چون داشتن تنها یکیش واقعا کافی نیست، اینا مکمل هم هستن، کنسول خالی داشته باشی بازیهایی نظیر Dota 2 نمیتونی بری که واقعا به نظرم بهترین انحصاری PC همینه! اگرم PC خالی که دیگه مشخصه چه شاهکارهایی رو از دست میدید

یه بار دیگه هم میگم، طرف حساب حرف من کسایی هستن که فکر میکنن با داشتن یه PC قدرتمند دیگه هیچ نیازی به کنسول نیست!
امیدوارم دیگه شاهد نقل قولایی نباشم که درست و حسابی نفهمیدن چی میگم!

ویرایش: بیا اینم یکی دیگش:
کسی که هزینه کرده برای یه PC High END ، خیلی راحت میتونه یه کنسول بگیره و انحصاری ها رو هم تجربه کنه!
واسه خودش یه حرفی تو دهن من انداخته و براساسش جواب هم میده 8-| اول بفهمید بعد جواب بدید 8-|
اون موقع که PC بازا کنسول بازا رو محروم میدونن از انحصاریاشون چرا این حرفارو نمیزنید؟ شماهایید که فکر میکنید کنسول بازا پول ندارن PC جمع کنن! 8-|

آخرین ویرایش:
اولی که هیچی. چون معلوم نیست چی مینویسه. 5 خط مینویسه و 6 روز باید وقت بذاریم دستور زبان جدید رو کشف کنیم.

دومی که معرف حضور دوستان هستن، با درخواست کمک اولی به میدون اومدن و همینطور یه چیزی پروندن. میگه:
در حالیکه بار ها و بارها جملات کلیشه ای مثل سبک نقطه بازی آشغاله و نفرت ایشون از این سبک ها و به طور کلی انحصاری های PC رو شنیدیم ازشون. الانم میاد که این حرف مذکور رو میزنه. تو معرکه ای پسر.

سومی هم گویا جدید اومدن به میدون و حرفای نخ ما و کلیشه ای یه سری دوستان که متاسفانه (!) در بین ما دیگه نیستن رو میزنن.
تا جایی که من دیدم اکثرا این PC بازها هستن که فکر کردن کنسول بازا بدبخت بیچارن و پول ندارن یه سیستم ببندن و بازی های PC رو هم کنار کنسول بازی کنن
یه پست به من نشون میدی منم ببینم این حرف رو کسی زده باشه تو این تاپیک؟

یه بار دیگه هم میگم، طرف حساب حرف من کسایی هستن که فکر میکنن با داشتن یه PC قدرتمند دیگه هیچ نیازی به کنسول نیست!
اونایی که همچین حرفی میزنن، باید به سلامت عقلیشون شک کرد;)
خیلی مختصر و مفید، علاقه هر فرد پلتفرم رو تعیین میکنه نه حرفای مفت و دوزار بی ارزش ملت.

بعد معیار جدید سنجش میزان گیمری (!) هر فرد جدیدا تجربه TLOU شده؟:-/
بعد نکته جالب اینجاست به قول ایشون همه PC گیمرها تو کف انحصاری های کنسولی هستن ولی به طرز عجیبی!!! هیچ کدوم از کنسول گیمرا توی کف انحصاری های PC نیستن چون همه یه کامپیوتر ذغالی توی خونه-شون دارن که اینا رو تجربه کنن!؟
و جالب تر از همه اینه که میاد میگه PC گیمر جماعت، کنسول گیمر رو فقیر و اینا خطاب میکنه و بعدش میگه PC گیمر میشینه تو خونه و پوستر TLOU (!) نگاه میکنه و تو کفشه (که غیر مستقیم داره میگه شما هم پول ندارین و فقیرین=)))
تبریک میگم. با موفقیت به جمع 3 برادر اضافه شدی!

یه پست به من نشون میدی منم ببینم این حرف رو کسی زده باشه تو این تاپیک؟
من منظورم تو این تاپیک نبود، نگفتمم تو این تاپیک (گفتم؟ نقل قول کن) کلی گفتم، تو تاپیک مختلف به چشمم خورده
اونایی که همچین حرفی میزنن، باید به سلامت عقلیشون شک کرد;)
خیلی مختصر و مفید، علاقه هر فرد پلتفرم رو تعیین میکنه نه حرفای مفت و دوزار بی ارزش ملت.
درسته ولی واقعا چند در صد از گیمرها هستن که اصلا انحصاری پلتفرمهای دیگه براشون ارزشی نداره؟ فکر نمیکنم به جز یه سری فن متعصب گیمر دیگه ای اینطوری باشه
بعد معیار جدید سنجش میزان گیمری (!) هر فرد جدیدا تجربه TLOU شده؟:-/
اول اینکه من فقط TLoU رو مثال زدم
دوم اینکه نمیدونم چه جوری از اون حرف همچین برداشتی کردی؟! من گفتم کسی که نخواد گیمر نیست یا اگه بخواد هست؟ 8-| برداشت اشتباه میکنی بعد نقل قولم میکنی! 8-|
بعد نکته جالب اینجاست به قول ایشون همه PC گیمرها تو کف انحصاری های کنسولی هستن ولی به طرز عجیبی!!! هیچ کدوم از کنسول گیمرا توی کف انحصاری های PC نیستن چون همه یه کامپیوتر ذغالی توی خونه-شون دارن که اینا رو تجربه کنن!؟
باز حرف نزده رو میخواین بندازین تو دهن من؟ از اون قسمت "هیچ کدوم ..." به بعد رو اگه من زدم نقل قولش کن، اگرم که همچین حرفی نزدم پس داری پرت و پلا میگی
و جالب تر از همه اینه که میاد میگه PC گیمر جماعت، کنسول گیمر رو فقیر و اینا خطاب میکنه و بعدش میگه PC گیمر میشینه تو خونه و پوستر TLOU (!) نگاه میکنه و تو کفشه (که غیر مستقیم داره میگه شما هم پول ندارین و فقیرین=)))
باز هم از اون برداشتای اشتباه 8-| خسته شدم والا 8-| خوبه حالا تو پست بعدیم اون همه توضیح دادم 8-|

خوبه حالا این همه توضیح دادم که اصل حرف من اینه
داشتن تنها یکیش واقعا کافی نیست، اینا مکمل هم هستن، کنسول خالی داشته باشی بازیهایی نظیر Dota 2 نمیتونی بری که واقعا به نظرم بهترین انحصاری PC همینه! اگرم PC خالی که دیگه مشخصه چه شاهکارهایی رو از دست میدید
و اینکه طرف حساب حرفم کیا هستن، باز هم از این نقل قولهای بی ارزش میبینم 8-|
من نمیدونم واقعا اصل حرف من مشکل داره یا قدرت درک و فهم یه عده! 8-|

سطح درک و فهم روز به روز داره کاهش پیدا میکنه، هر روز بدتر از دیروز 8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or