Killzone Mercenary

بچه ها تو استورم برا پیش خرید گذاشتنش 35 دلاروفول ، یه کارت 50دلاری 190تومنه ، بنظرتون می ارزه بازیو پیش خرید کنم؟ کودوم نسخشو؟ ااخهخود بازیو بخوام بخرم 200 رو شاخشه:دی
تازه 15 دلارم تهش میمونه!

بچه ها تو استورم برا پیش خرید گذاشتنش 35 دلاروفول ، یه کارت 50دلاری 190تومنه ، بنظرتون می ارزه بازیو پیش خرید کنم؟ کودوم نسخشو؟ ااخهخود بازیو بخوام بخرم 200 رو شاخشه:دی
تازه 15 دلارم تهش میمونه!

آره می ارزه.
ولی یکی هست ارزون تر میده.
توی بازارسنتر بزن breaking down.

من همین الان 2دقیقه پیش سفارش دادم مفته به خدا قیمتش نسبت به گیمهای أشغالی دیگه که رو 40دلار یا بیشتر هستن ؛من باندل با isa mashine gunنشا انتخاب کردم:d

نع من از شخص خرید نمیکنم یا فروشگاه معتبر یا فروشگاه فیزیکی:دی بچه ها یه مشکل من برا بتا یه ایمیل دادم که مال خودم نبود:)) ایمیل اکانتمو عوض کردم چجوری بتارو بگیرم؟

نع من از شخص خرید نمیکنم یا فروشگاه معتبر یا فروشگاه فیزیکی:دی بچه ها یه مشکل من برا بتا یه ایمیل دادم که مال خودم نبود:)) ایمیل اکانتمو عوض کردم چجوری بتارو بگیرم؟

خوب از ماتریکس گیم بگیر.
اون هم خیلی معتبره.
البته اینی که گفتم(breaking down)خیلی ها ازش خرید کردن.
حالا دیگه خود دانی.

اقا پیش فروش تا اخره فرداست؟ کی مهلتش تموم میشه!؟
کودوم پکو بخرم؟ بلک جک تا دو روز امتیاز دوبل میده ، اون یکیم یه ماشین گان ، که احتمالا بالانس مولتیو بهم میزنه:|

اقا پیش فروش تا اخره فرداست؟ کی مهلتش تموم میشه!؟
کودوم پکو بخرم؟ بلک جک تا دو روز امتیاز دوبل میده ، اون یکیم یه ماشین گان ، که احتمالا بالانس مولتیو بهم میزنه:|

پیش فروش که فکر میکنم تا لحظات اخر ادامه داشته باشه حالا اطلاع دقیق ندارم
بنظر من ماشین گان بهتره دبل اکس پی تموم میشه میره:d یه چی بگیر دو روز دیگه بازیو گرفتم بتونی مقاومت کنی :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or