Killzone Mercenary

:o:o:o
kzbeta.jpg

42359411812865608124.jpg

67324638223888486159.jpg

39676010681223649060.jpg
چه گرافیکی:d
یک killzone واقعی:):bighug::x:d

من پک ماشین گان رو pre-order کردم کسی نمیدونه حجم بازی چقدره؟
بازی تو استور امارات با سرچ پیدا میشه
در ضمن اینم اضافه کنم که بازی قابلیت pre-load داره یعنی از تاریخ 2 سپتامبر (برای اکانت های ریجن2) بازی به دانلود لیستتون اضافه میشه و میتونید بازی رو بصورت کامل دانلود کنید تا روز عرضه، بازی بصورت کامل تو کنسولتون باشه و وقتتون رو برای دانلود هدر ندید:d

آخرین ویرایش:
من پک ماشین گان رو pre-order کردم کسی نمیدونه حجم بازی چقدره؟
بازی تو استور امارات با سرچ پیدا میشه
در ضمن اینم اضافه کنم که بازی قابلیت pre-load داره یعنی از تاریخ 2 سپتامبر (برای اکانت های ریجن2) بازی به دانلود لیستتون اضافه میشه و میتونید بازی رو بصورت کامل دانلود کنید تا روز عرضه، بازی بصورت کامل تو کنسولتون باشه و وقتتون رو برای دانلود هدر ندید:d

از کجا Pre Order دادی؟
PreLoad برا US نیست یعنی؟ :| نامردا توو مولتی جلو میوفتین اینجوری :dots:

:d
عجب حالی بده:d
8 نفری online میزنیم:d
باز خوبه شما ها دستتون گرمه:d
من از چند ماه پیش که ps3 چراغ زرد شد زیاد بازی نکردم:d
باید تمرین کنم:d
یک مدت که mw3 با داداشم بازی میکردیم دیگه دستمون از پشت دیوار میومد بیرون مرده بودیم:d
باید بشینم تمرین کنم:d
خیلی وقته بازی نکردم ( fps )

اقای مرتضی:|بازیو گرفتیم باید بیای انلاینا:| میلاد تو هم همینطور:| من که بتا رو ندارم تمرین کنید اومدم له و لورده میکنمتون:دی با اون ماشینگانه:دی

حجم بتا دقیقا چقده؟
...
صد در صد میام شروین:d
از همین الان خودتونو بازنده بدونین:d
من که فیزیکی میگیرم:d
سلفون باز کردن این بازی خیلی حال میده:d
احساس میکنم دقیقا لذتی که uncharted رو ویتا بهم داد این هم میتونه بده:d

آخرین ویرایش:
من توی بازی های آنلـــــــــــــاین چند نفره گریه در میارم موقع بازی شانس بیارید نتونم یه 35 پوندی بخرم . :d
بتای UK فردا منتشر میشه برای اعضا PLUS . بیان دوستان بازی کنیم من روز 22 آگوست از صبح در خدمتم برای شکست دادن های نفس گیر .

من توی بازی های آنلـــــــــــــاین چند نفره گریه در میارم موقع بازی شانس بیارید نتونم یه 35 پوندی بخرم . :d
بتای UK فردا منتشر میشه برای اعضا PLUS . بیان دوستان بازی کنیم من روز 22 آگوست از صبح در خدمتم برای شکست دادن های نفس گیر .
امیدوارم گریتو در نیاریم:d
(شوخی) :d
الان با ویتا add میکنمت:)
...
قضیه این ماشین گان چیه؟

آره دیگه خلاصه تمرین کنید احتیاج ب ه تاپیک آنلاینم نداره همینجا هماهنگیم :دی
منو رامتین با هم :دی بقیتون با هم:))
و راستی بتا رو بازی کردید کنترلو بیاید به منم بگید که سردرگم نشم:دی ولی دایره برای نشستن و تند دویدنه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or