توی PSN معمولا بازی هایی که ناشرش خود سونی هست ارزون ترند اما قیمت دقیقش رو تا زمانی که خودشون اعلام کنند معلوم نمیشه. فک کنم نهایت تا 3 هفته دیگه اعلام کنند.سونی با این تخفیف هایی که زده پول های همه رو به باد داد ! قیمت روز اولش حدودا چقدر می تونه باشه تو PSN ( به پوند ) ؟ اگه بشه روز اول از PSN می گیرم مثل اینکه اول هم برای اروپا میاد 4 -5 روز بعدش برای آمریکا
قبلا گفته بودم عمومی میشه دیگه!If you missed out this time, worry not: we are going to be running an Open Multiplayer Beta for Killzone: Mercenary in late August!
این پیغامیه که صفحه بتا رو باز کنید بهتون میده
100% دارهفقط خدا کنه آنلاین کد نخواد
اونوقت مجبور میشیم نو بخریمش!!!
بچه ها خبری نشده که کد داره یا نه؟!
به نظر من این کیلزون ویتا هر چی باشه از این کیلزون پلی 4 بهتر خواهد بود گرافیکی نمیگما :d چون به ریشه های کیلزون وفادار مونده و حال و هوای کیلزون 2 را داره بر خلاف چیزی که ما تا حالا از تریلر های پلی4 دیدیم
چقدر مسخره!اینکه دیگه بتا نیست!در حقیقت یه دموئه که فقط مولتی داره,چون فکر نمی کنم تو فاصله یه هفته تا انتشار کار خاصی انجام بدن!21اگست بتا برای پلاس ریجن 2 باز میشه! 28ام هم بصورت کاملا عمومی رو PSN قرار میگیره. سوم سپتامبر هم بتا برای همه بسته خواهد شد تا 2-3 روز بعدش بازی ریلیز بشه:d