لولخسته نباشی:d
کلی خوشحال شده بودم بازی زود تر میاد:d
OS موبایلها بیشتر فضای رم اشغال میکنه تا os که روی یک سخت افزار بازی میشینه برای همین همیشه رم و cpu و gpu هاشون کاستوم و سفارشی هستن که تا جایی که میشه با بازی کردن مطابقت کنن به نظرم زیاد نمیشه قدرت سخت افزاری موبایل رو با کنسول مقایسه کرد.خدا کنه.....من که یه جا قدرت پردازش ویتا و پی اس3 رو دیدم کلا نا امید شدم ویتا خیلی کمتر بود....رزلوشن بازی های پی اس 3 تو 1280*720 هست و ویتا تو 960*544 که خیلی اختلاف زیادی ندارن...رم هم که واقعا تعجب کردم سونی 1 گیگ نذاشت الان دیگه گوشی های مید رنج هم یک گیگ رم دارن...چون ویتا مولتی تسکینگ داره میگم....به هر حال امیدوارم دیگه بازی های ضایع رو ویتا نبینیم
مثلا nvidia بلند میشه میاد میگه چیپ جدیدشون از ps3 قویتره ... خب باشه ؟ که چی !! انگاری کسی میاد بازی در حده tlou رو android بسازه که اونقدر قوی هست لول.
به نظرم optimzie و اشنایی سازنده هم خیلی تاثییر داره. وقتی اشنایی داشته باشن بازیهایی مثل uncharted golden abyss و doa 5 و چندتا دیگه واقعا هم گرافیک خوبی دارن هم performance بالایی دارن .
killzone هم از من میپرسی ! نگران نباشه هم گرافیکش عالی میزنه ( هرچی باشه موتور killzone موتور قوی هست توی بازیهای نسل حاضر ) هم performance عالی هست هم قدرت ویتا رو به نمایش میزاره. کیفیت این بازی خوب باشه خیلی دلیل میشه سازنده های دیگه به فکر طراحی fps برای vita بیفتن. متاسفانه cod و resistance پنانسیل ویتا رو اونقدرها هم نشون ندادن. خیلی سطیح بودن.
به نظر gameplay این بازی خیلی خوب میزنه که هیچ به ظاهر مراحلش ارزش تکرار کردن هم دارن از اونجایی که به بازیباز مقداری ازادی در استفاده تاکتیکها هم داده.