Killzone Mercenary

آره دیگه خلاصه تمرین کنید احتیاج ب ه تاپیک آنلاینم نداره همینجا هماهنگیم :دی
منو رامتین با هم :دی بقیتون با هم:))
و راستی بتا رو بازی کردید کنترلو بیاید به منم بگید که سردرگم نشم:دی ولی دایره برای نشستن و تند دویدنه:دی

شروین داری دیوانه میشی ها:d ( همون دیوونه خودمون :d)
هنوز بازی نیومده , وای به اون موقعی که بازی بیاد:d
...میشه یار هم شد؟:d
میشه یار نشد؟:d
در هر صورت منو , ارمانو , مرتضی با هم بقیتون هم با هم:d

خداروشکر فکر کنم بازی میکروفونو ساپورت میکنه:دی
باشه اقا تو اصلا با شاخترین پلیر جهان من جلوتون:دی یبار با من بتلفیلد3 بازی کرده باشی همچین حرفی نمیزنی:دی من دیوانه وار بازی میکنم:دی حالا ممکنه گیمپلی این کارو سخت کنه:-"

اقا پس کی واسه plus us ریلیز میشه:bash::bash::beta::beta::boxing::boxing::punk::punk::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::gunner::gunner::gunner::gunner::sniper::sniper::sniper:

من از امشب میرم واسه دانلودش:p
البته مطمئن نیستم بازی خوبی در بیاد ولی خب از بس رو ویتا FPS خوب نیومد دیگه گفتم اینو بخرم تا حجت بر سونی تمام بشه.
مولتی پلیر هم که من اصولا میونه خوبی با آنلاین بازی کردن ندارم ولی هستم در خدمتتون:>

من از امشب میرم واسه دانلودش:p
البته مطمئن نیستم بازی خوبی در بیاد ولی خب از بس رو ویتا FPS خوب نیومد دیگه گفتم اینو بخرم تا حجت بر سونی تمام بشه.
مولتی پلیر هم که من اصولا میونه خوبی با آنلاین بازی کردن ندارم ولی هستم در خدمتتون:>

نظرت چیه دیگه اینورا پیدات نشه؟:d ( شوخی )
تو استور من هنوز نیومده

حجم نسخه بتا 913 مگابایت هست بچه هایی که بتا دارن اینجا ایدی psn بذارن مولتی بزنیم :d برا من soheilkittyz هست

اینم گیم پلی killzone beta الان از یو تو دانلود کردم و تو اپارات اپ کردم برا دوستان

[video=aparat;EUrL2]http://www.aparat.com/v/EUrL2[/video]

بتا بازی رو تست کردم توو یه کلام "فوق العاده ـس!!"
گرافیک عالی، گیم پلی خوب، سرورا خوب، سیستم آپگرید آنلاین بازی محشره.
خریدش 100% واجبه شک نکنین.

پ.ن: بچه ها بیاین آنلاین بزنیم دیگه چیکار میکنین؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or