دوست داری وقتی اسم Persian Zone ُ میاری اون Long Live ِ قبلش ـام بیاری ؟این اسم مقدس ِ پسرم
![]()
:d
یه PISTOL با SILENCER البته مثل یک MINI MACHIN GUN عمل میکنه.با این میشه بی سروصدا همه رو به رگبار بست (
من خودم عاشقشم
)حالا چی زدین ؟ چند نفر ؟ کیا ؟ :d
یعنی در یک ان جو به تاپیک میاد همه فکرا میره سمت مولتی ... مثل Persian Zone ملعون مستعفاِ:d

خدمت علیرضا جان بگم که :
As always :d
Body count , radec academy :d
دوست داری وقتی اسم Persian Zone ُ میاری اون Long Live ِ قبلش ـام بیاری ؟این اسم مقدس ِ پسرم
![]()
:d Long Live بگم ؟!
:d حـــالـــا :dاز دوستان خودمون که فقط من بودم و کیا و شایان ( War Has Change )
Body Count زدیم در مپ Radec . اول بازی که نامردا من رو فرستاده بودن تو هلگاست ها خودشون ISA بودن
خودم یک تنه داشتم با اینا میجنگیدم ، یعنی اگر من اون Spawn Point هارو برای هلگاست ها نمینداختم ، میشد مثل بقیه بازیها که ISA ها تا دم Helghast Base میان و سوراخشون میکنن .
بعدش هم که اومدم تو تیم ISA و ...![]()
e ! :dhttp://www.bazicenter.com/ps3/fps/Killzone_2/articles/1اگر ممکنه یکی از دوستان لطف کنند داستان کامل سری بزارن !
تاریخ دقیقش که 3 اسفند برای آمریکا و 9 اسفند برای اروپا هست. البته ممکنه زودتر هم گیر بیاد و مثلا آخر بهمن بتونیم پیدا کنیم.ببخشید-میشه تاریخ ریلیز دقیق بازی رو به شمسی بگید؟>:d<
مرسی