KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
توی بتا این 3 اسلحه رو جدید گذاشته بودن که فکر کنم توی بازیه اصلی هم باشن

VC8 SHOTGUN PISTOL: این اسلحه همونجوری که از اسمش پیداست یه PISTOL هست که 3 تیر SHOTGUN میخوره البته قدرتش مثل SHOTGUN زیاد نیست.
STA2 BATTLE PISTOL: این اسحه هم یک نوع PISTOL هست که میتونه مثل GRENADE LAUNCHER عمل کنه البته با این تفاوت که یک GRENADE بیشتر توی هر CLIP نداره
M66 MACHIN PISTOL : این یکی از همه بهتر طراحی شده:xیه PISTOL با SILENCER البته مثل یک MINI MACHIN GUN عمل میکنه.با این میشه بی سروصدا همه رو به رگبار بست (:xمن خودم عاشقشم:x)

آخرین ویرایش:
حالا چی زدین ؟ چند نفر ؟ کیا ؟ :d

یعنی در یک ان جو به تاپیک میاد همه فکرا میره سمت مولتی ... مثل Persian Zone ملعون مستعفاِ :|:d

از دوستان خودمون که فقط من بودم و کیا و شایان ( War Has Change )
Body Count زدیم در مپ Radec . اول بازی که نامردا من رو فرستاده بودن تو هلگاست ها خودشون ISA بودن :(
خودم یک تنه داشتم با اینا میجنگیدم ، یعنی اگر من اون Spawn Point هارو برای هلگاست ها نمینداختم ، میشد مثل بقیه بازیها که ISA ها تا دم Helghast Base میان و سوراخشون میکنن .
بعدش هم که اومدم تو تیم ISA و ... :دی

خدمت علیرضا جان بگم که :
As always :d
Body count , radec academy :d

بــــَه بــــَه :d

دوست داری وقتی اسم Persian Zone ُ میاری اون Long Live ِ قبلش ـام بیاری ؟ :دی این اسم مقدس ِ پسرم :دی

من با مدیر ملعونِ کلون ملعونهَ ـش مشکل دارم :|:d Long Live بگم ؟!:|:d حـــالـــا :d

از دوستان خودمون که فقط من بودم و کیا و شایان ( War Has Change )
Body Count زدیم در مپ Radec . اول بازی که نامردا من رو فرستاده بودن تو هلگاست ها خودشون ISA بودن :(
خودم یک تنه داشتم با اینا میجنگیدم ، یعنی اگر من اون Spawn Point هارو برای هلگاست ها نمینداختم ، میشد مثل بقیه بازیها که ISA ها تا دم Helghast Base میان و سوراخشون میکنن .
بعدش هم که اومدم تو تیم ISA و ... :دی

آخه نامردها تنهایی رفتید حال کردید ... منی که KZ2 ندارم پس چی ؟ :| e ! :d

دوستان امكان download بازي killzone كه مال ps2 بود از psn هست؟ كلا يه راهي كه بشه اين بازي رو روي ps3 بازي كرد
اشتباه كرديم ps2 رو رد كرديما

تاریخ دقیقش که 3 اسفند برای آمریکا و 9 اسفند برای اروپا هست. البته ممکنه زودتر هم گیر بیاد و مثلا آخر بهمن بتونیم پیدا کنیم.

تو دو هفته زود تر روش حساب کن :دی من تضمین میکنم :دی

به خاطر اینکه هلگاست ها ابهت خاصی دارند! :d
اصلا محبوبیت این بازی به خاطر هلگاست هاست! روی هر 3 باک شات بازی هم به جای اینکه عکس بروبکس ISA باشه هلگاست گرامی خودنمایی میکنه! :d

البته توی KZ2 فکر کنم ریجن 3 بچه های ISA بودند ولی اون بالا سر یک هلگاست بود که اون 4 تا رو از نظر ناپدید میکرد !
اینجوریاست دیگه :d

توی این خبر جدیدی که منتشر شده ، مشخص شد که بازی 70 دقیقه میان پرده (Cut-Scene) داره ...
کلا همینطور که از اول میدونستیم با یه فیلم-بازی Sci-Fi Shooter روبه رو ـیم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or