KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
اول :

STA11
300px-StA-11_SMG.png

بعد :

Sta14
180px-StA14_Rifle.jpg

و سپس :

LS13
400px-LS13_Shotgun.png

من بیشتر از اینکه با مولتی بازی حال کنم با داستانیش حال کردم :biggrin1: نزدیک 15 16 بار تمومش کردم :biggrin1:
خوب به تو میگن نمونه یک آدم بیکار:دی من فکر کنم 2-3 بار تموم کردم اما سه ماه تابستون رو به کل فقط کیلی میزدیم:دی

دوستان یه تریلر تو سایت gametrailers اومده که فرماندهای جدید هلگاست ها رو نشون میده،قیافه ی خیلی خفنی دارنb-)
حامد جان این تریلری که تو میگی فکر کنم همونی هست که چند روز پیش اومد و در موردش بحث کردیم:دی

اره برهان جان حواسم نبود نگاه کنم اخه عجیب تریلریه گفتم شاید با این پست من یکی که ندیده کنجکاو بشه بره این شاهکارو ببینه:p
توجیح رو حال کردی:d

چند تا اسلحه با کیفیت بهتر :

LS13 Shotgun

799__killzone-2-ls13-shotgun.jpeg

TR-X Teslite Grenade

818__killzone-2-tr-x-teslite-grenade.jpeg
M327 Grenade Launcher

817__killzone-2-m327-grenade-launcher.jpeg
M224-A1 LMG

816__killzone-2-m224-a1-lmg.jpeg
M194 Frag Grenade

811__killzone-2-m194-frag-grenade.jpeg
M80 Missile Launcher

808__killzone-2-m80-missile-launcher.jpeg
M32 Combat Knife

806__killzone-2-m32-combat-knife.jpeg
M10 AA Gun

803__killzone-2-m10-aa-gun.jpeg
M4 Revolver

801__killzone-2-m4-revolver.jpeg
C4 Explosive

797__killzone-2-c4-explosive.jpeg
M82 Assault Rifle

792__killzone-2-m82-assault-rifle.jpeg

بهترین لحظه با M82 : کله یک helghast رو نشونه میری,اول کلاهشو میپرونی,بعد صاف میزنی تو ملاجش:sniper:

اگه اینا همه ی اسلحه ها باشه ، 3 تا اضافه شده . البته کم هم شده ، Boltgun ، Flame Thrower , یکی هم همون برقیه نیستن . به اضافه ی کلت ! :d . البته بازم میگم اگه همش همینی باشه که دوستمون گذاشت . :d

من کشته مرده ی کلتشم . :d نارنجکش هم حرف نداره . تو هیچ بازیی نارنجک به خفنی ـه کیلزون ندیدم . :d

بعد از خوندن داستان كامل سري killzone همش از خودم ميپرسم حق با helghast ها هستش پس چرا داستان بازي به ضد اوناست!!!

Killzone 3 - Helghast Edition

r4cgau8wizxd28es.jpg

Features:
• "Hollywood-style" production value with action-focused narrative that mirrors the "David vs. Goliath" theme
• Much bigger environments throughout the game, including nuclear wastelands, alien jungles, and arctic vistas. Levels are up to 10 times the size of those in Killzone 2
• Fully enhanced game engine, with new optimized data streaming systems that will load texture and music content seamlessly
• New brutal melee system with a number of varied attacks
• Control an arsenal of advanced weaponry, such as the Wasp missile launcher, in addition to trusty classics like the M82-G assault rifle
• Face off against new breeds of fearsome Helghast enemies that wield a variety of new weapons and abilities
• Vehicle gameplay is greatly increased, with players able to do battle from Intruders, using jet packs, and accessing a number of land-based vehicle options
• Killzone 3 will support full stereoscopic 3D gameplay compatibility
• Overall improved accessibility including better controls as well as much more varied Artificial Intelligence (A.I.)
• Raising the bar graphically by incorporating texture and mesh streaming throughout the game
• Killzone 3 utilizes the HDR audio system, allowing the game to dynamically focus the audio depth of field. Players will hear effects in context, making the action much more up close and personal and well as immersive

منبع : http://www.webhallen.com/spel/playstation_3/123606-killzone_3-helghast_edition

• Like
Reactions: Francis Drake
اگه اینا همه ی اسلحه ها باشه ، 3 تا اضافه شده . البته کم هم شده ، Boltgun ، Flame Thrower , یکی هم همون برقیه نیستن . به اضافه ی کلت ! :d . البته بازم میگم اگه همش همینی باشه که دوستمون گذاشت . :d

من کشته مرده ی کلتشم . :d نارنجکش هم حرف نداره . تو هیچ بازیی نارنجک به خفنی ـه کیلزون ندیدم . :d

من اینا رو پیدا کردم.اگه بقیه دوستان هم چیزی به یاد میارن یا چیز جدیدی تو killzone 3 دیدن بزارن.

اوه اوه نگو وقتی نارنجک منفجر میشد دیگه به جای اینکه دشمنو بزنم محو تماشای انفجارش میشدم

• Like
Reactions: Fëanor
به قول کوروش شما سعی کن نخیلات خودت رو به دیگران نسبت ندی. من کاری به همه ندارم. برو یک پست فقط یک پست از من بیار که یک سایتی رو خوشحال و مضحک فرض کردم و حالا که اینجا در مورد KZ خوب گفتند اومدم دارم ازش تعریف می کنم. این قدر داستان بهم دیگه نباف و با هرکی که بحث میکنه هی جمع نبند بگو همه فلان گفتند همه فلان گفتند. به من چه که بقیه چی گفتند در مورد Rage یا مقایسه اون با KZ. من صحبت های قشنگ(!) تو رو تا حالا تو کلی تاپیک در مورد مقایسه این بازی با Crysis 2 , Rage دیدم و گفتم این جمله رو باید به فرخ بگیم بعد تو اومدی داری اینجا برای من داستان میگی که بقیه فلان گفتند. پست من رو نقل قول میکنی باید خطاب به خودم چیزی بگی و من کاری به بقیه ندارم. ok؟

شما هم یک پست از من پیدا میکنی که من این بازی ها که نام بردی را مقایسه کردم .فکر نکنم ایجاد تاپیک نظر سنجی که خودم هیچ مقایسه نکردم را بگی مقایسه؟ یا بگم من این بازی را قبول دارم بشه مقایسه ؟دقیقا همون کاری که خودت هم میکنی!

واقعا ادمهای جالبی هستید تا دیروز همین Videogamer وقتی میگفت rage بهترین گرافیک تاریخ بازی رایانه ای را داره همه این سایت را خوشحال و مضحک و....... نام بردند حالا شد برعکس ! و باید به فرخ گفت .

اونجا که قرمز کردم را معنیش را میدونید دیگه ؟ گفتم نام بردند ! نگفتم نام بردی !

وقتی میگم ادمهای جالبی هستید یعنی اینکه شخص شما وقتی من این سایتها را قبلا مثال میزدم , نمیومدید به فلان کسهای دیگه بگید که باید بدونند ؟! ولی الان میای میگی فرخ باید بدونه ؟!

شما هم یک پست از من پیدا میکنی که من این بازی ها که نام بردی را مقایسه کردم .فکر نکنم ایجاد تاپیک نظر سنجی که خودم هیچ مقایسه نکردم را بگی مقایسه؟ یا بگم من این بازی را قبول دارم بشه مقایسه ؟دقیقا همون کاری که خودت هم میکنی!
تاپیک نظرسنجی که به خودی خود نمیشه مقایسه اما وقتی شما بیای بگی من بین KZ و Rage یا Crysis به اونا باور دارم و به نظرم بهتر هست میشه مقایسه. این نظر من هست. اما من هیچ جا نگفتم KZ نسبت به فلان بازی برتری داری یا من از فلان بازی بیشتر قبولش دارم همه جا گفتم بیشتر دوستش دارم. من به شخصه خیلی به Crysis 2 و Rage امید دارم و از امتیازاتم هم می تونی تو اون تاپیک 100 بازی که بنده و خیلی های دیگه رو به فن بودن متهم کردی بری و ببینی و اون مقدار بالاتری هم که به KZ دادم جهت علاقه بیشتر بوده چون این لیست برای من ترکیبی از نظرشخصی و منطق در نمره دادن بود که می تونی مشاهده کنی.

اونجا که قرمز کردم را معنیش را میدونید دیگه ؟ گفتم نام بردند ! نگفتم نام بردی !

وقتی میگم ادمهای جالبی هستید یعنی اینکه شخص شما وقتی من این سایتها را قبلا مثال میزدم , نمیومدید به فلان کسهای دیگه بگید که باید بدونند ؟! ولی الان میای میگی فرخ باید بدونه ؟!
نمی دونم نمی خوای متوجه بشی یا داری قضیه رو میپیچونی. من خیلی صریح و واضح دارم بهت میگم من کاری به بقیه ندارم که مثلا وقتی تو میای فلان سایت رو در مورد AW مثال میزنی من بیام بگم این حرف رو باید به فلانی بگیم. تو این چند وقت شما اینقدر طرف مقابل بازی های PS3 به خصوص KZ3(چون به Rage علاقه داری) رو گرفتی و یادمه با نیما(مدیر) کلی بحث می کردی سر این قضیه و به همین علت اون یک جمله رو که آریا گذاشته بود فقط تقدیم به تو کردم. پس لطفا باز نیا بگو چرا به فلانی چیزی نمیگی و ... چون کار، نظر و عقیده اونا به من ربطی نداره حداقل تا زمانی که به چیزی که من علاقه دارم بحث در موردش شروع نشه.
موفق باشی

بعد از خوندن داستان كامل سري killzone همش از خودم ميپرسم حق با helghast ها هستش پس چرا داستان بازي به ضد اوناست!!!
داستان کیلزون یه حالت خاکستری داره وسیاه و سفید کامل نیست!

یعنی هر دو طرف نه کامل بد هستن نه کامل خوب.

داستان کیلزون یه حالت خاکستری داره وسیاه و سفید کامل نیست!

یعنی هر دو طرف نه کامل بد هستن نه کامل خوب.

این رو میشه به تعریف کردن داستان گفت وگرنه هلگاس ها این وسط خوب ها بودن و مورد ستم قرار گرفتن اگه یکی بیاد شما رو به یه طرف برونه که مردمت برن تو بدبختی زندگی کنن به شما لطف کرده ؟ و وقتی شما ازشون کمک میخواین شما رو سر بدونن و نه به شما و مردمتون کمک نکنه
(یه مثال ساده شما 2 تا برادر هستین یه زمین دارین بعد تقسیمش میکنین بعد بخش بالای زمین که مال شما هستش خوب محصول میده و بخش پایینی که سنگ لاخی هم هستش یا محصول نمیده یا اگه میده انقدر نمیده بعد شما به زور اون زمین بده رو میدی به برادرت بعد بردارت که ازت کمک هم میخواد میگی برو گمشو بعد شما انتظار داری بردارت ساکت بشینه و شما رو نگاه کنه ؟)

وقتی شما به کسی ستم میکنی طرف به هر شکلی میخواد ظلم شما رو جواب بده و شما رو در ظلمی که بهش شده شریک کنه برای همین هرچقدر ظلم بیشتر باشه یا بد تر باشه طرف عقده بیشتری برای جواب دادن ظلمی که در حقش شده داره .

شاید به نظر مردم ISA و نیرو هاشون هلگاس ها مردم بدی باشن برای این که بهشون حمله کردن اما باید دید که آیا مردم هلگاس هم همین نظر رو دارن ؟ اگه به مردمشون ظلم نمیشد این رفتار رو از خودشون نشون میدادن ؟

تاپیک نظرسنجی که به خودی خود نمیشه مقایسه اما وقتی شما بیای بگی من بین KZ و Rage یا Crysis به اونا باور دارم و به نظرم بهتر هست میشه مقایسه. این نظر من هست.
وقتی هم تو نقل قول videogamer را میگی باید به فرخ گفت یعنی اینکه خودت تائیدش میکنی که kz3 بهتره ! یعنی مقایسه کردی ! اینم نظر من هست !
اما من هیچ جا نگفتم KZ نسبت به فلان بازی برتری داری یا من از فلان بازی بیشتر قبولش دارم همه جا گفتم بیشتر دوستش دارم.
اتفاقا منم گفتم بیشتر قبولش دارم که اگه رک بگم میشه همون بهتر ! ولی وقتی دیدم کسی نظر ما را بهعنوان نظر شخصی قبول نداره و به تمسخر میگیرند چاره ای جز؟ء نقل قول سایتها ندارم !

من به شخصه خیلی به Crysis 2 و Rage امید دارم و از امتیازاتم هم می تونی تو اون تاپیک 100 بازی که بنده و خیلی های دیگه رو به فن بودن متهم کردی بری و ببینی و اون مقدار بالاتری هم که به KZ دادم جهت علاقه بیشتر بوده چون این لیست برای من ترکیبی از نظرشخصی و منطق در نمره دادن بود که می تونی مشاهده کنی.
e من اصلا با شما کاری نداشتم ! کی همچین حرفی گفتم؟!اگه گفتم بعضی ها منظورم را همون بعضی ها میدونند ! به شخصه یادم نمیاد حتی با شما یه سلام علیک داشته باشیم چه برسه به بحث ؟!
نمی دونم نمی خوای متوجه بشی یا داری قضیه رو میپیچونی. من خیلی صریح و واضح دارم بهت میگم من کاری به بقیه ندارم که مثلا وقتی تو میای فلان سایت رو در مورد AW مثال میزنی من بیام بگم این حرف رو باید به فلانی بگیم. تو این چند وقت شما اینقدر طرف مقابل بازی های PS3 به خصوص KZ3(چون به Rage علاقه داری) رو گرفتی و یادمه با نیما(مدیر) کلی بحث می کردی سر این قضیه و به همین علت اون یک جمله رو که آریا گذاشته بود فقط تقدیم به تو کردم. پس لطفا باز نیا بگو چرا به فلانی چیزی نمیگی و ... چون کار، نظر و عقیده اونا به من ربطی نداره حداقل تا زمانی که به چیزی که من علاقه دارم بحث در موردش شروع نشه.
موفق باشی
اولا من قضیه را نمیپیچونم و خیلی واضح حرف میزنم مثل شما . من نظر سنجسی زدم اونم برای اولین بار که ظاهرا خطا بود ! و جالبه خودم هیچ حرف از مقایسه نزدم تا اینکه یه تعداد با نام اوردن بازی های x و y که rage باید جلوشون لنگ بزنه و .......... و توپیدن به ما و........
جالبه همون rage که میگید یک بازی مولتی هست. پس من جانبداری یکی از کنسولها را نمیکنم و همون قدر که به ps3 ربط داره به 360 هم ربط داره . پس چطور ممکنه ما فنبازی در بیاریم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or