خوب به تو میگن نمونه یک آدم بیکارمن بیشتر از اینکه با مولتی بازی حال کنم با داستانیش حال کردم :biggrin1: نزدیک 15 16 بار تمومش کردم :biggrin1:
حامد جان این تریلری که تو میگی فکر کنم همونی هست که چند روز پیش اومد و در موردش بحث کردیمدوستان یه تریلر تو سایت gametrailers اومده که فرماندهای جدید هلگاست ها رو نشون میده،قیافه ی خیلی خفنی دارنb-)
اگه اینا همه ی اسلحه ها باشه ، 3 تا اضافه شده . البته کم هم شده ، Boltgun ، Flame Thrower , یکی هم همون برقیه نیستن . به اضافه ی کلت ! :d . البته بازم میگم اگه همش همینی باشه که دوستمون گذاشت . :d
من کشته مرده ی کلتشم . :d نارنجکش هم حرف نداره . تو هیچ بازیی نارنجک به خفنی ـه کیلزون ندیدم . :d
به قول کوروش شما سعی کن نخیلات خودت رو به دیگران نسبت ندی. من کاری به همه ندارم. برو یک پست فقط یک پست از من بیار که یک سایتی رو خوشحال و مضحک فرض کردم و حالا که اینجا در مورد KZ خوب گفتند اومدم دارم ازش تعریف می کنم. این قدر داستان بهم دیگه نباف و با هرکی که بحث میکنه هی جمع نبند بگو همه فلان گفتند همه فلان گفتند. به من چه که بقیه چی گفتند در مورد Rage یا مقایسه اون با KZ. من صحبت های قشنگ(!) تو رو تا حالا تو کلی تاپیک در مورد مقایسه این بازی با Crysis 2 , Rage دیدم و گفتم این جمله رو باید به فرخ بگیم بعد تو اومدی داری اینجا برای من داستان میگی که بقیه فلان گفتند. پست من رو نقل قول میکنی باید خطاب به خودم چیزی بگی و من کاری به بقیه ندارم. ok؟
واقعا ادمهای جالبی هستید تا دیروز همین Videogamer وقتی میگفت rage بهترین گرافیک تاریخ بازی رایانه ای را داره همه این سایت را خوشحال و مضحک و....... نام بردند حالا شد برعکس ! و باید به فرخ گفت .
تاپیک نظرسنجی که به خودی خود نمیشه مقایسه اما وقتی شما بیای بگی من بین KZ و Rage یا Crysis به اونا باور دارم و به نظرم بهتر هست میشه مقایسه. این نظر من هست. اما من هیچ جا نگفتم KZ نسبت به فلان بازی برتری داری یا من از فلان بازی بیشتر قبولش دارم همه جا گفتم بیشتر دوستش دارم. من به شخصه خیلی به Crysis 2 و Rage امید دارم و از امتیازاتم هم می تونی تو اون تاپیک 100 بازی که بنده و خیلی های دیگه رو به فن بودن متهم کردی بری و ببینی و اون مقدار بالاتری هم که به KZ دادم جهت علاقه بیشتر بوده چون این لیست برای من ترکیبی از نظرشخصی و منطق در نمره دادن بود که می تونی مشاهده کنی.شما هم یک پست از من پیدا میکنی که من این بازی ها که نام بردی را مقایسه کردم .فکر نکنم ایجاد تاپیک نظر سنجی که خودم هیچ مقایسه نکردم را بگی مقایسه؟ یا بگم من این بازی را قبول دارم بشه مقایسه ؟دقیقا همون کاری که خودت هم میکنی!
نمی دونم نمی خوای متوجه بشی یا داری قضیه رو میپیچونی. من خیلی صریح و واضح دارم بهت میگم من کاری به بقیه ندارم که مثلا وقتی تو میای فلان سایت رو در مورد AW مثال میزنی من بیام بگم این حرف رو باید به فلانی بگیم. تو این چند وقت شما اینقدر طرف مقابل بازی های PS3 به خصوص KZ3(چون به Rage علاقه داری) رو گرفتی و یادمه با نیما(مدیر) کلی بحث می کردی سر این قضیه و به همین علت اون یک جمله رو که آریا گذاشته بود فقط تقدیم به تو کردم. پس لطفا باز نیا بگو چرا به فلانی چیزی نمیگی و ... چون کار، نظر و عقیده اونا به من ربطی نداره حداقل تا زمانی که به چیزی که من علاقه دارم بحث در موردش شروع نشه.اونجا که قرمز کردم را معنیش را میدونید دیگه ؟ گفتم نام بردند ! نگفتم نام بردی !
وقتی میگم ادمهای جالبی هستید یعنی اینکه شخص شما وقتی من این سایتها را قبلا مثال میزدم , نمیومدید به فلان کسهای دیگه بگید که باید بدونند ؟! ولی الان میای میگی فرخ باید بدونه ؟!
داستان کیلزون یه حالت خاکستری داره وسیاه و سفید کامل نیست!
یعنی هر دو طرف نه کامل بد هستن نه کامل خوب.
وقتی هم تو نقل قول videogamer را میگی باید به فرخ گفت یعنی اینکه خودت تائیدش میکنی که kz3 بهتره ! یعنی مقایسه کردی ! اینم نظر من هست !تاپیک نظرسنجی که به خودی خود نمیشه مقایسه اما وقتی شما بیای بگی من بین KZ و Rage یا Crysis به اونا باور دارم و به نظرم بهتر هست میشه مقایسه. این نظر من هست.
اتفاقا منم گفتم بیشتر قبولش دارم که اگه رک بگم میشه همون بهتر ! ولی وقتی دیدم کسی نظر ما را بهعنوان نظر شخصی قبول نداره و به تمسخر میگیرند چاره ای جز؟ء نقل قول سایتها ندارم !اما من هیچ جا نگفتم KZ نسبت به فلان بازی برتری داری یا من از فلان بازی بیشتر قبولش دارم همه جا گفتم بیشتر دوستش دارم.
e من اصلا با شما کاری نداشتم ! کی همچین حرفی گفتم؟!اگه گفتم بعضی ها منظورم را همون بعضی ها میدونند ! به شخصه یادم نمیاد حتی با شما یه سلام علیک داشته باشیم چه برسه به بحث ؟!من به شخصه خیلی به Crysis 2 و Rage امید دارم و از امتیازاتم هم می تونی تو اون تاپیک 100 بازی که بنده و خیلی های دیگه رو به فن بودن متهم کردی بری و ببینی و اون مقدار بالاتری هم که به KZ دادم جهت علاقه بیشتر بوده چون این لیست برای من ترکیبی از نظرشخصی و منطق در نمره دادن بود که می تونی مشاهده کنی.
اولا من قضیه را نمیپیچونم و خیلی واضح حرف میزنم مثل شما . من نظر سنجسی زدم اونم برای اولین بار که ظاهرا خطا بود ! و جالبه خودم هیچ حرف از مقایسه نزدم تا اینکه یه تعداد با نام اوردن بازی های x و y که rage باید جلوشون لنگ بزنه و .......... و توپیدن به ما و........نمی دونم نمی خوای متوجه بشی یا داری قضیه رو میپیچونی. من خیلی صریح و واضح دارم بهت میگم من کاری به بقیه ندارم که مثلا وقتی تو میای فلان سایت رو در مورد AW مثال میزنی من بیام بگم این حرف رو باید به فلانی بگیم. تو این چند وقت شما اینقدر طرف مقابل بازی های PS3 به خصوص KZ3(چون به Rage علاقه داری) رو گرفتی و یادمه با نیما(مدیر) کلی بحث می کردی سر این قضیه و به همین علت اون یک جمله رو که آریا گذاشته بود فقط تقدیم به تو کردم. پس لطفا باز نیا بگو چرا به فلانی چیزی نمیگی و ... چون کار، نظر و عقیده اونا به من ربطی نداره حداقل تا زمانی که به چیزی که من علاقه دارم بحث در موردش شروع نشه.
موفق باشی