KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
قسمت هایی از Preview سایت Videogamer : ‏

It's no secret that Killzone 2 featured some pretty annoying controller input lag and a clumsy cover system. But now the controls have fallen in line with the rest of the contemporary FPS market, although movement is still weightier than the Call of Duty series and weapon recoil is less pronounced. I'm still not a fan of the first person cover system as it's hard to get a feel for how safe you are, but it's functional. While Guerrilla hasn't turned Killzone 3 into Call of Duty in space, it does feel more accessible to the masses.

I'm yet to play Crysis 2, but currently this is by far the most graphically impressive FPS I've ever seen

اصلا هم جدید نیست.
این 3-4 صفحه همش در این مورد صحبت کردین و به نتیجه ای هم نرسیدین و 2-3 نفر هم کم کم داشتند رو به حالت های خاص میاوردن. در مورد بازی صحبت کنید من که نگفتم حرفی نزنید اما در مورد کنترل به اندازه کافی تو این 3-4 صفحه صحبت شد و فکر نکنم چیز جدیدی داشته باشید که بخواید اضافه کنید. وقتی هم که چیز جدیدی نباشه و همون حرف های قدیمی رو بخواید بزنید میشه الکی جلو بردن صفحات تاپیک. پس اگه خیلی علاقه دارید که بحث های تکراری رو انجام بدین می تونید تو پروفایل های همدیگه این روند رو طی کنید.
موفق باشید

پست صفحه قبل رو پاک کردم و این رو دوباره دادم تا همه ببیند.

اولا تو ناظم انجمنی ، کارت حفظ نظم انجمنه ، قرار نیست تو بگی در مورد چی بحث کنیم ، در مورد چی بحث نکنیم ، ترد مربوط به بازی Killzone هست من دوست دارم در مورد تیکه تیکه پارتیکل هایی که در بازی میبینم بحث کنم ! دوست دارم در مورد هر 1 تکسچری که تو بازی میبینم نظر بدم !
تو فکر میکنی ؟ تو برا خودت فکر میکنی ! مگه قراره 50 هزار عضو انجمن نظر ندن و کامنت نزارن چون تو در یه مورد فکر میکنی که کافیه ! از نظر من کافی نیست .
برهان خودت میدونی دوستم هستی و با اینکه کوچکتر از من هستی بهت همیشه احترام گذاشتم و دوستت دارم ولی هم تو هم بعضی از ناظم های دیگه بعضی موقع ها جو میگیرتتون ! فک نکنم وظیفه ی تو امر و نهی کردن در مورد کامنت های دیگران باشه ، اگر نامربوط به ترد بود اره ، ولی من بحث نامربوطی نمیبینم ، اگه حرف من قبول نداری برو به یکی مثل اریا که مادریتور هست بگو بیاد تصمیم بگیره !

• Like
Reactions: Bayonetta
although movement is still weightier than the Call of Duty series and weapon recoil is less pronounced.
این رو هم من دقیقا چند صفحه پیش گفتم که کنترل چیزی بین نسخه 2 و سری COD هست و تا حدودی سنگینی خودش رو داره. البته با اینکه اولش هم گفته که یکمی مشکل داشته اما سلیقه است دیگه آریا نمیشه کاریش کرد:دی

I'm yet to play Crysis 2, but currently this is by far the most graphically impressive FPS I've ever seen
این رو باید به فرخ گفت.

اولا تو ناظم انجمنی ، کارت حفظ نظم انجمنه ، قرار نیست تو بگی در مورد چی بحث کنیم ، در مورد چی بحث نکنیم ، ترد مربوط به بازی Killzone هست من دوست دارم در مورد تیکه تیکه پارتیکل هایی که در بازی میبینم بحث کنم ! دوست دارم در مورد هر 1 تکسچری که تو بازی میبینم نظر بدم !
تو فکر میکنی ؟ تو برا خودت فکر میکنی ! مگه قراره 50 هزار عضو انجمن نظر ندن و کامنت نزارن چون تو در یه مورد فکر میکنی که کافیه ! از نظر من کافی نیست .
برهان خودت میدونی دوستم هستی و با اینکه کوچکتر از من هستی بهت همیشه احترام گذاشتم و دوستت دارم ولی هم تو هم بعضی از ناظم های دیگه بعضی موقع ها جو میگیرتتون ! فک نکنم وظیفه ی تو امر و نهی کردن در مورد کامنت های دیگران باشه ، اگر نامربوط به ترد بود اره ، ولی من بحث نامربوطی نمیبینم ، اگه حرف من قبول نداری برو به یکی مثل اریا که مادریتور هست بگو بیاد تصمیم بگیره !

نیما جان میدونی که من همیشه بهت احترام گذاشتم و باهات خیلی خوب برخورد کردم چون باهم دوست هستیم. الان هم با اینکه خیلی خوب جواب من رو ندادی اما باز هم مثل همیشه احترامت رو نگه میدارم چون بزرگتر من هستی.

در مورد این قضیه من هیچ جا نگفتم در مورد بازی حرف نزنید گفتم بحث های تکراری که نتیجه ای نداره رو دنبال نکنید چون که تو این صفحات قبل تمامی این حرف ها زده شده و به نتیجه ای هم نرسیدین و آخرش هم 2-3 نفر کارشون داشت به جاهای باریک کشیده میشد. گروه مدیریت و ناظم ها وظیفه دارند که قبل از اینکه کار به جاهای باریک برسه پیشگیری کنند و من هم به همین علت میگیم که اون بحث رو تموم کنید. در ضمن هیچ اطلاعات جدیدی هم ندارید که بخواید اضافه کنید(اگه داری خوشحال میشوم بشنوم) و اگه قرار باشه همون حرف ها رو بزنید پس باید همون جواب ها رو بشنوید و آخرش هم کار به همون جایی میرسه که الان گفتم. نکته دیگه هم اینکه من به کسی امر و نهی نمی کنم چون این خیلی کار بزرگی هست که بخوای به کسی بگی چیکار بکنه یا به یکی بگی فلان کار رو نکن.

در مورد آریا هم که خوب خودش الان تو تاپیک اومد و می تونی باهاش صحبت کنی اما فکر می کنم حرف من رو تایید می کنه. آخرین نکته هم اینکه فکر کنم این بحث ها ما بی ربط باشه به تاپیک و اگه صحبت دیگه ای از نظرت باقی مونده می تونیم تو تاپیک انتقادات صحبت کنیم یا از طریق pm یا پروفایل ادامه بدیم اما لطفا تو تاپیک دیگه هیچ پست انتقادی از روش کار مدیریتی نده تا از بحث اصلی منحرف نشیم. مرسی

ویرایش: الان که اومدم تو پروفایلت پیام بدم یک چیزی دیدم و گفتم بد نیست روشنش کنم. من رو جو گرفته؟ می تونی از هرکی دوست داری تو سایت بپرسی من چه بعد از ناظم شدنم چه بعد از رفتن تو تحریریه اخلاق و رفتارم اصلا عوض نشد و تازه به علت یک سری محدودیت ها سعی کردیم(کل ناظم ها) خوش رو تر هم بشیم. بعدش هم نیما جان این چیزها خیلی تحفه ای نیستن که آدم بخواد به خاطرش جوگیر بشه یا نشه. پس لطفا در مورد چیزی که نمی دونی قضاوت نکن. ممنون

آخرین ویرایش:
بچه ها تا حالا دقت کردین اون هلگاستی که تو Box Shot ـه بازی Sev ـه ! بنظرم خودِ خودشه در حالی که خودش رو تغییر قیافه داده ! ( با توجه به تریلرها و مواردی که بالاخره خودتون دیدین )

پ.ن:همیشه تو چشمم بوده ولی بهش توجه نکردم !!!

چی بشه گرافیک بازی ! من فقط منتظرم ببینم KZ3 میتونه شبیه سازی برف U2 رو یک قدم به جلو ببره یا نه !

کجان اون دوستانی که روی RAGE و Crysis 2 تا فی خالدون مانور میدن ؟ :)) انصافاً چیز مشخصیه نیازی به گفتن نبود :d

دوستان من به این بازی خیلی امید دارم و یکی از دلایل خرید PS3 هم همین بازی بوده. امیدوارم که خوب باشه و پشیمونم نکنه.

اونجوری که من دیدم گرافیک بازی خیلی زیاده. مخصوصا اگر NOW PLAYING ی که GAMESPOT داده رو ببینید متوجه میشید.

به نظرم اگر همون گیم پلی سنگین رو میزاشت بهتر بود ولی میخوان با این کارشون طرفدارای کیلزون رو بیشتر کنن.

من که خودم که از طرفدارای پر و پا قرص کیلزون هستم عمرا به خاطر تغییر گیم پلی ولش نمیکنم.

دوستان من به این بازی خیلی امید دارم و یکی از دلایل خرید PS3 هم همین بازی بوده. امیدوارم که خوب باشه و پشیمونم نکنه.

اونجوری که من دیدم گرافیک بازی خیلی زیاده. مخصوصا اگر NOW PLAYING ی که GAMESPOT داده رو ببینید متوجه میشید.

به نظرم اگر همون گیم پلی سنگین رو میزاشت بهتر بود ولی میخوان با این کارشون طرفدارای کیلزون رو بیشتر کنن.

من که خودم که از طرفدارای پر و پا قرص کیلزون هستم عمرا به خاطر تغییر گیم پلی ولش نمیکنم.

البته مثل اینکه زیاد هم تغییر نکرده..:d
:arrowd:

although movement is still weightier than the Call of Duty series

بچه ها میشه در مورد تلویزیون 3D واسه KILLZONE 3 حرف زد برادر من داره یدونه سامسونگه سری 7000 یا 8000 میگیره فقط واسه این و گرن توریسمو 5 امیدوارم که بخره منم به یه نون و نوایی برسم جفتمون PS 3 داریم البته طفلکی ازدواج کرده و متاهله .

میبینم که طبق نظر سنجی خیلی ها راه کج رو پیش گرفتند . :d باشد که خداوند راه راست رو سوی ما کج کند تا با کنترل ایده آل کنار بیایم و خودمون رو گول نزنیم . :d

به نظرتون کدوم اسلحه تو killzone3 بیشتر حال بده؟(البته سوای سنگینیش:d)
M82G
250px-M82_Assault_Rifle.jpg

STA-52
300px-StA52_Assault_Rifle.jpg

STA11
300px-StA-11_SMG.png

LS13
400px-LS13_Shotgun.png

M224-A1
180px-816_killzone-2-m224-a1-lmg.jpg

Sta14
180px-StA14_Rifle.jpg

آخرین ویرایش:
این رو باید به فرخ گفت.

عجب ! وقتی ما 100 تاش را ردیف میکنیم برای هیچ کس نیست ولی این یکی را باید به فرخ گفت ؟!

واقعا ادمهای جالبی هستید تا دیروز همین Videogamer وقتی میگفت rage بهترین گرافیک تاریخ بازی رایانه ای را داره همه این سایت را خوشحال و مضحک و....... نام بردند حالا شد برعکس ! و باید به فرخ گفت .
خب حالا این یعنی چی ؟ الان kz2 یه بازی تموم شدست و اماده و سایتها دارند بازیش میکنن بعد اونوقت میخواین نظر کامل روی دیگر عناوین مثل rage که 1 سال برای اومدنش مونده نظر بدند هرچند برای rage بسیار بیشترش را گفتند تا اینها جلوش دیده نشه .
کلا گفتن جوجه را اخر پاییز میشمارن سال 2009 هم همین بازی با کلی تبلیغات در این زمینه اومد و اخر به یه بازی بدون تبلیغ در این زمینه به U2 جایگاهش را بخشید .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dreadlord
به نظرتون کدوم اسلحه تو killzone3 بیشتر حال بده؟(البته سوای سنگینیش:d)
M82G
250px-M82_Assault_Rifle.jpg

STA-52
300px-StA52_Assault_Rifle.jpg

STA11
300px-StA-11_SMG.png

LS13
400px-LS13_Shotgun.png

M224-A1
180px-816_killzone-2-m224-a1-lmg.jpg

Sta14
180px-StA14_Rifle.jpg
من خودم از طرفدارای M82 هستم ولی از وقتی بتا رو بازی کردم STA-52 خیلی بیشتر بهم حال داد.به نظر من توی کیلزون2 کار کردن با STA-52 خیلی سخت بود ولی توی نسخه سوم واقعا این اسلحه به یکی از بهترین اسلحه ها تبدیل شده:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or