وقتی X360 هیچ بازی انحصاری نداره که بتونه به KZ2 نزدیک بشه مجبوری از بازی های مولتی مایه بزاری چون چاره دیگه ای نداری. کلا فرخ من یه نفر تو رو میشناسم، کلا از زمانی که گفتن KZ2 گرافیکش خیلی خوبه سعی داشتی یه بازی رو جلوی ان علم کنی و هر جور که شده سعی کنی بگی بهتر از KZ خیلی هست که نیست!
خوب ماکان جون این توهمات خودته که فکر میکنی 360 بازی انحصاری نداره که بتونه مقابله کنه چون من میگم همین gears 3 به راحتی میتونه. حالا تو چه قبول داشته باشی یا نه به من هیچ فرقی نمیکنه ! ولی من نمیگم کدومش اخر سر بهتر میشن ولی میدونم هردوتاشون خیلی ادعا دارن .
سر KZ2 ان همه زور زدی که GeoWII گرافیکش خیلی بهتره و برترین گرافیک کنسولی هست،
خیلی ببخشید تا بازی ای که عرضه نشده نمیتونه بهترین گرافیک کنسولی باشه ولی gears 2 حقیقا زمانی که عرضه شد بهترین بود حالا نمیگم از این طرف mgs4 هم انتخاب شد ولی gears 2 هم از خیلی سایتها انتخاب شد .پس من بیربط نگفتم !
بعد که دیدی حرفت رو جز خودت کسی قبول نداره یه مدت بیخیال شدی و درست از ان تردی که اولین عکس ها از KZ3 منتشر شد تو یه نفر شروع کردی گفت این بازی هیچی نیست و حالا در آینده بازی هایی میان که خیلی بهترن و من اسم نمیارم و ...
باز توهمات خودته !
ولی بله بعد از این که gears 2 سال 2008 اومد و سال 2008 تموم شد و رفت پی کارش ! سال 2009 اومد و kz2 اومد دقیقا همین خودم وقتی بازی کردم و تموم شد , برگشتم گفتم kz2 بهتر از گیرز 2 هست باور نداری (که یه بار هم برات نشونش داده بودم )میتونی بری تو تاپیک و kz2 نقدی که ازش داشتم را بخونی !
بعدشم که Crysis 2 رو جلوش ردیف کردی، دیدی نشد و اخیرا هم یه عکس از نسخه کنسولی منتشر شد آبروریزی کرد دوباره چسبیدی به Rage! اینقدر هم با مولتی مولتی کردن سعی نکن خودت رو تبرئه کنی بگی نمیخوای فن بازی در بیاری! هر کسی پست های تو در مورد کلا KZ توی این نسل رو دیده باشی میدونه تو همیشه علاقه داری بگی این بازی هیچی نیست و هر کسی هم گفته بهترین گرافیک کنسولی هست چرت و پرت میگه!
و باز هم توهمات ! یعنی اگه بجای من یک مدیر بود به خاطر همین توهمات 100 بار بنت کرده بودنت

شما از من 1 پست پیدا کن که بگم crysis2 بهترین هست ! بیشتر نه فقط یک پست ؟!
ولی در مورد rage که فکر میکنی من جدیدا چسبیدم به این بازی ؟! lol فکر کنم دیگه تو بازیسنتر همه بدونن من از اولین روز تا به الان طرفدار rage بودم و کلی هم بحث کردم و کل اخبارش را پوشش دادم !
حداقل میتونی این سوالات را از آریا بپرسی که بهتر از من میتونه برات توضیح بده اگه اریا را قبول داری ؟
بازم lol :d
من شخصا جدیدا یکم نظرم در مورد Rage تغییر کرده و داره ازش خوشم میاد!

سر اینکه گرافیکش هم در نسخه نهایی از KZ3 بهتر یا بدتر میشه بحث نمیکنم چون برام مهم نیست و هزار بار گفتم گرافیک هنری و بصری بازی برام مهم هست. الانم انتقادم به این KZ ستیزی تو هست! از اول سعی داشتی بگی از این بازی بهتر خیلی هست که البته هیچ وقت هم در این بحث برنده نخواهی شد!
دقیقا میتونم بپرسم از کدوم دقیقه از RAGE خوشت اومد ؟

از وقتی که ارت ورکها را برات نشوندادم ؟:d پس سعی کن تا زمانی که اطلاع نداری از یه چیزی در موردش حرف نزنی .
اره واقعا اخر سال که شد و برنده ها مشخص شد اونوقت مشخص میشه که من برنده هستم یا نه !