KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
داستان کیلزون یه حالت خاکستری داره وسیاه و سفید کامل نیست!

یعنی هر دو طرف نه کامل بد هستن نه کامل خوب.
ايول جالب بود :)
اميدوارم تو قسمت 3 از blu-ray نهايت استفاده رو براي نشون دادن خيلي از داستان انجام بدن
راستي كسي نميدونه كه اين اخرين سري killzone هست يا نه؟

جالبه همون rage که میگید یک بازی مولتی هست. پس من جانبداری یکی از کنسولها را نمیکنم و همون قدر که به ps3 ربط داره به 360 هم ربط داره . پس چطور ممکنه ما فنبازی در بیاریم ؟

وقتی X360 هیچ بازی انحصاری نداره که بتونه به KZ2 نزدیک بشه مجبوری از بازی های مولتی مایه بزاری چون چاره دیگه ای نداری. کلا فرخ من یه نفر تو رو میشناسم، کلا از زمانی که گفتن KZ2 گرافیکش خیلی خوبه سعی داشتی یه بازی رو جلوی ان علم کنی و هر جور که شده سعی کنی بگی بهتر از KZ خیلی هست که نیست!

سر KZ2 ان همه زور زدی که GeoWII گرافیکش خیلی بهتره و برترین گرافیک کنسولی هست، بعد که دیدی حرفت رو جز خودت کسی قبول نداره یه مدت بیخیال شدی و درست از ان تردی که اولین عکس ها از KZ3 منتشر شد تو یه نفر شروع کردی گفت این بازی هیچی نیست و حالا در آینده بازی هایی میان که خیلی بهترن و من اسم نمیارم و ...

بعدشم که Crysis 2 رو جلوش ردیف کردی، دیدی نشد و اخیرا هم یه عکس از نسخه کنسولی منتشر شد آبروریزی کرد دوباره چسبیدی به Rage! اینقدر هم با مولتی مولتی کردن سعی نکن خودت رو تبرئه کنی بگی نمیخوای فن بازی در بیاری! هر کسی پست های تو در مورد کلا KZ توی این نسل رو دیده باشی میدونه تو همیشه علاقه داری بگی این بازی هیچی نیست و هر کسی هم گفته بهترین گرافیک کنسولی هست چرت و پرت میگه!

من شخصا جدیدا یکم نظرم در مورد Rage تغییر کرده و داره ازش خوشم میاد!:دی سر اینکه گرافیکش هم در نسخه نهایی از KZ3 بهتر یا بدتر میشه بحث نمیکنم چون برام مهم نیست و هزار بار گفتم گرافیک هنری و بصری بازی برام مهم هست. الانم انتقادم به این KZ ستیزی تو هست! از اول سعی داشتی بگی از این بازی بهتر خیلی هست که البته هیچ وقت هم در این بحث برنده نخواهی شد!

• Like
Reactions: Captain Mitchell
وقتی هم تو نقل قول videogamer را میگی باید به فرخ گفت یعنی اینکه خودت تائیدش میکنی که kz3 بهتره ! یعنی مقایسه کردی ! اینم نظر من هست !
بازم متوجه نمیشی من چی میگم. تو اون نقل قولی که آریا گذاشته من اسم بازی دیگه ای رو نیاوردم و فقط به اون حرف سایت تکه کردم که میگه گرافیکش خوبه پس چون با چیزی مقایسه نکردم نظرت رو برای خودت نگه دار چون بی ربط داری حرف می زنی.

اتفاقا منم گفتم بیشتر قبولش دارم که اگه رک بگم میشه همون بهتر ! ولی وقتی دیدم کسی نظر ما را بهعنوان نظر شخصی قبول نداره و به تمسخر میگیرند چاره ای جز؟ء نقل قول سایتها ندارم !
خوب نظرشخصی هر کسی محترم هست و شما هم اون نظر داری و جای بحث نداره.

e من اصلا با شما کاری نداشتم ! کی همچین حرفی گفتم؟!اگه گفتم بعضی ها منظورم را همون بعضی ها میدونند ! به شخصه یادم نمیاد حتی با شما یه سلام علیک داشته باشیم چه برسه به بحث ؟!
به همین زودی پست هایی که پاک می کنی رو یادت میره؟ سر دسته فن های سایت و تو تیم مدیریت که اسم بنده رو هم جزوشون آوردی بودی. نکته حافظه شما دچار مشکل شده. اگه شده که پستت رو بیارم بلکه یادت بیاد. از این به بعد خیلی مواظب باش چه پستی میدی و کی رو فن خطاب می کنی چون بعدا مثل همین الان بر علیه شما میشه ازش استفاده کرد.

اولا من قضیه را نمیپیچونم و خیلی واضح حرف میزنم مثل شما . من نظر سنجسی زدم اونم برای اولین بار که ظاهرا خطا بود ! و جالبه خودم هیچ حرف از مقایسه نزدم تا اینکه یه تعداد با نام اوردن بازی های x و y که rage باید جلوشون لنگ بزنه و .......... و توپیدن به ما و........
جالبه همون rage که میگید یک بازی مولتی هست. پس من جانبداری یکی از کنسولها را نمیکنم و همون قدر که به ps3 ربط داره به 360 هم ربط داره . پس چطور ممکنه ما فنبازی در بیاریم ؟
من هیچ جای پستم نه گفتم شما و نه کسی دیگه فن هستید یا دارید سنگ یک بازی رو الکی برای اینکه KZ رو بکوبونید به سینه می زنید. اما به شخصه اعتقاد دارم شما با انحصاری های PS3 کلا مشکل داری چون تا حالا ندیدم حتی از یکدونه هم تعریف کنی و یا سکوت می کنی یا انتقاد. در مورد مقایسه هم تو اون تاپیک خوب من که شروع نکرده بودم و دیگران داشتند مقایسه می کردن و شما هم جوابشون رو دادی.

خلاصه اینکه این رو الان هم اینجا دارم بهت میگم که فردا نخوای دست بگیری. امتیازات بازی ها برای من نمیگم بی اهمیت هست اما در درجه اول و اولویت اصلی نیست. همون طور که هیچ پست شادی و خوشحالی تو تاپیک های U2 یا LBP نمی تونی از من پیدا کنی هیچ پستی هم نمی تونی از من تو تاپیک های AW یا reach پیدا کنه که برخی امتیازت کم بازی رو مسخره کردم باشم. پس اگر زد و میانگین KZ3 حتی نیم درصد هم کمتر از بازی های مورد علاقه شما شد یا بیشتر شد به شخصه من هیچ چیزی رو نه به شما و نه به هر شخصی که بازی رو کوبیده باشه نمیگم و هیچ وقت هم نخواهم گفت.

BoRiX_HiDeN
بازم متوجه نمیشی من چی میگم. تو اون نقل قولی که آریا گذاشته من اسم بازی دیگه ای رو نیاوردم و فقط به اون حرف سایت تکه کردم که میگه گرافیکش خوبه پس چون با چیزی مقایسه نکردم نظرت رو برای خودت نگه دار چون بی ربط داری حرف می زنی.
ولی من منظور شما را اینطوری طلقی نمیکنم ! چون دقیقا بحث من تو اون تاپیکها همین بازی rage بوده که من حرف تعدادی از سایتها در مورد rage را اوردم .
پس وقتی میگی باید به فرخ گفت منظورت میره به کدوم طرف؟ به چی ؟ به کی و چه زمان ؟ و کدوم بحث ؟
به همین زودی پست هایی که پاک می کنی رو یادت میره؟ سر دسته فن های سایت و تو تیم مدیریت که اسم بنده رو هم جزوشون آوردی بودی. نکته حافظه شما دچار مشکل شده. اگه شده که پستت رو بیارم بلکه یادت بیاد. از این به بعد خیلی مواظب باش چه پستی میدی و کی رو فن خطاب می کنی چون بعدا مثل همین الان بر علیه شما میشه ازش استفاده کرد.

پس حتما اشتباه خودم را دونستم که پاکش کردم ! نذاشتم که بمونه ؟ ولی شخصا کی من با شما حرفی یا بحثی باهم داشتیم ؟

من هیچ جای پستم نه گفتم شما و نه کسی دیگه فن هستید یا دارید سنگ یک بازی رو الکی برای اینکه KZ رو بکوبونید به سینه می زنید. اما به شخصه اعتقاد دارم شما با انحصاری های PS3 کلا مشکل داری چون تا حالا ندیدم حتی از یکدونه هم تعریف کنی و یا سکوت می کنی یا انتقاد. در مورد مقایسه هم تو اون تاپیک خوب من که شروع نکرده بودم و دیگران داشتند مقایسه می کردن و شما هم جوابشون رو دادی.

خلاصه اینکه این رو الان هم اینجا دارم بهت میگم که فردا نخوای دست بگیری. امتیازات بازی ها برای من نمیگم بی اهمیت هست اما در درجه اول و اولویت اصلی نیست. همون طور که هیچ پست شادی و خوشحالی تو تاپیک های U2 یا LBP نمی تونی از من پیدا کنی هیچ پستی هم نمی تونی از من تو تاپیک های AW یا reach پیدا کنه که برخی امتیازت کم بازی رو مسخره کردم باشم. پس اگر زد و میانگین KZ3 حتی نیم درصد هم کمتر از بازی های مورد علاقه شما شد یا بیشتر شد به شخصه من هیچ چیزی رو نه به شما و نه به هر شخصی که بازی رو کوبیده باشه نمیگم و هیچ وقت هم نخواهم گفت.
منم نگفتم که شما همچین حرفی زدید یا زده بودید یا خواهید زد . گفتم ؟
فقط چون اومدی گفتی فرخ خوب میخواستم بدونم چرا این حرف را گفتی ؟ همین .

Cloud Strife
وقتی X360 هیچ بازی انحصاری نداره که بتونه به KZ2 نزدیک بشه مجبوری از بازی های مولتی مایه بزاری چون چاره دیگه ای نداری. کلا فرخ من یه نفر تو رو میشناسم، کلا از زمانی که گفتن KZ2 گرافیکش خیلی خوبه سعی داشتی یه بازی رو جلوی ان علم کنی و هر جور که شده سعی کنی بگی بهتر از KZ خیلی هست که نیست!
خوب ماکان جون این توهمات خودته که فکر میکنی 360 بازی انحصاری نداره که بتونه مقابله کنه چون من میگم همین gears 3 به راحتی میتونه. حالا تو چه قبول داشته باشی یا نه به من هیچ فرقی نمیکنه ! ولی من نمیگم کدومش اخر سر بهتر میشن ولی میدونم هردوتاشون خیلی ادعا دارن .

سر KZ2 ان همه زور زدی که GeoWII گرافیکش خیلی بهتره و برترین گرافیک کنسولی هست،

خیلی ببخشید تا بازی ای که عرضه نشده نمیتونه بهترین گرافیک کنسولی باشه ولی gears 2 حقیقا زمانی که عرضه شد بهترین بود حالا نمیگم از این طرف mgs4 هم انتخاب شد ولی gears 2 هم از خیلی سایتها انتخاب شد .پس من بیربط نگفتم !

بعد که دیدی حرفت رو جز خودت کسی قبول نداره یه مدت بیخیال شدی و درست از ان تردی که اولین عکس ها از KZ3 منتشر شد تو یه نفر شروع کردی گفت این بازی هیچی نیست و حالا در آینده بازی هایی میان که خیلی بهترن و من اسم نمیارم و ...

باز توهمات خودته !
ولی بله بعد از این که gears 2 سال 2008 اومد و سال 2008 تموم شد و رفت پی کارش ! سال 2009 اومد و kz2 اومد دقیقا همین خودم وقتی بازی کردم و تموم شد , برگشتم گفتم kz2 بهتر از گیرز 2 هست باور نداری (که یه بار هم برات نشونش داده بودم )میتونی بری تو تاپیک و kz2 نقدی که ازش داشتم را بخونی !
بعدشم که Crysis 2 رو جلوش ردیف کردی، دیدی نشد و اخیرا هم یه عکس از نسخه کنسولی منتشر شد آبروریزی کرد دوباره چسبیدی به Rage! اینقدر هم با مولتی مولتی کردن سعی نکن خودت رو تبرئه کنی بگی نمیخوای فن بازی در بیاری! هر کسی پست های تو در مورد کلا KZ توی این نسل رو دیده باشی میدونه تو همیشه علاقه داری بگی این بازی هیچی نیست و هر کسی هم گفته بهترین گرافیک کنسولی هست چرت و پرت میگه!
و باز هم توهمات ! یعنی اگه بجای من یک مدیر بود به خاطر همین توهمات 100 بار بنت کرده بودنت :دی
شما از من 1 پست پیدا کن که بگم crysis2 بهترین هست ! بیشتر نه فقط یک پست ؟!
ولی در مورد rage که فکر میکنی من جدیدا چسبیدم به این بازی ؟! lol فکر کنم دیگه تو بازیسنتر همه بدونن من از اولین روز تا به الان طرفدار rage بودم و کلی هم بحث کردم و کل اخبارش را پوشش دادم !
حداقل میتونی این سوالات را از آریا بپرسی که بهتر از من میتونه برات توضیح بده اگه اریا را قبول داری ؟
بازم lol :d

من شخصا جدیدا یکم نظرم در مورد Rage تغییر کرده و داره ازش خوشم میاد!:دی سر اینکه گرافیکش هم در نسخه نهایی از KZ3 بهتر یا بدتر میشه بحث نمیکنم چون برام مهم نیست و هزار بار گفتم گرافیک هنری و بصری بازی برام مهم هست. الانم انتقادم به این KZ ستیزی تو هست! از اول سعی داشتی بگی از این بازی بهتر خیلی هست که البته هیچ وقت هم در این بحث برنده نخواهی شد!

دقیقا میتونم بپرسم از کدوم دقیقه از RAGE خوشت اومد ؟:دی از وقتی که ارت ورکها را برات نشوندادم ؟:d پس سعی کن تا زمانی که اطلاع نداری از یه چیزی در موردش حرف نزنی .

اره واقعا اخر سال که شد و برنده ها مشخص شد اونوقت مشخص میشه که من برنده هستم یا نه !

BoRiX_HiDeN
ولی من منظور شما را اینطوری طلقی نمیکنم ! چون دقیقا بحث من تو اون تاپیکها همین بازی rage بوده که من حرف تعدادی از سایتها در مورد rage را اوردم .
پس وقتی میگی باید به فرخ گفت منظورت میره به کدوم طرف؟ به چی ؟ به کی و چه زمان ؟ و کدوم بحث ؟

پس حتما اشتباه خودم را دونستم که پاکش کردم ! نذاشتم که بمونه ؟ ولی شخصا کی من با شما حرفی یا بحثی باهم داشتیم ؟

منم نگفتم که شما همچین حرفی زدید یا زده بودید یا خواهید زد . گفتم ؟
فقط چون اومدی گفتی فرخ خوب میخواستم بدونم چرا این حرف را گفتی ؟ همین .
احساس می کنم که تو این زمینه حرف هم دیگه رو خوب متوجه نمیشیم چون من جوابی که میدم رو شما خوب متوجه نمیشی یا من بد بیان میکنم و شما نمی تونی درکش کنی.

در مورد اشتباه بودن اون پستتون هم میدونم که به دلایل دیگه ای پاک کردین نه اینکه مثلا نظرتون این نیست که اون اسامی که گفتین از دید شما فن PS3 نیستند چون کاملا مشخصه و از پست های شما تو اکثر تاپیک ها میشه فهمید که چه نظری در مورد خیلی ها دارین و چون که اسم من رو هم تو اون لیست آورده بودین من خواستم برات روشن بکنم که این بچه بازی ها برای من اهمیتی نداره که مثلا آخ جون سونی بازی هاش خیلی خوبه یا آخ جون مایکروسافت کینکت داره یا اینکه ای وای move که یک تقلید خالص و تابلو هست یا اینکه وای مایکرو سال دیگه 5 تا بازی هاردکور درست و حسابی هم نداره. اینا برای من هیچ فرقی نداره و من از تمام بازی ها و وسایلشون روی تمامی کنسول ها لذت میبرم. اینا رو گفتم که روشن بشی به کسی همین جوری حق نداری رو هوا تهمت بزنی. در مورد اینکه بحثی باهم داشتیم یا نه من چیزی یادم نمیاد و البته چون پشتکار شما در نوشتن تومارهای طولانی در جوابیه دوستان در زمان AW رو دیدم ترجیح دادم که باهاتون بحث نکنم چون نه شما قانع میشدی نه من. حالا تو هر زمینه ای چون با انسان های متعصب نمیشه به تعامل و گفتمان نشست.
موفق باشید

کنترل جدید رو که تجربه نکردم اما قبلی خیلی خوب بود کلا :d
فقط یکم باید زیاد بازی میکردی تا عادت کنی ولی مشکلی نداشت از نظر من

آقا اصلا میدونی چیه. کیلزون 3 به درد نمیخوره آشغاله. اومد بازی نکن. برو rage بازی کن. rage خیلی بهتره. عالیه.LOL

کنترل باززی هم تا اونجایی که من فهمیدم مثل اینکه مثل سری COD شده. یعنی سبک.

احساس می کنم که تو این زمینه حرف هم دیگه رو خوب متوجه نمیشیم چون من جوابی که میدم رو شما خوب متوجه نمیشی یا من بد بیان میکنم و شما نمی تونی درکش کنی.

در مورد اشتباه بودن اون پستتون هم میدونم که به دلایل دیگه ای پاک کردین نه اینکه مثلا نظرتون این نیست که اون اسامی که گفتین از دید شما فن PS3 نیستند چون کاملا مشخصه و از پست های شما تو اکثر تاپیک ها میشه فهمید که چه نظری در مورد خیلی ها دارین و چون که اسم من رو هم تو اون لیست آورده بودین من خواستم برات روشن بکنم که این بچه بازی ها برای من اهمیتی نداره که مثلا آخ جون سونی بازی هاش خیلی خوبه یا آخ جون مایکروسافت کینکت داره یا اینکه ای وای move که یک تقلید خالص و تابلو هست یا اینکه وای مایکرو سال دیگه 5 تا بازی هاردکور درست و حسابی هم نداره. اینا برای من هیچ فرقی نداره و من از تمام بازی ها و وسایلشون روی تمامی کنسول ها لذت میبرم. اینا رو گفتم که روشن بشی به کسی همین جوری حق نداری رو هوا تهمت بزنی. در مورد اینکه بحثی باهم داشتیم یا نه من چیزی یادم نمیاد و البته چون پشتکار شما در نوشتن تومارهای طولانی در جوابیه دوستان در زمان AW رو دیدم ترجیح دادم که باهاتون بحث نکنم چون نه شما قانع میشدی نه من. حالا تو هر زمینه ای چون با انسان های متعصب نمیشه به تعامل و گفتمان نشست.
موفق باشید
خودت هم میدونی پست تو در مورد من دقیقا میرفت به کجا یعنی همون بالا دلیل منطقی هم اوردم که من همون بحث را دقیقا در مورد rage کردم نه چیزه دیگه .
حالا شما اینها را توهمت میدونی ؟! به من ربطی نداره .
حالا نظر من برای شخص شما چیه مهمه , ولی نظر شما برای من هم باید مهم باشه ؟! اگه اون پست را من پاک کردم بازم جسارتش را داشتم که پاکش کنم ولی شما همین الان به من میگی فن !پس فکر نکنم مشکلی باشه .

عجب حالی داد . :d
بعضی ها بسوزن . :d
آره خیلی حال داد . با اینکه 3 نفر بودیم ولی چسبید .
تنها بازی-ای که تو کنسول میتونه با KILLZONE رقابت کنه RAGE هست . چون هردو اول شخص هستن . GEARS OF WAR هم که معلومه چه بازی-ای رقیبشه :دی
این عکسهایی که صفحه قبل گذاشته شده بود بیشترشون بعد از عرضه-ی نسخه-ی دوم منتشر شدنا !!

خودت هم میدونی پست تو در مورد من دقیقا میرفت به کجا یعنی همون بالا دلیل منطقی هم اوردم که من همون بحث را دقیقا در مورد rage کردم نه چیزه دیگه .
حالا شما اینها را توهمت میدونی ؟! به من ربطی نداره .
حالا نظر من برای شخص شما چیه مهمه , ولی نظر شما برای من هم باید مهم باشه ؟! اگه اون پست را من پاک کردم بازم جسارتش را داشتم که پاکش کنم ولی شما همین الان به من میگی فن !پس فکر نکنم مشکلی باشه .
نظر تو در مورد من برام مهم نیست اما 1% احتمال داره چندین نفر در اون لحظه و قبل از اینکه پست درافشان شده خودتون رو پاک کنید اون رو خونده باشند و بعد تعبیر کرده باشند و به همین دلیل به جسارت داشتن یا نداشتن شما من کاری ندارم و این حق رو دارم که از خودم دفاع کنم که فن هیچ چیزی نیستم و توهمات ناشی از ذهن بعضی ها جواب بدم. بنده هم به این دلیل شما رو فن خطاب کردم چون خودتون به طور دقیق و واضح تو همون تاپیک گفتین که بنده(خود شما) فن 360 هستم. حالا این خود درگیری از کجا نشات میگیره نمیدونم اما من هم مشکلی نداشتم و فقط برای شفاف شدن ذهن بقیه این حرف رو زدم که اگه اون پست شما رو خونده باشند در جریان برخی امور قرار بگیرند

نظر تو در مورد من برام مهم نیست اما 1% احتمال داره چندین نفر در اون لحظه و قبل از اینکه پست درافشان شده خودتون رو پاک کنید اون رو خونده باشند و بعد تعبیر کرده باشند و به همین دلیل به جسارت داشتن یا نداشتن شما من کاری ندارم و این حق رو دارم که از خودم دفاع کنم که فن هیچ چیزی نیستم و توهمات ناشی از ذهن بعضی ها جواب بدم. بنده هم به این دلیل شما رو فن خطاب کردم چون خودتون به طور دقیق و واضح تو همون تاپیک گفتین که بنده(خود شما) فن 360 هستم. حالا این خود درگیری از کجا نشات میگیره نمیدونم اما من هم مشکلی نداشتم و فقط برای شفاف شدن ذهن بقیه این حرف رو زدم که اگه اون پست شما رو خونده باشند در جریان برخی امور قرار بگیرند

متاسفانه کلمه فن بد جا افتاده وقتی من میگم فن یعنی میگم طرفدارشی . ادم تو زندگیش طرفدار همه چی میتونه باشه مگه عیبه . ولی وقتی بگم برات فنبوی یعنی اینکه گفتم تو طرفدار متعصب هستی که چیزی را جزء چیزی که طرفدارشی نمیتونی ببینی .
در ضمن نیاز نیست کسی اینجا خودش را فن خطاب کنه تا بدونن کی فن هست یا نیست ! بلکه با فعالیت هایی که در کدوم فروم ها بیشتره و طرفدار کدوم بازیاست و بیشتر مربوط به کدوم کنسول میشه را براحتی میشه تشخیص داد .

به شخصه که امروز بعد از مدت ها بازی کردم ، با دقت زیادی هم که کردم ، واقعا نمیفهمم منظور از لگ چیه !
کنترل هیچ تاخیری تو پاسخگویی نداره . فقط سنگینه ، همین ‍. مطمئنا من منظور از لگ رو متوجه نمیشم ! چون وقتی خود GG گفته ما لگ رو برطرف کردیم ، حتما یه چیزی بوده .

حالا چی زدین ؟ چند نفر ؟ کیا ؟ :d
خدمت علیرضا جان بگم که :
As always :d
Body count , radec academy :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or