KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
دوستان کسی نظری راجع به این شخصیت جدید زنی که تو این تریلر دیدیم ندارین؟ به نظر من اون با اون چیزی که تنش بود که شبیه شنل بود یه هلگست بود که از دست هلگستا فرار کرده بود.
من تا قبل از دیدن این تریلر ها فکر میکردم همه هلگستا کچلن(حتی زناشون)!!!!:))

محیط مرگش رو تقریبا یادمه ، داشتیم با هلگاست ها میجنگیدم یهو از نا کجا آباد تیر خورد به گارزا :d اگه اشتبه نکنم همون موقع نمرد درسته ؟ سِو اومد بلندش کرد :-/ دقیق یادم نیست ولی خب گارزا یکم احساس داشت حداقل :|!
نه دقیقا
تو اون مرحله صحرا دستگیر شد و بعد که پیداش کردیم این ریکو زد به سیم آخر رفت نجاتش بده هلگاست ها هم تیر زدن بهش، بعد موقع فرار نتونست طاقت بیاره به ملکوت اعلاء پیوست :d

انگار دوستان با کمبود امضا واسه killzone مواجه شدن
همه یه نوع گذاشتن:d
اینم چند تا امضا واسه killzone:

i20191_9zoe4w.jpg

i20190_fkillzonesigm355c97a.png

i20189_destruction.png

i20188_killzone2.png

i20187_Victorycopy.png

i20197_b534d8.jpg

i20196_4jn5vr.jpg

i20195_nqbu2t.jpg

i20194_6j0ldj.png

i20193_FINALONEcopy.png

• Like
Reactions: Trico
تا حدودی شاید صدرا ولی این تریلرها یجوری بنظرم میخواد بگه Sev نمیدونه واقعا چی میخواد ! و واقعا ISA اون طوری نیست که فکر میکرده و از اون تریلر معروف (تغییر چهره و اینا) میشه همچین چیزی رو فهمید ! نمیدونم شاید نفوذ در دسته هلگاست ها راهی باشه برای پیدا کردن حقیقت هر چند بنظرم گروه سومی هم در کار هست !!!

اتحاد ISA و هلگاست ها برای شکست دادن یه جبهه سوم هم جالب میشه :d

امیدوارم این شماره آخرش مزخرف تموم نشه مثل KZ2...
هنوز تو کف هستم ون تیم نویسندگی چطوری با ون اعتماد به نفس ... آخرش رو اونطوری تموم کردن ... طرف هیتلر هم بود یک کسی که ماموریت داره که اون طرف رو دستگیر کنه و حتی کسی که هیچ سلاحی نداره رو نزنه ... این زد...

کیوان میدونه چقد شاکی هستم از آخرش :d ...

اینجور که شماها میگین میشه دوتا پایانو واسه کیلزون 3 پیش بینی کرد( البته اگه تو این شماره بخوان همه چیز رو تموم کنن)1- هلگستها و آی اِس اِی ها متحد میشن علیه این ژنرال جدیده و شکستش میدن و بعد باهم صلح میکنن.2- هلگست ها خودشون خودشونو نابود میکنن(جنگ داخلی)
فقط نمیدونم اگه این حالت دوم پیش بیاد این وسط آی اِس اِی ها چی میشن:))

البته من فکر نکنم اتحادی بین هلگاست و ISA شکل بگیره!
احتمال میدم چندتا از هلگاستا و چندتا از ISA ها با هم گروه سوم رو تشکیل میدند! SEV و دوستان و هلگاست ها! کسایی که حقیقت رو فهمیدن! یا دلیل این جنگ رو درک نمی کنند :d
و به هر 2 طرف ضربه میزنند! هلگاست ها و ISA ها هم همچنان به جنگ بین خودشون ادامه میدن! :d

البته من احتمال میدم آخر KZ3 یا اون اواخرش SEV حقیقت رو بفهمه و بره تو کار تشکیل گروه سوم! و اصل داستان بره KZ4 ! این شماره فقط حقیقت یابیه :d

این دقیقا همون نظریه من هستش که قبلا هم گفتم البته این تیکه آخرش رو خود امیر اضافه کرد که باهاش موافقم:d امیر قانون کپی رایت یادت رفته ها:d نکنه تو هم هک کردی؟:d
منم نظرم همون اول این بود دیگه :d (تقریبا :d ) ولی من هنوز تو کف اون اساسین هام! به جای اون اکشن فیگور هلگاست اسنایپر اکشن فیگور اینا رو بزارند من حتما میخرمش :d :d :d
البته من هنوز شدید به این بشر مو سفیده مشکوکم! و خیلی دوست دارم بدونم چه اتفاقی افتاده بود که این بشر زد اون تپله رو به فنا داد :d
توی AC بعدی به جای رایدن شاهد حضور هلگاست ها خواهیم بود! :d

آخرین ویرایش:
تا حدودی شاید صدرا ولی این تریلرها یجوری بنظرم میخواد بگه Sev نمیدونه واقعا چی میخواد ! و واقعا ISA اون طوری نیست که فکر میکرده و از اون تریلر معروف (تغییر چهره و اینا) میشه همچین چیزی رو فهمید ! نمیدونم شاید نفوذ در دسته هلگاست ها راهی باشه برای پیدا کردن حقیقت هر چند بنظرم گروه سومی هم در کار هست !!!
اتفاقا sev دقیقا میدونه میخواد چیکار کنه و این چیزهایی که نشون دادن من اصلا دو به شکی توش ندیدم چون با قاطعیت گفت دارم میرم چیزی که شروع کردیم رو تموم کنم. در ضمن خلاقیت داشته باش و نظریه من رو که چند صفحه قبل گفتم نگو:|:d

اتحاد ISA و هلگاست ها برای شکست دادن یه جبهه سوم هم جالب میشه :d
دقیقا این اتحاد باید سر چی باشه؟ نیروهای ISA زدن رییس و فرمانده و به نوعی پدر این مملکت رو کشتند بعد بیان اینا باهم متحد بشند که بزنند کی رو دقیقا نابود کنند؟:دی

چه همه دوستان هم علاقه مند به گروه سوم شدن جدیدا. بزارید تشکیل بشه بعد تو سر و کله هم بزنید:دی

امیدوارم این شماره آخرش مزخرف تموم نشه مثل KZ2...
هنوز تو کف هستم ون تیم نویسندگی چطوری با ون اعتماد به نفس ... آخرش رو اونطوری تموم کردن ... طرف هیتلر هم بود یک کسی که ماموریت داره که اون طرف رو دستگیر کنه و حتی کسی که هیچ سلاحی نداره رو نزنه ... این زد...

کیوان میدونه چقد شاکی هستم از آخرش :d ...
اتفاقا خیلی باحال تموم شد تورج:دی بنده خدا داشت کلی حرف میزد یکهو rico قاطی کرد زد پدر صاحب بچه رو درآورد:دی

اینجور که شماها میگین میشه دوتا پایانو واسه کیلزون 3 پیش بینی کرد( البته اگه تو این شماره بخوان همه چیز رو تموم کنن)1- هلگستها و آی اِس اِی ها متحد میشن علیه این ژنرال جدیده و شکستش میدن و بعد باهم صلح میکنن.2- هلگست ها خودشون خودشونو نابود میکنن(جنگ داخلی)
فقط نمیدونم اگه این حالت دوم پیش بیاد این وسط آی اِس اِی ها چی میشن:))
آخه مسئله اینه که این ژنرال جدیده که ماله هلگاست ها هست خیلی قوی میزنه و به نظر میرسه جانشین خود فرمانده هست چون تو این تریلر آخری همه ازش حساب میبردن و اون صندلی بالای میز تاکتیک های جنگی هم نشسته بود پس احتمال اول به کل رده:دی دومی هم که تابلو چی هست دیگه:دی

البته من فکر نکنم اتحادی بین هلگاست و ISA شکل بگیره!
احتمال میدم چندتا از هلگاستا و چندتا از ISA ها با هم گروه سوم رو تشکیل میدند! SEV و دوستان و هلگاست ها! کسایی که حقیقت رو فهمیدن! یا دلیل این جنگ رو درک نمی کنند :d
و به هر 2 طرف ضربه میزنند! هلگاست ها و ISA ها هم همچنان به جنگ بین خودشون ادامه میدن! :d

البته من احتمال میدم آخر KZ3 یا اون اواخرش SEV حقیقت رو بفهمه و بره تو کار تشکیل گروه سوم! و اصل داستان بره KZ4 ! این شماره فقط حقیقت یابیه :d

این دقیقا همون نظریه من هستش که قبلا هم گفتم البته این تیکه آخرش رو خود امیر اضافه کرد که باهاش موافقم:دی امیر قانون کپی رایت یادت رفته ها:دی نکنه تو هم هک کردی؟:دی

منم نظرم همون اول این بود دیگه :d (تقریبا :d ) ولی من هنوز تو کف اون اساسین هام! به جای اون اکشن فیگور هلگاست اسنایپر اکشن فیگور اینا رو بزارند من حتما میخرمش :d :d :d
البته من هنوز شدید به این بشر مو سفیده مشکوکم! و خیلی دوست دارم بدونم چه اتفاقی افتاده بود که این بشر زد اون تپله رو به فنا داد :d
توی AC بعدی به جای رایدن شاهد حضور هلگاست ها خواهیم بود! :d
بالاخره کپی رایت رو داره:دی آره اون Assassinها که خیلی خدا هستند:دی تریلر رو بزار و اون صحنه آخر صدای باند رو زیاد کن ببین چه صدای باحالی داره:دی خیلی خفنه. من که برام فرقی نداره و این رو میخرم:دی
اون تپله که خیلی باحال بود و مو سفیده هم باحال بود:دی من جفتشون رو بیشتر از فرمانده های ISA دوست دارم خیلی بامزه بودند:دی

آخرین ویرایش:
دقیقا این اتحاد باید سر چی باشه؟ نیروهای ISA زدن رییس و فرمانده و به نوعی پدر این مملکت رو کشتند بعد بیان اینا باهم متحد بشند که بزنند کی رو دقیقا نابود کنند؟:biggrin1:

چه همه دوستان هم علاقه مند به گروه سوم شدن جدیدا. بزارید تشکیل بشه بعد تو سر و کله هم بزنید:biggrin1:

برهان جان اولا اینا فقط فرض بود همین :d دوما اتفاقا اگه بخوان این دو رو با هم متحد کنن (که به نظر من خیلی بعیده این کارو کنن) راحت میتونن الزاما نه یک اتحاد واقعی این اتحاد میتون سوری باشه.! مثلا برای از بین بردن یک نژاد دیگه از یک سیاره دیگه که حیات هلگاست و ISA رو به خطر میندازه(اینم باز همینطوری گفتما فرض بود:d) که البته همونطور که گفتم چنین چزی تقریبا محاله اگر هم گروه سومی بخواد در کار باشه همون:

چندتا از هلگاستا و چندتا از ISA ها با هم گروه سوم رو تشکیل میدند! SEV و دوستان و هلگاست ها! کسایی که حقیقت رو فهمیدن! یا دلیل این جنگ رو درک نمی کنند

عاقلانه تره.........

برهان جان اولا اینا فقط فرض بود همین :d دوما اتفاقا اگه بخوان این دو رو با هم متحد کنن (که به نظر من خیلی بعیده این کارو کنن) راحت میتونن الزاما نه یک اتحاد واقعی این اتحاد میتون سوری باشه.! مثلا برای از بین بردن یک نژاد دیگه از یک سیاره دیگه که حیات هلگاست و ISA رو به خطر میندازه(اینم باز همینطوری گفتما فرض بود:d) که البته همونطور که گفتم چنین چزی تقریبا محاله اگر هم گروه سومی بخواد در کار باشه همون:

عاقلانه تره.........
آره فرض بود اما خواستم روشن بشی که خیلی احتمالش کم هست:دی چون واقعا تا حدودی قضیه مسخره میشه که بخوان یک نژاد دیگه از یک سیاره دیگه رو بیارن وسط کار و به نظرم همینا خوب هست:دی البته فعلا. در مورد اون نظریه هم کاملا موافقم چون بعد از دیدن تریلر نمی دونم چرا این حس بهم دست داد. البته ممکنه به کل اشتباه باشه و اصلا همچین چیزی اتفاق هم نیافته اما همون طور که گفتی نظریه هست دیگه:دی

قبلا هم گفتم هلگاست ها کاملا سیاه نیستن فقط درست رهبری نشدن ، ملتی که مجبور به زندگی روی Helgan شدن و زندگی میخوان قول بهت میدم سِو تو این شماه تغییر نظر میده نسبت به ISA و هلگاست ها . حتما داستان تاریک تر میشه بعلاوه ابهامات بیشتر ! حقیقت چیزی نیست که همیشه با چشم بشه دید .
جمع کن بابا کی پست تو رو مد نظر داشت :|:d(اومده یه پست زده با همه مخالفت کرده:|:d)

من هم نگفتم تغییر نظر نمیده اما مطمئن باش اینجوری نیست که به کل به همه چی شک بکنه. اون قضیه تریلر هم که گفتی من احتمال میدم به خاطر نجات شخصی به اون شکل و شمایل در میاد و بعد به یک سری مسایل با صحبت کردن با سربازهای معمولی و اینا براش فاش میشه و خلاصه به همون نظریه معروف گروه سوم میرسیم که امیدوارم واقعا به وقوع بپیونده چون به نظرم خیلی باحال هست.

شما برو بمیر:|:دی فعلا که دیدی یکی از همون نفرات سرش به سنگ خورد و برگشت:| تو عاقل نیستی جمع کن برو:|:دی

آخرین ویرایش:
اتفاقا sev دقیقا میدونه میخواد چیکار کنه و این چیزهایی که نشون دادن من اصلا دو به شکی توش ندیدم چون با قاطعیت گفت دارم میرم چیزی که شروع کردیم رو تموم کنم. در ضمن خلاقیت داشته باش و نظریه من رو که چند صفحه قبل گفتم نگو:|:d

قبلا هم گفتم هلگاست ها کاملا سیاه نیستن فقط درست رهبری نشدن ، ملتی که مجبور به زندگی روی Helgan شدن و زندگی میخوان قول بهت میدم سِو تو این شماه تغییر نظر میده نسبت به ISA و هلگاست ها . حتما داستان تاریک تر میشه بعلاوه ابهامات بیشتر ! حقیقت چیزی نیست که همیشه با چشم بشه دید .
جمع کن بابا کی پست تو رو مد نظر داشت :|:d(اومده یه پست زده با همه مخالفت کرده:|:d)

آخه مسئله اینه که این ژنرال جدیده که ماله هلگاست ها هست خیلی قوی میزنه و به نظر میرسه جانشین خود فرمانده هست چون تو این تریلر آخری همه ازش حساب میبردن و اون صندلی بالای میز تاکتیک های جنگی هم نشسته بود پس احتمال اول به کل رده:biggrin1: دومی هم که تابلو چی هست دیگه:biggrin1:
پس به نظر شما واسه چی اون تپله با ژنرال در گیر شد و اونم زد فکّ بد بخت رو آورد پایین؟:d
من که میگم بینشون جنگ داخلی میشه ولی نه در حدی که نابود شن. احتمالا یا تپله می خواسته فرمانده بشه که این یارو مو سفیده انتخاب شده یا هر چی یا اینکه چون مو سفیده تسلیحاتی که داشته رو در اختیار کل ارتش نذاشته این طرفم از رو حسودیش با این چپ میوفته و می خواد سرنگونش کنه اونم میزنه پدرشو در میاره:d
مو سفیده به تپله: چی پدر سوخته...چشم به مقام ما داری... بیاید این پدر سوخته رو ببرید پدره پدره پدر سوختشو درارید:))

بچه ها همین الان یه نظری تو عقلم جرقه زد طول بازی رو کار ندارم ولی تو صحنه آخر بازی به نظرم همین هلگاستی که رو عکس باکس شاته میاد رو به رو کلاه رو ور میداره وSEV داخلشه و خودش میشه فر مانده کل قوا:d
این فرمانده سیاهپوسته هم نمدیدونم توKZ2مرد یا نه آخه هنوز بازی رو تموم نکردم اگه نمرده باشه حتما اینجا میکشتش اینSEV

به نظرم بازی به KZ4کشیده بشه و بازی باز تو نقش دیگه ایی ایفا بشه و SEV در راس دشمنا باشه

نظریه گروه سومم فکر نکنم بشه چون این لشکری که من دیدم از هلگاست ها همه چی رو نابود می کنن

تو همین نسخه یکی احتمالا این تپله از این که این مو سفیده زدتش عصبانی میشه و با SEV همکاری میکنه و اونو به فرماندهی می رسونه

اگه احمقانه بگین خجالت نکشین

من هم نگفتم تغییر نظر نمیده اما مطمئن باش اینجوری نیست که به کل به همه چی شک بکنه. اون قضیه تریلر هم که گفتی من احتمال میدم به خاطر نجات شخصی به اون شکل و شمایل در میاد و بعد به یک سری مسایل با صحبت کردن با سربازهای معمولی و اینا براش فاش میشه و خلاصه به همون نظریه معروف گروه سوم میرسیم که امیدوارم واقعا به وقوع بپیونده چون به نظرم خیلی باحال هست.

شما برو بمیر:|:دی فعلا که دیدی یکی از همون نفرات سرش به سنگ خورد و برگشت:| تو عاقل نیستی جمع کن برو:|:دی

الان برهان نمیشه با اطمینان گفت واقعا تغییر نظر نمیده ... کافی نگاهی به پیشینه Helghast ـها و هدفشون برای زندگی بکنی بعد ببینی شخصی مثل Visari چطور رهبریشون کرده ، هلگاست ها برای ویزاری حکم عروسکهای خیمه شب بازی رو داشتن . از یه نظر باهات موافقم Sev کاملا تغییر نظر ممکنه نده ولی دیدگاهش نسبت به هلگاست ها عوض میشه ! و اون نظریه گروه سوم که خودتم گفتی (واقعا این نسخه خیلی تاریک تر و عمیق تر خواهد بود) ضمن اینکه بنظرم این بحث ها بیشتر آدمُ واسه بازی و فهمیدن داستان ترغیب میکنه .

ببند بابا :|:d بچه مردم رو ترسوندی واسه من داستان میگی :|:d اون جمع کن کپی رایت داره ها :d کلا برو بمیر ؟:| نظرت چیه پسرم ؟:d

آقا تئوری ها چیه می دین؟ :دی Killzone رو با فیلم هندی اشتباه گرفتید!
ISA و Sev کلاً به شدت از Helghast ها متنفر هستند و الان هم تو وضعیت خیلی بدی هستند تو اون سیاره. درسته از دید بازیکن ها Helghast ها بی گناهن ولی به چشم ISA اینطور نیست.
پس الکی انتظار متحد شدن Sev با اونا رو نداشته باشید! :دی

• Like
Reactions: HL2-GF

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or