mohsen_radec
کاربر سایت
میلاد جون این لینکت تا 20 mb که میره هی error میده باید از اول دانلود کرد

میلاد جون این لینکت تا 20 mb که میره هی error میده باید از اول دانلود کرد

مشکلی نسیت داش محسن!میلاد جون این لینکت تا 20 mb که میره هی error میده باید از اول دانلود کرد![]()
رو تو این
حالا این که چیزی نیست صدرا :d
این ویدیوی KILLZONE 3 BETA FIRST GAMEPLAY MULTIPLAYER #1 - Introduction 720p HD رو نگاه کن بعضی جاها جدا اینقدر لباس و محیط از لحاظ بافت High ـه که فکت رسما برخورد میکنه به زمین!
یعنی بمیری میلادمن گذاشته بودم شب دانلود بشه صبح از خواب بیدار شدم دیدم جون صدرا 20 دفعه مغزم Restart شد!:d تا الان 5 دفعه دیدم :d

:thanks::thanks::thanks:

آخ برهان گفتی چی بشه اگه بشه share کردایشالا فردا این موقع کدهای بتا تو دستامون باشه و زده باشیم برای دانلود و همچنین قابلیت Share هم داشته باشه تا جمع زیادی از دوستان رو تو سرورها ملاقات کنیم:biggrin1:
مرسی میلاد جون.دستت درد نکنهمشکلی نسیت داش محسن!این لینک رو تو اینچرا گریه میکنی خو:d
http://savevideo.me
وارد کن دانلود کن!
تمام :d

حامد جان من دارم سایت خود KZ و VG247 رو چک می کنم. تا بیاد یا تو بخش اخبار یا همین جا اعلام می کنمکد رو چه ساعتی میدن؟مردیم به خدا![]()
من هم از دیشب که اون رو دیدم حالم عجیب خراب شدهممنون برهان جون خودت که از اهمیت موضوع خبر داری،دیگه از وقتی اون تریلر رو میلاد گذاشته به هم سرم وصل کردن:d
ممنون برهان جون خودت که از اهمیت موضوع خبر داری،دیگه از وقتی اون تریلر رو میلاد گذاشته به هم سرم وصل کردن:dحامد جان من دارم سایت خود KZ و VG247 رو چک می کنم. تا بیاد یا تو بخش اخبار یا همین جا اعلام می کنم
فقط گفته بود یک سایتی 10 تا شات از بازی گذاشته که بسیار زیبا بوده و برای نسخه آلفا بازی هست. بعدش هم گفته که در ادامه روز(منظورش امروز