KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
یعنی بمیری میلاد:دی گذاشتم با این سرعت داغونم دانلود بشه از ساعت 4 و بالاخره دیدمش. واقعا عالی هست. طرف خیلی تو نارنجک انداختن تعطیل بود. 2 بار که داشت خودش رو میکشت که تو صحبت هاش هم به این موضوع اشاره کرد:دی ایشالا فردا این موقع کدهای بتا تو دستامون باشه و زده باشیم برای دانلود و همچنین قابلیت Share هم داشته باشه تا جمع زیادی از دوستان رو تو سرورها ملاقات کنیم:دی
پ.ن: من این مپ رو حفظ شدم کاملا:دی 4-5 باری دیدم:دی
نگو برهان اصلان یک دفعه نفرین کرد برا هفت پشتم بس بود :d(سرور های BFBC2 برام پکید :d )
آره :d این 3 تا نریلر آخری همین بود همش (خوبه کم کم داریم آماده میشیم :d)
طرف میگه من تا همین الان داشتم KZ2 میزدم بعد 1 دقیقه مثل آدم نتونست بازی کنه!:d
دمت گرم میلاد و خدا خفت کنه:d با این چیزی که من الان دیدم نه دیگه شب خوابم میبره نه می تونم درس بخونم:d آخه تو چی فکر کردی این جور چیزا رو همین طوری میزاری تو سایت :d نمیگی یه بی جنبه مثل من پیدا میشه و کار و زندگی شو ول میکنه میچسبه به این پیش نمایش تا شاااااااااااااااااااااید بتاشو بتونه بازی کنه؟؟؟:d ولی خداییش دستت درد نکنه:d
در یک کلام
ایول:x:x:x:x:x:x:thanks::thanks::thanks:
=p~=p~=p~:clap::clap::o:o:o:beta::beta::beta:
ممنون از لطف همه که می خواهن هر چی زودتر من بمیرم :d شهید محسوب میشما!:d
مرسی میلاد جون.دستت درد نکنه:x:x:x
خواهش میکنیم :d

دوستان آدم باشید و دمو رو share کنید:dمن هم قول میدم اگه گرفتم در اختیارتون قرار بدم:dتا انشاالله بتونیم در کیلزون محیط سرشار آدم کشی و خیانت رو درست کنیم:d.

آقا من خودم فعلا قسمت نشده ولی دوستم دید میگفت یاری خیلی با حال نارنجک مینداخته !!!
دقیقا چجوری مینداخته مگه ؟ میخورده تو دیوار برمیگشت به سمت خودش؟

اینجوری به نظر من فنهای کیلزون هم ازشون زده میشن=((.اخه این دیگه چه جورشه که بتا رو هم میفروشن)x.میشد مثل بقیه بازیها بتا رو به کاربر بدن تا تست بکنه.
محسن جان اینا به کنار حالا خدا کنه کد رو بدن نشه بعد این همه غصه خوردن هیچی هم گیرمون نیاد:d

اینجوری به نظر من فنهای کیلزون هم ازشون زده میشن=((.اخه این دیگه چه جورشه که بتا رو هم میفروشن)x.میشد مثل بقیه بازیها بتا رو به کاربر بدن تا تست بکنه.

من که اصلا دوست ندارم به هیچ رقمش نگاه کنم به عنوان طرفدار بازی فقط عکس ها رو حدودی . میخوام بازی به دستم رسید بیشتر حال کنم مثل KZ2 نفسم رو در صینه حبس کنه با دیدنش .

حالا مگه چقدر هستش بیشتر از 3 دلار هستش ؟ آخه 3 دلار هم شد پول در اصل شما پول تم رو میدی نه دمو رو .

من که اصلا دوست ندارم به هیچ رقمش نگاه کنم به عنوان طرفدار بازی فقط عکس ها رو حدودی . میخوام بازی به دستم رسید بیشتر حال کنم مثل KZ2 نفسم رو در صینه حبس کنه با دیدنش .

حالا مگه چقدر هستش بیشتر از 3 دلار هستش ؟ آخه 3 دلار هم شد پول در اصل شما پول تم رو میدی نه دمو رو .
تم برای کسایی که پلاس دارن مجانیه منظور محسن این بود که حتما باید پلاس شد تا شانس اینو داشته باشی بتونی بتا رو تست کنی

کاشکی اینجوری باشه که شما میگید.ولی همونجوری که حامد گفت باید plus باشی تا شاید بتونی بتا رو بازی کنی.به این کار سونی نمیشه چیزی گفت جز شیادی و کلاهبرداری.خود خارجیا هم صداشون از این کار در اومده.حالا هر کی ندونه فکر میکنه کیلزون میخواد چیکار بکنه.یه بازی که بیشتر نیست.البته نا گفته نمونه با تمام این حرفها من با کیلزون خیلی حال کردم اما چی میشه گفت وقتی که حقیقت خیلی تلخه:(

آخرین ویرایش:
من برای این تا الان PLUS نکردم خودم هم برای این که ID اصلیم مال انگلیس هستش و کارت PSN اروپا قیمتش خیلی کمدی هستش برای همین وگرنه راحت همین الان میتونستم مال آمریکام رو PLUS کنم و بازی رو بگیرم .

برای این PLUS نکردم که یکم دیگه PLUS جا افتاده تر بشه و امکانات بهتری درش قرار بگیره .

کاشکی اینجوری باشه که شما میگید.ولی همونجوری که حامد گفت باید plus باشی تا شاید بتونی بتا رو بازی کنی.

اصل وجودی PLUS همین هستش که امکاناتی رو در اختیار کاربر ها میزاره که در PSN معمولی داده نمیشه .

مثل FREE بودن بازی ها تا تم مجانی تا دمو زود تر از موعد در PLUS یا بتا های بازی ها ... .

به این کار سونی نمیشه چیزی گفت جز شیادی و کلاهبرداری.خود خارجیا هم صداشون از این کار در اومده.حالا هر کی ندونه فکر میکنه کیلزون میخواد چیکار بکنه.یه بازی که بیشتر نیست.البته نا گفته نمونه با تمام این حرفها من با کیلزون خیلی حال کردم اما چی میشه گفت وقتی که حقیقت خیلی تلخه:(

محسن جان به نظر من که کارش درست هستش قدیم میومد رندوم EMAIL میزد کسای که اصلا از بازی نمیدونست چی هستش کد بهش میرسید حالا امده قانونیش کرده کسای که جزو PLUS هستن خیلی زود تر از بقیه میتونن بازی رو تست کنن و کسای که دمو رو میخوان اون تم رو دانلود میکنه بازم به صورت رندوم بینشون به تعدادی میرسه .

نه کلاهبرداری هستش نه چیزی کجای دنیا رو دیدی که کاربری چیزی رو بخواد و براش پولی پرداخت نکنه ؟ شما زود تر میخوای PLUS میشی و دانلود میکنی کسی کسی رو مجبور نکرده زود تر بازی کنه .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Fëanor
دوستان دزدی نیست این کارها و من تنها مشکلی که با سونی دارم سر این قضیه بتاها همین کارهای عجیب و غریبی هست که انجام میده. خوب مثل آدم به همه اونایی که plus دارند کد رو بده و تو sotre مثل بتا AC قرار بده تا همه دانلود کنیم. برای plus هم که کسی اجبار نکرده ما رو بریم بخریم و هر کی دوست داره می تونه بره بگیره و به نظر من 70تومان(پول PSN Card 50$) تو خرج یک سال همه ما گم هست. ما همه حداقلش ماهی داریم همین قدر پول بازی میدیم(منظورم افرادی که اورجینال میخرند هست). در مجموع خدا کنه که تا 1-2 بدن کد رو تا تکلیف خودمون رو بدونیم.

پ.ن: یکی از دوستان میگفت که کدهای مربوط به twitter برای کاربران ارسال شده و به دستشون رسیده

دوستان این جوری که به نظر میاد کدهای منطقه اروپا و ریجن 2 یک ساعت پیش فرستاده شده که تو twitter خود killzone این صحبت گفته شده و اگر کسی گرفته بیاد بگه تا بدونیم. ماله آمریکا هم احتمالا تا امروز صبح به وقت ما میاد.

دوستان این جوری که به نظر میاد کدهای منطقه اروپا و ریجن 2 یک ساعت پیش فرستاده شده که تو twitter خود killzone این صحبت گفته شده و اگر کسی گرفته بیاد بگه تا بدونیم. ماله آمریکا هم احتمالا تا امروز صبح به وقت ما میاد.

برهان کدهای US خیلی وقته ارسال شده، اگه نگرفتی فکر نکنم دیگه شانسی باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or