KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی


  • مجموع رای دهنده‌ها
    402
ولی واقعا تعداد اونهایی که مولتی پلیر بتا رو در خواست کردند بالا بود البته من plus نداشتم از طریق درخواست از twite r اقدام کردم.ظاهرا سایت killzone اعلام کرده بود تا همین جمعه به 300 نفر از اونهایی که این درخواست رو از این طریق اعلام کنند دوشنبه کد رو ارسال خواهد کرد.امیدوارم فرجی بشه و ما هم جزو اونها باشیم.
 
وای نور پردازی شماره قبل عالی بود چه هدشاتایی میکردیم. وزن و لگده اصلحه ها کاملا قابل لمس بود بی صبرانه منتظریم .فکر کنم تو این نسخه نبرد تن به تن عمق بیشتری داشته باشه.
 
Killzone 3 gets high-quality beta footage
killzone36.jpg


Download
 
آخرین ویرایش:
دوستان همین امشب قبل از خواب همگی دعا کنید که این بتا دوشنبه به دسته تمامی دوستاران این بازی تو سایت بازیسنتر برسه تا بلکه فرجی حاصل بشه:دی

پ.ن: این شات ها هم جونم در رفت با این اینترنت داغون بازش کنم اما خیلی خدا بود. مخصوصا شماره 19 و 28 که محیط فوق العاده ای داشتند و شماره 34 که انفجارش واقعا خیره کننده بود.
 
یه چند چیز هست که برام به شدت مهم هست.1.حساسیت move و navigation در بازی 2.واکنش تیربارها به جتپکها 3.امتیازها در جنگ تن به تن.البته بچه هایی که مولتی رو میگیرند حتما اینجا توضیح میدند.
اللهم .......کیلزون:d
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or