S.dante
کاربر سایت
این ویدیو رو برای دانلود ندارین؟این ویدیو هم جالب ببینید http://www.viddler.com/explore/sceablog/videos/1278/
بازی رو با move نمایش میده و خیلی عالی کار شده:-o
(چون با این سرعت من اصلا نمیشه نگاه کرد)
این ویدیو رو برای دانلود ندارین؟این ویدیو هم جالب ببینید http://www.viddler.com/explore/sceablog/videos/1278/
بازی رو با move نمایش میده و خیلی عالی کار شده:-o
امیر مطمئنی اومده؟ من چک کردم چیزی نیومده و اصلا وجود نداره. امشب نمیاد؟این برای store اروپا هستش! دوستان پلاس فراموش نکنند !
منم میخوام!!
برهان جان دیشب ساعت 11 توی store uk برای دانلود اومد،جالب اینجاست که در عرض 15 دقیقه بالای 2500 نفر دانلود کرده بودنامیر مطمئنی اومده؟ من چک کردم چیزی نیومده و اصلا وجود نداره. امشب نمیاد؟
مطمئنی؟ برای همه اومد بود یا فقط برای Plus؟ چون اگه این theme برای همه اومده باشه قضیه از این قرار هست که به 5000 نفری که اولی که این theme رو دانلود کنند+تمامی اعضای plus در هفته آینده مولتی پلیر این بازی داده خواهد شد. البته اگه این چیزی که تو میگی باشه چون من id رو به یکی از دوستام دادم که برام چگ بکنه و گفت که برای plus هیچ چیزی نیومده و پس با این حرف ها فکر کنم عمومی باشه.برهان جان دیشب ساعت 11 توی store uk برای دانلود اومد،جالب اینجاست که در عرض 15 دقیقه بالای 2500 نفر دانلود کرده بودن
من دیشب با یه اکانت پلاس چک کردم چون یکی از دوستام گفته بود که 1 روز زودتر تم رو برای دانلود میزارن(ساعت 11) نزدیکای ساعت 12:30 هم اگه اشتباه نکنم از روی store برداشتنش!مطمئنی؟ برای همه اومد بود یا فقط برای Plus؟ چون اگه این theme برای همه اومده باشه قضیه از این قرار هست که به 5000 نفری که اولی که این theme رو دانلود کنند+تمامی اعضای plus در هفته آینده مولتی پلیر این بازی داده خواهد شد. البته اگه این چیزی که تو میگی باشه چون من id رو به یکی از دوستام دادم که برام چگ بکنه و گفت که برای plus هیچ چیزی نیومده و پس با این حرف ها فکر کنم عمومی باشه.
حالا خودت دانلودش کردی حامد ؟!من دیشب با یه اکانت پلاس چک کردم چون یکی از دوستام گفته بود که 1 روز زودتر تم رو برای دانلود میزارن(ساعت 11) نزدیکای ساعت 12:30 هم اگه اشتباه نکنم از روی store برداشتنش!
اره دانلود کردم ولی کد رو 25 اکتبر میدن!حالا خودت دانلودش کردی حامد ؟!
اره دانلود کردم ولی کد رو 25 اکتبر میدن!
یه نکته جالب تو تم این بود که کفش یکی از کارکترها که فکر کنم اسنایپر باشه با یه چیزی مثل پارچه پوشیده شده!