KILLZONE 3

با کدام یک از کنترل های بازی ارتباط بهتری برقرار می کنی

• مجموع رای دهنده‌ها
    402
ننوشتم ؟ :d این برای آپدیت بعدیه! (امروز میشه فکر کنم! ) یادم رفت تو پست قبلی بنویسم! اونم گزاشتم که ساعتتون رو تنظیم کنید که تا اومد برید برای دانلود :d

برهان جان دیشب ساعت 11 توی store uk برای دانلود اومد،جالب اینجاست که در عرض 15 دقیقه بالای 2500 نفر دانلود کرده بودن
مطمئنی؟ برای همه اومد بود یا فقط برای Plus؟ چون اگه این theme برای همه اومده باشه قضیه از این قرار هست که به 5000 نفری که اولی که این theme رو دانلود کنند+تمامی اعضای plus در هفته آینده مولتی پلیر این بازی داده خواهد شد. البته اگه این چیزی که تو میگی باشه چون من id رو به یکی از دوستام دادم که برام چگ بکنه و گفت که برای plus هیچ چیزی نیومده و پس با این حرف ها فکر کنم عمومی باشه.

مطمئنی؟ برای همه اومد بود یا فقط برای Plus؟ چون اگه این theme برای همه اومده باشه قضیه از این قرار هست که به 5000 نفری که اولی که این theme رو دانلود کنند+تمامی اعضای plus در هفته آینده مولتی پلیر این بازی داده خواهد شد. البته اگه این چیزی که تو میگی باشه چون من id رو به یکی از دوستام دادم که برام چگ بکنه و گفت که برای plus هیچ چیزی نیومده و پس با این حرف ها فکر کنم عمومی باشه.
من دیشب با یه اکانت پلاس چک کردم چون یکی از دوستام گفته بود که 1 روز زودتر تم رو برای دانلود میزارن(ساعت 11) نزدیکای ساعت 12:30 هم اگه اشتباه نکنم از روی store برداشتنش!

اره دانلود کردم ولی کد رو 25 اکتبر میدن!
یه نکته جالب تو تم این بود که کفش یکی از کارکترها که فکر کنم اسنایپر باشه با یه چیزی مثل پارچه پوشیده شده!

نه کد رو اون لحظه که theme رو ميگيری بهت ميدن 25 اکتبر بايد وارد کنی! و اگه الان کد ندادن يعنی نرسيده بهت :دی

به ما که نرسيد حالا Theme چی بود؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or